Emirates

Az Emirates légitársaság az Egyesült Arab Emírségekben található Dubai hivatalos nemzetközi repülőtársasága. A Közel-Kelet legnagyobb légicége, a világ egyik legdinamikusabban növekvő és legtöbb díjat nyert légitársasága, jelenleg a világ 140 repülőterére közlekedik, de folyamatosan bővíti útvonalhálózatát.

A LÉGITÁRSASÁGRÓL

Az Emirates légitársaság az Egyesült Arab Emírségekben található Dubai hivatalos nemzetközi légitársasága. A légitársaság leányvállalata az Emirates Groupnak, mely teljes egészében Dubai kormányának tulajdona. A Közel-Kelet legnagyobb légicége, a világ egyik legdinamikusabban növekvő és legtöbb díjat nyert légitársasága, jelenleg a világ 140 repülőterére közlekedik, de folyamatosan bővíti útvonalhálózatát. Az Emirates flottája Airbus és Boeing szélestörzsű repülőgépekből áll, melyek között megtalálható az A380-as és a Boeing B777-es is. Az Emirates repülőjegyet vásárlók számára egy átszállással elérhető a légitársaság teljes útvonalhálózata, többek között a Seychelle-szigetek, Johannesburg, Durban, Cape Town, Casablanca, a Maldív-szigetek, Delhi, Jakarta, Colombo, Bangkok, Phuket, vagy akár Sydney, Brisbane és Auckland is. A leghosszabb járatai között szerepel Los Angeles, San Francisco, Dallas és Houston.

LÉGITÁRSASÁGI SZÖVETSÉG

Az Emirates jelenleg nem tagja egyik légiszövetségnek sem, független maradt.

TÖRZSUTAS PROGRAM

Az Emirates Skywards törzsutas program keretében a leutazott mérföldek után járó pontokért vásárolhatnak az Emiratesnél és partnereinél repülőjegyet, vagy beszámíthatják az összegyűjtött pontokat szállásfoglalásra, esetleg autóbérlésre.
A programnak három szintje van: Blue, Silver és Gold.

KÉNYELMI SZOLGÁLTATÁSOK

Ahogy Dubai is a fényűzésről híres, úgy az Emirates légitársasággal utazók számára is garantált a luxus a földi és a fedélzeti szolgáltatásokban egyaránt.
Már repülés előtt elkezdődik az első és a business osztályos repülőjegyet vásároló utasok kényeztetése az ingyenes sofőrszolgálattal, külön check-in pult lehetőségével valamint az Emirates lounge-k használatával.
Dubaiból első osztályon továbbutazók egyes járatokon önálló kabinban pihenhetnek, ahol saját minibár, hangulatos világítás, fésülködőasztal, tükör és ruhásszekrény biztosítja a maximális kényelmet.
A business osztályon az ággyá alakítható kényelmes ülésektől a műholdas telefonon át az SMS-küldési lehetőségig minden a business repülőjeggyel rendelkező utasok kényelmét szolgálja. Ezen a két osztályon utazóknak az Emirates A 380 fedélzetén lehetőségük van az exkluzív fedélzeti társalgó használatára is.
Turista osztályon is a tágas kabintérnek köszönhetően minden utasra több hely jut, a gasztronómiai élményről pedig a világ adott tájának ízeit idéző finomságok gondoskodnak.
Minden osztályon a díjnyertes, világszínvonalú fedélzeti szórakoztatórendszer gondoskodik a kellemes időtöltésről.

Az üzleti utazók érdekeit szolgálva az Emirates új, üzleti utasainak szóló pontgyűjtő programot indított, az Emirates Business Jutalomjátékot(Emirates Business Rewards)! A pontgyűjtésben bármilyen cég vagy szervezet részt vehet, mindössze néhány egyszerű lépésben regisztrálnia kell cégét a légitársaság honlapján. A foglalások során összegyűjtött pontok kedvezmények formájában aztán rugalmasan felhasználhatók a következő repülőjegy foglalásakor, bármely járatra vagy utazási osztályra. A pontbeváltás az adott napi árfolyam és a szabad helyek függvényében alakul.

2016. március 1-től az Emirates nonstop repülőjáratot indít Dubai és Aukland között. Emirates-re vásárolt repülőjegyével a Boeing 777-200LR járatnak köszönhetően mindössze egy átszállással juthat el Budapestről Új-Zéland legnépszerűbb városába Auklandbe.
Tovább erősíti Délkelet-Ázsiai útvonalhálózatát az Emirates, 2016. augusztus 3-tól napi járatot indít Mianmar és Vietnám két kulcsfontosságú városába Rangoonba és Hanoiba.
Az Emirates folyamatosan bővíti Airbus 380-as hálózatát. 2017. július 1-től a népszerű Peking és Shanghai útvonalat már csak ilyen géptípussal teljesíti a légitársaság. További népszerű A380-as útvonalak: Guangzhou, Hong Kong, Taipei, Seoul és Narita.

HÍREK

Az utazók kényelmének biztosítása érdekében már indulás előtt 48 órával lehetőség van az online bejelentkezésre az Emirates járataira szóló repülőjeggyel rendelkezőknek.

A neves Skytrax felmérés 19,2 millió szavazata alapján 2016-ban az Emirates a Világ Legjobb Légitársasága.
A Világ Legjobb Fedélzeti Szórakoztatórendszere díjat ismét az ICE nyerte, amely 11 éve veretlen a kategóriában.
Az Emirates új, innovatív funkciót vezetett be okostelefonos alkalmazásában, amely lehetővé teszi az utasoknak, hogy testre szabott lejátszási listákat hozzanak létre már utazásuk előtt, majd szinkronizálják azokat az ülőhelyükkel a fedélzeten. Az Emirates alkalmazás 3D üléstérképet is kínál, mely lehetővé teszi az Emirates A380 és az Emirates Boeing 777-es fedélzetén való tájékozódást az ülés választás során, és a tágas kabin felfedezését az utazás előtt. Az Emirates applikáció ingyenesen letölthető iOS és Android készülékekre.
 

Betöltés folyamatban ...