Air France légitársaság

A világ bármely pontjára vásárol repülőjegyet az Air France mindig jó választásnak bizonyul.
Air France

LÉGITÁRSASÁGRÓL

A világ bármely pontjára vásárol repülőjegyet az Air France mindig jó választásnak bizonyul.
Az Air France 29 franciaországi és 94 ország 201 külföldi célállomására indít menetrend szerinti utas- és teherszállító járatot.
2004 májusában lépett szövetségre az Air France és a KLM Holland Királyi Légitársaság. Úgy váltak a legnagyobb európai légitársasági csoporttá, hogy közben megőrizték identitásukat, kereskedelmi és márkanevüket. Mindkét légitársaság saját központjából indít kereskedelmi repülőjáratokat és cargojáratokat.
Az Air France központja a párizsi Charles de Gaulle repülőtér.
Az észak atlanti útvonalhálózat bővítése érdekében az Air France KLM szövetség a Delta Airlines-al üzemeltet közös repülőjáratokat. Közös árstruktúra kialakításával lehetővé tették, hogy repülőjegye megvásárlásakor kívánsága szerint kombinálhatja a légitársaságok járatait változatlan áron.
Hosszú útvonalain az Air France az Airbus és a Boeing szélestörzsű repülőgépeit üzemelteti, a közelebbi célállomásokra pedig az Airbus A320 család tagjait.

SKYTEAM

A Skyteam tagjaiként meghatározó szerepet tölt be Észak-Amerikában(Boston, New York, Chicago, Detroit, Los Angeles, Seattle, Las Vegas), Ázsiában( Bangkok, Hong Kong, Kuala Lumpur, Denpasar, Shanghai, Peking) Európában (Koppenhága, Edinburgh, Oslo, Birmingham, Bristol). A Kenya Airways partnereként olyan erős a pozíciójuk Afrikában (Cape Town, Dar es Salaam, Nairobi, Zanzibar, Kilimandjaro, Accra), hogy afrikai repülőjegy keresésekor biztosan szerepel Air France járat a találati listában.
A SkyTeam szövetség tagjai: Aeroflot, Aerolineas Argentinas, AeroMexico, Air Europa, Air France, China Airlines, China Eastern, China Southern, Czech Airlines, Delta, Garuda Indonesia, Kenya Airways, KLM, Korean Air, Middle Eastern Airlines, Saudia, Tarom, Vietnam Airlines and Xiamen Airlines.

TÖRZSUTASPROGRAM

Ha repülőjegyet vásárol az Air France légitársaság bármely járatára érdemes regisztrálnia magát a KLM légitársasággal közös törzsutas programba. A Flying Blue program tagjaként mindkét légitársaság repülőjáratain gyűjthet pontokat, mérföldeket. A pontokért vásárolhat repülőjegyet, kényelmi szolgáltatásokat, szállást, vagy bérelhet autót. A díjmentes regisztrációval kapcsolatban és a törzsutas programmal járó előnyökkel kapcsolatos további információkért keresse irodáinkat.

KÉNYELMI SZOLGÁLTATÁSOK

Helyezze magát kényelembe és válasszon a turista kabin első soraiban Economy comfort ülést nagyobb lábtérrel, laptop töltővel. Ez a szolgáltatás különösen a hosszú, tengerentúli repülőjáratokon kedvelt. Flying Blue tagok kedvezménnyel vásárolhatnak Economy comfort ülést. A komfort zónában a fedélzeti ellátás megegyezik a normál turista osztályéval.

Betöltés folyamatban ...