Repülőjegy foglalás információk városok szerint Ausztrália

Repülővel Budapestről elérhető városok, úticélok. Inspirációk egy repülővel tervezett utazáshoz és tippek a legjobb repülőjegy ajánlatok foglalásához, vásárlásához.

Ismerje meg Dél-Ausztrália fővárosát, Adelaidet! Sétálgasson a régi kikötő gyarmati épületei közt, fürödjön a tengerben, majd élvezze a naplemenetét a mólóról a világ 5. legélhetőbb városában! Foglaljon olcsó repülőjegyet Adaleaide-be, fedezze fel kulturális fesztiváljait és a környék híres borvidékeit!

Régi álma, hogy megmártózzon a világ egyik legegyedibb természetes "tavában", a To Sua Ocean Trench óceánvízzel teli medencéjében, Szamoában? Vagy az idilli, fehér homokos, pálmafás, azúrkék vizű óceánpartok, buja dzsungelek és látványos vízesések vonzzák? Foglaljon olcsó repülőjegyet Szamoa fővárosába, Apiába és élje át a trópusi paradicsom nyújtotta élményeket a szigetállamban!

Szeretne télen melegebb vidékre utazni és napfénnyel feltöltődni a csodás Új-Zélandon? Szívesen élvezné a Tasman-öböl feletti naplamentét a világhírű aucklandi Sky Tower körpanorámás forgó éttermében, miközben elfogyaszt egy kellemes vacsorát? Vagy az ősi maori kultúrával ismerkedne meg közelebbről? Vásároljon olcsó repülőjegyet Aucklandbe és fedezze fel a "vitorlások városát"!

Régi álma egy kényeztető nyaraláson részt venni a trópusi paradicsomban, a lenyűgöző természeti szépségeiről híres Bora Borán? Szeretne a vakítóan fehér homokú, a kék legkülönbözőbb színeiben pompázó, kristálytiszta vízű tengerpartokon strandolni és a korallzátony gazdag és színes élővilágát csodálni? Vásároljon olcsóbban repülőjegyet Bora Borára és ismerje meg a sziget belső szépségeit is egy jeep szafari túrán keresztül!

Szeretné Ausztrália egyik legnagyobb és leggyorsabban fejlődő városát megismerni? Szívesen csodálná a város éjszakai fényeit a híres Story Bridge hídról, amely sötétedés után különböző színekben pompázik? A koala-rezervátum vagy a belvárosi botanikus kert növény- és állatvilága érdekelné közelebbről? Foglaljon olcsó repülőjegyet Brisbane városába és fedezze fel a környék nemzeti parkjait és varázslatos szigeteit is!

Szívesen búvárkodna vagy sznorkelezne Ausztrália partjainál, a Föld egyik legcsodálatosabb tengeri élőhelyén, a Nagy Korallzátonynál? Vagy Cairnes városának kellemesen laza és közvetlen életstílusába kóstolna bele? Esetleg régi vágya, hogy a környék híres őserdeiben túrázzon és lenyűgöző vízesésekben gyönyörködjön vagy meseszép krátertavakban fürödjön? Foglaljon olcsó repülőjegyet Cairnsbe és a helyi állatkertben öleljen meg egy koalát!

Szeretné felfedezni Ausztrália fővárosát, Canberrát? Szívesen megcsodálná az egyedi országház épületet, az új építésű Parliament House-t? Vagy a híres, 3 szintes Telstra Torony tetejéről szeretné élvezni a pazar kilátást? Esetleg a Nemzeti Állatkert és Akváriumban volna jó koalát és kengurut simogatni? Vásároljon olcsó repülőjegyet Canberrába, sétáljon és piknikezzen a Burley Griffin-tó körül!

Christchurch Úz-Zéland 3. legnagyobb városa, mely a Déli-szigeten terül el. Városközpontján átfolyik a szépséges Avon folyó és itt találjuk a világ 2. legnagyobb városi parkját is, a Botanikus Kertet! Foglaljon olcsó repülőjegyet az úz-zélandi Christchurchbe és fedezze fel a közeli Lyttelton elbűvölően szép öblét, a háttérben zöldellő hegyeket és dombokat, és válogasson kedvére a kikötő hangulatos kávézóinak, bárjainak, kicsiny üzleteinek kínálatából!

Szívesen utazna a télből a nyárba, hogy a Csendes-óceán égszínkék vizében fürödjön és búvárkodjon, majd a fehér homokos partok kókuszpálmái alatt megpihenve töltődjön a naplemente látványával, miközben az óceán moraját hallgatja? Foglaljon akciós repülőjegyet Nadiba és élvezze a trópusi sziget paradicsomi körülményeit egy pazar szállodában vagy egy tengerparti bungalóban!

Szívesen részt venne egy sporteseményen Ausztrália legnagyobb sportarénájában, a Melbourne-i Krikett Stadionban? Beteljesülne egy régi álma, ha végigutazhatna az ausztrál világörökség részét képező The Great Ocean Road partszakaszon? Régóta vágyik látni a "Tizenkét Apostol" (Twelve Apostles) névre hallgató óceáni mészkő-oszlop csoportot? Vagy a parkoktól zöldellő, történelmi belvárosában viktoriánus építészeti stílusban gazdag Melbourne-re, mint az egyik legélhetőbb metropoliszra kíváncsi? Foglaljon akciós repülőjegyet Melbourne-be és utazzon el Ausztrália kulturális fővárosába!

Kíváncsi Új-Zéland top 10 látnivalóinak egyikére, az Art Deco fővárosára, Napierre? Szívesen sétálgatna a belvárosi Art Deco negyed lenyűgöző épületei közt vagy épp az Art Deco Hétvége kulturális fesztiválon venne részt? Jó volna az ország 2. legnagyobb borrégióját is felfedezni és borkóstoló túrán részt venni a Hawke-öbölben? Foglaljon olcsó repülőjegyet Napierbe és látogasson el a közeli Hastings városkába is!

Kíváncsi Nyugat-Ausztrália fővárosára? Szívesen búvárkodna a világ legnagyobb akváriumában, az AQWA-ban? Vagy a kontinens változatos és különleges élővilágát csodálná meg a hatalmas Kings Park Botanikus Kertben? Foglaljon olcsó repülőjegyet Perthbe és élvezze az Ausztrália nyújtotta egzotikumokat!

Látni szeretné a világ legnagyobb természetes kikötőjét, a Sydney Harbourt és a Kikötő Hidat (Harbour Bridge)? Szívesen kipróbálná, milyen lehet a 2000-es Nyári Olimpia helyszínéül szolgáló ausztrál metropoliszban hajókázva felfedezni a látványosságokat? Netán megtanulna szörfözni a világ egyik leghíresebb tengerpartján, a szörfözők által is közkedvelt Bondi Beachen?  Vagy szívesen kémlelné az ausztrál öblöt a belvárosi, 309 méter magas kilátótoronyból, a Sydney Tower-ból? Úgy érzi, beteljesülne egy régi álma, ha részt vehetne egy előadáson a világhírű és ikonikus Sydney-i Operaházban? Foglaljon akciós repülőjegyet Sydneybe és utazzon el Ausztrália egyik legvonzóbb városába!

Régi álma, hogy a francia polinéz szigeteken pihenjen? Szeretne Tahiti paradicsomi szépségű szigetén egy izgalmas dzsungeltúrán részt venni, egy jellegzetes bungalowban lakni és a lenyűgöző szépségű tájat csodálni a naplementében? Foglaljon olcsó repülőjegyet a sziget fővárosába, Papeetebe és ismerje meg a világ egyetlen Gyöngymúzeumát!

Szívesen ellátogatna Új-Zéland fővárosába, az ország 2. legnagyobb városába, Wellingtonba? Régi álma, hogy fogaskerekű vasúton utazva ellátogasson a szép panorámával rendelkező Botanikus kertbe, vagy a lenyűgöző kilátást kínáló Mount Victoriára? Foglaljon olcsó repülőjegyet Wellingtonba és élvezze a kávézókkal tarkított, sportolási lehetőségeket kínáló vízparti sétányt, a Waterfrontot!

Betöltés folyamatban ...