Air Baltic

Az Air Baltic a „fapados” modellben működő turistaosztályt a hagyományos business osztállyal kombinálja.

AIR BALTIC LÉGITÁRSASÁGRÓL

Az Air Baltic úgynevezett hibrid légitársaság, a „fapados” modellben működő turistaosztályt a hagyományos business osztállyal kombinálja.
Az Air Baltic business osztályán valamennyi szolgáltatás ingyenes.
Ha turista osztályra vásárol repülőjegyet, akkor az ellátás csak felár ellenében igényelhető, de akár már előre meg lehet rendelni. A legkedvezőbb áron vásárolt turista osztályos repülőjegyek nem tartalmazzák a feladott poggyászt. Air Baltic turista osztályos repülőjegyéhez felár ellenében van lehetőség poggyász vásárlására.
A szabvány méretű kézipoggyászt (55x40x20cm) azonban minden repülőjegy ártípus tartalmazza.

Többségében a Lett állam kezében lévő Air Baltic ma 72 desztinációt repül egész évben vagy szezonálisan, a három balti – Riga, Tallinn, Vilnius – bázisáról.
Rigába leggyorsabban és legkényelmesebben az Air Baltic közvetlen járatára vásárolt repülőjeggyel utazhatunk.  A Budapest - Riga útvonalon közlekedő járatot a legújabb Airbus 220 (korábban Bombardier CS300) géptípussal, 145 férőhellyel repüli az Air Baltic. Ezen az útvonalon a téli és a nyári menetrendben is hetente háromszor közlekedik Air Baltic járat.

Air Baltic repülőjegy vásárlásával Budapestről a rigai bázison keresztül elsősorban Észak-Európa, a Baltikum és Oroszország egyes nagyvárosai érhetők el kényelmes csatlakozással.

LÉGITÁRSASÁGI SZÖVETSÉG

Az Air Baltic nem tagja egyik légitársasági szövetségnek sem.

TÖRZSUTAS PROGRAM

Az Air Baltic saját törzsutas programmal rendelkezik, mely az Air Baltic Club és a corporate ügyfelek számára is kínál külön kedvezményt.

HÍREK

Az Air Baltic a balti régió legdinamikusabban fejlődő légitársasága, számos nemzetközi díj tulajdonosa és 2018-ban újra Európa legpontosabb légitársasága lett.

Betöltés folyamatban ...