Repülőjegy foglalás információk városok szerint Ázsia

Repülővel Budapestről elérhető városok, úticélok. Inspirációk egy repülővel tervezett utazáshoz és tippek a legjobb repülőjegy ajánlatok foglalásához, vásárlásához.

Szeretné látni a világ egyik legnagyobb mecsetjét, az abu-dhabi Sheikh Zayed Nagy Mecsetet, mely építészetileg és aprólékos díszítettségét tekintve is lenyűgöző? Szívesen belekóstolna, milyen az Emirátusok gazdagságát és pompáját élvező élet, miközben luxus körülmények közt kényezteti magát? Foglaljon olcsó repülőjegyet Abu-Dhabiba és hagyja magát lenyűgözni egzotikus környezetben, arab módra!

Almati Kazahsztán egykori fővárosa, úgy tartják az alma szülőhelye. Az ország délkeleti részén fekvő, szép elhelyezkedésű, nyüzsgő nagyváros, a Tien-San hófedte hegycsúcsaival körül ölelve. Kazahsztán egyik legfontosabb üzleti központja, számos egyetem, múzeum és színház otthona. Foglaljon olcsó repülőjegyet Almatiba és fedezze fel a 2017-es ázsiai téli játékok helyszínét!

Ammán Jordánia fővárosa, az egyik legősibb, folyamatosan lakott város a világon. Hangulata különleges egyveleget mutat, a modern és a hagyományos világ keveredik benne. Foglaljon olcsó repülőjegyet Ammánba és a város látnivalóin túl innen kiindulva fedezze fel Jerash 2. századi római települését, Petra sziklavárosát és a magas sótartalmú vizet tartalmazó Holt-tenger népszerű fürdőhelyeit!

Szeretné megismerni a török fővárost, Ankarát? Kíváncsi az óvárosi hamamokra, mecsetekre és a várra? Vagy Atatürk mauzóleumát nézné meg szívesen? Esetleg a török bazárok és régi piacok forgataga iránt érdeklődik? Foglaljon olcsó repülőjegyet Ankarába és csodálja meg a magyar vonatkozású kulturális központot, az Estergon Kalesi (jelentése: Esztergom vára) épületét és parkját!

Szeretné Ön is felfedezni a Földközi-tenger kikötőinek egyik gyöngyszemét, a Török Riviéra fővárosát, Antalyát? Szívesen élvezné a kilátást a Kaleici városrész erődjének falairól vagy a kristálytiszta vizű Lara Beach tengerpartjánál fürdőzne? Megcsodálná a belváros szélén a tengerbe zúduló Düden-vízesést? Foglaljon olcsó repülőjegyet Antalyába és a fedezze fel a környék meseszép természeti környezetét, üdülőhelyeit és romvárosait is!

Szívesen felfedezné Türkmenisztán fővárosát, Ashgabatot? Szeretné közelről megcsodálni a grandiózus, fehér és arany színekben pompázó Elnöki palotát és a Függetlenségi Park csodálatos szökőkútjait, nagy, zöldellő parkrészeit? Vagy a világ legnagyobb kézzel szőtt szőnyegét szeretné látni a Szőnyegmúzeumban? Vásároljon olcsó repülőjegyet Ashgabatba és látogasson el a közeli világörökségi helyszínre, Nissába is!

Szeretné látni a világ egyik legfiatalabb fővárosát, a kazah Asztanát? Szívesen felfedezné a legkorszerűbb és legfuturisztikusabb épületeket, miközben a város modern városnegyedében sétágatl? Kíváncsi a folyamatosan fejlődő nagyvárosra, a szimbólumává vált Bayterek-toronyra és az onnan nyíló panorámára? Foglaljon olcsó repülőjegyet Astanába és ismerje meg a 2017-es világkiállításnak otthont nyújtó metropoliszt!

Régóta csábítja a "Kelet Velencéje"-ként is ismert thai főváros a díszes Királyi Palotával? Szeretné közelről megcsodálni a világ legnagyobb arany szobrát, a bangkoki Arany Buddha szobrot? Tuktukkal szeretné bejárni Thaiföld spirituális értékeinek helyszíneit és a modern felhőkarcolók negyedét? Szívesen felfedezné a világhírű Patpong éjszakai piacot, miközben a helyi gasztronómia authentikusan készített thai fogásait kóstolgatja? Vásároljon kedvezményes repülőjegyet Bangkokba és a lüktető nagyvárosi lét megtapasztalása mellett kényeztesse magát eredeti thai masszázzsal!

Régóta tervezi, hogy a Grúz Riviéra fővárosában, Batumiban töltsön néhány kellemes napot? Szeretné élvezni a pálmafákkal övezett tengerparti sétányt, a közeli hegyre közlekedő felvonóból nyíló kilátátást és a trópusi növényekben gazdag botanikus kertet? Foglaljon olcsó repülőjegyet Batumiba és tapasztalja meg a grúzok méltán híres vendégszeretetét, fedezze fel a grúz konyhaművészet íncsiklandó fogásait!

Kíváncsi India 3. legnagyobb, egyben legdinamikusabban fejlődő városára, Bengalurura? Szeretné megcsodálni Tipu szultán nyári palotáját vagy a Majszúri Maharadzsa Palotát? Esetleg egy szafarira fizetne be szívesen a Bannerghatta Nemzeti Parkban? Vásároljon olcsó repülőjegyet Bengaluruba és ismerje meg "India Kertvárosát", a Clubbon Park botanikus kertjét!

Bodrum egy varázslatos törökországi kikötőváros az Égei-tenger partvidékén, a Török Riviérán. Elsősorban az idősebbek vagy kisgyerekes családok számára kedvelt nyaralóhely, mivel elég csendes, nyugodt tengerparti város. Mediterrán légköre, kristálytiszta, kék vizű strandjai, pálmafákkal övezett sétányai, káprázatos hegyei, fehérre meszelt házai és szűk utcácskái egyre több turistát vonzanak évről évre. Foglaljon olcsó repülőjegyet Bodrumba és csodálja meg középkori várát a kikötőben!

Bukhara (Buhara) Üzbegisztán déli részén található, amely a híres közép-ázsiai kereskedelmi útvonal, a Selyemút legfontosabb állomása volt. Az iszlám egykori vallási centruma, melynek mecsetekben, díszes palotákban, mauzóleumokban, zarándok-szállásokban és medreszékben gazdag óvárosa az UNESCO Világörökség része. Foglaljon olcsó repülőjegyet Bukharába és engedje, hogy lenyűgözzék az ősi civilizációs központ építészeti látnivalói!

Kíváncsi Dél-India egyik leghíresebb metropoliszára? Szeretné megcsodálni a város híres templomművészetének remekeit? Foglaljon olcsó repülőjegyet Chennaiba és a hindu építészeti emlékek mellett fedezze fel a lenyűgöző brit koloniális  épületeket is!

Vonzódik az ősi kínai kultúra iránt? Szívesen felfedezné a dél-kínai Csangsa történelmi látnivalóit? Szeretné személyesen látni a világ legmagasabb felhőkarcolóját, a Sky City épületét? Foglaljon olcsó repülőjegyet Csangsába és csodálja meg a dél-kínai 1000 éves oktatási és kulturális központot, a Yuelu Akadémiát!

Régi álma, hogy Thaiföld egyik legnépszerűbb városába, az északnyugati részén fekvő Csiangmajba látogasson? Szeretné az óváros gyönyörű, tíkfából épített templomait, szép múzeumait és hangulatos kis utcácskáit felfedezni? Vagy az innen induló hegyi- és folyami kirándulások és egzotikus elefántos túrák érdeklik inkább? Vásároljon olcsó repülőjegyet Csiangmajba és ismerje meg a déli területektől eltérő kultúráját és konyhaművészetét!

Kíváncsi rá, milyen egy igazi kínai megaváros? Szívesen barangolna Csungking felhőkarcolói és a belváros dimbes-dombos, lépcsős, kanyargós utcácskáin és bevásárlónegyedeiben? Vagy a Pipasan-hegy parkjából és kilátó pavilonjából csodálná a panorámát? Vásároljon olcsó repülőjegyet Csungkingba és keresse fel a lenyűgöző dazui sziklatemplomot és sziklaszobrokat is!

Kíváncsi Banglades fővárosára, Dakkára? Szeretné a világ egyik legnagyobb mecsetjét, a Baitul Mukarram mecsetet vagy a nemzeti szentélyt, a 12. századi Dhakeshwari templomot látni? Szívesen ellátogatna a Lalbagh Erőd komplexumába és megcsodálná annak mecsetjét, a Pari Bibi síremléket és hammam fürdőházát? Vásároljon olcsó repülőjegyet Dakkába és fedezze fel a metropolisz modern városnegyedeit is!

Doha Katar fővárosa és egyben legnépesebb, a lakosság 90 százalékát tömörítő városa, az ország keleti részén helyezkedik el. Doha éghajlata forró sivatagi, a hőmérséklet májustól szeptemberig átlagosan 38 °C feletti.

A legek városa fantasztikus modern szállodákkal, tengerparti üdülőhelyekkel, csillogó üzletekkel és a tradicionális keleti piaccal várja Önt. Erőfeszítést és költséget nem kímélve épült a világ luxus fővárosa. Lélegzetelállító építészetével mindenkit lenyűgöz.

Szeretne a zord tél elől a Vörös-tenger mindig kellemes partjára, az izraeli Éjlátba utazni? Szívesen sütkérezne az itteni homokos partokon, a korallzátonyoknál búvárkodna vagy a város fergeteges éjszakai életébe kóstolna bele? Jó volna kipróbálni a sivatagi tevegelést vagy egy dzsip túrát is? Foglaljon olcsó repülőjegyet Éjlátba és fedezze fel a Vörös-szurdokot is, a festői szépségű kősivatagot az Éjláti-hegység lábánál!

Kíváncsi Japán egyik legnagyobb városára, a Kjúsú szigeten található Fukuokára? Szívesen megismerné a történelmi óváros szentélyeit és templomait, vagy a lenyűgöző japán kertek és parkok csendes ösvényein andalogna? Netán az ikonikussá vált Fukuoka Torony nevű felhőkarcoló panorámateraszáról élvezné az éjszakai látképet a városra és az öbölre? Foglaljon olcsó repülőjegyet Fukuokába és fedezze fel a metropolisz szórakozónegyedét, a Nakasu éttermeit, bárjait és üzleteit!

Régi álma, hogy India legkisebb államát, az egyedi hangulatú Goát felfedezze? Szívesen relaxálna az idilli, fehér homokos, kristálytiszta vizű, pálmafákkal övezett tengerparton? Vagy a portugál gyarmati épületeket, templomokat csodálná meg? Esetleg a világhírű goa-partyk pezsgő éjszakai élete vonzza? Vásároljon olcsó repülőjegyet Goába és töltődjön fel a laza, rendkívül barátságos és nyitott helyiek vendégszeretetét élvezve!

Szeretne igazi paradicsomi körülmények közt töltődni egy varázslatos szigeten, a Távol-Keleten? Utazzon Kína legdélebbi szigetcsoportjára, a varázslatos Hajnan szigetre! Bujazöld hegyek és trópusi növényzet, kristálytiszta víz és selymes, fehér homokos strandok, exotikus kókuszpálmák és a titokzatos buddhista és taoista kultúra emlékei várják! Foglaljon olcsó repülőjegyet a sziget fővárosába, Hajkouba és fedezze fel Kína legvonzóbb trópusi nyaralóhelyeit!

Szívesen megcsodálná a népszerű Nyugati-tavat és annak varázslatos naplementéjét Hangcsouban? Vagy a Nemzeti Selyem Múzeumban ismerné meg a selyemkészítés történetét és technikáját? Esetleg az egyik leghíresebb kínai buddhista templom, a Lingyin-templom érdekelné? Foglaljon olcsó repülőjegyet Hangcsouba és kóstoljon bele a tartomány népszerű regionális kínai konyhájának ízletes étkeibe!

Régóta vonzza az egzotikus vietnámi főváros, Hanoi? Szeretné a szépen gondozott parkokat és ősi pagodákat közelről megcsodálni? Kíváncsi az ősi óváros piciny üzleteire és a "szakosodott" utcácskák kínálatára, az éjszakai piac forgatagára? Foglaljon olcsó repülőjegyet Hanoiba és élvezze a hagyományos vietnámi konyha specialitásait és az ázsiai vendégszeretet!

Kíváncsi az egyik legegyedülállóbb vietnámi városra, ahol a francia koloniális építészet remekei, a legmodernebb felhőkarcolók és az egzotikus vallási épületek egyaránt megtalálhatók? Csodálja meg a lépcsőzetes tornyú Giac Lam-pagodát, majd sétáljon a kávézóteraszokkal szegélyezett sétálóutcán, a Dong Khoi-n! Foglaljon olcsó repülőjegyet Ho Si Minh-városba és ízlelje meg a vietnámi konyhaművészet remekeit helyben!

Hong Kong, a modern metropolisz, ami ugyanakkor kötődik a hagyományos kínai tradíciókhoz és szokásokhoz. "Kelet és Nyugat találkozási pontja", ahol a nyugati életforma és a keleti hagyományok egymással egyensúlyoznak. Foglaljon olcsó repülőjegyet Hong Kongba és ízlelje meg ennek az egyedülálló világnak a hangulatát!

Régóta kíváncsi a kínai civilizáció bölcsőjeként is emlegetett Hszian (Xian) városára? Szeretne a Ming-dinasztia korabeli városfalon sétálgatni, megcsodálni a Nagymecset és a Nagy Vadlúd pagoda lenyűgöző épületeit? Minden álma, hogy a világ 8. csodáját, a városhoz közeli Agyaghadsereget személyesen láthassa? Foglaljon olcsó repülőjegyet Xianba és relaxáljon a híres Huaqing spa kertjeiben és melegvizű forrásból táplált medencéiben!

Kíváncsi a Tibeti-fennsík egyik kapujára, Csinghaj tartomány fővárosára, Hsziningre? Szívesen ellátogatna a Tongkuan mecsethez vagy a közeli, tibeti buddhista vallási központhoz, a 16. század végén alapított Taer kolostorhoz? Vagy a környező hegyek pagodáiból csodálná a városra nyíló kilátást? Foglaljon olcsó repülőjegyet Hsziningbe és fedezze fel a modern városrészt és a szórakozónegyed éjszakai bárjait is!

Vonzódik az egykori perzsa kultúrához és az Ezeregyéjszaka meséi hangulatvilágához? Régi vágya, hogy Iszfahán varázslatosan szép kertjeit, mecsetjeit és régről híres iparművészetét személyesen is megcsodálhassa? Szívesen nézelődne a nyüzsgő Bazár portékái között, figyelné az iparművészeket és kézműveseket műhelyeikben munka közben? Foglaljon olcsó repülőjegyet Iszfahánba és sétáljon át a perzsa építészet remekbe szabott, küönleges városi hídjain!

Izmir Törökország 3. legnagyobb városa, mely az Izmiri-öbölben található és az egyik legrégebbi város az Égei-tenger partján. Isztambul után a 2. legnagyobb török kikötő, jelentős közlekedési csomópont. Nyüzsgő, modern, haladó szellemiségű, világias nagyváros, mely inkább hasonlít egy mediterrán európai városra, mintsem más török városokra, de azért történelmi látnivalói is akadnak. Foglaljon olcsó repülőjegyet Izmirbe és tekintse meg a környékén található világhírű görög romvárost, Ephesust is!

Régi álma, hogy felfedezze az indonéz szigetvilág legnagyobb szigetét, Jávát és fővárosát, Jakartát? Szívesen ellátogatna a világ 2. legnagyobb mecsetjéhez és a Nemzeti Műemlék 115 méter magas kilátójából élvezné a panorámát? Vagy az izgalmas piacok és művészeti központok forgataga vonzaná? Vásároljon olcsó repülőjegyet Jakartába és ismerkedjen meg az indonéz kultúrával a népszerű Taman Mini rekreációs parkban!

Jazd (Jezd vagy Yazd) Irán földrajzi központjában található sivatagi város, az ókori Perzsia uralkodó vallása, az ún. zoroasztrizmus központja és szent helye. A hagyományos perzsa építészet remekművei szinte érintetlenül, a modernizáció hatásaitól megmenekülve maradhattak fenn, így 2017-ben az UNESCO kulturális világörökségének része lett. Foglaljon olcsó repülőjegyet Iránba és csodálja meg a lenyűgözően szép jazdi Péntek mecset perzsa mozaik díszítését!

Szívesen belekóstolna India kulturális fővárosának életébe? Jó volna megcsodálni leghíresebb látnivalóját, a fehér márványból készült Viktória emlékmű épületét és sétálgatni meseszép parkjának sétányain, tavai és kertjei között? Vagy a számos gyarmati stílusú, keleti és indo-iszlám (mogul) stílusjegyekkel díszített épületet látogatná meg? Foglaljon olcsó repülőjegyet Kalkuttába, hallgasson indiai klasszikus és bengáli népzenét autentikus körülmények között!

Kíváncsi Tajvan "Kikötő fővárosára", Kaohsziungra? Szívesen ellátogatna a Lótusz-tóhoz, az azt környező szentélyekhez és megcsodálná a nevezetes Sárkány- és Tigris ikerpagodát? Vagy a Chi-Jin kerület hangulatos, friss tengeri herkenytűkből készült ételeket kínáló éttermeit volna jó felkeresni? Vásároljon olcsó repülőjegyet Kaohsziungra és élvezze a kellemes klímát strandolás vagy kerékpáros kiránulások közben!

Kíváncsi Pakisztán egykori fővárosára, Karacsira? Szívesen kikapcsolódna a híres Clifton Beach homokos partjain és gyógyhelyein? Vagy a Port Grand kikötő mólói, ikonikussá vált éttermei vonzzák? Foglaljon olcsó repülőjegyet Karacsiba és a gyönyörű Mohatta Palota tárlatain ismerje meg Pakisztán jellegzetes művészeti örökségét és annak történetét!

Vonzódik a többezer éves ázsiai kultúrák és szakrális helyek iránt? Szívesen átélné az ezer templom városának, Katmandu óvárosának ősi időket idéző hangulatát? Szeretné a világ egyik legnagyobb Buddhista sztúpáját és a lenyűgöző szépségű királyi palota épületkomplexumát személyesen is felkeresni? Foglaljon olcsó repülőjegyet Katmanduba és engedje, hogy ámulatba ejtse a nepáli főváros színessége és vallási különlegessége!

Régóta vágyik a festői szépségű dél-thaiföldi Krabi és térsége felfedezésére? Szeretne igazi paradicsomi körülmények között, nyugodt tengerparti strandokon pihenni és a híres mészkőkúpokat a naplementében egy koktél mellett csodálni? Vagy inkább olyan kalandokra vágyik, mint a trópusi szigetek közti hajókázás, a meredek sziklafalak megmászása, búvárkodás vagy barlangtúra? Foglaljon olcsó repülőjegyet Krabiba és élvezze Thaiföld vadregényes, azúrkék vízű, fehér homokos tengerparti strandjait!

Régi álma, hogy megismerje a többszáz éves múlttal rendelkező kínai vásárváros, Kuangcsou, azaz Kanton metropoliszát? Szeretné személyesen megcsodálni az 57 méter magas Virágos Tornyot és 17 emeletes pagodáját? Vagy a hatalmas Yuexiu Parkban sétálgatna és leghíresebb építménye, a Zhenhai torony tetejéről csodálná a panorámát? Foglaljon olcsó repülőjegyet Kuangcsouba és hajókázzon a Gyöngy-folyón!

Kíváncsi a kicsiny, kőolajban gazdag királyságra, Kuvaitra és fővárosára? Szívesen megismerné Kuvaitváros gazdag kulturális és gasztonómiai életét? Szeretné élvezni a város szimbólumának számító, kék-zöld színű Kuvait Tornyokról nyíló pazar kilátást? Vagy a Kuvaiti Nemzeti Ház innovatív emlékmúzeuma érdekelné, ahol az iraki háború eseményeit mutatják be és tisztelegnek azon kuvaiti áldozatok előtt, akik Szaddam Husszein serege ellen harcoltak? Foglaljon olcsó repülőjegyet Kuvaitvárosba és csodálja meg a Nagy Mecsetet és a Sief palotát is?

Szeretné Malajzia egyik legcsodálatosabb szigetét, Langkawit felfedezni? Szeretne a partmenti, trópusi mangrove erdőkben bolyongani vagy a magas hegyek dzsungeltúrái vonzanák? Szívesen megcsodálná a szigetvilágra nyíló pazar kilátást a híres Sky Bridge függőhídról vagy az oda vezető kabinos felvonóból? Foglaljon olcsó repülőjegyet Langkawi szigetére és élvezze a hegyek, a dzsungel és a tengerpartok nyújtotta kikapcsolódási lehetőségeket egy helyen!

Makaó napjainkban Kína első számú szerencsejáték-központja, az "ázsiai Las Vegas", a "Kelet Monte-Carloja". A világ legnagyobb szerencsejáték célpontja, bevételeinek kétharmadát az idegenforgalom adja. Több száz éves történelmi múltjának köszönhetően jelentős kulturális örökséggel, látnivalókkal és híres konyhaművészettel is büszkélkedhet. Foglaljon olcsó repülőjegyet Makaóba és fedezze fel a portugál gyarmati múlt és a kínai kultúra keveredésének lenyomatait a Világörökségi listán is szereplő óvárosában!

Az őszi, téli hideg elől menekülne a nyárba? Szeretne a szürke hétköznapokból kiszakadva a krisztálytiszta, kék óceánban fürödni és a pálmafákkal övezett fehérhomokos partokon napozva kókuszdiót enni és koktélozni? Régi álma, hogy a világ egyik legszebb korallzátonyainak élővilágát búvárkodás közben csodálhassa meg? Foglaljon online akciós repülőjegyet Maléba és fedezze fel a Maldív-szigetek trópusi paradicsomát!

Szívesen kalandozna a Perzsa-öböl partján található kis szigetállamban, Bahreinben és fővárosában, Manámaban? Kíváncsi a Manáma óvárosában található Al-Faith Mecsetre vagy a modern városrész különleges formájú felhőkarcolóira? Vagy a kisebb szigetek luxusszállóiban és pazar medencéi mellett pihenne? Foglaljon olcsó repülőjegyet Bahreinbe, vegyen részt egy hagyományos gyöngyhalászaton és látogasson el a mitológiai jelentőségű Élet fájához is!

Régi álma eljutni a Fülöp-szigetekre? Szeretne belekóstolni a főváros, Manila különleges atmoszférájába, ahol a modern felhőkarcolós, trendi szórakozóhelyekkel tarkított negyedek és az egykori gyarmati, romos városrészek és történelmi épületek egyaránt megtalálhatóak? Vagy a szigetvilág természeti látnivalói vonzzák, mint a világhírű Csokoládé-hegy vagy a Föld Alatti Folyó? Foglaljon olcsó repülőjegyet Manilába és fedezze fel a legszebb filippino parkokat és kerteket!

Szeretné felfedezni a Közel-Kelet egyik legősibb települését, az ománi Maszkat kikötővárosát? Szívesen megcsodálná a monumentális Kábúsz Szultán Nagymecsetet a világ 2. legnagyobb kézi szövésű perzsa szőnyegével és hatalmas kristálycsillárjával? Vagy az itteni Akváriumra kíváncsi, amelyet az arab vilg legszebbjének tartanak? Foglaljon olcsó repülőjegyet Muscatba és barangoljon a tömjén- és fűszerillatú szukok standjai közt és válogasson kedvére a káprázatos ékszerek és ínyenc édességek kínálatából!

Nagoja (Nagoya) Japán 4. legnagyobb városa, az ország egyik legfontosabb kikötője. Modern nagyváros, szép történelmi látnivalókkal, kézműves- és porcelánipari centrum. A japán autó- és repülőgépgyártás egyik otthona, olyan cégek székhelye, mint a Toyota, a Honda és a Mitsubishi Motors. Jelentős japán gazdasági, üzleti és kereskedelmi központ. Foglaljon olcsó repülőjegyet Nagojába és fedezze fel a nagyváros és környéke lenyűgöző történelmi látnivalóit!

Kíváncsi a négy kínai történelmi főváros egyikére, a déli Nankingra? Szívesen megcsodálná a híres Konfuciusz-templomot és a lenyűgöző Sun Yat-sen Mauzóleumot? Vagy a városon áthaladó folyón venne részt egy hajókiránduláson, miközben a történelmi látnivalók és sétányok látványát élvezi? Vásároljon olcsó repülőjegyet Nankingba és fedezze fel a modern Zifeng-torony felhőkarcoló csillagvizsgálóját és panorámáját is!

Szívesen utazna a hideg elől Thaiföld egyik legnépszerűbb tengerparti nyaralóhelyére, Pattajába? Szeretne a folyton nyüzsgő városban éjszakákat átszórakozni vagy épp vásárolgatni? Vagy a közeli korallszigetek egyikének nyugalmas strandjain pihenne inkább? Foglaljon olcsó repülőjegyet dohai átszállással Pattajába és élvezze a trópusi búvárparadicsom nyújtotta lehetőségeket!

Szeretné meglátogatni a négy ősi kínai főváros egyikét, Pekinget? Régóta vágyik rá, hogy kémlelje a tájat a világörökség részét képező Kínai Nagyfalról vagy sétálgasson a világ legnagyobb palotakomplexumában, a Tiltott Városban? Vonzódik a kínai művészet és klasszikus kínai építészeti stílus iránt? Szívesen hódolna a kulináris élvezeteknek a helyszínen autentikusan elkészített kínai fogások kóstolása során?  Vásároljon online repülőjegyet Pekingbe és fedezze fel a császári dinasztiák hagyatékát!

Szívesen töltene a hideg téli hónapok alatt pár napot a Kelet Gyöngyszemében, a malajziai Penang szigeten? Jó volna felfedezni a multikulturális fővárosát, George Townt, amelynek a Világörökségi listán is szereplő óvárosában kínai és hindu templomokat, szentélyeket, muszlim mecseteket és brit koloniális épületeket csodálhat meg? Szeretné látni a világhírű Kek Lok Si buddhista templomot? Foglaljon olcsó repülőjegyet Penangra és kóstolja meg a helyi fúziós konyhaművészet messzeföldön híres specialitásait is!

Kíváncsi Kambodzsa nyüzsgő és izgalmas fővárosára, Phnompenre? Szeretné megcsodálni a lenyűgöző szépségű Királyi Palotát vagy az Ezüst Pagodát és más khmer építészeti látnivalót? Foglaljon olcsó repülőjegyet Phnompenbe és élvezze a helyiek barátságos, mosolygós vendégszeretetét és ízletes étkeit!

Paradicsomi körülmények közt nyaralna az egzotikus Phuket szigeten? Szeretne a meseszép sziklák és öblök közt sétahajózni, a kellemesen meleg tengerben fürödni és a homokos partokon napozni, miközben élvezi a lenyűgöző tájat? Vagy az érintetlen természet és a sokszínű vadvilág érdekli a Khao Phra Taew Nemzeti Parkban? Foglaljon olcsó repülőjegyet Phuketra és frissüljön fel a Bang Pae vízesés hűs vizében!

A csípős hideg elől trópusi paradicsomi környezetbe vágyik, az idilli szépségű Andamán-szigetcsoport tengerpartjaira? Szeretne a fehér homokos, buja növényzettel övezett partokon sétálni és az azúrkék vízben búvárkodva felfedezni a korallzátonyok színes tengeri élővilágát? Foglaljon olcsó repülőjegyet Port Blairbe, a szigetcsoport fővárosába és csodálja meg a Baratang-sziget lenyűgöző iszapvulkánjait és cseppkőbarlangjait is!

Szívesen felfedezné a Kelet Gyöngye névvel is gyakran illetett kínai nagyvárost, Sanghajt? Jó volna a békés és varázslatosan szép Örömök Kertjében sétálgatni vagy a világ egyik legmagasabb felhőkarcolójának, a Shanghai Towernek a tetejéről élvezni a panorámát? Foglaljon olcsó repülőjegyet Sanghajba és élvezze az autentikus kínai konyha étkeit az óváros tradicionális családi éttermeiben vagy az éjszakai piac wok-ételbárjaiban!

Kíváncsi az Egyesült Arab Emirátusok 3. legnagyobb városára, Sardzsára? Szeretné közelebbről megismerni a "művészetek emirátusát", az arab világ kulturális fővárosát? Csodálja meg az iszlám kultúra kiemelkedő építészeti remekeit és kapcsolódjon ki a város modern szórakoztató központjainak egyikében! Foglaljon olcsó repülőjegyet Sharjahba és élvezze a kilátást a The Eye óriáskerékről!

Régi álma, hogy Üzbegisztán 2. legnagyobb városába, az egykori Selyemút legjelentősebb állomására, a 14.-16. század közötti világ  egyik legnagyobb és legszebb városába, Szamarkandba ellátogasson? Szívesen megcsodálná az óváros monumentális és pompásan díszített medreszéit, a mecseteket, palotákat és karavánszerájokat? Vagy a Selyemút kezdete óta létező Sziob piac hangulata és szép portékái érdeklik? Foglaljon olcsó repülőjegyet Szamarkandba és csodálja meg a Taj Mahalnak építészeti elődjét, a Gür-e Amirt, azaz Királyi sírt is!

Kíváncsi a második legnagyobb japán sziget, Hokkaidó székhelyére, Szapporóra? Szívesen részt venne a minden év februárjában megrendezésre kerülő nemzetközi hírű Juki Macuri-n, azaz Hófesztiválon, hogy a művészek jég- és hószobrait csodálja? Vagy a párizsi Eiffel-torony mintájára készült Szapporo TV-torony 90 m magasan lévő teraszáról élvezné a panorámás kilátást? Foglaljon olcsó repülőjegyet Szapporóba és látogasson el a híres japán sört készítű Szapporo Sörmúzeumba is!

Szilhet (Sylhet) Banglades északkeleti részén fekszik, az azonos nevű körzet székhelye, üzleti és kereskedelmi központ, az ország egyik legtehetősebb városa. Elsősorban teraszos teaültetvényeiről ismert, a bangladesi teaipar központja. Foglaljon olcsó repülőjegyet Szilhetbe és engedje, hogy az illatos teaültetvényeken kívül a törzsi táncot járó szép Monipuri lányok is elvarázsolják!

Kíváncsi a világ legbiztonságosabb és egyik legmodernebb országára? Szívesen meglátogatná a világ legszebbnek mondott növény- és állatkertjét Szingapúrban? Régi álma, hogy a Gardens by the Bay "szuperfáiról" vagy egy felhőkarcoló panoráma medencéjéből csodálja a város lélegzetelállító látképét? Foglaljon olcsó repülőjegyet Szingapúrba és fedezze fel a világ gasztronómiájának egyik fellegvárát!

Kíváncsi a világ egyik legdinamikusabban fejlődő és legnagyobb fővárosára, Szöulra? Szívesen megcsodálná az UNESCO világörökségi listáján is szereplő Cshangdokkung palotaegyüttest és Szöul erődfalát? Vagy a népszerű "couple culture" és a rendkívül változatos kézműves fagylaltok érdekelnék? Foglaljon olcsó repülőjegyet Szöulba, sétáljon a híres Namszan parkban és élvezze a kilátást az N Seoul Tower kilátó tetejéről!

Kíváncsi Kína egyik leghíresebb metropoliszára, a tajvani Tajpejre? Szívesen szemlélné a várost a világhírű a Tajpej 101 felhőkarcoló tetejéről? Vagy a Nemzeti Palotamúzeum világhírű gyűjteménye és a dél-kínai stílusú, meseszép Lungshan templom érdekelné? Foglaljon olcsó repülőjegyet Tajpejbe és kóstoljon bele a tajvani pezsgő éjszakai életbe és ízekbe a Shilin éjszakai piacon!

Érdeklődik az üzbég kultúra és főváros, Taskent iránt? Szívesen ellátogatna a Telyashayakh mecsethez, amely a legrégebbről fennmaradt, 665-ből származó Uthman koránt őrzi? Vagy a lenyűgöző szépségű Amir Timur Múzeum épülete és kiállításai érdeklik? Foglaljon olcsó repülőjegyet Taskentbe és barangoljon a főváros és Khiva közötti legendás kereskedelmi útvonalon is!

Kíváncsi az Európa és Ázsia határán fekvő kis ország, Grúzia fővárosára? Szívesen megcsodálná Tbiliszi hangulatos kis utcáit, az óvárosi Metekhi-sziklán álló Metekhi-templomot és a Sioni katedrálist? Vagy a híres grúz borokat és izgalmas helyi ételeket kóstolná meg? Foglaljon olcsó repülőjegyet Tbiliszibe és a kulturális látnivalók mellett tapasztalja meg a grúzok vendégszeretetét, kedvességét!

Vonzódik a közel-keleti kultúra iránt és régi vágya Irán fővárosát, Teheránt közelebbről megismerni? Szeretné végre a saját szemével látni a Golesztán-palota és komplexuma mesés nevezetességeit vagy a 330 hektáron elterülő S'ad-Abad palota és környéke látnivalóit csodálná meg? Foglaljon olcsó repülőjegyet Teheránba és kóstoljon bele a fővárosi Nagy Bazár hangulatába!

Kíváncsi a világ egyik legfejlettebb városára, a távol-keleti Tokióra? Szívesen megcsodálná a tavaszi cseresznyefa virágzást a japán Császári palota kertjében vagy a buddhista szentélyek hangulatára vágyik? Vonzza egy olyan metropolisz, ahol a múlt emlékei és a hipermodern világ jellemzői egyaránt megférnek egymással, mindez a japán kultúra jegyében? Foglaljon akciós repülőjegyet Tokióba és fedezze fel a világ egyik legélhetőbb és legbiztonságosabb nagyvárosát!

Szívesen felfedezné Délkelet-Ázsia egyik legtitokzatosabb országát, Laoszt és fővárosát, Vientiánt? Szeretné a nemzeti jelképpé vált Pha That Luang buddhista sztúpát személyesen megcsodálni és a híres Patuxai diadalív tetejéről élvezni a kilátást? Vásároljon olcsó repülőjegyet Vientiánba és látogasson el az egykori Laoszi Királysági Fővárosba, Luang Prabangba is!

Betöltés folyamatban ...