Aegean Airlines

A görög Aegean Airlines klasszikus légitársaság, a szó minden értelmében.

AEGEAN AIRLINES LÉGITÁRSASÁGRÓL

A görög Aegean Airlines klasszikus légitársaság, a szó minden értelmében.
A Budapestet és Athént összekötő közvetlen járat A320-as géptípussal, csak turista osztállyal üzemel, a nyári szezonban hetente négy, télen pedig hetente három járattal közlekedik.
A légitársaság egyre bővülő útvonalhálózattal szolgálja ki az utasokat.

Ha Görögországba tervezünk utazást, Aegean Airlines repülőjegy vásárlása a legjobb választás.  A légitársaság dinamikus növekedésének eredményeképp ma már 44 ország 153 városába juthatunk el az Aegean Airlines járataival.
A útvonalak közül több mint 30 belföldi, azaz szinte egész Görögországot lefedő útvonalhálózattal rendelkezik. Budapestről ezek többsége, athéni átszállással könnyen elérhető, pl. Szantorini, Mykonosz, Milosz, Paros, és persze az ismertebb szigetek, mint Rodosz, Korfu, Kréta vagy akár Zakyntosz.

Ha Aegean Airlines repülőjegyet vásárol garantált a magas színvonal, a kellemes és kényelmes utazás. Az Aegean Airlines színvonalas fedélzeti szolgáltatással, ingyenes étel és ital kínálattal valamint kényelmes ülésekkel teszi kellemesebbé az utazást.
Ha nem csak a nyári időszakban szeretne Görögországba utazni, hanem akár elő vagy utószezonban fedezné fel valamelyik görög szigetet, akkor ehhez keresve sem talál jobb lehetőséget, mint egy  Aegean Airlines repülőjegy vásárlása a légitársaság valamelyik járatára.

LÉGITÁRSASÁGI SZÖVETSÉG

2010-től tagja a Star Alliance szövetségnek. Star Alliance légiszövetség további tagjai: Adria Airways, Air Canada, Air China, Air India, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian Airlines, Avianca, Brussels Airlines, Copa Airlines, Croatia Airlines, Egyptair, Ethiopian Airlines, EVA AIR, LOT, SAS, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, Swiss International Air Lines, TAP Portugal, Thai Airways International, Turkish Airlines, United Airlines.

Az utasok visszajelzése, szavazása alapján 2018-ban újra – egy év kihagyásával sorozatban kilencedik alkalommal - elnyerte a légitársaság a Skytrax „Legjobb Regionális Légitársaság” díját.

TÖRZSUTAS PROGRAM

Az Aegean Airlines saját, "Miles and Bonus" törzsutasprogrammal, "Business on Board" corporate programmal és egyre bővülő útvonalhálózattal szolgálja ki az utasokat.
Ha Aegean Airlines repülőjegyet vásárol, érdemes belépni a légitársaság Miles and Bonus törzsutas programjába, ami lehetővé teszi, hogy a leutazott mérföldek után járó pontokat beváltsa újabb repülőjegy,  vagy egyéb kényelmi szolgáltatás vásárlására.

Betöltés folyamatban ...