Turkish Airlines

Törökország nemzeti légitársasága a 4 csillagos Turkish Airlines, amely napjainkra a világ egyik legdinamikusabban fejlődő légitársaságává nőtte ki magát. A Turkish Airlines 2011-től folyamatosan elnyeri a "Legjobb európai légitársaság" díját.

A LÉGITÁRSASÁGRÓL

Törökország nemzeti légitársasága a 4 csillagos Turkish Airlines. 1933-ban alapították mindössze öt repülőgéppel, napjainkra a világ egyik legdinamikusabban fejlődő légitársaságává nőtte ki magát.
Jelenleg 331 repülőgéppel (utas- és teherszállító) több országba repül, mint bármely más légitársaság a világon: a 300 célállomás közül 251 nemzetközi és 49 törökországi járatot üzemeltet. A 2017-es Skytrax-felmérés szerint a Turkish Airlines, amely 2011 és 2016 között 6 egymást követő évben nyerte el a legjobb európai légitársaságnak járó díjat, már  kilencedjére lett Dél-Európa legjobb légitársasága. A 2010-es Best Economy Class Onboard Catering díj elnyerése után 2013-ban, 2014-ben, 2016-ban és 2017-ben a Best Business Class Onboard Catering díj lett az övé és tavaly harmadik alkalommal kapta meg a Best Business Class Lounge Dining megtisztelő címet.

LÉGITÁRSASÁGI SZÖVETSÉG

A 2008. április 1-je óta a legnagyobb légitársasági szövetség, a Star Alliance tagja, amely szövetség további tagjai többek között az Austrian Airlines, Air Canada, Brussels Airlines, EgyptAir, EVA Air, Lufthansa , LOT Polish Airlines, Scandinavian Airlines, Singapore Airlines, Swiss International Air Lines, TAP Portugal.
Repülőjegy vásárláskor a török nemzeti légitársaság több száz úti célja közül választhatunk, utazhatunk Európába, a Közel-Keletre, a Távol-Keletre, Észak-Afrikába, Dél-Afrikába és az Amerikai Egyesült Államokba.
A Turkish Airlines arra törekszik, hogy útvonalhálózatát folyamatosan bővítse.
Airbus és Boeing gépeket egyaránt használ, az új gépvásárlásaikkal pedig repülőgép flottája az egyik legfiatalabb és legmodernebbnek számít Európában.
A világ egyik leggyorsabban növekvő légitársasága stratégiai pozíciót tölt be Kelet és Nyugat között: elsősorban Oroszországra, Közép-Ázsiára, a Közel- és Távol-Keletre, Afrikára, valamint Észak- és Dél-Amerikára terjeszti ki hálózatát. Phuket, a Maldív- és a Seychelle-szigetek, Mauritius, Zanzibár, Sarm es-Sejk és Manila csak néhány azok közül az egzotikus úti célok közül, amelyeket a Turkish Airlines repülőjeggyel felfedezhet.
Csupán egy isztambuli átszállással, kényelmes csatlakozási idővel vásárolhatunk kedvező áron repülőjegyet a következő városok valamelyikébe: New York, Boston, Chicago, Los Angeles, San Francisco, Washington, Toronto, Montreal, Peking, Sanghaj, Tokió, Szöul, Fokváros, Johannesburg.
Repülőjegy vásárláskor az is könnyebbséget jelent, hogy a magyar turisták vízummentesen utazhatnak Törökországba.
A légitársaság elkötelezett támogatója a sportoknak, különleges reklámfilmjeikben több sztársportolót is szerepeltetnek úti céljaik bemutatásához.

TÖRZSUTAS PROGRAM

Törzsutas programja a Miles&Smiles. A leutazott mérföldek után járó összegyűjtött pontokból lehet vásárolni repülőjegyet, VIP váróba kedvezményes belépőt, biztosítást, transzfert.

KÉNYELMI SZOLGÁLTATÁSOK

A légitársaság az általa képviselt szolgáltatások jó minőségének és hírének fenntartása érdekében állandóan fejleszti a szolgáltatásait, a repülés szórakoztató rendszereit, a kényelmes üléseit, az ínyenc ételeit.  A Turkish Airlines a repülés biztonságát és a szolgáltatás minőségét a két leglényegesebb szükségletnek tekinti. Jelenleg négycsillagos a besorolása, de folyamatosan törekszik az ötcsillagos minősítés elérésére.
A turista osztályon garantált a kényelmes utazás, miközben a legjobb minőségű alapanyagokból készült ételeket szolgálják fel.
A business osztályra vásárolt repülőjegyek biztosítják, hogy a hosszú repülőút után is kipihenten érkezzen meg a célállomásra. Ezt a kényelmes, ággyá alakítható ülésekkel, a bőséges ital és ételremekművek felszolgálásával biztosítja a légitársaság.

HÍREK

A Turkish Airlines elindítja legújabb járatát az Egyesült Államokba, Atlantába, ami már a 9. amerikai nagyváros ( Boston, Chicago, Houston, Los Angeles, New York, San Francisco, Washington, Miami. ), ahová Budapestről egy isztambuli átszállással eljuthatunk.

 

Betöltés folyamatban ...