EVA Air légitársaság bemutatása

Az EVA AIR, a legnagyobb tajvani magán légitársaság, amely igazoltan a világ egyik legbiztonságosabb légitársasága, és amely 8 egymást követő évben kapott elismerést szolgáltatásai minőségéért.
Az EVA Air 2024. nyarától heti 4 közvetlen járatot kínál Bécsből Bangkokba és heti 3 közvetlen járatot Tajpejbe.
EVA Air

LÉGITÁRSASÁGRÓL

Az EVA Air Taiwan magánkézben lévő légitársasága, melyet a világ legnagyobb tengeri szállítmányozó cége, az Evergreen Group alapított 1989-ben. A légitársaság központja Taipeiben van, fő repülőtere a taiwani Taouyuan repülőtér, mely Taiwan északi részén található. A légitársaság 83 repülőgépből álló flottán üzemeltet.

Az EVA AIR egyik legfontosabb útvonala a magyar utasok számára a már 32 éve üzemeltetett Bécs - Bangkok - Tajpej járat. A járatok hetente négyszer közlekednek, és mindkét irányban leszállnak Thaiföld fővárosában, Bangkokban, így sok magyar utazó választja a légitársaságot, hogy kényelmesen és kedvező áron jusson el Thaiföld népszerű üdülőhelyeire, mint például Koh Samui, Phuket, Krabi, Koh Chang, amelyek már hosszú ideje az ázsiai utazások kedvelt úti céljai.

A légitársaság már heti 3 közvetlen járatot kínál Bécsből Tajpejbe, a megszokott heti négy Bécs – Bangkok – Tajpej útvonalon közlekedő járatokon kívül. Ez összesen heti 7 járatot jelent Bécsből Tajpejbe, amely kényelmes csatlakozást biztosít más népszerű úti célok felfedezéséhez, mint például Tajvan, Indonézia, Kambodzsa, Vietnam, Japán, a Fülöp-szigetek, Ausztrália vagy Új-Zéland.

2022. novemberétől München Tajpej között is heti négy Eva Air járat közlekedik, amelyekre budapesti indulással is kedvező áron kínál repülőjegyeket a légitársaság.

KÉNYELMI SZOLGÁLTATÁSOK

A Bécsből induló utasok kényelmét a modern Boeing 787-9 Dreamliner repülőgépek biztosítják. Ez a géptípus 304 utas befogadására alkalmas, a fedélzeten 26 business és 278 turista hely áll az utasok rendelkezésére.

EVA AIR BUSINESS CLASS
A B787-9-es és 787-10-es Business osztályán a BMW mérnökei által tervezett ülések 58,4 cm szélesek, 180 fokban dönthetők és 193 cm-es ággyá alakítható síkfelülettel rendelkeznek, így biztosítva a kényelmes alvás élményét. A személyes tárgyak elhelyezéséhez rekeszek lettek beépítve. Az utasok extra nagyméretű HD érintőképernyős monitorokon élvezhetik a fedélzeti szórakoztatórendszer szolgáltatásait. Az itt utazóknak, amennyiben dolgozni támad kedvük egy extra méretű kihajtható asztal áll rendelkezésükre.

EVA AIR ECONOMY CLASS
A turista osztályon a -jól ismert német autós üléseket is gyártó- RECARO, a legújabb dizájn szerint tervezett ergonomikus bőr üléseket építette be és az ülések közötti távolságot is megnövelték. A fedélzeti szórakoztató rendszert érintő-képernyővel érheti el minden turista utas.

ELISMERÉSEK

Az EVA AIR Skytrax ötcsillagos minősítése garancia a légitársaságot választó utasok számára a minőségi szolgáltatásokra és a magas színvonalra. A tajvani légitársaság sorozatban 8 egymást követő évben nyerte el az ötcsillagos minősítést. Világszerte csak 10 légitársaságot jutalmaztak ötcsillagos minősítéssel, és az EVA Air az egyetlen Tajvanon, amely ezt az elismerést megkapta.
Az EVA Air a világ egyik legbiztonságosabb légitársasága.
Az Airline Ratings elismerte az EVA AIR-t a 2023-as év legjobb 25 légitársasága között, amely rangsorban a légitársaság a 8. helyet foglalta el.

TÖRZSUTASPROGRAM

Az EVA Air a Star Alliance, a világ legnagyobb légitársaságokat tömörítő szövetségnek a tagja.
Az EVA Air légitársaság hűségprogramja az Infinity MileageLands. A program különféle kedvezményeket biztosít a törzsutasoknak, melyek a Star Alliance csatlakozás óta a szövetség többi légitársaságán is felhasználható vagy gyűjthető. A hűségprogram számos kedvezményt biztosít tagjainak autóbérléshez, szállás foglaláshoz, credit kártya használathoz.
A kiemelt státuszt élvező törzsutasok igénybe vehetik bármely tag légitársaság megfelelő törzsutasváróját. A kedvezménypontokat fedélzeti updrage-re, szabadjegyre vagy egyéb ajándékokra lehet felhasználni.

Betöltés folyamatban ...