Aeroflot

Az Aeroflot az orosz légi közlekedési piac vezetője és tagja a Global SkyTeam Allience-nak. 177 országban összesen 1074 irodával rendelkezik. Az Aeroflot az első orosz légitársaság, amely megkapta a Skytrax 4-csillagos minősítést a kiszolgálás minősége kategóriában.

A LÉGITÁRSASÁGRÓL

Az Aeroflot a világ egyik legfiatalabb repülőgépparkkal rendelkező légitársasága. Kiterjedt útvonalhálózata optimális, akár két órán belüli tranzit lehetőséget biztosít Európa és Ázsia között Seremetyjevó központon keresztül.

A FLOTTA

Az Aeroflotnak 254 utasszállító gépe van. A légitársaság a világ egyik legfiatalabb légiparkjával rendelkezik. A flotta átlagos életkora 4,5 év.

Hosszútávot teljesítő B-777 géptípusunknak az a különlegessége, hogy három fedélzeti osztály van rajta: Turista, Comfort és Business.

BUSINESS OSZTÁLY

Az Aeroflot prémium szintű szolgáltatásai hosszútávú, tengerentúli járatainak Business osztályain kényelmes, teljesen hátra dönthető ülésekkel felszerelt Boeing 777 és Airbus 330 repülőgépeken vehetőek igénybe. Az Aeroflot Business osztálya változatos fedélzeti szórakoztató programot, személyre szabott kiszolgálást és kiváló ellátást kínálnak, beleértve haute cuisine ételeket, exkluzív borokat és márkás koktélokat valamint egyedi étlapot, valódi porcelán/üveg edényeket, asztalterítőket, ill. Salvatore Ferragamo úti készletet. Az Aeroflot Business osztálya megfelel a prémium elvárásoknak: még a rövid- és középtávú járatokon, az Európán belüli viszonylatokban is kényelmes üléseket, széles széksorok közötti folyosót és exkluzív fedélzeti ellátmányt biztosítva az utasoknak.

TURISTA OSZTÁLY

Az Aeroflot turista osztálya elsősorban a kedvezőbb díjakat, ill. a konkurens légtársaságokhoz képes alacsonyabb repülőjegy árakat kínál, amelyet a nemzetközi rangsorolások adatai és az utasok visszajelzései is alátámasztanak. A turista osztály utas-kabinja az ergonómia elveinek megfelelően készült, hátra dönthető üléstámlával, ill. 32 hüvelykes sortávolsággal rendelkezik (repülőgép típustól függően), amely elegendő lábteret és személyes teret biztosít az utasok részére.

A Comfort osztály előnyei a turista osztályhoz képest:

  • A jegykezelés külön pultnál történik vagy a business pultnál.
  • Új fedélzet a turista és a business osztály között.
  • Megemelt szabad súlykeret – 2 darab 23kg csomag plusz 10 kg kézipoggyász.
  • Elsőbbség a repülőgépből való kiszálláskor, közvetlenül a business utasok után.
  • Az ülések közötti távolság 96cm (a turista osztályon 81cm).
  • Nagy, mozgatható, összehajtható asztalok, beépitett Thales szórakoztató rendszer 27cm képernyővel.
  • Lábpihentető.
  • Gazdagabb fedélzeti ellátás: meleg fogások a business osztály menüjéből, felszállás előtt üditők és ásványvíz.
  • Utazókészlet minden utas számára - 200 %-os mérföld jóváírás az Aeroflot Bonus program résztvevői számára.

ELLÁTÁS

A fedélzeti utas ellátás az Aeroflot kiváló kiszolgálásának kulcsfontosságú eleme. Az egyes fogások kifejlesztése Michelin csillagos szakácsok részvételével történik. Minden fogás minőségi termékekből készül, dietetikusok ajánlásainak, ill. az utasok kívánságainak megfelelően. Az Aeroflot repülőgépek fedélzetein hozzáférhető 17 speciális ételsor között számos vegetáriánus található, továbbá olyanok, melyek az életkort, orvosi ajánlásokat vagy a vallási meggyőződéseket veszik figyelembe. A fedélzeten az orosz nemzeti konyhát (orosz étellap), ill. az eredeti ázsiai ételeket is kipróbálhatja (Ázsia ételsor a Business osztályon, az Ázsiai járatokon rendelhető).

SZOLGÁLTATÁSOK

Az Aeroflot utasai válogathatnak a digitalizált szolgáltatások által kínált széles lehetőségek között: minden nagy hatótávolságú repülőgép rendelkezik wi-fi szolgáltatással, számos mobil alkalmazás, fejlett funkcionális online helyfoglalás és digitális kommunikációs csatorna érhető el.

SZEMÉLYZET

A magasan képzett, nemzetközi tapasztalattal rendelkező kabin személyzet kellemes, barátságos hangulatot biztosit a fedélzeten. Az Aeroflot légiutas-kísérői rendszeresen nyernek elismeréseket, díjakat vonzó megjelenésükért és stílusos egyenruhájukért.

MINŐSÉG

A referencia-szabvány megerősítésként 2016-ban az Aeroflot - az orosz légi társaságok közül elsőként - Skytrax „négy csillag” minősítést nyert a kiszolgálási minőség kategóriában. Az Aeroflot hatodik alkalommal nyerte el a Skytrax 2017. évi World Airline Awards rangos nemzetközi díját a legjobb kelet-európai légitársaság kategóriában. Az Aeroflot-ot a 2017-os év legismertebb orosz márkájaként, ill. a legismertebb orosz légiközlekedési márkaként ismerték el a Brand Finance nemzetközi ügynökség szerint. Az Аeroflot a legjobb európai légitársaságnak számít a TripAdvisor, a világ legnagyobb utazási oldala szerint és megkapta a kedvenc külföldi légitársaság címét Kínában.

ÚJDONSÁG

2018. július 01-től az Аeroflot Orosz légitársaság új járatot indít Budapest – Moszkva – Budapest útvonalon. A negyedik járat indításával tovább gazdagodik a csatlakozási lehetőségek száma az Orosz Föderációba, valamint az Ázsiába és Amerikába utazni vágyok számára.
 

BUDAPEST - MOSZKVA INDULÁS ÉRKEZÉS
minden nap 09:45 13:15
minden nap 12:55 16:25
minden nap 16:35 20:05
minden nap 20:25 23:55
 
MOSZKVA - BUDAPEST INDULÁS ÉRKEZÉS
minden nap 07:05 08:45
minden nap 10:20 12:05
minden nap 13:35 15:20
minden nap 17:55 19:35

 
Betöltés folyamatban ...