KLM Holland Királyi Légitársaság

2004 májusában lépett szövetségre a KLM és az Air France. Úgy váltak a legnagyobb európai légitársasági csoporttá, hogy közben megőrizték identitásukat, kereskedelmi és márkanevüket.
KLM légitársaság

LÉGITÁRSASÁGRÓL

A KLM világszerte indít kereskedelmi- és teherjáratokat több mint 170 célállomásra. A KLM központja Amszterdam Schipol repülőtere.
2004 májusában lépett szövetségre a KLM Holland Királyi Légitársaság és az Air France. Úgy váltak a legnagyobb európai légitársasági csoporttá, hogy közben megőrizték identitásukat, kereskedelmi és márkanevüket.
Az észak atlanti útvonalhálózat bővítése érdekében az Air France KLM szövetség a Delta Airlines-al üzemeltet közös repülőjáratokat. Közös árstruktúra kialakításával lehetővé tették, hogy repülőjegye megvásárlásakor kívánsága szerint kombinálhatja mind a három légitársaság járatait változatlan áron.

SKYTEAM

A Skyteam tagjaiként meghatározó szerepet tölt be Észak-Amerikában (Boston, New York, Chicago, Detroit, Los Angeles, Seattle, Las Vegas), Ázsiában( Bangkok, Hong Kong, Kuala Lumpur, Denpasar, Shanghai, Peking) Európában (Koppenhága, Edinburgh, Oslo, Birmingham, Bristol). A Kenya Airways partnereként olyan erős a pozíciójuk Afrikában (Cape Town, Dar es Salaam, Nairobi, Zanzibar, Kilimandjaro, Accra), hogy afrikai repülőjegy keresésekor biztosan szerepel KLM járat a találati listában.
A SkyTeam szövetség tagjai: Aeroflot, Aerolineas Argentinas, AeroMexico, Air Europa, Air France, China Airlines, China Eastern, China Southern, Czech Airlines, Delta, Garuda Indonesia, Kenya Airways, KLM, Korean Air, Middle Eastern Airlines, Saudia, Tarom, Vietnam Airlines and Xiamen Airlines.

TÖRZSUTASPROGRAM

Ha repülőjegyet vásárol a KLM légitársaság bármely járatára érdemes regisztrálnia magát a Air France légitársasággal közös törzsutas programba. A Flying Blue program tagjaként mindkét légitársaság repülőjáratain gyűjthet pontokat, mérföldeket. A pontokért vásárolhat repülőjegyet, kényelmi szolgáltatásokat, szállást, vagy bérelhet autót. A díjmentes regisztrációval és a törzsutas programmal járó előnyökkel kapcsolatos további információkért keresse irodáinkat.

KÉNYELMI SZOLGÁLTATÁSOK

Helyezze magát kényelembe és válasszon a turista kabin első soraiban Economy comfort ülést nagyobb lábtérrel, laptop töltővel. Ez a szolgáltatás különösen a hosszú, tengerentúli repülőjáratokon kedvelt. Flying Blue tagok kedvezménnyel vásárolhatnak Economy comfort ülést. A komfort zónában a fedélzeti ellátás megegyezik a normál turista osztályéval.

A KLM 2015 novemberétől folyamatosan bővíti flottáját Dreamliner gépekkel. Ennek a típusnak a szén-dioxid kibocsátása 20 százalékkal alacsonyabb az átlagosnál. Legfontosabb fejlesztései közé az újonnan felszerelt kabinok tartoznak. A World Business Class ülései már teljesen vízszintes helyzetbe, gyakorlatilag ággyá alakíthatóak, de a turista osztály is kényelmesebbé vált, 40 százalékkal hátrébb lehet dönteni az üléseket.

Betöltés folyamatban ...