Hírek

Repüléssel kapcsolatos rövid hírek, érdekességek.

Az újdonsággal a Lufthansa menetrend szerinti járatain Közép-Keletre tartó utasok találkozhatnak először 2020-ban, amikor munkába állítják a Boeing 777-9-es gépeket.

A Lufthansa 2017. decemberében az első Ázsián kívüli légitársaságként ötcsillagos minősítést kapott a Skytrax brit légi ipari tanácsadó szervezettől, mely a kiváló szolgáltatási színvonalat és a kiemelkedő kényelmet díjazta.

2018. március 25-től immár naponta ötször lehet eljutni Budapestről Varsóba a LOT lengyel légitársaság gépeivel.

A Qatar Airways 2018. január 28-án, heti 4 alkalommal indítja új járatát Dohából Pattajába.

A Qatar Airways közvetlen járatot indít Dohából Penangba heti 3 alkalommal, így Budapestről már a második malajziai célállomás érhető el egy átszállással a díjnyertes légitársasággal.

Az új brazil célállomásra jövőre indul a járat, amelyet a KLM és a Joon üzemeltet majd. 2018 nyarán heti 40 járattal repülhetnek majd a légitársaságok utasai Európa és Brazília között.

A téli szezon kezdetével érdemes figyelni a repülőjegy foglalásnál, ugyanis két fontos változás már biztosan lesz a kézipoggyászokat illetően.

Az ír fapados légitársaságnál novembertől egységesen 20 kg lehet a feladott poggyász súlya.

Az Iberia Madrid–Budapest járata eddig csak a nyári menetrendben szerepelt, az egész éves üzemelésre váltást az utasok számának növekedésével indokolja a légitársaság.

A Qatar Airways 2017. december 7-én indítja új járatát a gyönyörű Chiang Maiba, amely a negyedik thaiföldi állomásuk Bangkok, Phuket és Krabi után.

Hat év szünet után, jövő május 4-étől philadelphiai járattal tér vissza Budapestre a világ legnagyobb légitársasága. Az új menetrend szerinti járat hetente több mint 2800 ülőhelyet kínál a két város közt a nyári szezonban.

A Kuala Lumpurba tartó járaton debütált az újonnan felújított Emirates A380 fedélzeti lounge, ezzel is emlékezetessé téve a légitársaság díjnyertes A380 szolgáltatásának 9. évfordulóját.

Jövő májustól ismét lesz közvetlen amerikai összeköttetés Budapestről, mivel a LOT elindítja New Yorkba és Chicagóba közlekedő járatait

900 forint lesz a jegy a Deák térről induló új reptéri buszra

A Qatar Airways 4. alkalommal nyerte el a Világ legjobb légitársasága díjat és új business terméket vezet be

Új napi járattal lép a magyar piacra június 15-től az Ukraine International Airlines, melynek hazai képviseletét az 1000 Út Utazási Iroda látja el.

Szentpétervár a második oroszországi célállomás, amely elérhető a magyar fővárosból. A járat 2017. augusztus 27-én indul és hetente kétszer közlekedik majd.

Az AIRportal.hu információi szerint 2017. május 3-tól korlátlan webböngészés és streaming szolgáltatások érhetők el a Lufthansa és az Austrian Airlines számos európai járatának fedélzetén. Az internet néhány héten belül a Eurowings járataival repülő utasok számára is hozzáférhető lesz.

Az Iberia újraindítja Budapest-Madrid járatát április 1. és október 28. között, azaz két hónappal korábban, mint az elmúlt két évben, és – az adott hó függvényében – hetente 3-7 járatot fog üzemeltetni.

2017. május 2-tól újabb 2 repülőjáratot üzemeltet a Qatar Budapest és Doha között!

Betöltés folyamatban ...
Kövessen minket: