Hírek

Repüléssel kapcsolatos rövid hírek, érdekességek.

A Fülöp-szigetekre is indulnak ezentúl codeshare járataik.

A LOT Lengyel Légitársasággal Ázsia csak egy karnyújtásnyira van!

A LOT Lengyel Légitársaság közvetlen járata 2022. június 2-től közlekedik.

Az AirlineRatings Év Légitársasága díja a repülés legjobbjának járó elismerés

Beutazási tájékoztató a Dubai-ba utazók részére

Íme a Qatar legújabb desztinációi, amelyek idén indulnak Dohán keresztül kiváló csatlakozással, és már foglalhatók!

2020 június 2-től közvetlen járatot nyit a LOT Varsó és Washington DC. között.

2020 augusztusától közvetlen járatot nyit a LOT Varsóból San Francisco-ba.

A Paris Air Show-n osztották ki az utazók által a legjobbnak választott légitársaságoknak járó Skytrax-díjakat. A World Airline Awards 1999 óta méri az utasok elégedettségét független szolgáltatóként.

A LOT légitársaság újabb közvetlen célállomásokkal bővíti budapesti bázisát. A repülőjegyek már foglalhatóak.

Európában a KLM, a csendes-óceáni térségben a Japan Airlines, Közép-Keleten és Afrikában a Qatar Airways győzött.

Hat új járatot indít Budapestről a Ryanair a 2019-es nyári menetrendi időszakban – jelentette be az ír diszkont légitársaság november 27-én. 2018. november 29. éjfélig akciósan, 3059 Ft-tól foglalhatók repülőjegyek a mostantól márciusig terjedő időszakra.

A Departure Beach névre keresztelt lounge a barbadosi Grantley Adams repülőtéren található, és a szolgáltatásait minden utas igénybe veheti.

November 1-jétől a kézitáskánál nagyobb csomagot csak azok vihetnek fel a Wizz Air repülőtársaság gépeinek fedélzetére, akik megfizetik azt.

Egy olasz divattervező alkotta meg a Turkish Airlines új formaruháit, amelyek az új isztambuli reptér megnyitásával, október végén debütálnak. A légitársaság a nemrég átvett első A321neóján debütált, valódi üzleti osztályú üléseket az Airbus-keskenytörzsűek mellett a Boeing 737 MAX-okon is bevezeti.

Új járatot nyit a Transavia Nantes és Budapest között, az összeköttetés jövő áprilistól él a két város között.

Budapesten már életbe lépett a Wizz Air új poggyászszabálya, az utasoknak fel kell adnia a kézipoggyász méretű csomagot – közölte hétfőn a pénteki hírekre reagálva a magyar hátterű légitársaság.

Október végén indul a Wizz Air doncasteri járata, novembertől pedig az új izraeli járatot köszönthetjük. Az easyJet két új angliai desztinációja Manchester és London Southend, februártól pedig a LOT lengyel légitársaság szállítja az utasokat London üzleti központjába.

Három exkluzív márka, a BYREDO, a Bowers & Wilkins és a Bulgari termékeit élvezhetik mostantól az Emirates First és Business osztályain utazók.

A LOT New York-i és chicagói járatával nem csak a hosszútávú útvonal, hanem egy valódi business osztályú kabintermék is elérhetővé vált közvetlenül Budapestről, ezzel erősítve a versenyt.

Betöltés folyamatban ...