Turkish Airlines

Törökország nemzeti légitársasága a 4 csillagos Turkish Airlines, amely napjainkra a világ egyik legdinamikusabban fejlődő légitársaságává nőtte ki magát. A Turkish Airlines 2011-től folyamatosan elnyeri a "Legjobb európai légitársaság" díját.

A LÉGITÁRSASÁGRÓL

Törökország nemzeti légitársasága a 4 csillagos Turkish Airlines, amely napjainkra a világ egyik legdinamikusabban fejlődő légitársaságává nőtte ki magát.
A Turkish Airlines 2011-től folyamatosan elnyeri a "Legjobb európai légitársaság" díját.
A török légitársaság központja Isztambulban van, az Atatürk nemzetközi repülőteret használja bázisrepülőtérként.

LÉGITÁRSASÁGI SZÖVETSÉG

A Turkish Airlines 2008. április 1-je óta a legnagyobb légitársasági szövetség, a Star Alliance tagja, amely szövetség további tagjai többek között az Austrian Airlines, Air Canada, Brussels Airlines, EgyptAir, EVA Air, Lufthansa , LOT Polish Airlines, Scandinavian Airlines, Singapore Airlines, Swiss International Air Lines, TAP Portugal.
Repülőjegy vásárláskor a török nemzeti légitársaság több száz úti célja közül választhatunk, utazhatunk Európába, a Közel-Keletre, a Távol-Keletre, Észak-Afrikába, Dél-Afrikába és az Amerikai Egyesült Államokba.
A Turkish Airlines arra törekszik, hogy útvonalhálózatát folyamatosan bővítse.
Airbus és Boeing gépeket egyaránt használ, az új gépvásárlásaikkal pedig repülőgép flottája az egyik legfiatalabb és legmodernebbnek számít Európában.
Csupán egy isztambuli átszállással, kényelmes csatlakozási idővel vásárolhatunk kedvező áron repülőjegyet a következő városok valamelyikébe: New York, Boston, Chicago, Los Angeles, San Francisco, Washington, Toronto, Montreal; Peking, Sanghaj, Tokió, Szöul; Fokváros, Johannesburg.
Repülőjegy vásárláskor az is könnyebbséget jelent, hogy a magyar turisták vízummentesen utazhatnak Törökországba.
A légitársaság elkötelezett támogatója a sportoknak, különleges reklámfilmjeikben több sztársportolót is szerepeltetnek úti céljaik bemutatásához.

TÖRZSUTAS PROGRAM

Törzsutas programja a Miles&Smiles. A leutazott mérföldek után járó összegyűjtött pontokból lehet vásárolni repülőjegyet, VIP váróba kedvezményes belépőt, biztosítást, transzfert.

KÉNYELMI SZOLGÁLTATÁSOK

A török légitársaság repülőjegyeit három osztály közül kiválasztva vásárolhatjuk meg. A turista osztályon garantált a kényelmes utazás, miközben a legjobb minőségű alapanyagokból készült ételeket szolgálják fel.
A másik a „Comfort Class”, a Turkish Airlines prémium turista kabinja, amely átmenetet képez a turista és a business osztály között. Repülőjegy vásárláskor érdemes figyelembe venni ennek az osztálynak az előnyeit. Ilyen például a tágasabb lábtér, a kényelmesebb, három fokozatban dönthető ülés, valamint a sokcsatornás szórakoztatórendszer, ami jóval kedvezőbb áron érhető el, mint a business osztályú repülőjegy.
A business osztályra vásárolt repülőjegyek biztosítják, hogy a hosszú repülőút után is kipihenten érkezzen meg a célállomásra. Ezt a kényelmes, ággyá alakítható ülésekkel, a bőséges ital és ételremekművek felszolgálásával biztosítja a légitársaság.

FRISS HÍREK

A Turkish Airlines 2016. május 16-án indítja legújabb járatát az Egyesült Államokba, Atlantába, ami már a 9. amerikai nagyváros ( Boston, Chicago, Houston, Los Angeles, New York, San Francisco, Washington, Miami. ), ahová Budapestről egy isztambuli átszállással eljuthatunk.

2017. július 17-től új járat indul a thaiföldi Phuketre, ami már a légitársaság 300. desztinációja. Az új járat hetente négyszer, hétfőn, csütörtökön, szombaton és vasárnap közlekedik Isztambul és Phuket között.

Betöltés folyamatban ...
Kövessen minket: