Repülőjegy foglalás információk városok szerint Afrika

Repülővel Budapestről elérhető városok, úticélok. Inspirációk egy repülővel tervezett utazáshoz és tippek a legjobb repülőjegy ajánlatok foglalásához, vásárlásához.

Szívesen kikapcsolódna a mindig kellemes klímájú marokkói óceánparti gyöngyszem partján, a népszerű üdülőhelyen, Agadirban? Szeretné élvezni a francia riviérához hasonlatos aranyhomokos óceánparti strandokat vagy az egyik legnagyobb marokkói bazárban alkudozna szívesen a kézműves termékekre és fűszerekre? Vásároljon olcsó repülőjegyet Agadirba és fedezze fel a környező nemzeti parkokban Marokkó vad természeti szépségét is!

Algír, Algéria fővárosa, egy gyönyörű természeti környezetben fekvő kikötő a Földközi-tenger partján. Az arab, spanyol és török uralom hatásai, legfőképp pedig az egykori francia gyarmati idők lenyomatai jól látszanak városközpontján. A francia stílusú, vakítóan fehér házak, boulevard-ok, a látványos tengerparti sétány és a Notre-Dame d'Afrique mind ámulatba ejtőek! Foglaljon olcsó repülőjegyet Algírba és élvezze az öbölre nyíló panorámát a középkori fellegvár romjairól!

Régi álma, hogy felfedezze Madagaszkár a világon egyedülálló élővilágát? Szeretne napnyugtakor a Majomkenyérfa Soron sétálni vagy makikat és kaméleonokat megfigyelni valamelyik természetvédelmi területén? Vagy a varázslatos fehér homokos, türkizkék vizű tengerparti srandjai vonzzák? Foglaljon olcsó repülőjegyet a madagaszkári Antananarivoba és ismerje meg a főváros törénelmi látnivalóit is!

Kíváncsi Egyiptom déli részének egyik legkedveltebb turista célpontjára, Asszuánra? Látogasson el az ország legnagyobb duzzasztógátjához, a Nagy Asszuáni-gáthoz és fedezze fel a híres Elefánt-sziget, valamint Philae ókori templomait! Vásároljon olcsó repülőjegyet Asszuánba és hajókázzon a Nílus legszebb részein!

Szívesen megismerné a legliberálisabbnak és legelfogadóbbnak tartott közel-keleti országot, Libanont és fővárosát, Bejrútot? Szeretné megtekinteni a Nemzeti Múzeumuk híres ókori és középkori leleteit vagy épp a legmodernebb és legcsillogóbb bevásárló központokban és bevásárló utcákban nézelődne? Vásároljon olcsó repülőjegyet Bejrútba és látogasson el a híres Pigeon Rocks tengerparti sziklaformációhoz is!

Kíváncsi Marokkó legnagyobb kikötővárosára, Casablancára? Szívesen megcsodálná a világ 2. legnagyobb vallási emlékművét, a II. Hassan-mecsetet, amit nem csak muszlim vallásúak látogathatnak? Vagy a színpompás marokkói motívumoktól díszes El Hank világítótoronynál kirándulna, esetleg a Casablanca c. film alapján legendássá vált Rick's Caféban fogyasztana egy frissítőt? Vásároljon akciós repülőjegyet Casablancába és ismerje meg a marokkói koloniális építészet remekeit!

Dahla (Dakhla, Ad Dakhla) egy keskeny-félszigeten található város a marokkói megszállás alatt levő Nyugat-Szahara atlanti-óceáni partján. A vízi sportok népszerű központja, legfőképp a kitesurfing és windsurfing szerelmesei számára számít igazi paradicsomnak. Déli részén található a Világörökségi listán is szereplő Banc d'Arguin Nemzeti Park, ami a gázlómadarak fontos telelőhelye. Foglaljon olcsó repülőjegyet Dahlába és fedezze fel!

Kíváncsi az egykori nyugat-afrikai francia gyarmati központra, Szenegál fővárosára, Dakarra? Szeretné látni az egyik legjelentősebb fekete-afrikai gyűjteményt, a Musée IFAN múzeumban? Vagy a Marché Sandaga és a Marché Kermel piacok nyüzsgő forgatagára lenne kíváncsi? Foglaljon olcsó repülőjegyet Dakarba és kapcsolódjon ki a Bel-Air strandon!

Szeretné felfedezni Tanzánia lenyűgöző természeti szépségeit és legnagyobb városát, Dar-es Salaamot? Régi álma, hogy lássa a Manyara-tó Nemzeti Park flamingóit, vagy a világ egyik legismertebb nemzeti parkjában, a Serengeti Nemzeti Parkban szafarizna szívesen? Foglaljon olcsó repülőjegyet Dar-es Salaamba és Nemzeti Múzeumában tekintse meg a híres olduvai előember leleteit!

Durban Dél-Afrika egyik legforgalmasabb kikötője, a Dél-afrikai Köztársaság keleti partján. Kellemes szubtrópusi klímájával, kiváló szörfözési lehetőségeivel és homokos, belváros közeli strandjaival kedvelt nyaralóhely az országban. Foglaljon olcsó repülőjegyet Durbanba és a tengerparti strandok, koloniális stílusú épületek, hindu és keresztény templomok, iszlám mecsetek, zulu freskók és a legmodernebb épületek kavalkádja mellett fedezze fel a környék lenyűgöző természeti szépségeit, Afrika érintetlen vadvilágát is!

Kíváncsi az észak-afrikai csücsökben, a Vörös-tenger partján található fővárosra, Dzsibutira? Felfedezné a mediterrán hangulatú, francia koloniális és mór stílusjegyeket is hordozó óvárosi épületeket, utcácskákat? Vagy a fehér homokos tengerpartok és remek búvárkodási lehetőségek vonzzák inkább? Vásároljon olcsó repülőjegyet Dzsibutiba és látogasson el a közeli Tadzsura meseszép korallzátonyaihoz is!

Régi vágya, hogy Marokkó egyik legszebb és legépebben fennmaradt medináját személyesen felkeresse Esz-Szavírában? Kíváncsi a franciás-európai hangulatú kikötőre és a szörfösök paradicsomaként emlegetett öbölre? Vásároljon olcsó repülőjegyet Esz-Szavírába és élvezze a szukok nyüzsgő forgatagát, a tujafából kézzel készített egyedi bútorok látványát, a tengeri széllel keveredő egzotikus fűszerek illatát és a frissen sült halételeket!

Marokkó talán leghíresebb városa, az egykori királyi főváros, a nyüzsgő, színes bazári forgatagáról híres Fez. Fedezze fel az egzotikus, keleti, ősi város medináját, barangoljon a labrinitusszerű középkori sikátorokban és bámészkodjon az elképesztően színes választékú bazári üzletekben! Foglaljon olcsó repülőjegyet Fezbe és élvezze helyben a marokkói konyha ínyenc fogásait!

Szívesen megmászná az afrikai Tábla-hegy csúcsát, majd a csúcsról siklóval leereszkedve csodálná a Tábla-öblöt? Barangolna a világhírű Nyugati Fokföld festői szépségű borvidékein és helyben kóstolná az Újvilág legjobbnak mondott borait? Kíváncsi a világ egyik legváltozatosabb és legzöldebb ökoszisztémájára és az azt bemutató botanikus kertekre? Vagy a Fokváros környéki fehér homokos tengerpartok és parthoz közel látható bálnák és fókák látványa vonzza? Vásároljon kedvezményes repülőjegyet Fokvárosba és fedezze fel Afrika legeurópaiasabb és a világ egyik legszebb természeti környezetű városát!

Régi álma, hogy a hideg elől az "örök tavasz" szigetére, a Kanári-szigetek 2. legnagyobb tagjára, Fuerteventurára utazzon pihenni? Szívesen kikapcsolódna a szigetcsoport legszebbnek tartott strandjainak egyikén? Vagy a natúrparkokat bejárva szeretné a helyi élővilág sokszínűségét és a változatos tájelemeket megcsodálni? Foglaljon olcsó repülőjegyet Fuerteventurára és adja át magát a fiesta-életérzésnek a varázslatos kis halászfaluban, El Cotilloban!

Madeira nem csak a világhírű boráról ismert mediterrán sziget. Fedezze fel az "örök tavasz szigetét", ahol mindig kellemes idő van! Ismerje meg a messze földön híres portugál futballista, Cristiano Ronaldo szülőhazáját! Sétálgasson a rendkívül sokszínű és egyedi növényfajtákat is magáénak tudható botanikus kertekben...csodálja meg a madeirahímzés bölcsőjét! Vásároljon olcsó repülőjegyet Funchalba, az Édeskömény-öböl legjelentősebb kikötővárosába!

Hurghada vagy más néven El-Gurdaka az egyik legkedveltebb egyiptomi üdülőváros, mely a Vörös-tenger partján fekszik. Az egykor jelentéktelen kis halászfalu napjainkban elsősorban káprázatosan szép korallzátonyairól, tengeri élővilágáról és kiváló búvárkodási, sznorkelezési lehetőségeiről ismert. Foglaljon olcsó repülőjegyet Hurghadába és a strandolás és búvárkodás mellett próbálja ki a tevegelést vagy a quados sivatagi szafarit is!

Kíváncsi a Dél-afrikai Köztársaság egyik leggazdagabb városára, Afrika pénzügyi központjára, Johannesburgra? Szeretne betekinteni a dél-afrikai szegregáció és apartheid-rendszer világába az Apartheid Múzeum és a Constitution Hill tárlatain keresztül? Vagy a helyi botanikus kert, állatkert és oroszlán park érdekli igazán? Foglaljon olcsó repülőjegyet Johannesburgba és fedezze fel a környék első aranybányáinak egyikét!

Ókori egyiptomi szarkofágok, múmiák és fáraó-kincsek, Tutankhamon sírja, a Kheopsz piramis és a Szfinx. De Kairó és környéke több ennél: a régészeti látnivalókon túl vitorlázhatunk a Nílus vízén egy hagyományos felucca hajóval vagy csodálhatjuk a városra nyíló kilátást a Citadella középkori erődítményéből, majd elfogyaszthatunk egy finom teát, arab kávét vagy vízipipába töltött gyümölcsös ízű dohányt egy bazári kávéházban. Foglaljon olcsó repülőjegyet Kairóba és élje át az ókori Egyiptom varázslatos hangulatát!

Régi álma, hogy részt vegyen egy ugandai szafarin és bepillantást nyerjen a Bwindi erdeiben élő hegyi gorillák életébe? Vagy a Nílus forrásvidéke és egy izgalmas rafting túra érdekelné inkább? Foglaljon olcsó repülőjegyet az ugandai fővárosba, Kampalába és látogasson el az Uganda Múzeumba, hogy megismerkedjen "Afrika gyöngyszemének" történelmével és kultúrájával kicsit közelebbről!

Régi álma, hogy Dél-Egyiptom egyik legnépszerűbb úticélját, Luxort felkeresse? Szeretné a Luxori templom és a Karnaki templomrendszer vörös gránitból faragott fáraó szobrait, a fehér mészkőből vájt hatalmas oszlopait, a falakat borító vésetek képeit és hieroglifáit személyesen is megcsodálni? Vagy a világhírű Királyok Völgyének ókori sírkamráiban és sziklái közt sétálgatna? Foglaljon olcsó repülőjegyet Luxorba és ismerje meg a város régies, arab jellegű, szűk utcácskáit, vályogházait, az elmaradhatatlan piacot és bazársort!

Szeretne végre a szürke hétköznapokból kiszakadni és a krisztálytiszta, kék óceán moraját hallgatva kókuszpálmákkal övezett fehérhomokos partokon napozni? Régi vágya, hogy a világ egyik legszebb búvárparadicsomának élővilágát vagy óriásteknős kolóniáját megcsodálja? Foglaljon olcsó repülőjegyet Mahéba és engedje, hogy a Seychelle-szigetek trópusi paradicsomában a vanília- és fahéj ültetvényekről szálló fűszeres illatok és a látvány magukkal ragadják!

Az őszi, téli hideg elől menekülne a nyárba? Szeretne a szürke hétköznapokból kiszakadva a krisztálytiszta, kék óceánban fürödni és a pálmafákkal övezett fehérhomokos partokon napozva kókuszdiót enni és koktélozni? Régi álma, hogy a világ egyik legszebb korallzátonyainak élővilágát búvárkodás közben csodálhassa meg? Foglaljon online akciós repülőjegyet Maléba és fedezze fel a Maldív-szigetek trópusi paradicsomát!

Szívesen részese lenne a világhírű marokkói Djemma El Fnaa (Fő-tér) késő esti forgatagának? Régi vágya, hogy marokkói fűszerekre, kézi csomózású szőnyegre vagy épp ékszerekre alkudozzon Marrákes bazáraiban? Az íncsiklandó fogások mellé marokkói mentateát kortyolgatna, miközben a müezzinek imára hívó énekét hallgatva csodálja a Koutoubia mecsetet? Foglaljon olcsó repülőjegyet az Ezeregy éjszaka meséit idéző egzotikus Marrákesbe és engedje, hogy a mór építészet elvarázsolja!

Szívesen utazna a hideg elől Kenya legkedveltebb óceánparti üdülőhelyére, Mombasába? Szeretné a hófehér partokat, kristálytiszta, kék vizet és lenyűgözően szép korallzátonyokat élvezni? Vagy a közeli Shimba Hills Nemzeti Parkban csodálná meg természetes élőhelyükön az elefántokat? Vásároljon olcsó repülőjegyet Mombasába és fedezze fel az arab hatást tükröző, egyedi atmoszférájó óvárosát is!

Jó volna felfedezni az Afrika délkeleti partjainál található Comore-szigetcsoportot? Szívesen fürdőzne és napozna a fehér homokos strandjain és búvárkodna vagy sznorkelezne az élővilában rendkívül gazdag környező vizekben? Netán a legnagyob szigeten található Kartala-vulkán kráteréhez túrázna fel inkább? Foglaljon olcsó repülőjegyet a fővárosba, Moroniba és csodálja meg a szigetek vízeséseit, buja növényzetét, ritka állatfajait vagy épp a tojásrakó óriásteknősöket!

Régi álma, hogy Afrika vadregényes tájait felfedezze? Szeretné átélni Nairobi nyüzsgését, majd egy klasszikus szavannai szafarin részt venni és a vadon élő zsiráfokat, zebrákat és elefántokat közelről csodálni? Foglaljon olcsó repülőjegyet online Nairobiba és ismerje meg a kenyai törzsi kultúrákat őrző skanzenfalut, Bomast !

Orán Algéria északnyugati részén, a Földközi-tenger partján fekvő város. Gyönyörű tengerpartját Nizza partvonala ihlette, ahol hosszú, hangulatos kávézókkal, éttermekkel és fagylaltozókkal teli sétány fut, és ami gyönyörű kilátást nyújt a tengerre és Fort Santa Cruz szikláira. Foglaljon olcsó repülőjegyet Oránba és fedezze fel az ország legnagyobb bazárjainak egyikét, a Le Marché de Medina Jedida hangulatos vásárait!

Kíváncsi a Dél-afrikai Köztársaság legnagyobb kikötőjére és egyik legkedveltebb turista célpontjára, Port Elizabeth-re? Nézze végig a Donkin Heritage Trail történelmi útvonal látnivalóit és látogasson el a Frederic erődítményhez is! Foglaljon olcsó repülőjegyet Port Elizabeth-be és élvezze a tengerparti vízi sportolási lehetőségeket vagy a Bayworld ócenárium delfin show-it!

Mauritius valódi trópusi paradicsom, az Indiai-óceán smaragdzöld szigete, ahol azúrkék, kristálytiszta víz, pálmafákkal övezett fehér homokos strandok és gazdag élővilágú korallzátonyok várják az utazót. A sziget sokszínű lakosságának kultúrája és konyhaművészete igazi különlegességeket rejt! Foglaljon olcsó repülőjegyet Mauritiusra és élvezze a vízesésekben és egyedülálló természeti jelenségekben gazdag trópusi sziget nyújtotta kikapcsolódási lehetőségeket!

Szívesen ellátogatna a marokkói 4 királyi város egyikébe, Rabatba? Szeretné megcsodálni a királyi palotát és a híres Hasszán-tornyot, majd az Andalúz kert buja ligetei és illatos, színes virágai közt sétálgatna? Vagy a medina piacain nézelődve szeretne mesés ékszerekre, illatos fűszerekre és egzotikus, finom kelmékre alkudozni? Foglaljon olcsó repülőjegyet Rabatba és élje át személyesen, miként ötvöződnek a marokkói múlt és a korszerű világ elemei egymással!

Szívesen utazna a hideg elől a kellemesen meleg tengerpartra, az egyiptomi Sarm El Sejkbe? Jó volna a pompás korallzátonyok és látványos hajóroncsok közt búvárkodni vagy épp az óváros bazárjaiban nézelődni? Esetleg egy sivatagi tevegelésre vagy kanyon túrára vágyik? Foglaljon olcsó repülőjegyet Sarm El Sejkbe és élvezze modernül kiépített turistacentrumának kényelmét!

Tanger Marokkó legészakibb nagyvárosa, az Atlanti-óceán partján fekvő kikötő, a Gibraltári-szoros kapuja. Egyedi hangulatú, észak-afrikai, spanyol, portugál és francia hatásokat magán viselő kikötőváros, izgalmas bazárral, mecsetekkel és medinával. Foglaljon akciós repülőjegyet Tangerbe és látogasson el Afrika legnagyobb kaszinójába és a Malabata-fok és a Spartel-fok világítótornyaihoz!

Vonzódik a közel-keleti hangulathoz, ugyanakkor a nyugati modernizmust is kedveli? Szívesen belevetné magát a mediterrán, cosmopolita nagyváros sosem nyugvó éjszakai életébe, a Party Fővárosban? A fiatalos éjszakai pezsgés után jólesne a Földközi-tenger fehérhomokos parjain fürdőzni és napozni, majd belekóstolni a számtalan kulturális program egyikébe? Foglaljon akciós repülőjegyet Tel Avivba és fedezze fel Izrael multikulturális szigetét!

Régi vágya, hogy a hideg elől az örök tavasz szigetére utazzon? Szívesen andalogna a főváros, Santa Cruz de Tenerife romantikus kis utcácskáin, ücsörögne festői szépségű főterén vagy sétálgatna a meseszép kikötőjében? Vagy a déli part homokos strandjai vonzzák és a híres Nemzeti Park a Teide tűzhányóval? Foglaljon olcsó repülőjegyet Tenerifére és búcsúztassa a telet a riói karnevál után a világ 2. legismertebb karneválján, a februári Santa Cruz de Tenerife karneválon!

Szeretne a Földközi-tenger egyik legszebb öblében fürdőzni, de a gazdag történelmi múlt látványos emlékei is érdeklik a tunéziai fővárosban? Szívesen felfedezné Tunisz Világörökségi listán is szereplő medináját és a modern újvárosrészt is? Foglaljon olcsó repülőjegyet Tuniszba és látogasson el a közeli, festői szépségű mediterrán jellegű városkába, Sidi Bou Saidba és Karthágó romjaihoz is!

Kíváncsi Namíbia fővárosára, Windhoekra és környékére? Szeretné megcsodálni a város jelképévé vált Krisztus-templomát és az impozáns Tintapalolát? Vagy a közeli Dan Viljoen Game Park állatkertben indulna egy izgalmas szafarira? Foglaljon olcsó repülőjegyet Windhoekba és kóstolja meg a különleges helyi ételspecialitásokat!

Régi vágya, hogy megismerje Afrika jellegzetességeit, lehetőleg mindezt egy helyen? Akkor irány Kamerun, a "mini Afrika", ahol a kontinens szinte minden természeti jellegzetessége megtalálható egy országon belül: szavannák, tavak, vízesések, esőerdők, hegyek, vulkánok, fennsíkok, strandok és tenger, ugyanakkor Afrika jellemző állat- és növényvilága is! Foglaljon olcsó repülőjegyet Kamerun fővárosába, Yaoundéba és fedezze fel, milyen "Afrika miniatűrben"!

Szeretné a varázslatos trópusi paradicsomot, a fűszereiről híres Zanzibár szigetét felfedezni? Kíváncsi az egyik ősi afrikai városra, a Kővárosra? Szívesen megismerné a szigetcsoport gazdag állat- és növényvilágát, sznorkelezne vagy búvárkodna a korallzátonyok közt, esetleg a hófehér homokos, türkizkék vízzel mosott tengerparton strandolna? Foglaljon olcsó repülőjegyet Zanzibárra és vegyen részt egy trópusi "fűszer túrán" vagy delfinnéző hajóúton!

Betöltés folyamatban ...