Repülőjegy foglalás információk városok szerint

Repülővel Budapestről elérhető városok, úticélok. Inspirációk egy repülővel tervezett utazáshoz és tippek a legjobb repülőjegy ajánlatok foglalásához, vásárlásához.

Aalborg Dánia 4. legnépesebb városa, a Limfjord-szoros déli részén található jelentős kikötő. Itt található a fűszeres, kömény ízű gabonapárlatot, a híres Aalborg Akvavitot előállító Danish Distillers nevű szeszipari cég központja is, melynek lepárló üzeme részben akár látogatható is. De találunk itt festői óvárosi utcácskákat, reneszánsz kereskedőházakat és szép parkokat is. Foglaljon olcsó repülőjegyet Aalborgba és május végén vegye részt Észak-Európa legnagyobb karneválján a városban!

Kíváncsi Dánia 2. legnagyobb városára és legjelentősebb kikötőjére, Aarhusra? Szívesen megcsodálná a dán királyi család nyári rezidenciájaként szolgáló elegáns épületet, a Marselisborg-kastélyt és lenyűgöző parkját? Vagy a belvárosban található, a világ 1. skanzenjeként számon tartott Den Gamle By mesébe illő, mézeskalácsház-szerű épületekkel szegélyezett utcácskáira kíváncsi igazán? Foglaljon olcsó repülőjegyet Aarhusba és fedezze fel az ARoS Művészetek Háza szivárványszínű kerengőjét is!

Abbotsford Kanadában, Brit Kolumbia tartomány legszebb vidékén, a Fraser Valley szívében fekvő város, közel a kanadai és amerikai határhoz. Elsősorban mezőgazdaságáról és agroturizmusáról ismert. Egyik legnépszerűbb fesztiválja az évente megrendezésre kerülő Circle Farm Tour Guide rendezvénysorozat, amely során egy nyáron át Brit Kolumbia vidéki életmódjába nyerhetnek bepillantást az érdeklődők, számos farm részvételével. Foglaljon olcsó repülőjegyet Abbotsfordba!

Kíváncsi Skócia 3. legnépesebb városára, Aberdeenre? Szívesen sétálgatna a "gránitváros" lenyűgözően szép viktoriánus stílusú épületei között? Vagy az egykori kis halászfalu, az azóta a város részévé vált Footdee városrész hagyományos, kicsiny és különös házait látná szívesen? Foglaljon olcsó repülőjegyet Aberdeenbe és hagjya, hogy a skót vidéki kastélyok és a Cairngorm Nemzeti Park természeti látnivalói lenyűgözzék!

Szeretné látni a világ egyik legnagyobb mecsetjét, az abu-dhabi Sheikh Zayed Nagy Mecsetet, mely építészetileg és aprólékos díszítettségét tekintve is lenyűgöző? Szívesen belekóstolna, milyen az Emirátusok gazdagságát és pompáját élvező élet, miközben luxus körülmények közt kényezteti magát? Foglaljon olcsó repülőjegyet Abu-Dhabiba és hagyja magát lenyűgözni egzotikus környezetben, arab módra!

Régi álma, hogy Mexikó felkapott óceánparti nyaralóhelyére, a bulizásról híres Acapulcoba utazzon? Szeretné felfedezni a város homokos strandjait és az öblöt csodálni a  naplementében az ikonikussá vált, hatalmas fehér keresztről ismert De la Paz kápolnától? Foglaljon olcsó repülőjegyet Acapulcoba és engedje, hogy a La Quebrada sziklaszirtjeiről bravúrosan leugráló búvárok lenyűgözzék!

Ismerje meg Dél-Ausztrália fővárosát, Adelaidet! Sétálgasson a régi kikötő gyarmati épületei közt, fürödjön a tengerben, majd élvezze a naplemenetét a mólóról a világ 5. legélhetőbb városában! Foglaljon olcsó repülőjegyet Adaleaide-be, fedezze fel kulturális fesztiváljait és a környék híres borvidékeit!

Szívesen kikapcsolódna a mindig kellemes klímájú marokkói óceánparti gyöngyszem partján, a népszerű üdülőhelyen, Agadirban? Szeretné élvezni a francia riviérához hasonlatos aranyhomokos óceánparti strandokat vagy az egyik legnagyobb marokkói bazárban alkudozna szívesen a kézműves termékekre és fűszerekre? Vásároljon olcsó repülőjegyet Agadirba és fedezze fel a környező nemzeti parkokban Marokkó vad természeti szépségét is!

Szívesen töltődne Szardínia szigetének leglátogatottabb és legkedveltebb üdülőhelyén, a mesés olajfaültetvényekkel és fenyőerdőkkel övezett Algheroban? Szeretne a mediterrán hangulatú óváros utcácskáin és terein barangolni és a kikötői naplementét csodálni? Vagy a híres Neptun-barlangra kíváncsi? Foglaljon olcsó repülőjegyet Algheroba és kóstolja meg az egyedülálló szárd konyha fogásait!

Algír, Algéria fővárosa, egy gyönyörű természeti környezetben fekvő kikötő a Földközi-tenger partján. Az arab, spanyol és török uralom hatásai, legfőképp pedig az egykori francia gyarmati idők lenyomatai jól látszanak városközpontján. A francia stílusú, vakítóan fehér házak, boulevard-ok, a látványos tengerparti sétány és a Notre-Dame d'Afrique mind ámulatba ejtőek! Foglaljon olcsó repülőjegyet Algírba és élvezze az öbölre nyíló panorámát a középkori fellegvár romjairól!

Alicante, ahol változatos látnivalók és programlehetőségek, az autentikus spanyol életérzés megtapasztalásának lehetősége várja az utazót. Csodálja meg Európa legnagyobb középkori erődítményét, a Castillo de Santa Barbarát és a híres óvárost, sétáljon a 400 pálmafával övezett Explanada de Espana sétányon, fürödjön a kristálytiszta, kék vízű tengerben a Costa Blanca partjain! Foglaljon kedvezményes áron repülőjegyet Alicanteba és utazzon a fagy elől a mindig kellemes klímájú, télen is tavasziasan meleg spanyol kikötőbe!

Almati Kazahsztán egykori fővárosa, úgy tartják az alma szülőhelye. Az ország délkeleti részén fekvő, szép elhelyezkedésű, nyüzsgő nagyváros, a Tien-San hófedte hegycsúcsaival körül ölelve. Kazahsztán egyik legfontosabb üzleti központja, számos egyetem, múzeum és színház otthona. Foglaljon olcsó repülőjegyet Almatiba és fedezze fel a 2017-es ázsiai téli játékok helyszínét!

Ammán Jordánia fővárosa, az egyik legősibb, folyamatosan lakott város a világon. Hangulata különleges egyveleget mutat, a modern és a hagyományos világ keveredik benne. Foglaljon olcsó repülőjegyet Ammánba és a város látnivalóin túl innen kiindulva fedezze fel Jerash 2. századi római települését, Petra sziklavárosát és a magas sótartalmú vizet tartalmazó Holt-tenger népszerű fürdőhelyeit!

Amszterdam sokkal több, mint csatornák, tulipán, fapapucs, sajt és bicikli, bár a 800.000 lakost számláló város kb. 1 millió biciklivel büszkélkedhet. A kerékpározás valóban kiváló módja annak, hogy Amszterdam látnivalóit felfedezzük, hiszen a bájos fővárosban nincsenek távolságok. A város nyugodt, laza atmoszférája, a barátságos helyiek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy öröm legyen itt az utazgatás.

Anchorage Alaszka legnépesebb és legmodernebb városa, pénzügyi, közlekedési és turisztikai csomópontja. Izgalmas múzeumok, virágos parkok, lenyűgözően szép táj és vadvilág várják az ide látogatókat. Foglaljon olcsó repülőjegyet az alaszkai Anchorage kikötőbe és fedezze fel a környező hegyláncokat és élővilágát vagy élvezze a természetben űzhető sportolási lehetőségeket!

Szeretné megismerni a török fővárost, Ankarát? Kíváncsi az óvárosi hamamokra, mecsetekre és a várra? Vagy Atatürk mauzóleumát nézné meg szívesen? Esetleg a török bazárok és régi piacok forgataga iránt érdeklődik? Foglaljon olcsó repülőjegyet Ankarába és csodálja meg a magyar vonatkozású kulturális központot, az Estergon Kalesi (jelentése: Esztergom vára) épületét és parkját!

Szeretné Ön is felfedezni a Földközi-tenger kikötőinek egyik gyöngyszemét, a Török Riviéra fővárosát, Antalyát? Szívesen élvezné a kilátást a Kaleici városrész erődjének falairól vagy a kristálytiszta vizű Lara Beach tengerpartjánál fürdőzne? Megcsodálná a belváros szélén a tengerbe zúduló Düden-vízesést? Foglaljon olcsó repülőjegyet Antalyába és a fedezze fel a környék meseszép természeti környezetét, üdülőhelyeit és romvárosait is!

Régi álma, hogy felfedezze Madagaszkár a világon egyedülálló élővilágát? Szeretne napnyugtakor a Majomkenyérfa Soron sétálni vagy makikat és kaméleonokat megfigyelni valamelyik természetvédelmi területén? Vagy a varázslatos fehér homokos, türkizkék vizű tengerparti srandjai vonzzák? Foglaljon olcsó repülőjegyet a madagaszkári Antananarivoba és ismerje meg a főváros törénelmi látnivalóit is!

Régi álma, hogy a varázslatos karib térségi Antigua és Barbuda szigetországot felfedezze? Szeretne a meseszép, trópusi tengerparti strandokon fürdőzni és napozni, esetleg a korallzátonyok területén búvárkodna vagy szörfözne? Vagy egy izgalmas dzsungel túrán venne részt az Antigua esőerdő-kalandparkban? Vásároljon olcsó repülőjegyet Antiguára és csodálja meg az Indian Town Nemzeti Park "ördög hídja" nevű sziklaformációját is!

Antwerpen, egy flamand kis ékszerdoboz, szűk utcák pompás épületeivel büszkélkedő jelentős kikötőváros! Rubens-ház, gyémántkereskedelmi központ, a belga sör, a csokoládé, a waffel és a csipke hazája! Foglaljon olcsó repülőjegyet Antwerpenbe és fedezze fel Európa egyik divatközpontját és élvezze a helyi divatesemények pezsgését!

Régi álma, hogy megmártózzon a világ egyik legegyedibb természetes "tavában", a To Sua Ocean Trench óceánvízzel teli medencéjében, Szamoában? Vagy az idilli, fehér homokos, pálmafás, azúrkék vizű óceánpartok, buja dzsungelek és látványos vízesések vonzzák? Foglaljon olcsó repülőjegyet Szamoa fővárosába, Apiába és élje át a trópusi paradicsom nyújtotta élményeket a szigetállamban!

Szívesen utazna a hideg elől az egész évben kellemesen meleg karib térségi szigetre, Arubára? Jólesne a meseszép, fehér homokos, azúrkék, melegvizű tengerparti strandokon pihenni, vagy a kiváló szeleknek köszönhetően szörfözni és vitorlázni? Fedezze fel a világ egyik legszebb mélytengeri búvárkodásra alkalmas vízi terepét! Foglaljon olcsó repülőjegyet Arubára és a januártól-márciusig tartó karneváli időszakban élvezze az utcabálokat és a ritmusos latin zene lüktetését!

Szívesen felfedezné Türkmenisztán fővárosát, Ashgabatot? Szeretné közelről megcsodálni a grandiózus, fehér és arany színekben pompázó Elnöki palotát és a Függetlenségi Park csodálatos szökőkútjait, nagy, zöldellő parkrészeit? Vagy a világ legnagyobb kézzel szőtt szőnyegét szeretné látni a Szőnyegmúzeumban? Vásároljon olcsó repülőjegyet Ashgabatba és látogasson el a közeli világörökségi helyszínre, Nissába is!

Kíváncsi Egyiptom déli részének egyik legkedveltebb turista célpontjára, Asszuánra? Látogasson el az ország legnagyobb duzzasztógátjához, a Nagy Asszuáni-gáthoz és fedezze fel a híres Elefánt-sziget, valamint Philae ókori templomait! Vásároljon olcsó repülőjegyet Asszuánba és hajókázzon a Nílus legszebb részein!

Szeretné látni a világ egyik legfiatalabb fővárosát, a kazah Asztanát? Szívesen felfedezné a legkorszerűbb és legfuturisztikusabb épületeket, miközben a város modern városnegyedében sétágatl? Kíváncsi a folyamatosan fejlődő nagyvárosra, a szimbólumává vált Bayterek-toronyra és az onnan nyíló panorámára? Foglaljon olcsó repülőjegyet Astanába és ismerje meg a 2017-es világkiállításnak otthont nyújtó metropoliszt!

Régi álma, hogy ellátogasson a demokrácia és a civilizáció bölcsőjébe és az ókori görög kultúra megmaradt kincseit csodálja? Sétáljon az Akropolisz vagy a Dionüszosz-színház romjai közt, élvezze a görög konyha helyi fogásait és a kellemes mediterrán strandokat! Vásároljon olcsó repülőjegyet Athénba és fedezze fel a város modern, cosmopolita oldalát is!

Kíváncsi Georgia állam fővárosára, Atlantára? Szívesen sétálgatna varázslatos parkjaiban, meglátogatná a világ egyik legnagyobb tengeri akváriumát vagy épp a Coca Cola Múzeum érdekelné? Foglaljon olcsó repülőjegyet Atlantába, látogassa meg a CNN hírcsatorna stúdióit és próbálja ki a Centennial Olympic Park interaktív szórakoztató eszközeit!

Szeretne télen melegebb vidékre utazni és napfénnyel feltöltődni a csodás Új-Zélandon? Szívesen élvezné a Tasman-öböl feletti naplamentét a világhírű aucklandi Sky Tower körpanorámás forgó éttermében, miközben elfogyaszt egy kellemes vacsorát? Vagy az ősi maori kultúrával ismerkedne meg közelebbről? Vásároljon olcsó repülőjegyet Aucklandbe és fedezze fel a "vitorlások városát"!

Austin az Amerikai Egyesült Államokban található Texas állam fővárosa, annak középső területén, a Colorado folyó partján. Oktatási, ipari, kulturális, közigazgatási, valamint közismert zenei központ, az "Élőzene fővárosa". Az állam legnagyobb egyetemének, a University of Texas-nak az otthona, Texas állam "Szilikon-völgye". Foglaljon olcsó repülőjegyet Austinba és élvezze a különböző zenei fesztiválok, zenei klubok és westernkocsmák vagy épp a profi és amatőr utcai zenészek nyújtotta szórakozási lehetőségeket, egész évben!

Régi vágya, hogy Dél-Franciaország egyik legszebb városkáját, a provence-i "pápák városát", Avignont személyesen is felfedezze? Foglaljon olcsón repülőjegyet Avignonba, csodálja meg a Világörökség részét képező Pápai palotát, a díszes katedrálisát és a híres, 12. századi Pont d’Avignon hidat! Élvezze a Rhone menti borokat és vegyen részt a kortárs darabokat bemutató színházművészeti fesztiválon, a nemzetközi Nyári Színházi Fesztiválon!

Szeretne a Baku Bulvár esti fényeit, parkjait és szökőkútjait csodálva a Kaszpi-tenger partján sétálni? Vagy a  város jelképévé vált Szűz (Maiden)-toronyból csodálná a panorámát és az óváros utcáit? Esetleg a "kaszpi Dubai" egyedi stílusú, legmodernebb épületeit és felhőkarcolóit venné szemügyre? Foglaljon akciós repülőjegyet Bakuba és fedezze fel ezt a vibráló, "nyugatias" közel-keleti nagyvárost!

Jó volna az USA egyik legjelentősebb keleti parti kikötőjét, Baltimore-t közelebbről megismerni? Szívesen felfedezné Maryland állam kulturális és művészeti központját és rengeteg látnivalóját? Vagy csak az óceánparti homokos strandjain sétálgatna és élvezné a naplementét, miután íncsiklandó tengeri ételeket kóstolt a kikötő pazar éttermeiben? Foglaljon olcsó repülőjegyet Baltimore-ba, csodálja meg a Nemzeti Akvárium és a Cylburn Arborétum lenyűgöző élőlényeit is!

Régóta csábítja a "Kelet Velencéje"-ként is ismert thai főváros a díszes Királyi Palotával? Szeretné közelről megcsodálni a világ legnagyobb arany szobrát, a bangkoki Arany Buddha szobrot? Tuktukkal szeretné bejárni Thaiföld spirituális értékeinek helyszíneit és a modern felhőkarcolók negyedét? Szívesen felfedezné a világhírű Patpong éjszakai piacot, miközben a helyi gasztronómia authentikusan készített thai fogásait kóstolgatja? Vásároljon kedvezményes repülőjegyet Bangkokba és a lüktető nagyvárosi lét megtapasztalása mellett kényeztesse magát eredeti thai masszázzsal!

Régi álma, hogy az elismert építész, Gaudí tervezte épületeket testközelből csodálja vagy megmássza a világ egyik legkülönlegesebb templomának, a Sagrada Familiának tornyait? Szívesen strandolna Barcelona aranyhomokos tengerpartjain? Netán a világhírű spanyol labdarúgó csapat, az FC Barcelona egyik meccsén venne részt szívesen Európa legnagyobb sportarénájéban, a Camp Nouban? Vonzza a katalán főváros mediterrán hangulata, a gótikus, szűk és kanyargós óvárosi utcácskák? Foglaljon online akciós repülőjegyet Barcelonába, a világ egyik leghangulatosabb és legszebb metropoliszába!

Szeretné felfedezni az Adriai-tenger partján fekvő gyönyörű dél-olasz kikötővárost, Barit, ahol számos filmet is forgattak? Kíváncsi az európai kereszténység egyik legfontosabb egyházi építményére és jelentős búcsújáró helyére, a Szent Miklós Bazilikára? Foglaljon olcsó repülőjegyet Bariba és élvezze a gasztronómia egyik olasz fellegvárának étkeit!

Régóta tervezi, hogy a Grúz Riviéra fővárosában, Batumiban töltsön néhány kellemes napot? Szeretné élvezni a pálmafákkal övezett tengerparti sétányt, a közeli hegyre közlekedő felvonóból nyíló kilátátást és a trópusi növényekben gazdag botanikus kertet? Foglaljon olcsó repülőjegyet Batumiba és tapasztalja meg a grúzok méltán híres vendégszeretetét, fedezze fel a grúz konyhaművészet íncsiklandó fogásait!

Kíváncsi Svájc 3. legnagyobb városára, a Rajna-kanyarban fekvő meseszép Bázelre? Szívesen részt venne a nemzetközileg is jelentős, nyaranta megrendezésre kerülő Art Bazel képzőművészeti vásáron vagy a február végi FasNacht farsangi mulatságon? Foglaljon olcsó repülőjegyet Bázel városába és ismerje meg Svájc kulturális fővárosát!

Szívesen megismerné a legliberálisabbnak és legelfogadóbbnak tartott közel-keleti országot, Libanont és fővárosát, Bejrútot? Szeretné megtekinteni a Nemzeti Múzeumuk híres ókori és középkori leleteit vagy épp a legmodernebb és legcsillogóbb bevásárló központokban és bevásárló utcákban nézelődne? Vásároljon olcsó repülőjegyet Bejrútba és látogasson el a híres Pigeon Rocks tengerparti sziklaformációhoz is!

Egzotikus élményekre vágyik a trópusi éghajlatú Amazonas folyó környékén, Brazíliában? Megcsodálná a "Mangófák Városát"? Gyönyörködne az egykori portugál gyarmatváros kékcsempés épületeiben a brazil Belémben? Felfedezné Dél-Amerika egyik legnagyobb szabadtéri piacát, a Mercado Ver-o-Pesot? Foglaljon akciós repülőjegyet Belém do Parába és kóstoljon helyben termelt és elkészített, autentikus brazil kávét!

Belfast, Észak-Írország fővárosa, a Titanic építésének és kifutásának helyszíne. Olyan szimbolikussá vált épületek otthona, mint a Belfast kastély, az extravagáns Belfast City Hall és a gyönyörű Stormont parlament és parkja. Foglaljon olcsó repülőjegyet Belfast kikötőjébe és látogasson el a viktoriánus stílusú fedett piacra, a minőségi kézműves termékeket és jó hangulatú élőzenét is kínáló Szent György piacra is!

Régi vágya, hogy a Karib térség egyik legkedveltebb célpontján, Belize fehér homokos partjainál nyaraljon? Szeretné a világ 2. leghosszabb korallzátonyának színes és gazdag élővilágát búvárkodás és sznorkelezés közben felfedezni? Vagy a világ egyetlen jaguár rezervátumában figyelné meg szívesen a vadonélő jaguárokat? Foglaljon olcsó repülőjegyet Belizevárosba és csodálja meg az ún. Nagy Kék Lyuk képződményt és az esőerdők maja romjait!

Kíváncsi India 3. legnagyobb, egyben legdinamikusabban fejlődő városára, Bengalurura? Szeretné megcsodálni Tipu szultán nyári palotáját vagy a Majszúri Maharadzsa Palotát? Esetleg egy szafarira fizetne be szívesen a Bannerghatta Nemzeti Parkban? Vásároljon olcsó repülőjegyet Bengaluruba és ismerje meg "India Kertvárosát", a Clubbon Park botanikus kertjét!

Szívesen felfedezné Észak-Olaszroszág egyik legszebb vidékét és egyik legbájosabb városát, Bergamot? Szeretné a szikla szirtre épült óváros erődítményéből csodálni a panorámát, a macskaköves utcákon andalogni és a lenyűgöző történelmi épületeket meglátogatni? Foglaljon olcsó repülőjegyet Bergamoba és a város felfedezése után ne hagyja ki a közeli Comói-tó felkeresését se!

Bergen: színes faházak, a jellegzetes Bryggen rakpart, drámai fjordokkal tarkított tengerpart, varázslatos hegyek, lélegzetelállító útvonalon áthaladó panorámasikló és a tengeri csemegékben gazdag, folyton nyüzsgő halpiac. Foglaljon olcsó repülőjegyet Bergenbe és fedezze fel a "norvég fjordok kapuját" és lenyűgöző természeti környezetét!

Ön is kíváncsi Európa második leglátogatottabb városára, Berlinre? Szeretné személyesen megcsodálni a város jelképévé vált Brandenburgi kaput vagy a Reichstag épületét? Esetleg a számos múzeum tárlatai vagy épp a Német Állami Operaház előadásai vonzzák? A lenyűgöző berlini parkokban, tópartokon és kastélyokban sétálgatna és gyönyörködne szívesen? Foglaljon kedvezményes áron repülőjegyet Berlinbe és ismerje meg Európa egyik kulturális központját!

Szeretne egy nem szokványos spanyol turista célpontba ellátogatni? Kíváncsi az északi Baszkföld helyi sajátosságaira? Kíváncsi a művészetek és galériák észak-spanyolországi központjára, Bilbaora? Foglaljon olcsó repülőjegyet Bilbaoba és ismerje meg a város szimbólumává vált, a kortárs építészet egyik kiemelkődő alkotását, a Guggenheim Művészeti Múzeumot és a folyton nyüzgő Rivera Piacot!

Kíváncsi Anglia 2. legnagyobb városára, a lendületes és izgalmas Birminghamre? Szívesen nézelődne az Ékszer-negyed egyedi, kézi készítésű ékszereit kínáló üzleteiben, vagy épp Euróla legnagyobb könyvtárának, a Birmingham Könyvtárnak hipermodern épületét tekintené meg? Esetleg a népszerű tudományos múzeum, a korszerű Thinktank Planetárium interaktív, izgalmas bemutatói érdekelnék? Foglaljon olcsó repülőjegyet Birminghambe és látogasson el a közeli Shakespeare szülővárosba, Stardford-upon-Avon-be is!

Bodrum egy varázslatos törökországi kikötőváros az Égei-tenger partvidékén, a Török Riviérán. Elsősorban az idősebbek vagy kisgyerekes családok számára kedvelt nyaralóhely, mivel elég csendes, nyugodt tengerparti város. Mediterrán légköre, kristálytiszta, kék vizű strandjai, pálmafákkal övezett sétányai, káprázatos hegyei, fehérre meszelt házai és szűk utcácskái egyre több turistát vonzanak évről évre. Foglaljon olcsó repülőjegyet Bodrumba és csodálja meg középkori várát a kikötőben!

Bogotá a világ 3. legmagasabban fekvő fővárosa, Kolumbia pénzügyi, politikai központja. Turistaként a koloniális stílusú óvárosban, a La Candelariában találni a legtöbb történelmi emléket, kávézót, vendégházat. Sokszínű kulturális és művészeti élete sok látnivalóval kecsegtet. Foglaljon olcsó repülőjegyet Bogotába és csodálja meg a világviszonylatban is egyedülálló Museo de Oro (Arany múzeum) aranytárgyait!

Európa legrégebbi egyeteme, végtelennek tűnő árkádok sora, téglából épült, terrakotta-tetejű épületek, középkori felhőkarcolók, hatalmas terek. Mennyei étkek, nyüzsgő éjszakai- és  pezsgő kulturális élet. Vásároljon akciós repülőjegyet Bolognába és fedezze fel Olaszország legjobb életminőséget biztosítani képes városát!

Régi álma egy kényeztető nyaraláson részt venni a trópusi paradicsomban, a lenyűgöző természeti szépségeiről híres Bora Borán? Szeretne a vakítóan fehér homokú, a kék legkülönbözőbb színeiben pompázó, kristálytiszta vízű tengerpartokon strandolni és a korallzátony gazdag és színes élővilágát csodálni? Vásároljon olcsóbban repülőjegyet Bora Borára és ismerje meg a sziget belső szépségeit is egy jeep szafari túrán keresztül!

Régóta vágyik rá, hogy ellátogasson Franciaország "bor-fővárosába" és egyik gasztronómiai központjába, Bordeaux-ba? Sétálgatna a lenyűgöző szépségű belvárosban, piknikezne a romantikus parkokban és csónakázna a Garonne folyón! Foglaljon olcsó repülőjegyet Bordeaux-ba és élvezze a világhírű borvidék nemes nedűit egy helyi borkóstolón!

Érdekli az amerikai történelem, a bostoni teadélután helyszíne? Szívesen barangolna Amerika legrégebbi városában, amelynek hangulatában az amerikai és az európai stílus, a modern kor és a többszázéves múlt egyszerre ötvöződik? Kíváncsi John F Kennedy egykori rezidenciájára? A világhírű Harvard Egyetem épületei közt sétálna vagy bálnales hajótúrára menne az Atlanti-óceánon? Foglaljon olcsó repülőjegyet online Bostonba és ismerje meg a "szabadság városát"!

Szeretné látni a világ egyetlen 20. században épült városát, Brazíliavárost? Csodálja meg az UNESCO Világörökségi listáján is szereplő modern építészeti emlékeket, a Brasília Katedrálist, az Elnöki Palotát és a Három erő terét, majd élvezze a csodás panorámát a 218 m magas tévétoronyból! Foglaljon olcsó repülőjegyet Brasíliába és kapcsolódjon ki a közeli és mesés Paranoá-tó partján!

Szeretne a hideg elől a Karib-térség egyik legszebb szigetére, Barbadosra menekülni? Szívesen fürdőzne a kristálytiszta, azúrkék vizű tengerben és napozna a trópusi paradicsomi hangulatot árasztó fehér homokos tengerpartokon? Vagy a világhírű barbadosi rum készítésének több mint 300 éves titkába nyerne bepillantást egy rum túrán? Vásároljon olcsó repülőjegyet Barbados fővárosába, Bridgetownba és csodálja meg a brit koloniális építészet remekeit!

Brindisi egy szép és jelentős kikötőváros Olaszország Puglia régiójában, az "olasz csizma" sarkában, délen. Mindig kellemes idő, történelmi óváros, szűk utcácskák, ősi műemlékek, kellemes strandok, ízletes olasz ételek és zamatos borok várják az ide érkezőket. Ráadásul a környék felfedezésére is kiválóan alkalmas, csillagtúra-szerű kirándulások remek kiindulópontja lehet. Foglaljon olcsó repülőjegyet Brindisibe és fedezze fel a közeli Lecce és Bari városkáit is!

Szeretné Ausztrália egyik legnagyobb és leggyorsabban fejlődő városát megismerni? Szívesen csodálná a város éjszakai fényeit a híres Story Bridge hídról, amely sötétedés után különböző színekben pompázik? A koala-rezervátum vagy a belvárosi botanikus kert növény- és állatvilága érdekelné közelebbről? Foglaljon olcsó repülőjegyet Brisbane városába és fedezze fel a környék nemzeti parkjait és varázslatos szigeteit is!

Kíváncsi Anglia egyik legimpozánsabb épületére, a gótikus Bristoli Székesegyházra? Vagy a dél-nyugat-angliai város másik jelképe, a Cliffton Suspension Bridge függőhídja érdekelné közelről? Netán a közeli Bath ókori római fürdővárost szeretné régóta megcsodálni? Foglaljon olcsó repülőjegyet online Bristolba és élvezze az angol egyetemváros izgalmas zenei életét!

Csodálja meg Európa legszebb Főterét, a Grand Place-t, a brüsszeli Városházát vagy a belga Királyi Palotát! Barangoljon Brüsszel macskaköves utcáin, majd kóstolja meg helyben a belga söröket, csokoládékat, pralinékat és a waffelt! Foglaljon olcsó repülőjegyet Brüsszelbe és ízlelje meg a belga nemzeti konyha ínycsiklandó fogásait!

Buenos Aires, ahol az európai stílushoz és a gyarmati építészeti jelleghez tüzes latin szenvedély párosul. A latin-amerikai művészeti élet pezsgő központja, az első női argentin politikus, az egykori first lady, Evita életének legfőbb színtere! Foglaljon akciós repülőjegyet Buenos Airesbe és élvezze a tangó hazájának lüktető ritmusát!

Kíváncsi Bukarest sajátos arculatára, különleges hangulatára? Jó volna látni a világ 2. legnagyobb középületét, az itteni parlamentet? Szívesen felfedezné az óváros utcáin sorakozó kávézók, bárok és éjszakai szórakozóhelyek kínálatát? Foglaljon olcsó repülőjegyet Bukarestbe és látogasson el a város híres Falumúzeumába is!

Bukhara (Buhara) Üzbegisztán déli részén található, amely a híres közép-ázsiai kereskedelmi útvonal, a Selyemút legfontosabb állomása volt. Az iszlám egykori vallási centruma, melynek mecsetekben, díszes palotákban, mauzóleumokban, zarándok-szállásokban és medreszékben gazdag óvárosa az UNESCO Világörökség része. Foglaljon olcsó repülőjegyet Bukharába és engedje, hogy lenyűgözzék az ősi civilizációs központ építészeti látnivalói!

Szívesen pihenne egyet a Fekete-tenger partján, Bulgária legnagyobb kikötőjében, Burgaszban és környékén? Élvezze a Tengeri Kert mesés parkját, népszerű strandjait és nyár esti kültéri zenés mulatságait! Ismerje meg a környező tavak és a Stranjda-hegységben lévő nemzeti park természeti látnivalóit! Foglaljon olcsó repülőjegyet Burgaszba és fedezze fel a közeli népszerű tengerparti üdülőhelyeket is, Napospartot, Szozopolt és Neszebar városát!

Régi vágya, hogy közelebbről megismerje a szárdok kultúráját és gasztronómiáját hazájukban, az olaszországi Szardínia szigetén? Vagy csak a legszebbnek tartott, néhol homokkal borított, néhol sziklás olasz tengerparti strandokat fedezné fel szívesen? Vagy a sziget érintetlen természeti tájait volna kedve megcsodálni? Foglaljon olcsó repülőjegyet Szardíniára és kóstoljon bele a különleges sziget életébe!

Szívesen búvárkodna vagy sznorkelezne Ausztrália partjainál, a Föld egyik legcsodálatosabb tengeri élőhelyén, a Nagy Korallzátonynál? Vagy Cairnes városának kellemesen laza és közvetlen életstílusába kóstolna bele? Esetleg régi vágya, hogy a környék híres őserdeiben túrázzon és lenyűgöző vízesésekben gyönyörködjön vagy meseszép krátertavakban fürödjön? Foglaljon olcsó repülőjegyet Cairnsbe és a helyi állatkertben öleljen meg egy koalát!

Calgary Kanada "olajfővárosa", ugyanakkor tiszta levegőjű, az ökoturizmus és téli sportok népszerű idegenforgalmi célpontja, a "Napsütés városa". A világ egyik legélhetőbb városának tartják, mintegy 550 park és zöldterület teszi természetközelibbé. Foglaljon olcsó repülőjegyet Calgarybe és fedezze fel számtalan látnivalóját, programlehetőségét!

Szeretné felfedezni Ausztrália fővárosát, Canberrát? Szívesen megcsodálná az egyedi országház épületet, az új építésű Parliament House-t? Vagy a híres, 3 szintes Telstra Torony tetejéről szeretné élvezni a pazar kilátást? Esetleg a Nemzeti Állatkert és Akváriumban volna jó koalát és kengurut simogatni? Vásároljon olcsó repülőjegyet Canberrába, sétáljon és piknikezzen a Burley Griffin-tó körül!

Régóta szeretné a világ egyik legnépszerűbb karib-térségi üdülőközpontját felfedezni? Szívesen élvezné sombreroval a fején a cancuni fehér homokos tengerpartok strandjait, a pezsgő éjszakai életet és fergeteges, reggelig tartó bulikat? Foglaljon olcsó repülőjegyet Cancunba és a karibi életérzés mellett ízlelje meg a mexikói konyha remekeit is!

Cardiff az Egyesült Királyságban található kikötőváros, Wales fővárosa. Az egykori bányászváros napjainkban oktatási, kulturális és sport központ, történelmi látnivalókkal, hatalmas zöld parkokkal, modernül újjáépített kikötői öböllel és kiváló bevásárlóközpontokkal. Foglaljon olcsó repülőjegyet Cardiffba, fedezze fel várkastélyát, Nagy-Britannia legnagyobb arénáját, a Millennium Stadiont és a korszerű Millennium Centre kultórközpont programjait!

Szeretne Kolumbia egyik legnépszerűbb turista célpontjára, a karibi Cartagenába utazni? Szívesen felfedezné a színes és hangulatos óváros koloniális stílusú palotáit, épületeit? Jó volna a Világörökségi listán is szereplő Castillo de San Felipe de Baraja erődöt felfedzni? Vagy a híres Cafe Del Marból, a régi városfalról szeretné koktélt kortyolgatva csodálni a naplementét? Vásároljon olcsó repülőjegyet Cartagenába és élvezze az esti táncos mulatságokat, a helyi salsát és a cumbiát!

Kíváncsi Marokkó legnagyobb kikötővárosára, Casablancára? Szívesen megcsodálná a világ 2. legnagyobb vallási emlékművét, a II. Hassan-mecsetet, amit nem csak muszlim vallásúak látogathatnak? Vagy a színpompás marokkói motívumoktól díszes El Hank világítótoronynál kirándulna, esetleg a Casablanca c. film alapján legendássá vált Rick's Caféban fogyasztana egy frissítőt? Vásároljon akciós repülőjegyet Casablancába és ismerje meg a marokkói koloniális építészet remekeit!

Saint Lucia, a könnycsepp alakú sziget, finom homokos tengerpartjaival és idilli szépségével a Karib térség egyik leglátogatottabb úti célja. Trópusi paradicsom, melynek felszínét magas hegyek, meredek völgyek, esőerdők, vízesések, hibiszkuszok és orchideák borítják. Foglaljon ocsó repülőjegyet Saint Luciára, mássza meg a sziget jelképeként ismert, kettéhasadt vulkánt, a Piton-hegyet, vagy élvezze az elbűvölő szépségű tengerparti strandokat!

Vonzza a déli temperamentum, az izgalmas, nyüzsgő mediterrán piacok és az olasz gasztronómia fogásai? Régi álma, hogy Bellini Norma című operáját élőben hallhassa a híres zeneszerző szülővárosában? Szívesen megcsodálná az Etna vulkán csúcsát vagy fürödne a különleges, feketesziklás és feketehomokos szicíliai strandokon? Foglaljon akciós repülőjegyet Cataniába és fedezze fel ezt az egyedi, nagyrészt vulkáni tufából épült szicíliai barokk várost, a sziget kulturális központját!

Szeretne Kréta sziget egyik legvarázslatosabb hangulatú kikötővárosában, Chaniában pihenni? Szívesen barangolna a Velencei negyed hangulatos utcáinak szövevényében, vagy a kikötői tavernák és kávézók teraszáról élvezné a naplamentét? Foglaljon olcsó repülőjegyet Chaniába és fedezze fel a város híres piacán, az Agorán kínált helyi finomságok, kézműves termékek, frissen fogott halak széles választékát!

Régi álma, hogy ellátogasson Amerika kedvenc városába, a Dél-karolinai Charlestonba? Szeretné lovaskocsis túrán felfedezni a történelmi városrész macskaköves utcáit, évszázados épületeit, bájos üzleteit? Vagy a Francia Negyed lenyűgöző templomait látná szívesen? Vásároljon olcsó repülőjegyet Charlestonba, sétáljon az elegáns kúriákkal szegélyezett, vízparti Battery Park negyedben és a világhírű, öreg, mohos tölgyekkel szegélyezett árnyas úton, az Avenue of Oaks-on!

Charlotte az Amerika Egyesült Államokban, Észak-Karolina államban található. Az USA egyik legnépszerűbb nagyvárosa, 2013-ban a Forbes magazin "a város Amerikában, ahol a legjobb lakni" ("Best Place to Live in America") kitüntető címét is elnyerte. Pénzügyi központ, számos bank, pénzügyi intézet és biztosítási cég székhelye és több egyetemmel is rendelkezik. Foglaljon olcsó repülőjegyet Charlotte-ba, az amerikai energiakutatás fővárosába!

Régi álma, hogy ellátogasson az Anne a Zöld Oromból és a Váratlan utazás c. kanadai tévésorozatból világhírűvé vált Prince Edward-szigetre és fővárosába, Charlottetownba? Szívesen felfedezné a sziget érintetlenül szép, sziklás tengerpartjait, varázslatos kis öbleit, homokdűnéit, világítótornyait és belső dombvidékeit? Foglaljon olcsó repülőjegyet Charlottetownba és az 1877-ben épült, viktoriánus stílusú Beaconsfield Historic House-ban az akkori idők egyik legelegánsabb otthonába is nyerjen bepillantást!

Kíváncsi Dél-India egyik leghíresebb metropoliszára? Szeretné megcsodálni a város híres templomművészetének remekeit? Foglaljon olcsó repülőjegyet Chennaiba és a hindu építészeti emlékek mellett fedezze fel a lenyűgöző brit koloniális  épületeket is!

Kíváncsi rá, hol élt az 1920-as évek legrettegettebb gengsztere, Al Capone vagy hogy hol született a világhírű író, Ernest Hemnigway? Szívesen sétálna és piknikezne a csodaszép Michigan-tó partján, Chicagoban? Régi álma, hogy felfedezze a jazz szülőföldjét és történelmi zenei klubok koncertjein vegyen részt? Foglaljon olcsó repülőjegyet Chicagoba és ismerje meg az USA 3. legnagyobb városát!

Kíváncsi Moldova fővárosára, Chisinaura, mely Európa legzöldebb városainak egyike? Szívesen felfedezné a Stefan cel Mare sugárút látnivalóit, üzleteit, megcsodálná az ország legnagyobb templomát, az ortodox Krisztus Születése székesegyházat? Vásároljon olcsó repülőjegyet Chisinauba, látogasson el a Puskin házba és kóstolja meg a helyi moldáv borokat is!

Christchurch Úz-Zéland 3. legnagyobb városa, mely a Déli-szigeten terül el. Városközpontján átfolyik a szépséges Avon folyó és itt találjuk a világ 2. legnagyobb városi parkját is, a Botanikus Kertet! Foglaljon olcsó repülőjegyet az úz-zélandi Christchurchbe és fedezze fel a közeli Lyttelton elbűvölően szép öblét, a háttérben zöldellő hegyeket és dombokat, és válogasson kedvére a kikötő hangulatos kávézóinak, bárjainak, kicsiny üzleteinek kínálatából!

Kíváncsi az Ohio-folyó partján elterülő amerikai városra, Cincinnatire? Szívesen felfedezné az USA egyik legromantikusabb és legélhetőbb nagyvárosainak egyikét? Jó volna a híres John A. Roebling Suspension Bridge függőhídon átkelni vagy a mintegy 100 városi park legszebbjeit megcsodálni? Foglaljon olcsó repülőjegyet Cincinnetibe és élvezze a a belvárosi forgatag látványát a Fountain Square éttermi teraszainak egyikén ülve!

Szeretné felfedezni Ohio állam 2. legnagyobb városát, Clevelandet? Kíváncsi arra a városra, ahol az egyik legnagyobb magyar kisebbség él a világon? Jólesne egy vízparti nyaralás a szépséges Erie-tó partján? Vásároljon olcsó repülőjegyet Clevelandbe és ismerje meg a híres Rock and Roll Hall of Fame and Museum zenei gyűjteményét, benne a zeneiparra, azon belül is elsősorban a rock and rollra legnagyobb hatást gyakorló személyek történetét!

Szeretné megismerni a "Fénylő ország", Srí Lanka egzotikus világát, kulturális és természeti szépségeit? Szívesen töltődne a trópusi sziget fehér homokos tengerpartjain és fürödne az Indiai-óceán kék vizében? Belekóstolna a folyton nyüzsgő világváros, Colombo kulturális kavalkádjába? Foglaljon olcsó repülőjegyet Colomboba és fedezze fel Srí Lanka izgalmas konyhaművészetét!

Columbus Ohio állam székhelye, mely annak földrajzi középpontjában, a Scioto és az Olentangy folyók összefolyásánál fekszik. Nevét a felfedezőről, Kolumbusz Kristófról kapta. Közigazgatási, oktatási, kulturális és kereskedelmi centrum, de nagy hangsúlyt fektet az egészségügyre és a technológia fejlesztésre is. Itt található az USA legnagyobb állami egyeteme. Foglaljon olcsó repülőjegyet Columbusba és fedezze fel a Short North művészeti negyed látnivalóit és a German Village történelmi városrész különleges hangulatát!

Mindig is vágyott a vadregényes és romantikus ír vidék és az egyik legszebb ír város, Cork felfedezésére? Szívesen andalogna a várost többszörösen átszelő Lee-folyó partjain és nézelődne a híres British Market portékái közt? Vagy a hagyományos ír kocsmákban élvezné az élő ír zenét és kóstolná a helyi söröket? Vásároljon olcsó repülőjegyet Corkba és élvezze a nyári és őszi kulturális fesztiválok pezsgő és színes programkínálatát!

Corpus Christi Texas állam egyik legnagyobb kikötője, a Mexikói-öböl partszakaszán. Homokos partjai miatt idegenforgalmi központ, térségében az amerikai és a mexikói kultúra sajátos keverékét tapasztalhatjuk meg, ahol a spanyol ajkú közösségek mellett a cowboy kultúra és más szubkultúrák jelenléte is jelentős. Foglaljon olcsó repülőjegyet Corpus Christibe és látogasson el a Pearl Harbor filmben is megjelenő USS Lexington múzeumhajóra!

Vonzódik az ősi kínai kultúra iránt? Szívesen felfedezné a dél-kínai Csangsa történelmi látnivalóit? Szeretné személyesen látni a világ legmagasabb felhőkarcolóját, a Sky City épületét? Foglaljon olcsó repülőjegyet Csangsába és csodálja meg a dél-kínai 1000 éves oktatási és kulturális központot, a Yuelu Akadémiát!

Régi álma, hogy Thaiföld egyik legnépszerűbb városába, az északnyugati részén fekvő Csiangmajba látogasson? Szeretné az óváros gyönyörű, tíkfából épített templomait, szép múzeumait és hangulatos kis utcácskáit felfedezni? Vagy az innen induló hegyi- és folyami kirándulások és egzotikus elefántos túrák érdeklik inkább? Vásároljon olcsó repülőjegyet Csiangmajba és ismerje meg a déli területektől eltérő kultúráját és konyhaművészetét!

Kíváncsi rá, milyen egy igazi kínai megaváros? Szívesen barangolna Csungking felhőkarcolói és a belváros dimbes-dombos, lépcsős, kanyargós utcácskáin és bevásárlónegyedeiben? Vagy a Pipasan-hegy parkjából és kilátó pavilonjából csodálná a panorámát? Vásároljon olcsó repülőjegyet Csungkingba és keresse fel a lenyűgöző dazui sziklatemplomot és sziklaszobrokat is!

Dahla (Dakhla, Ad Dakhla) egy keskeny-félszigeten található város a marokkói megszállás alatt levő Nyugat-Szahara atlanti-óceáni partján. A vízi sportok népszerű központja, legfőképp a kitesurfing és windsurfing szerelmesei számára számít igazi paradicsomnak. Déli részén található a Világörökségi listán is szereplő Banc d'Arguin Nemzeti Park, ami a gázlómadarak fontos telelőhelye. Foglaljon olcsó repülőjegyet Dahlába és fedezze fel!

Kíváncsi az egykori nyugat-afrikai francia gyarmati központra, Szenegál fővárosára, Dakarra? Szeretné látni az egyik legjelentősebb fekete-afrikai gyűjteményt, a Musée IFAN múzeumban? Vagy a Marché Sandaga és a Marché Kermel piacok nyüzsgő forgatagára lenne kíváncsi? Foglaljon olcsó repülőjegyet Dakarba és kapcsolódjon ki a Bel-Air strandon!

Kíváncsi Banglades fővárosára, Dakkára? Szeretné a világ egyik legnagyobb mecsetjét, a Baitul Mukarram mecsetet vagy a nemzeti szentélyt, a 12. századi Dhakeshwari templomot látni? Szívesen ellátogatna a Lalbagh Erőd komplexumába és megcsodálná annak mecsetjét, a Pari Bibi síremléket és hammam fürdőházát? Vásároljon olcsó repülőjegyet Dakkába és fedezze fel a metropolisz modern városnegyedeit is!

Régi vágya, hogy a saját szemével lássa a híres filmsorozatból is ismert Dallast, Texas állam egyik legnagyobb városát? Szeretné a körpanorámát élvezni a Reunion Tower felhőkarcoló tetejéről? Vagy az igazi texasi cowboy hangulatba kóstolna bele a fort worthi Stockyardon, ahol szarvasmarhák vonulnak, istállókból átalakított barbecue éttermek, szalonok, kocsmák és western csizma bolt várja vendégeit? Foglaljon olcsó repülőjegyet Dallasba és látogasson el a világhírű forgatási hekyszínre, a South Fork Ranch-re is!

Szeretné felfedezni Tanzánia lenyűgöző természeti szépségeit és legnagyobb városát, Dar-es Salaamot? Régi álma, hogy lássa a Manyara-tó Nemzeti Park flamingóit, vagy a világ egyik legismertebb nemzeti parkjában, a Serengeti Nemzeti Parkban szafarizna szívesen? Foglaljon olcsó repülőjegyet Dar-es Salaamba és Nemzeti Múzeumában tekintse meg a híres olduvai előember leleteit!

Dayton az Amerikai Egyesült Államokban, Ohio állam délnyugat részén található nagyváros. A repülés szülővárosának is nevezik, hiszen évekig itt éltek és tökéletesítették repülőgép-terveiket többek közt a Wright fivérek. Foglaljon olcsó repülőjegyet Daytonba és a világ legnagyobb katonai légierő múzeumában vegye szemügyre közelebbről a több mint 300 repülőgépet, a kezdeti prototípusoktól a legmodernebb darabokig!

Fedezze fel a varázslatos India 2. legjelentősebb városát, az egykori fővárost, Delhit! Vegyen részt a világhírű Vörös Erőd esti fény- és hangjátékán és utazzon vissza az időben az erőd aranykoráig! Csodálja meg a világ legnagyobb mecsetjét, a Jama Masjidot vagy a Föld legmagasabb minaretjét, a Qutub Minart! Foglaljon olcsó repülőjegyet Delhibe és alkudozzon fűszerekre, kasmírsálra vagy épp pasminára a város színes bazárjaiban!

Egzotikus kikapcsolódásra vágyik a trópusi, egyedülálló élményt nyújtani képes Bali szigeten? Szívesen felfedezné a sziget lenyűgöző templomait és természeti szépségeit? Szeretné megtapasztalni a balinézek nyugodt harmóniáját és örökké mosolygós vendégszeretetét? Foglaljon olcsó repülőjegyet Balira, Denpasarba és ismerje meg a sziget magas fokú művészeti értékeit!

Szívesen megismerné Colorado állam székhelyét és legnagyobb városát, Denvert? Szeretné megcsodálni a Kapitólium épületét és a város gyönyörű parkjait, botanikus kertjét? Vagy a világszínvonalú denveri Állatkert és a vadnyugati hős, Buffalo Bill múzeuma érdekli? Foglaljon olcsó repülőjegyet Denverbe és vásárolgasson a folyton nyüzsgő belvárosi sétálóutca üzleteiben, kávézóiban a híres 16. Utcában!

A Michigan állambeli Detroit a közelmúltra jellemző évtizedes hanyatlás és népesség csökkenés után egyedi hangulatával és számos fejlesztésével mára az egyik legajánlottabb úti cél az USÁ-ban! Foglaljon olcsó repülőjegyet Detroitba és fedezze fel a metropolisz művészeti- és színház negyedét, galériáit és a világhírű Henry Ford Múzeumot!

Doha Katar fővárosa és egyben legnépesebb, a lakosság 90 százalékát tömörítő városa, az ország keleti részén helyezkedik el. Doha éghajlata forró sivatagi, a hőmérséklet májustól szeptemberig átlagosan 38 °C feletti.

Kíváncsi a Ruhr vidék egyik kulturális központjára és Németország egyik bevásárlóparadicsomára, Dortmundra? Szeretné a város híresen szép parkjait, erdős részeit élvezni és megcsodálni a belváros építészeti emlékeit? Kíváncsi Európa legnagyobb standionjára, a Westfalenstadionra? Foglaljon olcsó repülőjegyet Dortmundba és fedezze fel az egyedülálló művészeti és kulturális központ, a Dortmund-U nyújtotta kikapcsolódási lehetőségeket!

A legek városa fantasztikus modern szállodákkal, tengerparti üdülőhelyekkel, csillogó üzletekkel és a tradicionális keleti piaccal várja Önt. Erőfeszítést és költséget nem kímélve épült a világ luxus fővárosa. Lélegzetelállító építészetével mindenkit lenyűgöz.

Dublin a középkori sikátorok és hangulatos ír kocsmák városa. Egy hosszú séta után Dublin történelmi központjában gurítson le egy korsó Guinness-t („the black stuff”, „fekete cucc”) valamelyik tipikus ír kocsmában és élvezze a helyiek vidám társaságát!

Szeretné az "Adria gyöngyeként" is gyakran emlegetett Dubrovnikban tölteni tengerparti nyaralását? Szívesen sétálgatna az óvárost körülvevő hatalmas városfalakon, a középkori óváros szűk utcáin és a panorámát csodálná a közeli domb tetejére közlekedő siklón utazva? Vagy a kikötőhöz közeli Lokrum-sziget arborétuma és idilli szépségű strandjai ejtenék rabul inkább? Foglaljon olcsó repülőjegyet Dubrovnikba és élvezze annak pezsgő színház-, film- és zenei fesztiváljait!

Durban Dél-Afrika egyik legforgalmasabb kikötője, a Dél-afrikai Köztársaság keleti partján. Kellemes szubtrópusi klímájával, kiváló szörfözési lehetőségeivel és homokos, belváros közeli strandjaival kedvelt nyaralóhely az országban. Foglaljon olcsó repülőjegyet Durbanba és a tengerparti strandok, koloniális stílusú épületek, hindu és keresztény templomok, iszlám mecsetek, zulu freskók és a legmodernebb épületek kavalkádja mellett fedezze fel a környék lenyűgöző természeti szépségeit, Afrika érintetlen vadvilágát is!

Kíváncsi Németország egyik leggazdagabb és legsikkesebb városára, a Rajna partján elterülő Düsseldorfra? Szívesen sétálna a világ egyik legszebb sugárútján a kirakatokat nézegetve, a hatalmas parkokban piknikezne vagy a Rheinturm TV-torony tetejéről csodálná a panorámát? Foglaljon olcsó repülőjegyet Düsseldorfba és fedezze fel a divatvilág egyik fellegvárát!

Kíváncsi az észak-afrikai csücsökben, a Vörös-tenger partján található fővárosra, Dzsibutira? Felfedezné a mediterrán hangulatú, francia koloniális és mór stílusjegyeket is hordozó óvárosi épületeket, utcácskákat? Vagy a fehér homokos tengerpartok és remek búvárkodási lehetőségek vonzzák inkább? Vásároljon olcsó repülőjegyet Dzsibutiba és látogasson el a közeli Tadzsura meseszép korallzátonyaihoz is!

Kíváncsi Skócia fővárosára, a gyönyörű természeti környezettel rendelkező Edinburgh-re? Szívesen élvezné a panorámát az Edinburgh-i Várból vagy a Skót Parlament épületére kíváncsi? Szívesen sétálna a lenyűgöző szépségű Királyi botanikus kertben vagy az egyik leghíresebb állatkertben, az Edinburgh Zooban? Foglaljon olcsó repülőjegyet Edinburgh-be és ismerje meg azt a teaházat és kávézót, ahol a világhírű Harry Potter könyvsorozat első kötete is született!

Edmonton Kanadában található, Alberta tartomány székhelye, mely az Északi-Saskatchewan-folyó partján terül el. Híres gyönyörű folyómenti parkrendszeréről, amely mintegy 100 km hosszan nyúlik el, rekreációs- és különféle tematikus útvonalakkal tarkítva. De itt található Észak-Amerika egyik legnagyobb bevásárlóközpontja is, a West Edmonton Mall, így jelentős bevásárlóparadicsom is. Foglaljon olcsó repülőjegyet Edmontonba és élvezze "Kanada fesztiválvárosának" vibráló kulturális életét, színház- és koncertlehetőségeit, rendezvényeit, sport programjait!

Eindhoven, ahol csodálatos holland természeti tájat, évszázados kultúrát és korszerű nemzetközi környezetet csodálhatunk meg. A modern élet, az ipari designerek és a kortárs művészet egyik központja. Foglaljon olcsó repülőjegyet Eindhovenbe és a jelenkori művészet mellett fedezze fel a tradicionális holland sajtok, halételek és más nemzeti holland ételek izgalmas ízvilágát is!

Szeretne a zord tél elől a Vörös-tenger mindig kellemes partjára, az izraeli Éjlátba utazni? Szívesen sütkérezne az itteni homokos partokon, a korallzátonyoknál búvárkodna vagy a város fergeteges éjszakai életébe kóstolna bele? Jó volna kipróbálni a sivatagi tevegelést vagy egy dzsip túrát is? Foglaljon olcsó repülőjegyet Éjlátba és fedezze fel a Vörös-szurdokot is, a festői szépségű kősivatagot az Éjláti-hegység lábánál!

Régi vágya, hogy Marokkó egyik legszebb és legépebben fennmaradt medináját személyesen felkeresse Esz-Szavírában? Kíváncsi a franciás-európai hangulatú kikötőre és a szörfösök paradicsomaként emlegetett öbölre? Vásároljon olcsó repülőjegyet Esz-Szavírába és élvezze a szukok nyüzsgő forgatagát, a tujafából kézzel készített egyedi bútorok látványát, a tengeri széllel keveredő egzotikus fűszerek illatát és a frissen sült halételeket!

Fairbanks Alaszka állam 2. legnagyobb városa, az északi sarkkörtől mintegy 190 km-re. Ideális választás, ha a világ egyik legalkalmasabb helyszínéről szeretnénk megfigyelni  az aurora borealis jelenségét. Jégmúzeumában rendezik meg minden év februárjában a Jég Művészeti Világbajnokságot, ahol csodás jégszobrok készülnek. Foglaljon olcsó repülőjegyet Fairbanksbe és fedezze fel Alaszka legfőbb nevezetességét, a híres Denali Nemzeti Park és Vadrezervátumot is!

Szívesen felfedezné Portugália déli részének napsütötte régióját, Algarvet és annak központját, a bájos kikötővárost, Farót? Ismerje meg a tengerparti üdülőhelyet és környékét, ahol nem csak nyáron, de akár ősszel vagy télen is kellemes klíma fogadja a látogatót! Foglaljon olcsó repülőjegyet Faróba és töltődjön fel egy nyugodt, káprázatos természeti formákkal és értékekkel rendelkező mediterrán városban!

Szívesen felfedezné a Feröer-szigetek lenyűgözően szép, vadregényes tájait? A nyáron a zöld minden árnyalatában pompázó hegyoldalakat, a mélykék óceán, a meredek sziklák és festői szépségű völgyek látványát csodálná, miközben magába szívja a harapnivalóan friss levegőt? Foglaljon olcsó repülőjegyet a Feröer-szigetekre és relaxáljon az ikonikussá vált Gasadalur-vízesésnél vagy figyelje meg közelebbről a lunda nevű pici, pingvinszerű madarakat természetes közegükben!

Marokkó talán leghíresebb városa, az egykori királyi főváros, a nyüzsgő, színes bazári forgatagáról híres Fez. Fedezze fel az egzotikus, keleti, ősi város medináját, barangoljon a labrinitusszerű középkori sikátorokban és bámészkodjon az elképesztően színes választékú bazári üzletekben! Foglaljon olcsó repülőjegyet Fezbe és élvezze helyben a marokkói konyha ínyenc fogásait!

Szívesen utazna a télből a nyárba, hogy a Csendes-óceán égszínkék vizében fürödjön és búvárkodjon, majd a fehér homokos partok kókuszpálmái alatt megpihenve töltődjön a naplemente látványával, miközben az óceán moraját hallgatja? Foglaljon akciós repülőjegyet Nadiba és élvezze a trópusi sziget paradicsomi körülményeit egy pazar szállodában vagy egy tengerparti bungalóban!

Régi álma a toszkánai nagyváros, Firenze felkeresése? Szívesen csodálná a panorámát a Duomo kupolájából, sétálgatna a lenyűgöző szépségű, reneszánsz Boboli-kertben vagy a nyüzsgő Piazzale Michelangelo tér kávézóinak egyikében inna egy igazi olasz espressot? Foglaljon olcsó repülőjegyet Firenzébe és nézegesse a híres Öreg-híd ékszerüzleteinek varázslatos kirakatait!

Szívesen megmászná az afrikai Tábla-hegy csúcsát, majd a csúcsról siklóval leereszkedve csodálná a Tábla-öblöt? Barangolna a világhírű Nyugati Fokföld festői szépségű borvidékein és helyben kóstolná az Újvilág legjobbnak mondott borait? Kíváncsi a világ egyik legváltozatosabb és legzöldebb ökoszisztémájára és az azt bemutató botanikus kertekre? Vagy a Fokváros környéki fehér homokos tengerpartok és parthoz közel látható bálnák és fókák látványa vonzza? Vásároljon kedvezményes repülőjegyet Fokvárosba és fedezze fel Afrika legeurópaiasabb és a világ egyik legszebb természeti környezetű városát!

Régi álma személyesen felkeresni "Amerika Velencéjét", a floridai Fort Lauderdale-t? Szeretne Amerika egyik legnépszerűbb nyaralóhelyének homokos tengerpartjain strandolni, sportolni vagy a csatornákat bejárva a luxus jachtokat és villákat megcsodálni? Majd a több, mint a 120 éjszakai bár egyikében szeretne egy igazán jót szórakozni? Foglaljon olcsó repülőjegyet Fort Lauderdale-be és ismerje meg a trópusok élővilágát a közeli Everglades Nemzeti Parkban!

Régóta kíváncsi a Karibi térségben fekvő szigetre, Franciaország tengerentúli területére, Martinique-re és fővárosára, Fort-de-France-ra? Szívesen megcsodálná a sziget hihetetlenül gazdag állat- és növényvilágát, meseszép strandjait és vadregényes esőerdőit? Vagy a nászútját szeretné paradicsomi körülmények közt eltölteni párjával? Foglaljon olcsó repülőjegyet Martinique szigetére, Fort-de-France-ba és ízlelje meg a karibi tűz és a francia életművészet különös ötvözetét!

Kíváncsi rá, milyen a brazilok egyik legkedveltebb tengerparti üdülőhelye, Fortaleza? Szívesen felfedezné a metropolisz hedonista, fehér homokos strandjait, folyton pezsgő korzóit és nyüzsgő éjszakai klubjait? Szeretné megismerni a kitesurfösök és a bevásárlóturisták trópusi paradicsomát? Vásároljon olcsó repülőjegyet Fortalézába és fedezze fel a közeli Porto das Dunasban ligetes, homokos tengerparti dűnéit és hatalmas vízi vidámparkját is!

Frankfurt nem csak nemzetközi jelentőségű forgalmi csomópont és modern gazdasági központ, de pezsgő nagyváros élettel és jelentős történelmi múlttal is büszkélkedhet. Foglaljon olcsó repülőjegyet Frankfurtba és fedezze fel a modernitás, a múlt és a művészet izgalmas egyvelegét a Majna menti városban!

Régi álma, hogy a hideg elől az "örök tavasz" szigetére, a Kanári-szigetek 2. legnagyobb tagjára, Fuerteventurára utazzon pihenni? Szívesen kikapcsolódna a szigetcsoport legszebbnek tartott strandjainak egyikén? Vagy a natúrparkokat bejárva szeretné a helyi élővilág sokszínűségét és a változatos tájelemeket megcsodálni? Foglaljon olcsó repülőjegyet Fuerteventurára és adja át magát a fiesta-életérzésnek a varázslatos kis halászfaluban, El Cotilloban!

Kíváncsi Japán egyik legnagyobb városára, a Kjúsú szigeten található Fukuokára? Szívesen megismerné a történelmi óváros szentélyeit és templomait, vagy a lenyűgöző japán kertek és parkok csendes ösvényein andalogna? Netán az ikonikussá vált Fukuoka Torony nevű felhőkarcoló panorámateraszáról élvezné az éjszakai látképet a városra és az öbölre? Foglaljon olcsó repülőjegyet Fukuokába és fedezze fel a metropolisz szórakozónegyedét, a Nakasu éttermeit, bárjait és üzleteit!

Madeira nem csak a világhírű boráról ismert mediterrán sziget. Fedezze fel az "örök tavasz szigetét", ahol mindig kellemes idő van! Ismerje meg a messze földön híres portugál futballista, Cristiano Ronaldo szülőhazáját! Sétálgasson a rendkívül sokszínű és egyedi növényfajtákat is magáénak tudható botanikus kertekben...csodálja meg a madeirahímzés bölcsőjét! Vásároljon olcsó repülőjegyet Funchalba, az Édeskömény-öböl legjelentősebb kikötővárosába!

Kíváncsi az egyik balti-tengeri Hanza városra, "Észak gyöngyszemére", a lengyel Gdanskra? Szívesen meglátogatná Európa legnagyobb téglatemplomát vagy legrégebbi kikötői rakodó daruját? Szeretne a lenyűgöző gdanski óvárosban sétálgatni, bejárni a Királyi Út pazar házakkal övezett útvonalát? Foglaljon olcsó repülőjegyet Gdanskba és fedezze fel a régi kikötő hangulatos kávézóit, éttermeit és bárjait!

Szívesen körbejárná a meseszép Genfi-tavat miközben csodálja a távoli Mont Blanc hófödte csúcsait? Érdeklődik a kálvinizmus és a reformáció jelentős történelmi helyszínei iránt? Kíváncsi az ENSZ európai központjára és a Nemzetek Palotájára? Vagy a Jet d’Eau szökőkút hatalmas vízoszlopa és szivárványszínű vízfüggönye nyűgözné le? Esetleg a világhírű genfi világóra mellett szeretne fényképezkedni? Vásároljon akciós repülőjegyet Genfbe és ismerje meg ezt a páratlan környezettel rendelkező svájci várost!

Glasgow a lüktető, cosmopolita skóciai város, a "stílus fővárosa". Viktoriánus, art deco és ultramodern épületek, pezsgő művészeti és kulturális élet, izgalmas múzeumok tárháza és fiatalos egyetemvárosi hangulat jellemzi. Foglaljon olcsó repülőjegyet Glasgowba és szórakozzon felhőtlenül a jazz, a kelta zenei vagy egyéb művészeti fesztiválok egyikén!

Régi álma, hogy India legkisebb államát, az egyedi hangulatú Goát felfedezze? Szívesen relaxálna az idilli, fehér homokos, kristálytiszta vizű, pálmafákkal övezett tengerparton? Vagy a portugál gyarmati épületeket, templomokat csodálná meg? Esetleg a világhírű goa-partyk pezsgő éjszakai élete vonzza? Vásároljon olcsó repülőjegyet Goába és töltődjön fel a laza, rendkívül barátságos és nyitott helyiek vendégszeretetét élvezve!

Szívesen ellátogatna Svédország 2. legnagyobb városába, Göteborg kikötőjébe? Szeretné a több tucat svéd művészeti galéria és múzeum gyűjteményét felfedezni vagy a világ egyik legjelentősebb botanikus kertjében, a Göteborgi Botanikus Kertben sétálgatna inkább? Netán Skandinávia legnagyobb vidámparkja, a Liseberg Vidámpark hozná lázba igazán? Vásároljon olcsó repülőjegyet Göteborgba és élvezze a panorámát a belvárosi GötheborgsUtkiken kilátóból!

Régóta vonzza Stájeország fővárosa, Ausztria kulturális és kulináris fővárosa, Graz? Szeretné madártávlatból csodálni a látképet a Várhegyről és ellátogatni a város szimbólumává vált Óratoronyhoz? Vagy a háromemeletes, gyönyörű barokk reprezentációs épületben és parkjában, az Eggenberg kastélykomplexumban sétálgatna? Foglaljon olcsó repülőjegyet Grazba és fedezze fel a Lend negyed divatos műtermeit, designer üzleteit, kulináris élvezeteket nyújtó éttermeit, bárjait, vagy épp a helyi termelői piacokat!

Szeretne igazi paradicsomi körülmények közt töltődni egy varázslatos szigeten, a Távol-Keleten? Utazzon Kína legdélebbi szigetcsoportjára, a varázslatos Hajnan szigetre! Bujazöld hegyek és trópusi növényzet, kristálytiszta víz és selymes, fehér homokos strandok, exotikus kókuszpálmák és a titokzatos buddhista és taoista kultúra emlékei várják! Foglaljon olcsó repülőjegyet a sziget fővárosába, Hajkouba és fedezze fel Kína legvonzóbb trópusi nyaralóhelyeit!

Halifax Kanadában található város, Új-Skócia (Nova Scotia) tartomány székhelye, forgalmas tengeri kikötő. Az első angol települések egyike volt Kanadában, napjainkban az Atlanti tartományok kereskedelmi és adminisztratív központja, mely a mai napig megőrizte országon belüli haditengerészeti jelentőségét. Foglaljon olcsó repülőjegyet Halifaxba és látogasson el erődítményébe, a Citadellába, valamint a citadella dombján magasodó híres Old Town Clock óratornyhoz is és élvezze a panorámát a városra!

Régi álma, hogy Németország legjelentősebb kikötőjében sétálgasson? Vagy a világ harmadik legjelentősebb zenei metropoliszának, Hamburgnak a számtalan zenei és kulturális programja vonzza igazán? Foglaljon olcsó repülőjegyet Hamburgba és ismerje meg a kikötőváros lenyűgöző óvárosát!

Hamilton a kanadai Ontario államban található kikötőváros, mely az Ontario-tó legnyugatibb csücskében, egy kis öbölben helyezkedik el. Köszönhetően a Niagara Escarpement erdős, zuhatagos vidékének, számos kis patakjának, valamint a Niagara vízeséshez való közelségének, gyakran úgy is nevezik, mint a "Vízesések városa." Foglaljon olcsó repülőjegyet Hamiltonba és csodálja meg a világhírű Niagara vízesést, majd fedezze fel a Niagara on the Lake bájos történelmi városkát is!

Szívesen megcsodálná a népszerű Nyugati-tavat és annak varázslatos naplementéjét Hangcsouban? Vagy a Nemzeti Selyem Múzeumban ismerné meg a selyemkészítés történetét és technikáját? Esetleg az egyik leghíresebb kínai buddhista templom, a Lingyin-templom érdekelné? Foglaljon olcsó repülőjegyet Hangcsouba és kóstoljon bele a tartomány népszerű regionális kínai konyhájának ízletes étkeibe!

Szívesen megismerné az alsó-szász fővárost, a középkor óta jelentős kereskedelmi központot, Hannovert? Szeretne a parkokban, pompás kertekben és kiállításokban, kulturális programokban gazdag német városban kikapcsolódni? Foglaljon olcsó repülőjegyet Hannoverbe, csónakázzon a Maschsee-tavon, sétálgasson Európa egyik legnagyobb barokk parkjában és csodálja a panorámát a Városháza dómjának tetejéről!

Régóta vonzza az egzotikus vietnámi főváros, Hanoi? Szeretné a szépen gondozott parkokat és ősi pagodákat közelről megcsodálni? Kíváncsi az ősi óváros piciny üzleteire és a "szakosodott" utcácskák kínálatára, az éjszakai piac forgatagára? Foglaljon olcsó repülőjegyet Hanoiba és élvezze a hagyományos vietnámi konyha specialitásait és az ázsiai vendégszeretet!

Régi álma, hogy felfedezze az egzotikus karibi szigetország, Kuba fővárosát, az egyedi atmoszférájáról ismert Havannát? Szeretne belekóstolni abba a hangulatba, ahol egyszerre tapasztalható meg a gazdag, gyarmati építészet szépsége és a jelen sajátos lerobbantsága? Foglaljon olcsó repülőjegyet Havannába, élvezze az utcai zenészek, a revük és az éjszakai lokálok nyújtotta pezsgést, ízlelje meg helyben a tradicionálisan készített kubai rumot és az abból készült frissítő koktélokat!

Tiszta, széles sugárutak, sokszínű épületek, zöldellő parkok és tiszta levegő a Balti-tenger partján, teljes harmóniában a környezettel és természettel, ez Helsinki. Mindemellett régi álma, hogy a világhírű finn Temppeliaukio sziklatemplomban meghallgasson egy koncertet? Vagy a Baltikum egykori legnagyobb erődítménye, a Suomenlinna falai közt sétálna, miközben a tengeren úszó hajókat kémleli? Kíváncsi a legendás piactér, a Kauppatori nyüzsgő életére? Szívesen átélné az északi hosszú nyári nappalokat, amikor csak késő éjjel megy le a nap? Vásároljon akcós repülőjegyet Helsinkibe és fedezze fel Finnország egyedülállóan vonzó fővárosát!

Kíváncsi az egyik legegyedülállóbb vietnámi városra, ahol a francia koloniális építészet remekei, a legmodernebb felhőkarcolók és az egzotikus vallási épületek egyaránt megtalálhatók? Csodálja meg a lépcsőzetes tornyú Giac Lam-pagodát, majd sétáljon a kávézóteraszokkal szegélyezett sétálóutcán, a Dong Khoi-n! Foglaljon olcsó repülőjegyet Ho Si Minh-városba és ízlelje meg a vietnámi konyhaművészet remekeit helyben!

Hong Kong, a modern metropolisz, ami ugyanakkor kötődik a hagyományos kínai tradíciókhoz és szokásokhoz. "Kelet és Nyugat találkozási pontja", ahol a nyugati életforma és a keleti hagyományok egymással egyensúlyoznak. Foglaljon olcsó repülőjegyet Hong Kongba és ízlelje meg ennek az egyedülálló világnak a hangulatát!

Hawaii, a földi paradicsom, ahol sivatagos síkság, trópusi esőerdők, magasba törő vulkánok, mesébe illő öblök és vízesések nyűgözik le az odaérkezőket. Hawaii, ahol fehérhomokos strandon, kéklő víz és pálmafák mellett, napsütésben fürdőzve élvezhetjük a buja növényzet és az egzotikus virágok látványát. Aktív pihenési lehetőségek és Hawaii-életérzés: szörfözés, sznorkeling, korallzátonyok, bálnales és dzsungeltúra, vizi vidámpark és delfinekkel úszás...Foglaljon olcsó repülőjegyet Honoluluba és élje át a naplementét a tengerpartról, hogy láthatssa a "zöld villanást", amint a nap a látóhatár alá bukik!

Szeretné megismerni Texas állam legnagyobb városát, az USA egyik legforgalmasabb kikötővárosát, Houstont? Szívesen meglátogatná az amerikai űrkutatás központját, a Space Center Houston űrhajózási központ izgalmas tárlatait? Foglaljon olcsó repülőjegyet Houstonba és a metropolisz látnivalói után ismerje meg a szomszédos, Mexikói-öböl menti népszerű tengerparti városokat is és élvezze azok homokos strandjait!

Régóta kíváncsi a kínai civilizáció bölcsőjeként is emlegetett Hszian (Xian) városára? Szeretne a Ming-dinasztia korabeli városfalon sétálgatni, megcsodálni a Nagymecset és a Nagy Vadlúd pagoda lenyűgöző épületeit? Minden álma, hogy a világ 8. csodáját, a városhoz közeli Agyaghadsereget személyesen láthassa? Foglaljon olcsó repülőjegyet Xianba és relaxáljon a híres Huaqing spa kertjeiben és melegvizű forrásból táplált medencéiben!

Kíváncsi a Tibeti-fennsík egyik kapujára, Csinghaj tartomány fővárosára, Hsziningre? Szívesen ellátogatna a Tongkuan mecsethez vagy a közeli, tibeti buddhista vallási központhoz, a 16. század végén alapított Taer kolostorhoz? Vagy a környező hegyek pagodáiból csodálná a városra nyíló kilátást? Foglaljon olcsó repülőjegyet Hsziningbe és fedezze fel a modern városrészt és a szórakozónegyed éjszakai bárjait is!

Hurghada vagy más néven El-Gurdaka az egyik legkedveltebb egyiptomi üdülőváros, mely a Vörös-tenger partján fekszik. Az egykor jelentéktelen kis halászfalu napjainkban elsősorban káprázatosan szép korallzátonyairól, tengeri élővilágáról és kiváló búvárkodási, sznorkelezési lehetőségeiről ismert. Foglaljon olcsó repülőjegyet Hurghadába és a strandolás és búvárkodás mellett próbálja ki a tevegelést vagy a quados sivatagi szafarit is!

Ibiza, ahol a hedonista életvitel keveredik a nyugodt, mediterrán hangulattal és életérzéssel. A sziget, ahol fergeteges nemzetközi partyk, ugyanakkor varázslatos öblök, sziklaszirtek és naplementék részesei lehetünk. A tengerpart, ahol fehérhomokos strandokon ejtőzhetünk vagy a vízisportok nyújtotta izgalmakat élhetjük át. Foglaljon online olcsó repülőjegyet Ibizára és a főszezonban pezsdüljön fel vagy a főszezonon kívül csendesedjen le az egyik legnépszerűbb spanyol szigeten!

Vonzódik az egykori perzsa kultúrához és az Ezeregyéjszaka meséi hangulatvilágához? Régi vágya, hogy Iszfahán varázslatosan szép kertjeit, mecsetjeit és régről híres iparművészetét személyesen is megcsodálhassa? Szívesen nézelődne a nyüzsgő Bazár portékái között, figyelné az iparművészeket és kézműveseket műhelyeikben munka közben? Foglaljon olcsó repülőjegyet Iszfahánba és sétáljon át a perzsa építészet remekbe szabott, küönleges városi hídjain!

Szívesen felfedezné a pakisztáni főváros, Iszlámábád nevezetességeit? Megcsodálná a világ 6. legnagyobb mecsetjét és a Nemzeti Emlékmű különleges formáját? Megismerkedne a gazdag gyűjteménnyel rendelkező Lok Virsa Múzeum kiállításaival? Foglaljon olcsó repülőjegyet Iszlámábádba és élvezze a lenyűgöző kilátást a Margalla Hills csúcsáról, a Pir Sohawa üdülőközpontból!

Régi álma a világhírű Hagia Sophia és a Kék mecset épületeinek meglátogatása? Illatos fűszereket, aszalványokat, török baklavát vagy épp kézzel szőtt szőnyeget vásárolna a világ egyik legnagyobb fedett piacán, a Grand Bazaárban? Tulipánformájú pohárból élvezné a forró török teát, miután hagyományos törökfürdős masszázzsal kényeztette magát? Szívesen csodálná a boszporuszi látnivalókat és kilátást egy hajótúra alkalmával? Foglaljon online akciós repülőjegyet Isztambulba és fedezze fel Törökország kulturális és művészeti központját!

Izmir Törökország 3. legnagyobb városa, mely az Izmiri-öbölben található és az egyik legrégebbi város az Égei-tenger partján. Isztambul után a 2. legnagyobb török kikötő, jelentős közlekedési csomópont. Nyüzsgő, modern, haladó szellemiségű, világias nagyváros, mely inkább hasonlít egy mediterrán európai városra, mintsem más török városokra, de azért történelmi látnivalói is akadnak. Foglaljon olcsó repülőjegyet Izmirbe és tekintse meg a környékén található világhírű görög romvárost, Ephesust is!

Szívesen ellátogatna az USA 3. legnépesebb metropoliszába, a floridai Jacksonville-be? Jó volna a belvárosban a folyóparti Jacksonville Landing negyed éttermeit, üzleteit, szórakozóhelyeit járni vagy a művészeti negyed galériáit, fesztiváljait élvezni? Szeretné személyesen látni az este igazán impozáns, színes fényekkel megvilágított több tíz méter magas vízsugarairól híres Barátság szökőkutat? Foglaljon olcsó repülőjegyet a floridai Jacksonville-be és ismerje meg a közeli Amelia-sziget gyönyörű városkáit is!

Régi álma, hogy felfedezze az indonéz szigetvilág legnagyobb szigetét, Jávát és fővárosát, Jakartát? Szívesen ellátogatna a világ 2. legnagyobb mecsetjéhez és a Nemzeti Műemlék 115 méter magas kilátójából élvezné a panorámát? Vagy az izgalmas piacok és művészeti központok forgataga vonzaná? Vásároljon olcsó repülőjegyet Jakartába és ismerkedjen meg az indonéz kultúrával a népszerű Taman Mini rekreációs parkban!

Jazd (Jezd vagy Yazd) Irán földrajzi központjában található sivatagi város, az ókori Perzsia uralkodó vallása, az ún. zoroasztrizmus központja és szent helye. A hagyományos perzsa építészet remekművei szinte érintetlenül, a modernizáció hatásaitól megmenekülve maradhattak fenn, így 2017-ben az UNESCO kulturális világörökségének része lett. Foglaljon olcsó repülőjegyet Iránba és csodálja meg a lenyűgözően szép jazdi Péntek mecset perzsa mozaik díszítését!

Kíváncsi a Dél-afrikai Köztársaság egyik leggazdagabb városára, Afrika pénzügyi központjára, Johannesburgra? Szeretne betekinteni a dél-afrikai szegregáció és apartheid-rendszer világába az Apartheid Múzeum és a Constitution Hill tárlatain keresztül? Vagy a helyi botanikus kert, állatkert és oroszlán park érdekli igazán? Foglaljon olcsó repülőjegyet Johannesburgba és fedezze fel a környék első aranybányáinak egyikét!

Régi álma, hogy felfedezze Alaszka változatos tájait, magas hegységeit, óriási erdőségeit, meseszép gleccsereit, hegyi folyóit, havas lejtőit és magába szívja harapnivalóan friss levegőjét? Foglaljon olcsó repülőjegyet Alaszka fővárosába, Juneauba és látogasson el a közeli Mendenhall Glacier gleccserhez, a híres Tracy Arm fjordhoz és barangoljon a lenyűgöző Glacier Garden esőerdőben!

Ókori egyiptomi szarkofágok, múmiák és fáraó-kincsek, Tutankhamon sírja, a Kheopsz piramis és a Szfinx. De Kairó és környéke több ennél: a régészeti látnivalókon túl vitorlázhatunk a Nílus vízén egy hagyományos felucca hajóval vagy csodálhatjuk a városra nyíló kilátást a Citadella középkori erődítményéből, majd elfogyaszthatunk egy finom teát, arab kávét vagy vízipipába töltött gyümölcsös ízű dohányt egy bazári kávéházban. Foglaljon olcsó repülőjegyet Kairóba és élje át az ókori Egyiptom varázslatos hangulatát!

Szívesen belekóstolna India kulturális fővárosának életébe? Jó volna megcsodálni leghíresebb látnivalóját, a fehér márványból készült Viktória emlékmű épületét és sétálgatni meseszép parkjának sétányain, tavai és kertjei között? Vagy a számos gyarmati stílusú, keleti és indo-iszlám (mogul) stílusjegyekkel díszített épületet látogatná meg? Foglaljon olcsó repülőjegyet Kalkuttába, hallgasson indiai klasszikus és bengáli népzenét autentikus körülmények között!

Régi álma, hogy részt vegyen egy ugandai szafarin és bepillantást nyerjen a Bwindi erdeiben élő hegyi gorillák életébe? Vagy a Nílus forrásvidéke és egy izgalmas rafting túra érdekelné inkább? Foglaljon olcsó repülőjegyet az ugandai fővárosba, Kampalába és látogasson el az Uganda Múzeumba, hogy megismerkedjen "Afrika gyöngyszemének" történelmével és kultúrájával kicsit közelebbről!

Kíváncsi Tajvan "Kikötő fővárosára", Kaohsziungra? Szívesen ellátogatna a Lótusz-tóhoz, az azt környező szentélyekhez és megcsodálná a nevezetes Sárkány- és Tigris ikerpagodát? Vagy a Chi-Jin kerület hangulatos, friss tengeri herkenytűkből készült ételeket kínáló éttermeit volna jó felkeresni? Vásároljon olcsó repülőjegyet Kaohsziungra és élvezze a kellemes klímát strandolás vagy kerékpáros kiránulások közben!

Kíváncsi Pakisztán egykori fővárosára, Karacsira? Szívesen kikapcsolódna a híres Clifton Beach homokos partjain és gyógyhelyein? Vagy a Port Grand kikötő mólói, ikonikussá vált éttermei vonzzák? Foglaljon olcsó repülőjegyet Karacsiba és a gyönyörű Mohatta Palota tárlatain ismerje meg Pakisztán jellegzetes művészeti örökségét és annak történetét!

Szívesen nyaralna egyet Görögország legvadregényesebbnek tartott kis szigetén, Kárpathoszon? Szeretné az eldugott öblök érintetlen strandjait és a nyüzsgő, jól kiépített tengerpartok azúrkék vizű fürdőhelyeit is kipróbálni? Jó volna felfedezni a sziget hegyes-völgyes tájait, eldugott kis halászfalvait és a pezsgő fővárost is? Foglaljon olcsó repülőjegyet Kárpathoszra és ismerkedjen meg a hamisítatlan kárpathoszi tavernákban a görög konyha kellemes ízvilágú fogásaival is!

Vonzódik a többezer éves ázsiai kultúrák és szakrális helyek iránt? Szívesen átélné az ezer templom városának, Katmandu óvárosának ősi időket idéző hangulatát? Szeretné a világ egyik legnagyobb Buddhista sztúpáját és a lenyűgöző szépségű királyi palota épületkomplexumát személyesen is felkeresni? Foglaljon olcsó repülőjegyet Katmanduba és engedje, hogy ámulatba ejtse a nepáli főváros színessége és vallási különlegessége!

Kíváncsi Lengyelország egyik kulturális fővárosára, a leginkább a pezsgő zenei életéről ismert Katowicére? Szeretne a hatamas Spodek (Csészealj) arénában nemzetközi hírességek koncertjein részt venni, vagy a világ egyik legnagyobb város parkjának, a Chorzówi Parknak a szórakozás lehetőségei csábítják? Vásároljon olcsó repülőjegyet Katowicébe és tekintse meg az egykori szénbányában kialakított Szilézia Múzeum izgalmas és változatos tárlatait is!

Kavala az egyik legfestőibb szépségű görög város, amely amfiteátrumszerűen kúszik fel a tenger fölé magasodó Simvolon-hegy lejtőjére a Kavalai-öböl partján, Kelet-Makedóniában. Csodálja meg a város meseszép kikötőjét, a bizánci időkból származó erődítményt és a 15. századi vízvezetékeket! Foglaljon olcsó repülőjegyet Kavalába, élvezze a homokos strandokat és a promenád nyüzsgő forgatagát esténként!

Szeretné közelebbről megismerni a szomszédos Kijev kulturális látnivalóit és csodás parkjait?  Szívesen sétálna Kelet-Európa egyik legrégebbi városának történelmi belvárosában, hogy megcsodálja a Szent Szófia székesegyház pazar mozaikjait és aranyszínű hagymakupoláját? Foglaljon olcsó repülőjegyet Kijevbe és látogasson el a varázslatos Marijinszkij-palotába és kertjébe!

Régi álma, hogy Bob Marley és a reggie szülőföldjét, a jamaicai Kingstont megismerje? Szívesen sütkérezne a sziget idilli fehér strandjain, vibráló trópusi környezetben, a háttérben kéklő hegyvonulatokkal? Vagy a város hamisítatlan jamaicai hangulatát fedezné fel a színes utcákon és izgalmas piacain? Foglaljon olcsó repülőjegyet a jamaicai Kingstonba és csodálja meg a világhírű Kék lagúnát és a varázslatos Reach vízesését is!

Szeretné látni Észak-Európa legnagyobb gótikus székesegyházát, a kölni dómot vagy Európa egyik legrégebbi egyetemének épületét? A Glockengassén álló illatos házat és a kölni csokoládémúzeumot is meglátogatná? Vagy a kölni adventi vásár, esetleg a februári Téli Karnevál fényei és forgataga csábítja? Foglaljon akciós repülőjegyet Kölnbe és kóstolja meg helyben csapoltan a Kölsch söröket!

Régóta szeretné személyesen felkeresni Erdély egyik kultikus helyét, a Szent Mihály-templomot és az előtte álló Mátyás lovasszobrot? Szívesen megcsodálná a Bánffy-palota épületét és a benne lévő Szépművészeti Múzeum tárlatait? Vagy a Szabós-bástya és a Fellegvár érdekelné közelebbről? Vásároljon olcsó repülőjegyet Kolozsvárra és tegyen kellemes sétát a híres parkban, a Sétatéren is!

Andalogna a híres koppenhágai kikötőben, a színes épületeiről híres Nyhavnben? Szívesen készítene magáról fényképet a város egyik jelképévé vált Kis hableány szobor mellett állva? Felfedezné kerékpárral a világ egyik legélhetőbb és legkörnyezetbarátabb városát, Koppenhágát? Kipróbálná a világ 2. legrégibb vidámparkját, a Tivoli Gardens nyújtotta élményeket? Kíváncsi a Christiania negyed zenei és kulturális rendezvényeire, galériáira? Vásároljon akciós repülőjegyet Koppenhágába és élvezze Dánia legszebb szigeteinek látványát!

Szívesen kikapcsolódna az egyik legnépszerűbb görög szigeten, Korfun? Vonzza a kristálytiszta türkízkék tengervíz, a tagolt partszakaszok és öblök, a buja növényzet és a mediterrán klíma? Megismerné azt a görög kultúrát, amely Korfun egyedi módon és izgalmasan keveredik a történelmi itáliai, francia és brit kultúrával? Vásároljon akciós repülőjegyet Korfura és ízlelje meg az egyik legnépszerűbb görög üdülőhely varázslatos hangulatát!

Régóta vágyik a festői szépségű dél-thaiföldi Krabi és térsége felfedezésére? Szeretne igazi paradicsomi körülmények között, nyugodt tengerparti strandokon pihenni és a híres mészkőkúpokat a naplementében egy koktél mellett csodálni? Vagy inkább olyan kalandokra vágyik, mint a trópusi szigetek közti hajókázás, a meredek sziklafalak megmászása, búvárkodás vagy barlangtúra? Foglaljon olcsó repülőjegyet Krabiba és élvezze Thaiföld vadregényes, azúrkék vízű, fehér homokos tengerparti strandjait!

Ismerje meg a lengyel történelmi örökség ékszerdobozát, Krakkót! Sétáljon a Kazimierz zsidónegyed és az óváros hangulatos utcáin, majd pihenjen meg a Főtér egyik kellemes kávézójában! Csodálja meg a Wawelt, a királyi palotával és lenyűgözően szép székesegyházával! Vásároljon akciós repülőjegyet Krakkóba és kóstolja meg helyben a híres krakkói perecet és a lengyel söröket!

Szeretne a hideg elől az egész évben kellemes klímájú, trópusi búvárparadicsomba, a Karib térségi Bonaire szigetére utazni és ott feltöltődni? Szívesen sznorkelezne vagy szörfözne a kristálytiszta, víz alatti fotózásra is tökéletesen alkalmas tengerben? Vagy a sziget különleges élővilága, a leguánok és egzotikus madarak vonzzák inkább? Foglaljon olcsó repülőjegyet Bonaire szigetére és élvezze a sziget csendes, lassú életritmusát!

Szeretne a legnagyobb görög szigeten, Krétán feltöltődni? Szívesen felfedezné a híres, ősi Minószi civilizációs régészeti emlékhelyet, a Knósszoszi-palotát? Vagy a sziget változatos, hol meredek-sziklás, hol homokos-lankás tengeröbleiben fürdőzne és napozna? Esetleg a Szamária-szurdok varázslatos tájain barangolna? Foglaljon olcsó repülőjegyet Heraklionba és élvezze a krétai konyha autentikus fogásait a hangulatos tengerparti tavernákban!

Vonzza a trópusi éghajlat, az orángutánok és a mosolyok földje, Malajzia? Szeretné a maláj fővárost, Kuala Lumpurt az ikonikussá vált Petronas-ikertoronyból, madártávlatból szemlélni? Szívesen sétálna a világ legnagyobb madárparkjában és orchidea kertjében? Izgalmas kulináris élményekre vágyik? Foglaljon akciós repülőjegyet online Kuala Lumpurba és ismerje meg Ázsia 5. legkeresettebb városát!

Régi álma, hogy megismerje a többszáz éves múlttal rendelkező kínai vásárváros, Kuangcsou, azaz Kanton metropoliszát? Szeretné személyesen megcsodálni az 57 méter magas Virágos Tornyot és 17 emeletes pagodáját? Vagy a hatalmas Yuexiu Parkban sétálgatna és leghíresebb építménye, a Zhenhai torony tetejéről csodálná a panorámát? Foglaljon olcsó repülőjegyet Kuangcsouba és hajókázzon a Gyöngy-folyón!

Kíváncsi a kicsiny, kőolajban gazdag királyságra, Kuvaitra és fővárosára? Szívesen megismerné Kuvaitváros gazdag kulturális és gasztonómiai életét? Szeretné élvezni a város szimbólumának számító, kék-zöld színű Kuvait Tornyokról nyíló pazar kilátást? Vagy a Kuvaiti Nemzeti Ház innovatív emlékmúzeuma érdekelné, ahol az iraki háború eseményeit mutatják be és tisztelegnek azon kuvaiti áldozatok előtt, akik Szaddam Husszein serege ellen harcoltak? Foglaljon olcsó repülőjegyet Kuvaitvárosba és csodálja meg a Nagy Mecsetet és a Sief palotát is?

Kíváncsi a világ legmagasabban fekvő nagyvárosára, Bolívia kormányzati székhelyére, La Pazra? Szeretné látni a San Francisco teret és templomát vagy a Sagarnaga utcai piacát? Régi vágya, hogy a Valle de La Luna homoktornyait és kárpiramisait közelről megcsodálja? Foglaljon olcsó repülőjegyet La Pazba és mássza meg a közeli Illimani kialudt rétegvulkán 6500 m magas csúcsát is!

Kíváncsi Dél-Olaszország legszebb régiójára, Calabriára és központi városkájára Lamezia Termére? Szívesen felfedezné a legszebb és legtisztább olasz tengerparti strandokat, megcsodálná a térség 11-12. századi építészeti látnivalóit és megkóstolná a legjobbnak tartott, töltött Tartufo fagylaltot? Foglaljon olcsó repülőjegyet Lamezia Termébe és járja be az izgalmas, hegyes-dombos Calabria régiót!

Szeretné Malajzia egyik legcsodálatosabb szigetét, Langkawit felfedezni? Szeretne a partmenti, trópusi mangrove erdőkben bolyongani vagy a magas hegyek dzsungeltúrái vonzanák? Szívesen megcsodálná a szigetvilágra nyíló pazar kilátást a híres Sky Bridge függőhídról vagy az oda vezető kabinos felvonóból? Foglaljon olcsó repülőjegyet Langkawi szigetére és élvezze a hegyek, a dzsungel és a tengerpartok nyújtotta kikapcsolódási lehetőségeket egy helyen!

Szeretne egy igazán kuriózumnak számító helyen feltöltődni? Ismerje meg a Kanári-szigetek legészakibb szigetét, a vulkánokban gazdag Lanzarote szigetét! Kerüljön igazán közel egy aktív vulkán kráteréhez, vegyen részt csodálatos barlangtúrákon, szörfözzön vagy búvárkodjon az Atlanti-óceánban! Foglaljon olcsó repülőjegyet Lanzarote szigetére és vegyen részt egy izgalmas, tengeralattjárós víz alatti szafarin!

Kikapcsolódna a "Szépség és szerelem szigetének" tartott Cipruson, ahol télen is tavasz van? Szívesen sütkérezne az Ayia Napa fehérhomokos tengerpartján, szörfözne vagy épp búvárkodna a Földközi-tenger kék vizében? Megismerkedne a görög és a török kultúra hagyományaival, akár egyszerre, egy helyen? Megízlelné a ciprusi ételspecialitást, a mezzét vagy híres ciprusi borokat kóstolna a lárnakai kikötőben ringatozó jachtokat fürkészve? Foglaljon olcsó repülőjegyet Lárnakába és csodálja meg a pálmafákkal övezett Lárnakai sóstónál költő flamingókat!

Régi álma, hogy a híres spanyol szigeten, a kanári-szigeteki Gran Canarián nyaraljon? Szeretne a világ egyik legjobbjának tartott városi strandján, a Playa de Las Canteras partszakaszán fürdőzni és napozni? Vagy a főváros, Las Palmas bájos óvárosára kíváncsi? Esetleg a sziget változatos természeti tájai és sajátos élővilága érdekli igazán? Foglaljon olcsó repülőjegyet Las Palmas de Gran Canariába és fedezze fel a sziget pezsgő és csendesebb üdülőhelyeit és látványosságait egyaránt!

Las Vegas több, mint a kaszinók, rulett asztalok és félkarú rabló gépek városa. „A világ szórakoztató központja”, ahol pezsgő éjszakai élettel, felejthetetlen show műsorokkal, világsztárok fellépéseivel és extrém látványosságokkal találkozhatunk! Vásároljon olcsó repülőjegyet Las Vegasba és engedje, hogy különleges atmoszférája lenyűgözze!

Szívesen megismerné Anglia egyik legdinamikusabban fejlődő vidéki városát, Leedset? Szeretné felfedezni a város híres kastélyát, a Harewood House és a Városháza lenyűgöző épületét? Vagy a számos meseszép park egyikében sétálna és zenei rendezvényeken venne részt? Foglaljon olcsó repülőjegyet Leedsbe és élvezze az egyetemváros lüktető kulturális pezsgését!

Szívesen megismerné Peru kultúráját közelebbről? Szeretne a főváros, Lima terein és utcáin andalogni, folklór műsorokat nézni, múzeumokat látogatni és a helyi kézműves piac termékei közül vásárolgatni? Foglaljon olcsó repülőjegyet Limába és ha már itt jár, ne hagyja ki Dél-Amerika régészeti központja, Cuczo vagy Machu Pichu felfedezését sem!

Linz Ausztria gazdasági központjainak egyike, Felső-Ausztria tartományának székhelye, mely a Duna 2 partján található. Kulturális és ún. jövőorientált kreatív város, amely egyedien megélhető élményeket kínál. Foglaljon olcsó repülőjegyet Linzbe és látogasson el Európa legmodernebb Zeneszínházába vagy az Ars Electronica Centerbe, ahol fantasztikus interaktív élményekben lehet része, miközben a digitális művészet és technológia világába merül alá!

Szeretné a mediterrán Lisszabon kacskaringós, szűk óvárosi utcácskáit és dombjait róni, a Bairro Alto bohém negyedének kávéházaiban a melankólikus fado dalokat élő, eredeti előadásban hallgatni és a világhírű portugál édességet, a pasteis de Belém tejszínes süteményt helyben megkóstolni? Foglaljon akciós repülőjegyet Lisszabonba és a tradicionális 28-as villamossal utazva fedezze fel az egykori központi világkereskedelmi kikötőt!

Szívesen megcsodálná az Unesco Világörökségi listáján is szereplő vízparti látképet Liverpoolban? Szeretne belekóstolni a pop fővárosának pezsgő éjszakai, művészeti és kulturális életébe a világhírű Beatles zenekar szülővárosában? Vagy a nemzezközileg is ismert futball klubjai miatt látogatna a városba? Vásároljon olcsó repülőjegyet Liverpoolba és élvezze a Liverpool Biennial nemzetközi művészeti fesztivál vagy a Beatles Hét neves eseményeit!

Ljubljana, a szlovén főváros óvárosa igazi kis ékszerdoboz: középkori vár, macskaköves utcák, látványos barokk, klasszicista és szecessziós műemlékek, tágas terek, szép hidak, szökőkutak és a várost kettészelő folyó. A világ egyik legrégebbi zenei egyesületének, a híres Szlovén Filharmonikusoknak otthona. Foglaljon olcsó repülőjegyet Ljubljanaba és fedezze fel a Tivoli park üde zöldjében látható szépséges Cekin-kastélyt is!

Szívesen ellátogatna Lengyelország 3. legnagyobb városába, Lodzba? Foglaljon olcsó repülőjegyet Lodzba és andalogjon Európa leghosszabb sétálóutcáján, gyönyörködjön az azt szegélyező neoreneszánsz és szecessziós épületekben, próbálja ki hangulatos kávézóit, éttermeit és sörkertjeit! Fedezze fel a hollywoodi mintájára készített lodzi “Walk of Fame” sétányt és a Központi Textil Múzeum tárlatait, amely az ipari fellendülés idejéből mutat be érdekességeket!

London jóval több, mint a Buckingham Palota, a piros emeletes buszok, a Tower Bridge és a Big Ben látványa! Készítsen fényképet magáról a világhírű Madam Tusseaud's múzeum egyik hírességet ábrázoló viasz-szobrával, piknikezzen a Hyde Parkban és vásároljon régiséget a macskaköves utcáiról és viktoriánus házairól híres Notting Hill negyedben! Foglaljon kedvezményes repülőjegyet Londonba és az ikonikus látványosságok mellett fedezze fel a brit főváros bohém oldalát!

Régi álma, hogy a Hollywood Boulevardon sétáljon és a sztárok rózsaszín gránitcsillagai közt fényképezkedjen? Vagy a fényűző Rodeo Drive luxusüzleteinek kirakatait csodálná szívesen, miközben hírességeket fürkész? Szeretné kipróbálni Disneyland és a világhírű Universal Studios különleges vidámparkjait, majd a Malibu Beachen koktélozva gyönyörködni a naplementében? Foglaljon kedvezményes árú repülőjegyet online Los Angelesbe és kóstoljon bele a kaliforniai életöröm érzésébe!

Régi álma, hogy Dél-Egyiptom egyik legnépszerűbb úticélját, Luxort felkeresse? Szeretné a Luxori templom és a Karnaki templomrendszer vörös gránitból faragott fáraó szobrait, a fehér mészkőből vájt hatalmas oszlopait, a falakat borító vésetek képeit és hieroglifáit személyesen is megcsodálni? Vagy a világhírű Királyok Völgyének ókori sírkamráiban és sziklái közt sétálgatna? Foglaljon olcsó repülőjegyet Luxorba és ismerje meg a város régies, arab jellegű, szűk utcácskáit, vályogházait, az elmaradhatatlan piacot és bazársort!

Szívesen felfedezné Franciaország harmadik legnagyobb városát, a festői szépségű természeti környezettel és építészeti emlékekkel rendelkező Lyont? Foglaljon olcsó repülőjegyet Lyonba és a varázslatos miliő mellett élvezze a francia gasztronómia fővárosa nyújtotta konyhaművészeti csodákat!

Madrid, az egész évben népszerű spanyol város, ahol lenyűgöző műkincsek és élénk éjszakai élet vár. A "művészetek fővárosa", ahol számos híres múzeum, palota és építészeti emlék varázsolja el a látogatót. Zöldellő parkok, nyüzsgő terek, tapas bárok és a spanyol konyha ínyencségei hívogatnak itt. Vásároljon olcsó repülőjegyet Madridba és kóstoljon bele a spanyolok temperamentumos világába!

Szeretne végre a szürke hétköznapokból kiszakadni és a krisztálytiszta, kék óceán moraját hallgatva kókuszpálmákkal övezett fehérhomokos partokon napozni? Régi vágya, hogy a világ egyik legszebb búvárparadicsomának élővilágát vagy óriásteknős kolóniáját megcsodálja? Foglaljon olcsó repülőjegyet Mahéba és engedje, hogy a Seychelle-szigetek trópusi paradicsomában a vanília- és fahéj ültetvényekről szálló fűszeres illatok és a látvány magukkal ragadják!

Makaó napjainkban Kína első számú szerencsejáték-központja, az "ázsiai Las Vegas", a "Kelet Monte-Carloja". A világ legnagyobb szerencsejáték célpontja, bevételeinek kétharmadát az idegenforgalom adja. Több száz éves történelmi múltjának köszönhetően jelentős kulturális örökséggel, látnivalókkal és híres konyhaművészettel is büszkélkedhet. Foglaljon olcsó repülőjegyet Makaóba és fedezze fel a portugál gyarmati múlt és a kínai kultúra keveredésének lenyomatait a Világörökségi listán is szereplő óvárosában!

Ismerje meg a világhírű festő, Picasso szülővárosát, a nagy múltú Andalúz központ lenyűgöző látnivalóit, az egész évben napfényben fürdő tengerparti paradicsomot! Élvezze a fesztiváloktól és virágzó éjszakai élettől nyüzsgő város forgatagát, a flamenco tánc és zene ritmusát! Foglaljon akciós repülőjegyet Málagába, a Costa del Sol partszakaszra és kóstoljon bele a spanyol tapasok, borok és sajtok izgalmas világába!

Az őszi, téli hideg elől menekülne a nyárba? Szeretne a szürke hétköznapokból kiszakadva a krisztálytiszta, kék óceánban fürödni és a pálmafákkal övezett fehérhomokos partokon napozva kókuszdiót enni és koktélozni? Régi álma, hogy a világ egyik legszebb korallzátonyainak élővilágát búvárkodás közben csodálhassa meg? Foglaljon online akciós repülőjegyet Maléba és fedezze fel a Maldív-szigetek trópusi paradicsomát!

Régi vágya, hogy a mesés Mallorca szigetén nyaraljon? Szeretné látni Palma de Mallorca híres Homokkő Katedrálisát és a Sárkánybarlang meseszép képződményeit, föld alatti tavait? Szívesen felfedezné a sziget legszebb, azúrkék vizű, homokdűnés srandjait a Cala d'Or védett öbleiben? Vásároljon olcsó repülőjegyet Palma de Mallorcába és ismerje meg a sziget bájos városkáit és természeti látnivalóit is!

Szépen rendezett terek, hatalmas, virágos parkok, a modern és a középkori épületek teljes harmóniája, az utcán totyogó kacsák látványa, kardamomos péksütemény és tenger illat...ezek Skandinávia egyik legizgalmasabb kozmopolita városa, Malmő jellegzetességei! Foglaljon kedvezményes repülőjegyet online Malmőbe és töltsön el egy kellemes hétvégét a mesés Öserund-tengerszoros partján!

Aktív pihenésre vágyik egy csodálatos mediterrán szigeten? Érdeklik a világ legrégebbi templomai, a máltai megalit templomok és egyéb kulturális-történelmi örökségek, ugyanakkor a magas sziklák megmászása és a természeti környezet is vonzza? Szívesen hódolna a búvárkodás, szörfözés, vitorlázás és egyéb vizisportolási lehetőségeknek, miközben csodás öblöket és izgalmas barlangokat fedez fel a Földözi-tenger egyik legszebb szigetcsoportjának partjain? Foglaljon olcsón repülőjegyet Máltára és kóstoljon bele az egyik legjobb klímával rendelkező európai ország hangulatába!

Szívesen kalandozna a Perzsa-öböl partján található kis szigetállamban, Bahreinben és fővárosában, Manámaban? Kíváncsi a Manáma óvárosában található Al-Faith Mecsetre vagy a modern városrész különleges formájú felhőkarcolóira? Vagy a kisebb szigetek luxusszállóiban és pazar medencéi mellett pihenne? Foglaljon olcsó repülőjegyet Bahreinbe, vegyen részt egy hagyományos gyöngyhalászaton és látogasson el a mitológiai jelentőségű Élet fájához is!

Kíváncsi a vidéki Anglia egyik legjelentősebb nagyvárosára, Manchesterre? Szívesen megismerné a világ egyik első ipari központját, az indusztriális és az ódon épületekkel egyaránt rendelkező, sajátos hangulatú egyetemvárost? Vásároljon online repülőjegyet akciósan Manchesterbe és látogasson el a város világhírű Nemzeti Futball Múzeumába, majd fedezze fel az itteni, fiataloktól nyüzsgő, pezsgő, éjszakai életet!

Régi álma eljutni a Fülöp-szigetekre? Szeretne belekóstolni a főváros, Manila különleges atmoszférájába, ahol a modern felhőkarcolós, trendi szórakozóhelyekkel tarkított negyedek és az egykori gyarmati, romos városrészek és történelmi épületek egyaránt megtalálhatóak? Vagy a szigetvilág természeti látnivalói vonzzák, mint a világhírű Csokoládé-hegy vagy a Föld Alatti Folyó? Foglaljon olcsó repülőjegyet Manilába és fedezze fel a legszebb filippino parkokat és kerteket!

Szívesen részese lenne a világhírű marokkói Djemma El Fnaa (Fő-tér) késő esti forgatagának? Régi vágya, hogy marokkói fűszerekre, kézi csomózású szőnyegre vagy épp ékszerekre alkudozzon Marrákes bazáraiban? Az íncsiklandó fogások mellé marokkói mentateát kortyolgatna, miközben a müezzinek imára hívó énekét hallgatva csodálja a Koutoubia mecsetet? Foglaljon olcsó repülőjegyet az Ezeregy éjszaka meséit idéző egzotikus Marrákesbe és engedje, hogy a mór építészet elvarázsolja!

Fedezze fel a kivételes klímával rendelkező Francia Riviéra, az Azúr-part egyik legnépszerűbb kikötőjét, Marseille-t! Csodálja meg személyesen a Notre-Dame de la Garde katedrális épületét és az onnan a városra nyíló pazar kilátást, tegyen romantikus esti sétát az Öreg-kikötőben, a ringatózó jachtokban és a naplementében gyönyörködve! Vásároljon olcsó repülőjegyet Marseille-be és sziesztázzon a város tengerparti öbleiben!

Szeretné felfedezni a Közel-Kelet egyik legősibb települését, az ománi Maszkat kikötővárosát? Szívesen megcsodálná a monumentális Kábúsz Szultán Nagymecsetet a világ 2. legnagyobb kézi szövésű perzsa szőnyegével és hatalmas kristálycsillárjával? Vagy az itteni Akváriumra kíváncsi, amelyet az arab vilg legszebbjének tartanak? Foglaljon olcsó repülőjegyet Muscatba és barangoljon a tömjén- és fűszerillatú szukok standjai közt és válogasson kedvére a káprázatos ékszerek és ínyenc édességek kínálatából!

Szívesen részt venne egy sporteseményen Ausztrália legnagyobb sportarénájában, a Melbourne-i Krikett Stadionban? Beteljesülne egy régi álma, ha végigutazhatna az ausztrál világörökség részét képező The Great Ocean Road partszakaszon? Régóta vágyik látni a "Tizenkét Apostol" (Twelve Apostles) névre hallgató óceáni mészkő-oszlop csoportot? Vagy a parkoktól zöldellő, történelmi belvárosában viktoriánus építészeti stílusban gazdag Melbourne-re, mint az egyik legélhetőbb metropoliszra kíváncsi? Foglaljon akciós repülőjegyet Melbourne-be és utazzon el Ausztrália kulturális fővárosába!

Kíváncsi Latin-Amerika egyik leggazdagabb városára, Mexikóvárosra? Szeretné látni a világhírű Frida Kahlo festőnő egykori házát, amely ma az életét bemutató múzeumként működik? Vagy a metropolisz közelében lévő Teotihuacan ősi városába látogatna el a piramisokat megcsodálni? Vásároljon olcsó repülőjegyet Mexico Citybe, és fedezze fel a Csokoládémúzeumban a csokoládé készítés történetét!

Régi álma, hogy a világ egyik legnagyobb trópusi üdülőparadicsomában a Miami Beach pálmafái alatt koktélozzon, miközben a tengerparti bárok élő salsa vagy jazz zenéjét hallgatja és csodálja a naplementét?
repülőjegy USA Miami

Szívesen kóstolna eredeti, helyben, autentikus módon készített milánói makarónit? Vagy a látványt csodálva olasz espressot kortyolgatna a milánói Dóm téren? Netán régi álma, hogy a La Scala operaház egyik előadását élőben élvezhesse? Vagy csak szeretné az olasz divatházak legújabb darabjait beszerezni és az olasz dizájn remekeit megcsodálni a Triennale di Milano kiállításain? Romantikus sétákra vágyik az itáliai gazdag történelmi múlt emlékei közt andalogva? Vásároljon olcsó repülőjegyet Milánóba és élvezze a város pezsgő atmoszféráját!

Szívesen utazna a hideg elől Kenya legkedveltebb óceánparti üdülőhelyére, Mombasába? Szeretné a hófehér partokat, kristálytiszta, kék vizet és lenyűgözően szép korallzátonyokat élvezni? Vagy a közeli Shimba Hills Nemzeti Parkban csodálná meg természetes élőhelyükön az elefántokat? Vásároljon olcsó repülőjegyet Mombasába és fedezze fel az arab hatást tükröző, egyedi atmoszférájó óvárosát is!

Kíváncsi Uruguay fővárosára, Montevideora? Szeretné meglátogatni a helyi marhapásztorok életét bemutató Gaucho Múzeumot és a híres főteret, a Plaza Independencet? Jó volna a helyi kikötői piac bőrtermékei és ezüstárui közt válogatni, és különleges grill ételeket kóstolni a nevezetes grillházak egyikében? Vásároljon olcsó repülőjegyet Montevideoba és ismerje meg az autentikus tangó táncot annak szülőhazájában!

Montreál, ahol keveredik a francia stílus az angolszász ízlésvilággal, a kisvárosi életstílus a nagyvárosi életérzéssel. A metropolisz, ahol macskaköves óvárosi utcákon és toronyházakkal tarkított, modern üzleti negyedben is sétálgathatunk! A jazz egyik fővárosa, ahol számos zenei- és kulturális fesztivál szórakoztatja látogatóit. Foglaljon olcsó repülőjegyet Montreálba és fedezze fel Kanada legeurópaiasabb városát!

Jó volna felfedezni az Afrika délkeleti partjainál található Comore-szigetcsoportot? Szívesen fürdőzne és napozna a fehér homokos strandjain és búvárkodna vagy sznorkelezne az élővilában rendkívül gazdag környező vizekben? Netán a legnagyob szigeten található Kartala-vulkán kráteréhez túrázna fel inkább? Foglaljon olcsó repülőjegyet a fővárosba, Moroniba és csodálja meg a szigetek vízeséseit, buja növényzetét, ritka állatfajait vagy épp a tojásrakó óriásteknősöket!

Régi álma, hogy közelebbről is lássa Földünk egyik leggazdagabb városát? Szeretne a világhírű moszkvai Vörös téren sétálgatni, miközben a Kreml és a 9 hagymakupolás Szent Vazul-székesegyház lenyűgöző épületeit csodálja? Vagy az orosz konyhaművészet remekeit szeretné helyben megkóstolni? Foglaljon olcsó repülőjegyet Moszkvába és érezze át a 19. századi orosz nemesség miliőjét a népszerű Puskin Kávézó és Étteremben!

Mumbai, a kelet varázsa a nyugat fejlettségével ötvözve. Mumbai ahol a 2 ellenpólus egyszerre tapasztalható meg: széles sugárutak nagy virágos parkokkal, art deco épületekkel, luxushotelekkel és felhőkarcolókkal, a másik oldalon pedig a mélyszegénység és hatamas nyomornegyedek. Foglaljon olcsó repülőjegyet Mumbaiba és fedezze fel ezt a gyönyörű, színekkel, illatokkal és forgatagos kis utcákkal teli, mesés indiai várost!

München több, mint a híres bajor sörök hazája és az Oktoberfesten drindlibe öltözött, sokliternyi búzasörrel a kezükben egyensúlyozó pincérnők látványa vagy a Bayern München focicsapat otthona! A híres sörkertek mellett ismerje meg a bajor főváros lüktető centrumát, a Marienplatzot, látogassa meg a Frauenkirche templomot, aminek bejáratánál otthagyta az "ördög a lábnyomát"! Kóstolja a helyi, finomabbnál finomabb wurstokat és fedezze fel München csodás kastélyait és parkjait vagy a világ legnagyobb technikai múzeumát, a Deutsches Museumot! Foglaljon online repülőjegyet Münchenbe és ízlelje meg az egykori német császári székhely hangulatát!

Nagoja (Nagoya) Japán 4. legnagyobb városa, az ország egyik legfontosabb kikötője. Modern nagyváros, szép történelmi látnivalókkal, kézműves- és porcelánipari centrum. A japán autó- és repülőgépgyártás egyik otthona, olyan cégek székhelye, mint a Toyota, a Honda és a Mitsubishi Motors. Jelentős japán gazdasági, üzleti és kereskedelmi központ. Foglaljon olcsó repülőjegyet Nagojába és fedezze fel a nagyváros és környéke lenyűgöző történelmi látnivalóit!

Szeretne gyorsan és kényelmesen eljutni az egyik legősibb és legjelentősebb történelmi magyar városba, Nagyváradra? Szeretne a városon átfolyó Sebes-Körös partján sétálgatni és sorra szemügyre venni a legnépszerűbb látnivalókat? Régóta kíváncsi a nagyváradi várra, a legnagyobb erdélyi barokk bazilikára és a híres Fekete Sas palotára? Foglaljon olcsó repülőjegyet Nagyváradra és keresse fel az Ady Endre Emlékmúzeumot is!

Régi álma, hogy Afrika vadregényes tájait felfedezze? Szeretné átélni Nairobi nyüzsgését, majd egy klasszikus szavannai szafarin részt venni és a vadon élő zsiráfokat, zebrákat és elefántokat közelről csodálni? Foglaljon olcsó repülőjegyet online Nairobiba és ismerje meg a kenyai törzsi kultúrákat őrző skanzenfalut, Bomast !

Kíváncsi a négy kínai történelmi főváros egyikére, a déli Nankingra? Szívesen megcsodálná a híres Konfuciusz-templomot és a lenyűgöző Sun Yat-sen Mauzóleumot? Vagy a városon áthaladó folyón venne részt egy hajókiránduláson, miközben a történelmi látnivalók és sétányok látványát élvezi? Vásároljon olcsó repülőjegyet Nankingba és fedezze fel a modern Zifeng-torony felhőkarcoló csillagvizsgálóját és panorámáját is!

Kíváncsi Új-Zéland top 10 látnivalóinak egyikére, az Art Deco fővárosára, Napierre? Szívesen sétálgatna a belvárosi Art Deco negyed lenyűgöző épületei közt vagy épp az Art Deco Hétvége kulturális fesztiválon venne részt? Jó volna az ország 2. legnagyobb borrégióját is felfedezni és borkóstoló túrán részt venni a Hawke-öbölben? Foglaljon olcsó repülőjegyet Napierbe és látogasson el a közeli Hastings városkába is!

Szeretné közelebbről megismerni Olaszország 3. legnagyobb városát, Dél-Itália központját, Nápolyt? Szívesen mecsodálná a történelmi városrész lenyűgöző és változatos építészeti emlékeit, vagy a közeli Vezúv vulkáni krátere és az eltemetett ősi város, Pompeii romjai érdeklik? Vagy a pizza szülőföldjén a tradicionális pizza, kenyér és tészta fogásokat kóstolná meg? Foglaljon olcsó repülőjegyet Nápolyba és hajózzon át a világ egyik legszebb szigetére, Caprira is!

Régi álma, hogy ellátogasson a country zene fővárosába, Tennessee állam fővárosába, Nashville-be? Szeretne eljutni a Grand Ole Opry country zenét sugárzó, 1925. óta folyamatosan működő rádió épületébe és múzeumába? Vagy a híres Honky Tonk bár és az élőzenés country zenei koncertek érdeklik? Vásároljon olcsó repülőjegyet Nashville-be és szerezzen be autentikus cowboy csizmákat és kalapokat magának!

Szeretne a téli hideg elől a trópusi szigetvilág napsütötte, kristálytiszta kék tengerrel övezett, fehérhomokos strandjaira menekülni? Régi álma, hogy kipróbálja a Bahamák vízi vidámparkját a Paradise Islanden, vagy a Junkanoo-nak nevezett fesztiválon kapcsolódna ki végre? Vásároljon olcsó repülőjegyet Nassau-ba és adja át magát a bahamai strandok nyújtotta élményeknek és a karibi életérzésnek!

Régi vágya, hogy a jazz őshazáját, New Orleanst megismerje? Kíváncsi a világhírű Louis Armstrong szülővárosára? Szívesen belekóstolna a legendás Bourbon Street zenei klubjainak pezsgő életébe vagy a népszerű kulturális fesztiválok valamelyikének lüktetésébe? Foglaljon olcsó repülőjegyet New Orleansba és a színes kultúrájú város egyedi fogásokban gazdag gasztronómiáját is fedezze fel!

Foglaljon repülőjegyet New Yorkba és fedezze fel ezt az energiával teli várost!

Nizza, a Francia Riviéra ékköve, ahol a természeti látnivalók, a művészeti- és kulturális élet, az izgalmas szabadidőtevékenységek a gasztronómiai ínyencségekkel fűszerezve mind gazdag élvezeti lehetőségeket kínálnak. Foglaljon olcsó repülőjegyet a mediterrán Nizzába és élvezze a télen is kellemes időjárást, a ragyogó eget, az azúrkék tengert és a Côte d’Azur sajátos életörömét!

Szívesen megismerné Bajorország második legfontosabb városát, a történelmi jelentőségű Nürnberget? Szeretne a középkori városfal tornyos kapuinak tetejéről szétnézni vagy a nürnbergi császári várból, a Kaiserburg tornyaiból élvezni a panorámát? Foglaljon olcsó repülőjegyet Nürnbergbe, ismerje meg a híres festő, Dürer házát vagy látogassa meg a Játékmúzeumot!

Szívesen ellátogatna San Francisco látványos elővárosába, a kaliforniai San Francisco Bay Area megapolisz egyik városába, Oaklandbe? Szívesen megcsodálná a világ egyik leghosszabb hídját, a Golden Gate testvérhídjaként is emlegetett San Francisco-Oakland Bay Bridge-et? Vásároljon olcsó repülőjegyet Oaklandbe, barangoljon a híres Meritt-tó környékén és fedezze fel a közeli Redwood Regionális Park látványosságait is!
Repülőjegy Oakland

Okinava Japán legdélebbi tartományában található vulkanikus sziget. Népszerű turistaparadicsom, főként a japánok körében, hiszen fehér homokos tengerpartok, türkizkék tenger, mesés öblök, megfigyelhető bálnák és kínai kulturális gyökerek várják a látogatókat. Foglaljon olcsó repülőjegyet Okinavára és csodálja meg a Világörökségi listán szereplő Shuri Kastélyt is!

Orán Algéria északnyugati részén, a Földközi-tenger partján fekvő város. Gyönyörű tengerpartját Nizza partvonala ihlette, ahol hosszú, hangulatos kávézókkal, éttermekkel és fagylaltozókkal teli sétány fut, és ami gyönyörű kilátást nyújt a tengerre és Fort Santa Cruz szikláira. Foglaljon olcsó repülőjegyet Oránba és fedezze fel az ország legnagyobb bazárjainak egyikét, a Le Marché de Medina Jedida hangulatos vásárait!

Régóta szeretne kikapcsolódni a "szórakoztatás floridai fellegvárában", Orlandoban? Szívesen kipróbálná az olyan világhírű szórakoztató- és témaparkokat, mint a floridai Disney World, az Universal Studios Florida vagy épp a Legoland? Jó volna részt venni a Sea World bálna- és delfin showin vagy a Gatorland aligátorainak etetését látni? Foglaljon olcsó repülőjegyet Orlandoba és látogassa meg a népszerű Kennedy Űrközpontot is!

Szeretné a norvég viking-kori hajókat megcsodálni vagy felfedezni a meseszép fjordokat? Esetleg a norvég Királyi Palota vagy a lenyűgöző Parlament épülete érdekelné közelebbről? Foglaljon olcsó repülőjegyet Osloba, élvezze a város varázslatos parkjait, természeti környezetét és a minőségi norvég ételeket!

Érdeklődik Japán 2. legnagyobb városa, a japán gasztronómia fővárosa, Oszaka és környéke iránt? Szívesen megcsodálná az Oszakai várkastélyt vagy kipróbálná az Universal Studios Japan élményparkját? Szeretné a közeli Kiotó Világörökségi listáján is szereplő kulturális nevezetességeket személyesen felkeresni? Foglaljon olcsó repülőjegyet Oszakába és nyerjen bepillantást a gésák életébe a kiotói Gion negyedben!

Ismerje meg Kanada fővárosát, Ottawát! Csodálja meg a Kanadai Parlament épületét és híres őrségváltását vagy hajókázzon a Világörökségi listán is szereplő Rideau-csatornán! Foglaljon olcsó repülőjegyet Ottawába és engedje, hogy lenyűgözze a híres májusi Tulipán Fesztivál vagy élvezze a természet nyújtotta kikacsolódási és sportolási lehetőségeket a várost övező vadregényes nemzeti parkok egyikében!

Oulu Finnország középső részén található kikötőváros, a Botteni-öböl partján, az Oulu-folyó torkolatánál. Évszázadok óta jelentős kereskedelmi központ. Napjainkban kiemelkedő gazdasági életében a high-tech, főként az információs technológia, valamint a wellness. Észak-Finnország legnépszerűbb oktatási központja, a világ legészakibb egyetemével. Foglaljon olcsó repülőjegyet Ouluba és élvezze a város lenyűgöző természeti környezetét és pezsgő kulturális életét!

Régi álma, hogy megismerje Szicília székhelyét, a mind az épített örökségében, mind a helyiek életvitelében megnyilvánuló különleges, észak-afrikai és dél-európai hangulatot ötvöző Palermót? Fedezze fel a kikötő híres szabadtéri piacait és street food kínálatát vagy másszon fel az Etna vulkán kráteréhez! Foglaljon olcsó repülőjegyet Palermóba és látogassa meg a környék szép és híres nevezetességeit is!

Szeretné megismerni Dél-Amerika legdélibb országát, Panamát és fővárosát, Panama Cityt? Szívesen ellátogatna a világ egyik legforgalmasabb hajózási  útvonalára a felhőkarcoló méretű teherszállító hajókat figyelni, vagy Gatun-tó rezervátum gazdag növény- és állatvilágát fedezné fel? Foglaljon olcsó repülőjegyet Panamavárosba és élvezze az óváros 17. századi gyarmati időket idéző hangulatát!

Paphos (Páfosz) Ciprus 4. legnagyobb városa, a sziget délnyugati partvonalán. Jelentős üdülőváros, mely a Világörökség részévé nyilvánított értékekkel is büszkélkedhet. Multikulturális téren nagy tapasztalattal rendelkezik, hiszen egyaránt közel található Észak-Afrikához és a Közel-Kelethez is. Foglaljon olcsó repülőjegyet Paphosba és ismerje meg hangulatos halászkikötőjét és a város fölé magasodó erődöt!

Régóta szeretné az Eiffel toronyból fürkészni Párizs utcáit? Vonzódik a francia elegancia, a párizsi divatvilág és művészetek iránt? Szeretné a világhírű francia konyhaművészet legautentikusabb módon elkészített fogásait helyben megkóstolni? Vagy csak egy romantikus sétára vágyik a Szajna parton? Esetleg a Louvre világhírű gyűjteményét vagy a Notre Dame székesegyházat tekintené meg szívesen? Kíváncsi rá, hogyan hat a kánkán a Moulin Rouge-ban vagy egy balett előadás a csillogó Opéra Garnierben? Foglaljon online akciós repülőjegyet Párizsba és fedezze fel a Fények Városát, a francia gasztronómia bölcsőjét!

Szívesen utazna a hideg elől Thaiföld egyik legnépszerűbb tengerparti nyaralóhelyére, Pattajába? Szeretne a folyton nyüzsgő városban éjszakákat átszórakozni vagy épp vásárolgatni? Vagy a közeli korallszigetek egyikének nyugalmas strandjain pihenne inkább? Foglaljon olcsó repülőjegyet dohai átszállással Pattajába és élvezze a trópusi búvárparadicsom nyújtotta lehetőségeket!

Szeretné meglátogatni a négy ősi kínai főváros egyikét, Pekinget? Régóta vágyik rá, hogy kémlelje a tájat a világörökség részét képező Kínai Nagyfalról vagy sétálgasson a világ legnagyobb palotakomplexumában, a Tiltott Városban? Vonzódik a kínai művészet és klasszikus kínai építészeti stílus iránt? Szívesen hódolna a kulináris élvezeteknek a helyszínen autentikusan elkészített kínai fogások kóstolása során?  Vásároljon online repülőjegyet Pekingbe és fedezze fel a császári dinasztiák hagyatékát!

Szívesen töltene a hideg téli hónapok alatt pár napot a Kelet Gyöngyszemében, a malajziai Penang szigeten? Jó volna felfedezni a multikulturális fővárosát, George Townt, amelynek a Világörökségi listán is szereplő óvárosában kínai és hindu templomokat, szentélyeket, muszlim mecseteket és brit koloniális épületeket csodálhat meg? Szeretné látni a világhírű Kek Lok Si buddhista templomot? Foglaljon olcsó repülőjegyet Penangra és kóstolja meg a helyi fúziós konyhaművészet messzeföldön híres specialitásait is!

Kíváncsi Nyugat-Ausztrália fővárosára? Szívesen búvárkodna a világ legnagyobb akváriumában, az AQWA-ban? Vagy a kontinens változatos és különleges élővilágát csodálná meg a hatalmas Kings Park Botanikus Kertben? Foglaljon olcsó repülőjegyet Perthbe és élvezze az Ausztrália nyújtotta egzotikumokat!

Kíváncsi az Amerikai Egyesült Államok első, eredeti fővárosára, Philadelphiára? Szívesen megnézné, hol írták alá a Függetlenségi Nyilatkozatot vagy hogy hol született az amerikai alkotmány? Foglaljon olcsó repülőjegyet Philadelphiába és fedezze fel az USA történelmének egyik legjelentősebb és legrégebbi metropoliszát!

Kíváncsi Kambodzsa nyüzsgő és izgalmas fővárosára, Phnompenre? Szeretné megcsodálni a lenyűgöző szépségű Királyi Palotát vagy az Ezüst Pagodát és más khmer építészeti látnivalót? Foglaljon olcsó repülőjegyet Phnompenbe és élvezze a helyiek barátságos, mosolygós vendégszeretetét és ízletes étkeit!

Phoenix Arizona középső részén a Szonora-sivatag felső végében található nagyváros, az állam fővárosa. Észak-Amerika egyik fontos közlekedési, gazdasági, kulturális és oktatási központja. Foglaljon olcsó repülőjegyet Phoenixbe, látogasson el a State Capitol és a Tovrea Castle fenséges épületeihez, csodálja meg az óriásra nőtt Saguaro-kaktuszokat és túrázzon a Camelback Mountain kijelölt túraútvonalain!

Paradicsomi körülmények közt nyaralna az egzotikus Phuket szigeten? Szeretne a meseszép sziklák és öblök közt sétahajózni, a kellemesen meleg tengerben fürödni és a homokos partokon napozni, miközben élvezi a lenyűgöző tájat? Vagy az érintetlen természet és a sokszínű vadvilág érdekli a Khao Phra Taew Nemzeti Parkban? Foglaljon olcsó repülőjegyet Phuketra és frissüljön fel a Bang Pae vízesés hűs vizében!

Végre a saját szemével szeretné látni a világhírű pisai Ferde Tornyot és a lenyűgöző pisai Dómot? Kíváncsi az Arno-folyó menti toszkán városra, amelynek egyetemén Galileo is tanult? Foglaljon online olcsó repülőjegyet Pisába és az építészeti látnivalók mellett kóstoljon bele a toszkán konyhaművészet különlegességeibe is!

Kíváncsi Montenegró fővárosára, Podgoricára? Andalogjon a török időkből származó óváros utcáin, csodálja a fennmaradt történelmi épületeket! Ismerje meg a környék természeti látnivalóit, a gyönyörű Skadar-tavat és a Cijevna folyó csodálatos karszt vízesését! Foglaljon olcsó repülőjegyet Podgoricába és a város és környéke megismerése után fedezze fel a csodálatos Kotor-öböl tengerparti strandjait is!

Régi álma, hogy a Pillangó Szigetre, Guadeloupe-ra utazzon? Szeretne az idilli karibi tengerpartokon sütkérezni, a sűrű és buja esőerdőkben dzsip-szafarizni, a hatalmas vízeséseket csodálni vagy tengeri kajakozni? Esetleg a Cousteau Rezervátum víz alatti élővilága és a Jardin Botanique de Deshaies botanikus kert káprázatos trópusi növényei érdekelnék? Vásároljon olcsó repülőjegyet Pointe A Pitre-ba és vegyen részt egy hajókirándulással egybekötött bálna- és delfinlesen!

Kíváncsi a Karibi térség turisztikailag egyre inkább feltörekvő országára, Haitire? Szívesen felfedezné a trópusi Versailles-t, a híres Sans Souci-kastélyt vagy a lenyűgöző Fort Jacques trópusi nemzeti parkot? Foglaljon olcsó repülőjegyet Haitire, Port Au Prince-be és élvezze a karibi életérzést a homokos tengerpartokon sétálva, a kristálytiszta, meleg tengervízben fürödve vagy épp egy karibi rumos koktélt kortyolgatva!

A csípős hideg elől trópusi paradicsomi környezetbe vágyik, az idilli szépségű Andamán-szigetcsoport tengerpartjaira? Szeretne a fehér homokos, buja növényzettel övezett partokon sétálni és az azúrkék vízben búvárkodva felfedezni a korallzátonyok színes tengeri élővilágát? Foglaljon olcsó repülőjegyet Port Blairbe, a szigetcsoport fővárosába és csodálja meg a Baratang-sziget lenyűgöző iszapvulkánjait és cseppkőbarlangjait is!

Kíváncsi a Dél-afrikai Köztársaság legnagyobb kikötőjére és egyik legkedveltebb turista célpontjára, Port Elizabeth-re? Nézze végig a Donkin Heritage Trail történelmi útvonal látnivalóit és látogasson el a Frederic erődítményhez is! Foglaljon olcsó repülőjegyet Port Elizabeth-be és élvezze a tengerparti vízi sportolási lehetőségeket vagy a Bayworld ócenárium delfin show-it!

Mauritius valódi trópusi paradicsom, az Indiai-óceán smaragdzöld szigete, ahol azúrkék, kristálytiszta víz, pálmafákkal övezett fehér homokos strandok és gazdag élővilágú korallzátonyok várják az utazót. A sziget sokszínű lakosságának kultúrája és konyhaművészete igazi különlegességeket rejt! Foglaljon olcsó repülőjegyet Mauritiusra és élvezze a vízesésekben és egyedülálló természeti jelenségekben gazdag trópusi sziget nyújtotta kikapcsolódási lehetőségeket!

Szívesen töltődne a Karibi térség legszebbnek tartott strandjainak egyikén, Trinidad és Tobago partjainál? Jó volna megismerni a főváros, Port of Spain sajátos hangulatát, parkjait, tereit, modern építészeti látnivalóit? Vagy a szigetvilág érintetlen természeti szépségei, a mesés vízesések, barlangok, romantikus tengerpartok látványa vonzza inkább? Foglaljon olcsó repülőjegyet Port of Spainbe és élvezze a helyiek sajátos ütőhangszerének, a stíldobnak a lüktetését és a karibi karneváli hangulatot!

Portland az Amerikai Egyesült Államok északnyugati részén, Oregon államban található metropolisz, sokszínű, izgalmas művészváros, számtalan zenei, filmes és kulturális helyszínnel, izgalmas múzeummal és gyönyörű parkokkal. Több mint 70 helyi sörfőzdével, kiváló éttermekkel, kávéspecialitásokkal és rendszeres rózsa-, valamint zenei fesztiválokkal várja látogatóit. Foglaljon olcsó repülőjegyet az oregoni Portlandbe és fedezze fel a város lenyűgöző hídjait is!

Kíváncsi a legendás desszertbor, a portói szülővárosára? Szeretne a Világörökségi listán is szereplő óváros, a Ribeira meredek utcáin sétálni vagy az ismert Dom Luis-hídról csodálni a panorámát? Esetleg a Vila Nova de Gaia negyed híres borraktárai és pincéi vonzák igazán? Foglaljon olcsó repülőjegyet Portóba és vegyen részt egy varázslatos hajókiránduláson a Duoro folyón, utazzon egészen a szőlőültetvényekig!

Régi álma, hogy megismerje Lengyelország egyik legrégebbi és látnivalókban egyik leggazdagabb városát, Poznant? Szívesen megcsodálná a régi Piactér egykori kereskedő házait, reneszánsz palotáit vagy épp a legidősebb lengyel templomot, a Szent Péter és Pál székesegyházat? Vagy Európa egyik legrégebbi Pálmaházának gazdag élővilág gyűjteménye érdekelné? Foglaljon olcsó repülőjegyet Poznanba és kóstolja meg a helyi ínyencséget, a marton kiflit!

Régi álma, hogy az utcai művészektől és zenészektől zsúfolt prágai Károly-hídon gyalogosan átkeljen vagy hogy az óvárosi csillagászati óra zenés-figurális játékát személyesen megcsodálja? A prágai várból nyíló kilátás vagy épp a Prágai Jazz Fesztivál koncertjei vonzzák? Netán a híres cseh söröket kóstolná varázslatos történelmi helyszíneken? Foglaljon akciós repülőjegyet Prágába és ízlelje meg Európa egyik kulturális központjának életét!

Kíváncsi Európa legfiatalabb fővárosára, a koszovói Pristinára? Szívesen megismerné a város középkori műemlékeit és belekóstolna a pezsgő hangulatú kávézók ínyencségeinek kínálatába? Szeretné felfedezni a közeli, festői szépségű, keleties hangulatú Prizren városát és török kori műemlékeit? Foglaljon olcsó repülőjegyet Pristinába és ízlelje meg ennek az egyre népszerűbb turista célpontnak az egyedi hangulatát!

Kíváncsi Kanada 2. legnagyobb városára, Québecre? Szeretne a Világörökségi listán is szereplő óváros bájos, francia kisvárosi hangulatú, kanyargó utcáin sétálgatni? Megcsodálná a város Citadelláját és híres kuxusszállodája, a Château Frontenac lenyűgöző épületét? Foglaljon olcsó repülőjegyet Québecbe és látogasson el a közeli Montmorency vízeséshez is!

Érdekli a kecsua indián kultúra vagy kipróbálna egy dzsungel- és vulkántúrát az Andok esőerdőiben? Régi álma, hogy felfedezze a "La Mitad del Mundo”-t, azaz a "világ közepét"? Esetleg a 3016 m magas El Pacinello tetején álló monumentális Szűz Mária szobor mellől csodálná a panorámát? Vásároljon olcsó repülőjegyet Quitoba és fedezze fel Ecuador, azaz a Föld leggazdagabb növény- és állatvilágával rendelkező terület természeti kincseit!

Szívesen ellátogatna a marokkói 4 királyi város egyikébe, Rabatba? Szeretné megcsodálni a királyi palotát és a híres Hasszán-tornyot, majd az Andalúz kert buja ligetei és illatos, színes virágai közt sétálgatna? Vagy a medina piacain nézelődve szeretne mesés ékszerekre, illatos fűszerekre és egzotikus, finom kelmékre alkudozni? Foglaljon olcsó repülőjegyet Rabatba és élje át személyesen, miként ötvöződnek a marokkói múlt és a korszerű világ elemei egymással!

Szívesen átélné a még nyers, dél-kelet ázsiai vadromantika hangulatát Mianmarban? Szemlélné a nyüzsgő utcai életet az ország legnépesebb nagyvárosában, Rangunban? Régi álma, hogy az egyik legszentebb buddhista zarándokhelyet, az aranyozott tornyú Shwedagon Pagodát és templomait személyesen is megcsodálhassa? Foglaljon olcsó repülőjegyet Rangunba vagy más néven Yangonba és ízlelje meg a város híres, illatos teáit is!

Szeretné a gőzölgő hőforrásokról, gejzírekől, tavairól, szikláiról, fjordjairól és buja völgyeiről ismert Izland szigetét megismerni? Kíváncsi Reykjavík óvárosának patinás, kanyargós utcáira és színesre festett rönkházaira? Vagy a főváros pezsgő művészeti és éjszakai élete, kiváló éttermei és bárjai vonzák? Foglaljon olcsó repülőjegyet Reykjavíkba és vegyen részt egy bálnanéző hajótúrán!

Sétáljon a Baltikum legnagyobb városának, Rigának hangulatos, macskaköves szűk utcáin és meseszép parkjaiban! Csodálja meg a Világörökség részét képező óvárosi szecessziós épületeket! Vásároljon olcsó repülőjegyet Rigába és fedezze fel ezt az "északi kis ékszerdobozt"!

Szívesen megismerné a Közel-Kelet egyik legmodernebb metropoliszát, a Rijádot? Szeretné felfedezni az óvárosi Maszmak erődöt vagy a híres Murabba Palotát? Vagy a Deira piac kézműves tárgyaira, ékszereire, szőnyegeire és kelméire alkudozna? Kíváncsi a világ egyik legnagyobb tevepiacára? Foglaljon olcsó repülőjegyet Rijádba és kóstoljon bele a régi arab városok és a legkorszerűbb közel-keleti nagyvárosok hangulatába egy helyen!

Kíváncsi az egykori magyar tengeri kikötőre, Rijekára, azaz Fiumére az Adriai-tenger partján? Szívesen sétálgatna az óváros szép utcáin és csodálná a szecessziós és neogótikus egykori magyar villákat és kereskedelmi épületeket? Vagy a közeli Opatija nyaralóhely, Krk-sziget, esetleg Rab-sziget érdekelné? Foglaljon olcsó repülőjegyet Rijekába és fedezze fel a környékén található, gyönyörű Ucka természeti parkot is!

A világ egyik legszebb fekvésű városa, Brazília lüktető szíve: ez Rio de Janeiro. Régi álma, hogy a Megváltó Krisztus szobor mellől vagy a Cukorsüveg-hegy tetejéről csodálja Riot és az öblöt? Vagy a Copacabana és az Ipanema strandjain pihenne és élvezné a klubok pezsgő éjszakai életét? Esetleg a világhírű Rioi Karnevál fergeteges parádéja érdekelné élőben? Foglaljon olcsó repülőjegyet Rio de Janeiroba és tanulja el az autentikus szamba tánc fortélyait!

Szeretné nyári pihenőidejét egy paradicsomi szépségű szigeten eltölteni? Arra vágyik, hogy mesés történelmi és kulturális látnivalókkal is gazdagodjon, ugyanakkor varázslatos természeti környezetben strandoljon is a vakítóan kék, kristálytiszta vizű görög tengerpartokon? Foglaljon olcsó repülőjegyet Rodoszra és fedezze fel az egyik legnépszerűbb görög sziget rejtett kincseit!

Róma az "örök város", amit egyszer az életben mindenkinek látnia kell! Ön is szeretné megcsodálni Vatikánban a világhírű Sixtus-kápolna freskóját, a Colosseumot vagy a Forum Romanum több évszázados épületromjait? Szívesen időzne fagylaltozva a pazar Spanyol-lépcső fokain vagy kávézna a Piazza Navonán? Foglaljon olcsó repülőjegyet Rómába, hűsöljön a Trevi-kút közelében és élvezze az olasz konyha ízeit!

Szeretné a Balti-tenger partján fekvő német kikötővárost, Rostockot személyesen felkeresni? Kíváncsi az egykori Hanza-város óvárosára, tipikus patríciusházaira, a téglagótika stílusú Városházára és középkori piacterére? Vagy Warnemünde híres világítótornya és kiváló strandjai, gyönyörű halászházai érdekelnék? Foglaljon olcsó repülőjegyet Rostockba és vegyen részt a világ egyik legnagyobb vitorláshajós versenyén, a Hanse Sail tengeri népünnepélyén!

Kíváncsi Erasmus szülővárosára, Hollandia második legnagyobb városára, Rotterdamra? Szívesen felfedezné a holland modern építészet csodáit, vagy netán a város múltját idéző negyed régi utcácskáin sétálgatna szívesen? Foglaljon olcsó repülőjegyet Rotterdamba és fedezze fel Európa legnagyobb kikötőjét!

Kíváncsi Utah állam fővárosára, a 2002-es téli olimpiai játékok helyszínére, Salt Lake Cityre? Szívesen megismerné közelebbről a mormon vallás központját és ellátogatna a mormon Nagytemplomhoz és a világhírű Mormon Kórusnak helyet adó Tabernacle körkupolás épületéhez? Vagy a helyi Capitolimumot csodálná meg személyesen? Foglaljon olcsó repülőjegyet Salt Lake Citybe és látogasson el a környező síparadicsomokba vagy a Nagy-sóstóhoz is!

Kíváncsi Brazília színekkel, zenével és karneválokkal teli tengerparti nagyvárosára, Salvadorra? Szívesen belekóstolna, milyen az élet Brazília "boldogság fővárosában"? Salvadorban találunk múltat idéző történelmi utcasorokat, színes és bohém városnegyedeket, sziklákat verő hullámokat, helyi specialitásokat kínáló izgalmas éttermeket és napsütötte óceáni partszakaszokokat! Foglaljon olcsó repülőjegyet Salvador da Bahiába és fedezze fel az ezerszínű brazil várost és szabaduljon fel egy latin hangulatú utcai karneválon!

Kíváncsi Texas állam egyik legnépszerűbb metropoliszára, San Antoniora? Szeretne a híres River Walk park sétányain andalogni, élvezni a hangulatos bárok és éttermek kínálatát és megcsodálni a spanyol hódítást követő keresztény térítők missziós műemlékeit? Foglaljon olcsó repülőjegyet San Antonioba és kapcsolódjon ki a helyi Sea World tengeri élővilágot bemutató szórakoztató parkjában!

Régi vágya, hogy eljusson Kalifornia 2. legnagyobb városába, a Csendes-óceán partján elterülő, egész évben kellemes klímájú San Diegoba? Kíváncsi rá, miért tartják az egyik legbarátságosabb és legemberibb amerikai metropolisznak? Szívesen élvezné a pezsgő beach életet a festői szépségű La Jolla tengerparti szakaszán? Foglaljon olcsó repülőjegyet San Diegoba és fedezze fel a világ egyik legnagyobb állatkertjét, a 800 állat- és növényfajnak otthont adó San Diego Zoo-t és Safari Parkját!

Régóta vágyik Kalifornia egyik legnépszerűbb városába, San Franciscoba? Szeretne a világhírű Golden Gate függőhídon átkelni vagy a festői szépségű, meredek dombokat szelve a történelmi siklón utazni? Esetleg az egykori börtönsziget, az Alcatraz meglátogatását fontolgatja? Vásároljon kedvezményes repülőjegyet San Franciscoba és gyönyörködjön a San Franciscoi-öböl látványában!
Golden Gate Bridge

Szívesen belekóstolna a costa ricai életérzésbe? Megnézné a világ legnagyobb jáde szobor kiállítását vagy a lenyűgöző costa ricai trópusi nemzeti parkokat fedezné fel? Foglaljon olcsó repülőjegyet San Joséba és próbálja ki a helyi, frissen pörkölt costai ricai kávéból főzött feketét vagy élvezze a helyi kakaó zamatát!

Pálmafás sétányok, szökőkutak, képeslapra illő tengerpartok és lagúnák fehér homokkal, kéklő vízzel és kókuszpálmákkal övezve. A spanyol gyarmati időkből fennmaradt koloniális stílusú impozáns épületek és karibi vendégszeretet. Trópusi esőerdő egzotikus élővilággal és buja növényzettel. Ez Puerto Rico! És persze a Piña Colada és Ricky Martin hazája. Foglaljon akciós repülőjegyet Puerto Rico fővárosába, San Juanba és adja át magát az igazi karibi életérzésnek egy trópusi paradicsomban!

Szívesen felfedezné a Kelet Gyöngye névvel is gyakran illetett kínai nagyvárost, Sanghajt? Jó volna a békés és varázslatosan szép Örömök Kertjében sétálgatni vagy a világ egyik legmagasabb felhőkarcolójának, a Shanghai Towernek a tetejéről élvezni a panorámát? Foglaljon olcsó repülőjegyet Sanghajba és élvezze az autentikus kínai konyha étkeit az óváros tradicionális családi éttermeiben vagy az éjszakai piac wok-ételbárjaiban!

Kíváncsi Bolívia egyik legnépszerűbb nagyvárosára, az éjszakai életéről híres Santa Cruz de la Sierrára? Jó volna a fán csüngő lajhárokat közelről megfigyelni a külvárosi területeken a "Lajhár Fővárosban"? Vagy a környék lenyűgözően szép vízeséseit keresné fel inkább személyesen? Vásároljon olcsó repülőjegyet a bolíviai Santa Cruzba és csodálja meg természetes körülmények közt a jaguárokat a közeli Kaa Iya Nemzeti Parkban!

Kíváncsi Észak-Spanyolország egyik legkedveltebb üdülőhelyére, Kantábria tartomány fővárosára, Santanderre? Szívesen megcsodálná a belváros szép katedrálisát, a Magdaléna királyi rezidenciát, az izgalmas tengeri múzeumot vagy a Faro de Cabo Mayo régi világítótornyát? Vásároljon olcsó repülőjegyet Santanderbe és fedezze fel a közeli Altamira-barlangok kőkorszaki barlangrajzait is!

Szeretné megismerni Latin-Amerika 3. legnagyobb városát, a chilei Santiagot? Csodálja meg a La Moneda-palotát, sétáljon egyet a Santa Lucia Parkban, majd élvezze a fantasztikus kilátást a Parque Metropolitano-hegy csúcsáról! Foglaljon olcsó repülőjegyet Santiago de Chilébe és kóstoljon bele a helyi éjszakai életbe a bohém Bellavista negyedben!

Régi vágya, hogy a középkor óta híres zarándokhely, Santiago de Compostela spanyol városába látogasson? Szeretné a névadó apostol földi maradványainál tiszteletét tenni a Szent Jakab székesegyházban? Vagy az óváros elbűvölő épületei, terei, utcácskái és üzletei érdeklik igazán? Vásároljon olcsó repülőjegyet Santiagoba és fedezze fel a galíciai borokat és helyi ételeket autentikus környezetben!

Régi álma, hogy elutazzon az Újvilág legrégebbi állandó településére, a dominikai Santo Domingoba? Szívesen megcsodálná a híres Alcázar palotát, az Ozama erődöt és a spanyol koloniális építészet egyéb helyi nevezetességeit? Foglaljon olcsó repülőjegyet Santo Domingoba és a városnézés után élvezze a karibi paradicsomi körülményeket a világhírű Saona-sziget trópusi strandjain!

Kíváncsi Brazília legnagyobb városára, São Paulo metropoliszára? Szívesen megcsodálná a lenyűgöző szépségű Catedral da Sé de São Paulot vagy a latin kultúra egyik otthonát, a híres Memorial da América Latina látogatóközpontot? Foglaljon olcsó repülőjegyet São Pauloba és élvezze a kilátást a magyar építész által tervezett ismert felhőkarcoló, az Edifício Martinelli tetejéről!

Kíváncsi az Egyesült Arab Emirátusok 3. legnagyobb városára, Sardzsára? Szeretné közelebbről megismerni a "művészetek emirátusát", az arab világ kulturális fővárosát? Csodálja meg az iszlám kultúra kiemelkedő építészeti remekeit és kapcsolódjon ki a város modern szórakoztató központjainak egyikében! Foglaljon olcsó repülőjegyet Sharjahba és élvezze a kilátást a The Eye óriáskerékről!

Szívesen utazna a hideg elől a kellemesen meleg tengerpartra, az egyiptomi Sarm El Sejkbe? Jó volna a pompás korallzátonyok és látványos hajóroncsok közt búvárkodni vagy épp az óváros bazárjaiban nézelődni? Esetleg egy sivatagi tevegelésre vagy kanyon túrára vágyik? Foglaljon olcsó repülőjegyet Sarm El Sejkbe és élvezze modernül kiépített turistacentrumának kényelmét!

Szeretné az amerikai Nyugati-part egyik legjelentősebb metropoliszát, Seattle-t megismerni? Jó volna a híres Space Needle torony kilátójából élvezni a kilátást az öbölre és a környező hegyekre? Vagy a Seattle Aquarium vízi állatkertje és a Starbucks kávézólánc gyárlátogatása csábítja? Foglaljon olcsó repülőjegyet Seattle-be és fedezze fel a környék lenyűgöző nemzeti parkjait és természeti látnivalóit is!

Sevilla, ahol Don Juan a női szívek tiprását kezdte...a város, ahonnan a Carmen legenda ered...a helyszín, ahol A sevillai borbély opera játszódik. A bikaviadalok és a flamenco tánc bölcsője. Ha a sajátos mór építészeti stílus, a mudejar jegyekben gazdag építészeti csodák, a mediterrán, szűk, macskaköves utcácskák és lenyűgöző szépségű parkok látványa vonzza, az andalúz főváros remek választás. Foglaljon online repülőjegyet Sevillába, élvezze a spanyol tapasokat, borokat és sajtokat, és fedezze fel Spanyolország fesztiváloktól és virágzó éjszakai élettől nyüzsgő városát!

Régi álma, hogy a romantikus, mindennél zöldebb ír vidéket felfedezze az ország nyugati régiójában? Foglaljon olcsó repülőjegyet a régió repülőterére, Shannonba és ismerje meg a közeli Bunnratty-kastély Folk Parkjának szabadtéri múzeumát vagy Limerick egykori viking város erődítményét! Vegyen részt egy hajókiránduláson a Scattery Islandre, és csodálja útközben a delfineket, vagy látogasson el a világhírű, 200 m magas Moher-sziklákhoz!

Régi álma, hogy az egykori perzsa kultúra fővárosát, Sirázt közelebbről megismerje? Szeretne az illatos, egzotikus kertekben sétálni és mézédes, friss gyümölcsöket kóstolni a "Kertek városában"? Vagy a varázslatos Nas ol Molk mecset folyosóin sétálgatna, miközben a színes ólomüvegenken át besütő napsugarak káprázatos látványát csodálja? Foglaljon olcsó repülőjegyet Sirázba és alkudozzon a híres Vakeel bazár szőnyegeire, textiljeire vagy illatos fűszereire!

Szívesen nyaralna Dalmácia szívében, az 1700 éves történelmi hagyománnyal rendelkező tengerparti városban, Splitben? Szeretne a pálmafás tengerparti promenádon andalogni a naplementében, élvezni a mediterrán hangulatú óváros ókori épületeit, szűk sikátorait és nyüzsgő tereit? Vagy a környék paradicsomi, kis dalmát szigeteit fedezné fel szívesen Split kikötőjéből kihajózva? Foglaljon olcsó repülőjegyet Splitbe és kapcsolódjon ki Európa egyik legnaposabb és legvarázslatosabb tengeri kikötőjében!

Szeretne a téli hideg elől egy békés, barátságos, idilli trópusi szigeten feltöltődni? Kíváncsi a karib térségi Grenada szigetére, az itt őshonos szerecsendió, fahéj, gyömbér és szegfűszeg illatától bódító "Fűszerszigetre"? Szívesen részt venne egy dzsungeltúrán, ellátogatna a környező kis lakatlan szigetekre vagy Grenada krátertavait és vízeséseit csodálná meg? Foglaljon olcsó repülőjegyet Grenadára és figyelje meg a teknősök tojásrakását is!

Régi álma Norvégia varázslatosan szép tájait felfedezni? Utazzon a 3. legnagyobb norvég kikötővárosba, Stavangerbe! Sétálgasson az egyik legrégebbi épen maradt európai óváros macskaköves utcáin, csodálja a színes faházakat és halászbárkákat! Foglaljon olcsó repülőjegyet Stavengerbe és kiránduljon el a varázslatos természetes kilátóhelyre, a Lysefjord fölé nyúló, 600 m magasan lévő világhírű Prédikálószékhez (Preikestolen)!

Ismerje meg a "skandináv Velencét", Európa egyik legélhetőbb fővárosát, Stockholmot! Csodálja meg a svéd Királyi Palotát, a Nobel-díjak díjkiosztó ünnepségének helyszínét, a stockholmi Városházát vagy a Vasa Múzeum világhírű hadihajóját! Foglaljon olcsó repülőjegyet Stockholmba és próbálja ki az interaktív Abba Múzeumot!

Ha szép, lankás környezetben, látványos épületek között járva, izgalmas kulturális és művészeti programlehetőségekkel körülvéve szeretne néhány napot eltölteni Németországban, Stuttgart remek választás. Nézze meg a Mercedes-Benz és a Porche Múzeum lenyűgöző autógyűjteményét vagy a Wilhelmina zoológiai és botanikus kert élővilágát, majd majszoljon egy perecet a Kastély téren! Vásároljon olcsó repülőjegyet Stuttgartba és fedezze fel az egyik legjómódúbb és legmodernebb német várost!

Látni szeretné a világ legnagyobb természetes kikötőjét, a Sydney Harbourt és a Kikötő Hidat (Harbour Bridge)? Szívesen kipróbálná, milyen lehet a 2000-es Nyári Olimpia helyszínéül szolgáló ausztrál metropoliszban hajókázva felfedezni a látványosságokat? Netán megtanulna szörfözni a világ egyik leghíresebb tengerpartján, a szörfözők által is közkedvelt Bondi Beachen?  Vagy szívesen kémlelné az ausztrál öblöt a belvárosi, 309 méter magas kilátótoronyból, a Sydney Tower-ból? Úgy érzi, beteljesülne egy régi álma, ha részt vehetne egy előadáson a világhírű és ikonikus Sydney-i Operaházban? Foglaljon akciós repülőjegyet Sydneybe és utazzon el Ausztrália egyik legvonzóbb városába!

Régi álma, hogy felfedezze Görögország második legnagyobb városát, Kelet és Nyugat kultúráinak egyik találkozási pontját, Szalonikit? Szívesen andalogna a görög kikötővárosban, hogy sorra látogassa a Világörökség részét is képező görög ortodox templomokat és kulturális emlékeket? Foglaljon olcsó repülőjegyet Szalonikibe és csodálja naplementekor a pazar kilátást a kikötőre és a tengerre, Thesszaloniki várából!

Régi álma, hogy Üzbegisztán 2. legnagyobb városába, az egykori Selyemút legjelentősebb állomására, a 14.-16. század közötti világ  egyik legnagyobb és legszebb városába, Szamarkandba ellátogasson? Szívesen megcsodálná az óváros monumentális és pompásan díszített medreszéit, a mecseteket, palotákat és karavánszerájokat? Vagy a Selyemút kezdete óta létező Sziob piac hangulata és szép portékái érdeklik? Foglaljon olcsó repülőjegyet Szamarkandba és csodálja meg a Taj Mahalnak építészeti elődjét, a Gür-e Amirt, azaz Királyi sírt is!

Kíváncsi a második legnagyobb japán sziget, Hokkaidó székhelyére, Szapporóra? Szívesen részt venne a minden év februárjában megrendezésre kerülő nemzetközi hírű Juki Macuri-n, azaz Hófesztiválon, hogy a művészek jég- és hószobrait csodálja? Vagy a párizsi Eiffel-torony mintájára készült Szapporo TV-torony 90 m magasan lévő teraszáról élvezné a panorámás kilátást? Foglaljon olcsó repülőjegyet Szapporóba és látogasson el a híres japán sört készítű Szapporo Sörmúzeumba is!

Szeretné végre felfedezni a Balkán kis ékszerdobozát, Európa Jeruzsálemét, a bosnyák fővárost, Szarajevót? Szívesen sétálgatna a 4 vallási irányzatnak is otthont adó, kulturális sokszínűségéről híres óváros utcáin? Vagy a környező hegyek kiránduló- és síelőhelyei vonzzák? Foglaljon olcsó repülőjegyet Szarajevóba és látogasson el Mostar vagy Jajce bájos városkáiba is!

A Szent Márton-sziget (franciául: Saint-Martin, hollandul: Sint Maarten) a Karib-tengeren, a Kis-Antillák szigetcsoportban fekszik,  melynek területe megoszlik Franciaország és Hollandia között. Kedvelt trópusi nyaralóhely és az óceánjáró hajók népszerű kikötőhelye is. Foglaljon olcsó repülőjegyet a Szent Márton-szigetre és élvezze a kellemes strandokat, a francia és holland jegyeket magukon viselő városkák hangulatát!

Régi vágya, hogy "Észak Velencéjét", a világ egyik leghíresebb orosz nagyvárosát, Szentpétervárat felfedezze? Szeretne az orosz kulturális főváros számtalan múzeuma, temploma és nevezetes intézményei egyikében nézelődni? Vagy a Néva-folyó többszáz hídjára kíváncsi, miközben az egykori cári székhelyváros szigetei közt sétálgat? Netán a Fehér Éjszakákat tervezi eltölteni "Észak fővárosában"? Foglaljon olcsó repülőjegyet Szentpétervárra és keresse fel személyesen az orosz Versailles-t, a Petrodvorec palotakomplexumot!

Szilhet (Sylhet) Banglades északkeleti részén fekszik, az azonos nevű körzet székhelye, üzleti és kereskedelmi központ, az ország egyik legtehetősebb városa. Elsősorban teraszos teaültetvényeiről ismert, a bangladesi teaipar központja. Foglaljon olcsó repülőjegyet Szilhetbe és engedje, hogy az illatos teaültetvényeken kívül a törzsi táncot járó szép Monipuri lányok is elvarázsolják!

Kíváncsi a világ legbiztonságosabb és egyik legmodernebb országára? Szívesen meglátogatná a világ legszebbnek mondott növény- és állatkertjét Szingapúrban? Régi álma, hogy a Gardens by the Bay "szuperfáiról" vagy egy felhőkarcoló panoráma medencéjéből csodálja a város lélegzetelállító látképét? Foglaljon olcsó repülőjegyet Szingapúrba és fedezze fel a világ gasztronómiájának egyik fellegvárát!

Kíváncsi a rohamosan fejlődő macedón fővárosra, Szkopjére? Szívesen barangolna Európa egyik legnagyobb 12. századi bazárában, az Öreg Bazárban? Vagy a város fölé magasodó Kale erődítmény falairól, netán a 76 m magas Milleniumi Kereszttől szeretné élvezni a kilátást? Jó volna átkelni a szimbolikussá vált Kőhídon és a szobrokkal teli Művészetek hídján? Foglaljon olcsó repülőjegyet Szkopjébe és élvezze a bohém étteremnegyed bárjainak pezsgő éjszakai életét!

Szocsi a Fekete-tenger partján, a Kaukázus mentén fekvő kedvelt üdülőváros, Oroszország "nyári fővárosa", a "Fekete-tenger gyöngyszeme", az "orosz riviéra". 2014-ben a téli olimpiai játékoknak adott otthont, 2018-ban pedig a FIFA Világbajnokság egyik helyszíne. Foglaljon olcsó repülőjegyet Adler Szocsiba és fedezze fel a város látnivalói mellett a környék természeti szépségeit is!

Kíváncsi a világ egyik legdinamikusabban fejlődő és legnagyobb fővárosára, Szöulra? Szívesen megcsodálná az UNESCO világörökségi listáján is szereplő Cshangdokkung palotaegyüttest és Szöul erődfalát? Vagy a népszerű "couple culture" és a rendkívül változatos kézműves fagylaltok érdekelnék? Foglaljon olcsó repülőjegyet Szöulba, sétáljon a híres Namszan parkban és élvezze a kilátást az N Seoul Tower kilátó tetejéről!

Régi álma, hogy a francia polinéz szigeteken pihenjen? Szeretne Tahiti paradicsomi szépségű szigetén egy izgalmas dzsungeltúrán részt venni, egy jellegzetes bungalowban lakni és a lenyűgöző szépségű tájat csodálni a naplementében? Foglaljon olcsó repülőjegyet a sziget fővárosába, Papeetebe és ismerje meg a világ egyetlen Gyöngymúzeumát!

Kíváncsi Kína egyik leghíresebb metropoliszára, a tajvani Tajpejre? Szívesen szemlélné a várost a világhírű a Tajpej 101 felhőkarcoló tetejéről? Vagy a Nemzeti Palotamúzeum világhírű gyűjteménye és a dél-kínai stílusú, meseszép Lungshan templom érdekelné? Foglaljon olcsó repülőjegyet Tajpejbe és kóstoljon bele a tajvani pezsgő éjszakai életbe és ízekbe a Shilin éjszakai piacon!

Kíváncsi az egykori Hanza-városra,"Észak ékszerdobozára", Tallinn városára? Élvezze a nyári "fehér éjszakákat" vagy a varázslatos téli hangulatot az észt főváros lenyűgöző óvárosának utcáin! Kémleljen a messzeségbe a népszerű tengerparti kirándulóhely, Pirita tornyából! Foglaljon olcsó repülőjegyet Tallinba és fedezze fel a Balti-tenger partvidékének kihagyhatatlan látványosságait!

Tampa az Amerikai Egyesült Államokban, Floridában, a Hillsborough-öböl és az Old Tampa-öböl találkozásánál fekvő nagyváros. Legfőbb vonzereje a világszámba menő hullámvasutakkal büszkélkedő Busch Gardens hatalmas téma parkja, ami egy vidámpark és egy szuper állatkert keveréke. Ybor City nevű történelmi negyedében járva olyan, mintha egy amerikanizált Kubában lennénk. Foglaljon olcsó repülőjegyet Tampába és andalogjon a Boardwalk csodás sétányán!

Szívesen ellátogatna a második legjelentősebb finn városba, Tamperébe? Szeretne kikapcsolódni a híres Särkänniemi Szórakoztató Park planetáriumában, akváriumában és vidámparkjában? Vagy a szimbolikusá vált Näsinneula kilátótorony tetején lévő forgó étteremből élezné a pazar kilátást? Foglaljon olcsó repülőjegyet Tamperébe és fedezze fel a várost és környékét egy izgalmas hajós kiránduláson keresztül!

Tanger Marokkó legészakibb nagyvárosa, az Atlanti-óceán partján fekvő kikötő, a Gibraltári-szoros kapuja. Egyedi hangulatú, észak-afrikai, spanyol, portugál és francia hatásokat magán viselő kikötőváros, izgalmas bazárral, mecsetekkel és medinával. Foglaljon akciós repülőjegyet Tangerbe és látogasson el Afrika legnagyobb kaszinójába és a Malabata-fok és a Spartel-fok világítótornyaihoz!

Érdeklődik az üzbég kultúra és főváros, Taskent iránt? Szívesen ellátogatna a Telyashayakh mecsethez, amely a legrégebbről fennmaradt, 665-ből származó Uthman koránt őrzi? Vagy a lenyűgöző szépségű Amir Timur Múzeum épülete és kiállításai érdeklik? Foglaljon olcsó repülőjegyet Taskentbe és barangoljon a főváros és Khiva közötti legendás kereskedelmi útvonalon is!

Kíváncsi az Európa és Ázsia határán fekvő kis ország, Grúzia fővárosára? Szívesen megcsodálná Tbiliszi hangulatos kis utcáit, az óvárosi Metekhi-sziklán álló Metekhi-templomot és a Sioni katedrálist? Vagy a híres grúz borokat és izgalmas helyi ételeket kóstolná meg? Foglaljon olcsó repülőjegyet Tbiliszibe és a kulturális látnivalók mellett tapasztalja meg a grúzok vendégszeretetét, kedvességét!

Vonzódik a közel-keleti kultúra iránt és régi vágya Irán fővárosát, Teheránt közelebbről megismerni? Szeretné végre a saját szemével látni a Golesztán-palota és komplexuma mesés nevezetességeit vagy a 330 hektáron elterülő S'ad-Abad palota és környéke látnivalóit csodálná meg? Foglaljon olcsó repülőjegyet Teheránba és kóstoljon bele a fővárosi Nagy Bazár hangulatába!

Vonzódik a közel-keleti hangulathoz, ugyanakkor a nyugati modernizmust is kedveli? Szívesen belevetné magát a mediterrán, cosmopolita nagyváros sosem nyugvó éjszakai életébe, a Party Fővárosban? A fiatalos éjszakai pezsgés után jólesne a Földközi-tenger fehérhomokos parjain fürdőzni és napozni, majd belekóstolni a számtalan kulturális program egyikébe? Foglaljon akciós repülőjegyet Tel Avivba és fedezze fel Izrael multikulturális szigetét!

Régi vágya, hogy a hideg elől az örök tavasz szigetére utazzon? Szívesen andalogna a főváros, Santa Cruz de Tenerife romantikus kis utcácskáin, ücsörögne festői szépségű főterén vagy sétálgatna a meseszép kikötőjében? Vagy a déli part homokos strandjai vonzzák és a híres Nemzeti Park a Teide tűzhányóval? Foglaljon olcsó repülőjegyet Tenerifére és búcsúztassa a telet a riói karnevál után a világ 2. legismertebb karneválján, a februári Santa Cruz de Tenerife karneválon!

Kíváncsi Albánia fővárosára, Tiranára? Szívesen sétálna a központi téren és fedezné fel sorra a legfőbb történelmi és kulturális látnivalókat? Jó volna belekóstolni a kicsit olaszos, kicsit keleties hangulatvilágba, a mediterránnal ötvözött balkáni életérzésbe és élvezni az albánok híres vendégszeretetét? Vásároljon olcsó repülőjegyet Tiránába és élvezze a Dajti-hegyre felvivő libegőn utazást és a hegycsúcsról nyíló kilátást!

Kíváncsi a világ egyik legfejlettebb városára, a távol-keleti Tokióra? Szívesen megcsodálná a tavaszi cseresznyefa virágzást a japán Császári palota kertjében vagy a buddhista szentélyek hangulatára vágyik? Vonzza egy olyan metropolisz, ahol a múlt emlékei és a hipermodern világ jellemzői egyaránt megférnek egymással, mindez a japán kultúra jegyében? Foglaljon akciós repülőjegyet Tokióba és fedezze fel a világ egyik legélhetőbb és legbiztonságosabb nagyvárosát!

Régi álma a híres olaszországi Torinó utcáin és terein andalogni, a középkori árkádok alatt sétálva nézni az üzletek kirakatait és a történelmi korok pompás tereit és palotáit csodálni? Szívesen megismerné, honnan származik a Lavazza kávé vagy a vermouth fűszeres likőrbor? Foglaljon olcsó repülőjegyet Torinóba és látogassa meg a torinói leplet őrző Keresztelő Szent János-katedrálist!

Szívesen látogatna Torontoba, a kanadai multikulturális városba, amit csodás parkok tarkítanak, melyek közt felhőkarcolók törnek az ég felé? Szeretné a világ egyik legmagasabb épületéből, a CN Tower panorámateraszáról csodálni a várost és kikötőjét? Vagy a paradicsomi Toronto-szigetek zöld ligeteit és parányi öbleit fedezné fel szívesen? Foglaljon akciós repülőjegyet Torontoba és ismerje meg a világ egyik legélhetőbb nagyvárosát!

Tortola a Karibi-térségben található Brit Virgin-szigetek legnagyobb szigete, a nagy utasszállító tengerjáró hajók kedvenc kikötőhelye. Elsősorban romlatlan természeti környezete, a fehér homokos partok, vakítóan kék víz és karibi hangulat miatt kedvelt, de nincsenek nagy tömegek sem. Foglaljon olcsó repülőjegyet Tortolára és fedezze fel a sokféle kis szigetet és a számos vízi sportolási lehetőséget!

Szívesen felfedezné Dél-Franciaország egyik legjelentősebb városát, Toulouse-t? Szeretné megcsodálni a gyönyörű Palace du Capitole épületét vagy a zarándokhelyként is szolgáló Saint-Sernin-bazilikát? Netán a helyi gasztronómia kiemelkedő fogásait ízlelné meg a városban, mint a cassoulet (sólet), a toulouse-i libamáj és az armagnac pálinka? Foglaljon olcsó repülőjegyet Toulouse-ba és andalogjon a Canal du Midi csatorna mentén vagy a Garrone folyó partjának romantikus sétányain!

Kíváncsi Szicília egyik legbájosabb városkájára, a só lepárlóiról és szélmalmairól híres Trapanira? Szívesen sétálgatna a mediterrán és balkáni jegyeket is magán viselő város utcáin, és megkóstolná az olasz, a szicíliai és az arab konyha keveredésével létrejött térségi gasztronómia páratlan fogásait? Foglaljon olcsó repülőjegyet Trapaniba és fedezze fel a környék varázslatos látnivalóit, szép tengerparti strandjait is!

Kíváncsi az észak-olaszországi "kis Velencére", az elbűvölő Trevisora? Szívesen megízlelné az autentikusan készített tiramisut a világhírű desszert szülővárosában? Vagy a környékről származó gyöngyözőbor, a prosecco kóstolása hozza lázba igazán? Foglaljon olcsó repülőjegyet Trevisoba, andalogjon a középkori városfal mentén és igyon hamisítatlan forrásvizet a város számtalan ivókútjának egyikéből!

Tucson az amerikai egyesült államokbeli Arizona államban található, annak déli részén, a Sonora-sivatag közepén. A városban a spanyol és angolszász kultúra találkozásának szép példái maradtak fenn, lenyűgöző épületekkel. Foglaljon olcsórepülőjegyet Tucsonba és csodálja meg a St. Augustine Cathedral épületét vagy a sivatag történetét, növény- és állatvilágát bemutató Sonora Desert Museumot!

Szeretne a Földközi-tenger egyik legszebb öblében fürdőzni, de a gazdag történelmi múlt látványos emlékei is érdeklik a tunéziai fővárosban? Szívesen felfedezné Tunisz Világörökségi listán is szereplő medináját és a modern újvárosrészt is? Foglaljon olcsó repülőjegyet Tuniszba és látogasson el a közeli, festői szépségű mediterrán jellegű városkába, Sidi Bou Saidba és Karthágó romjaihoz is!

Ushuaia Argentína Tűzföld tartományának székhelye, a világ legdélebbi városa. Népszerű idegenforgalmi célpont, kedvelt kiindulópontja a túrázóknak, a téli sport kedvelőknek és az Antarktiszra tartó hajóknak. Legfőbb turisztikai vonzerejét a tőle 12 km-re fekvő Tűzföld Nemzeti Park és a Lapataia-öböl jelenti. Foglaljon olcsó repülőjegyet Ushuaiába és látogasson el a szép Martial Glacier gleccserhez is!

Régi álma, hogy felfedezze Spanyolország 3. legnépszerűbb városát, a tengerparti Valenciát? Szívesen megismerné a mediterrán város hangulatos kikötőjét, csodálná a városképet a Torres de Serranos városkapu tetejéről vagy a homokos tengerparton sütkérezne? Foglaljon olcsó repülőjegyet Valenciába és élvezze a spanyol életérzést a városban, ahol a történelmi kincsek, a művészet és modern építészet egyedülálló harmóniában jelenik meg!

Lenyűgöző természeti környezet: dombos vidék, hófödte hegycsúcsok és az óceán látványa, varázslatos öblök és hidak, izgalmas környékbeli kirándulóhelyek a kanadai vadonban. Viktoriánus építészet és modern felhőkarcolók, cosmopolita nagyvárosi pezsgés és vidéki idilli hangulat egyvelege. Foglaljon akciós repülőjegyet Vancouverbe és fedezze fel a világ 3. legélhetőbbnek tartott városát!

Varsó, a város, ahol a világhírű zeneszerző, Chopin élt és alkotott. Varsó, ami 82 parkjával Európa egyik legzöldebb és legélhetőbb városa. A hely, ahol egyrészt meseszép erdők, természetvédelmi területek és tavak, másrészt csodaszép kastélyok, kulturális látnivalók, zenei és művészeti fesztiválok várják a látogatót. Foglaljon olcsó repülőjegyet Varsóba és ismerje meg a történelem során számtalanszor megújult lengyel fővárost!

A világ legszebb terének tartott Szent Márk tér egyik kávézójában inna egy igazi olasz espressot, miközben gyönyörködik a Szent Márk Székesegyház fennséges épületében? Vagy a Grand Canal csatornán gondolázva adná át magát a világon egyedülálló velencei atmoszférának? Esetleg a Velencei Karnevál ünnepségsorozatán mulatva búcsúzna a téltől? Vásároljon akciós repülőjegyet Velencébe és fedezze fel ezt a semmihez nem hasonlítható várost!

Régóta vágyik rá, hogy felfedezze Észak-Itália egyik legnépszerűbb városát, Veronát? Kíváncsi a szerelmesek zarándokhelyére, a Rómeó és Júlia drámából ismert Júlia házára és erkélyére? Szívesen andalogna a romantikus középkori utcácskákon, majd olasz kávét kortyolgatna az egyik varázslatos piazzán? Foglaljon olcsó repülőjegyet Veronába és élvezzen egy koncertet a 3. legnagyobb olasz ókori amfiteátrumban, az Arénában!

A kanadai Victoria, ahol a tenger fenekén épült megfigyelőhelyekről csodálhatjuk a tengeri élővilágot és ahonnan bálnanéző hajótúrára indulhatunk. A "Kertek Városa", ahol a híres Butchart Kertek színpompás növényeiben, különleges virágaiban és tavirózsás medencéiben gyönyörködhetünk, vagy ahol az ősi törzsi totemoszlopok gyűjteményét tekinthetjük meg. Vásároljon olcsó repülőjegyet a brit columbiai fővárosba, Victoriába és fedezze fel ezt a kisvárosias hangulatú kanadai kikötővárost!

Szívesen felfedezné Délkelet-Ázsia egyik legtitokzatosabb országát, Laoszt és fővárosát, Vientiánt? Szeretné a nemzeti jelképpé vált Pha That Luang buddhista sztúpát személyesen megcsodálni és a híres Patuxai diadalív tetejéről élvezni a kilátást? Vásároljon olcsó repülőjegyet Vientiánba és látogasson el az egykori Laoszi Királysági Fővárosba, Luang Prabangba is!

Szívesen felfedezné Spanyolország északnyugati térségét, a más spanyol területektől merőben különböző Galícia régióját és legnagyobb kikötőjét, Vigot? Szeretné a rómaikori erődből csodálni a kilátást és a helyi piac friss halai, tengeri herkentyűi közül válogatni? Vagy az ország legszebb városi strandjaira kíváncsi? Foglaljon olcsó repülőjegyet Vigoba és hagyja magát lenyűgözni a Cíes-szigetek Nemzeti Park karibi hangulatú tengerpartjain!

Kíváncsi a balti államok egyik legszebb fővárosára, Vilniusra? Szeretné az eltérő vallású és díszítésű templomokat egy helyen megcsodálni és az általuk teremtett sajátos vilniusi atmoszférát élvezni? Szívesen belekóstolna a kultikus Užupis-negyed művész- és hippiközpontjának pezsgő művészeti életébe? Foglaljon olcsó repülőjegyet Vilniusba és válogasson a hamisítatlan és gyönyörű borostyán ékszerek között!

Kíváncsi az Amerikai Egyesült Államok fővárosának látnivalóira? Szeretné a washingtoni Fehér Ház és a Capitolium lenyűgöző épületét személyesen is látni? Vagy a Washington-emlékmű tetején lévő panorámakilátóból szemlélné a városképet és az emlékmű előtti Tükörmedencét? Foglaljon olcsó repülőjegyet Washington D.C-be és csodálja a tavaszi Cseresznyevirág Fesztivál idején pompázó fákat a Tidal-medence partján és víztükrében!

Szívesen ellátogatna Új-Zéland fővárosába, az ország 2. legnagyobb városába, Wellingtonba? Régi álma, hogy fogaskerekű vasúton utazva ellátogasson a szép panorámával rendelkező Botanikus kertbe, vagy a lenyűgöző kilátást kínáló Mount Victoriára? Foglaljon olcsó repülőjegyet Wellingtonba és élvezze a kávézókkal tarkított, sportolási lehetőségeket kínáló vízparti sétányt, a Waterfrontot!

Régi vágya, hogy a Karib térséghez tartozó Curaçao szigetét felfedezze? Szeretne a fehér homokos, buja, zöld növényzetű tengerpartokon pihenni vagy az egész évben kellemesen meleg tengervízben búvárkodni és a színes korallokat és tengeri élőlényeket csodálni? Foglaljon olcsó repülőjegyet a sziget fővárosába, Willemstadba és élvezze a színes holland stílusú házakkal tarkított, egyedi hagulatú karibi kikötőt!

Kíváncsi Namíbia fővárosára, Windhoekra és környékére? Szeretné megcsodálni a város jelképévé vált Krisztus-templomát és az impozáns Tintapalolát? Vagy a közeli Dan Viljoen Game Park állatkertben indulna egy izgalmas szafarira? Foglaljon olcsó repülőjegyet Windhoekba és kóstolja meg a különleges helyi ételspecialitásokat!

Winnipeg Észak-Amerika földrajzi középpontjához közel, a Vörös folyó és az Assziniboin folyó találkozásánál, a The Forksnál található nagyváros. Legismertebb szimbóluma a törvényhozásnak is helyet adó épület, a Manitoba Legislative Building és a híres Esplanade Riel híd. Foglaljon olcsó repülőjegyet Winnipegbe és látogasson el a környék mesés tavaihoz és a The Forks Market izgalmas piacára!

Szívesen eltöltene néhány kellemes napot az egyik legrégebbi lengyel történelmi városban, Wroclawban? Szeretne sétálgatni Európa egyik legnagyobb főterén és a cseh, osztrák és porosz hatást is magukon viselő építészeti látnivalókat megcsodálni? Foglaljon olcsó repülőjegyet Wroclawba és andalogjon az Odera folyó partján a szépen gondozott Szczytincki Parkban is!

Régi vágya, hogy megismerje Afrika jellegzetességeit, lehetőleg mindezt egy helyen? Akkor irány Kamerun, a "mini Afrika", ahol a kontinens szinte minden természeti jellegzetessége megtalálható egy országon belül: szavannák, tavak, vízesések, esőerdők, hegyek, vulkánok, fennsíkok, strandok és tenger, ugyanakkor Afrika jellemző állat- és növényvilága is! Foglaljon olcsó repülőjegyet Kamerun fővárosába, Yaoundéba és fedezze fel, milyen "Afrika miniatűrben"!

Szívesen eltöltene néhány kellemes napot a horvát fővárosban, Zágrábban? Szeretne a Főtér kávézóiban és sétálóutcáin hosszasan időzni, miközben a forgatagot figyeli, vagy a Felsővárosrészbe jutna fel szívesen a történelmi siklón utazva? Foglaljon olcsó repülőjegyet Zágrábba és ismerje meg Horvátország kulturális központját!

Szeretné a varázslatos trópusi paradicsomot, a fűszereiről híres Zanzibár szigetét felfedezni? Kíváncsi az egyik ősi afrikai városra, a Kővárosra? Szívesen megismerné a szigetcsoport gazdag állat- és növényvilágát, sznorkelezne vagy búvárkodna a korallzátonyok közt, esetleg a hófehér homokos, türkizkék vízzel mosott tengerparton strandolna? Foglaljon olcsó repülőjegyet Zanzibárra és vegyen részt egy trópusi "fűszer túrán" vagy delfinnéző hajóúton!

Régi álma, hogy ellátogasson Aragónia fővárosába, Zaragozába? Szeretné megcsodálni a város egyik szimbólumát, a Basilica del Pilar bazilikát vagy az El Salvador katedrálist? Vagy a varázslatosan szép középkori mór palota, az Aljafería-palota vonzaná igazán? Foglaljon olcsó repülőjegyet Zaragozába és a történelmi  látnivalók mellett élvezze a spanyol konyha étkeit és a város pezsgő éjszakai életét!

Szívesen meglátogatná a világ egyik legbiztonságosabb országát, Svájcot? Érdekli, milyen város Zürich, a banki szolgáltatások egyik fellegvára, a világ egyik leghíresebb aranypiaci- és tőzsdeközpontja? Kíváncsi rá, honnan származik a világhírű svájci óra és bicska vagy helyben megkóstolná a svájci csokoládét és alpesi sajtokat? Foglaljon akciós repülőjegyet Zürichbe és utazzon el Svájc egyik leggazdagabb városába!
Zürich

Betöltés folyamatban ...