Egyptair

Az EgyptAir Egyiptom nemzeti légitársasága, melyet 1932-ben alapítottak, ezzel az egyik legidősebb repülőtársaságok egyike. Több mint 75 repülőtérre működtet menetrend szerinti járatokat a Közel-Keletre, Európába, Afrikába, Ázsiába és Amerikába, ugyanakkor több belföldi járata is van.

A LÉGITÁRSASÁGRÓL

Az EgyptAir Egyiptom nemzeti légitársasága, melyet 1932-ben alapítottak, ezzel a legidősebb repülőtársaságok egyike. Bázisrepülőtere a Kairói Nemzetközi Repülőtér. Több mint 75 repülőtérre működtet menetrend szerinti járatokat a Közel-Keletre, Európába, Afrikába, Ázsiába és Amerikába, ugyanakkor több belföldi járata is van. Érdekesség, hogy az Egyptair logóját az ókori mitológiából ismert Hórusz, a sólyom vagy sólyomfejű emberalak formájában ábrázolt egyiptomi isten ihlette. Hórusz szeme a megújulás jelképe az egyiptomiak körében. Flottája összesen mintegy 80 személyszállítóból áll, melyek közt Airbusok és Boeingek is találhatóak.

LÉGITÁRSASÁGI SZÖVETSÉG

Az Egyptair 2008 óta a Star Alliance tagja, ami azt jelenti, hogy magas szintű ügyfélszolgálati, biztonsági és technikai-infrastrukturális előírásoknak felel meg. A légitársasági szövetség tagjai kényelmes utazási feltételeket, világszerte gördülékeny utazási élményt, gyorsabb transzfer lehetőséget, különféle törzsutas programokat, világszerte több száz Star Alliance váróterem használatát és a minőséget elismerő díjakat vonultatnak fel utasaik elégedettségének elérése érdekében.

TÖRZSUTAS PROGRAM

A légitársaság törzsutasprogramja az Egyptair Plus. Az Egyptair Plus tagjai a repült mérföldek után és az utazáshoz választott fedélzeti osztálynak megfelelően különböző mértékű kedvezményeket gyűjthetnek, majd válthatnak be következő repülőjegy vásárlásuk, utazásuk során. A törzsutasok részére biztosított kedvezményekről és privilégiumokról itt tájékozódhat részletesebben.

Ha az összegyűjtött repült mérföldek összege elérte a 60.000-t az utas Egyptair vagy a Star Alliance tagsági kártyáján, a törzsutas Arany fokozatú tagsági szintre lép, ami automatikusan olyan kényelmi szolgáltatásokat és privilégiumokat biztosít számára, mint például az:
- elsőbbségi reptéri check-in
- extra poggyász feladási lehetőség
- elsőbbségi biztonsági vizsgálat
- reptéri váróba való belépési jogosultság
- elsőbbségi beszállási lehetőség
- elsőbbségi poggyász feladási lehetőség
- elsőbbségi várólistás helyezés
- elsőbbségi reptéri standby

Ha az összegyűjtött repült mérföldek összege elérte a 30.000-t az utas Egyptair vagy a Star Alliance tagsági kártyáján, a törzsutas Ezüst fokozatú tagsági szintre lép, ami automatikusan olyan kényelmi szolgáltatásokat és privilégiumokat biztosít számára, mint az :
- elsőbbségi várólistás helyezés
- elsőbbségi reptéri standby

Betöltés folyamatban ...