Repülőjegy foglalás információk városok szerint Európa

Repülővel Budapestről elérhető városok, úticélok. Inspirációk egy repülővel tervezett utazáshoz és tippek a legjobb repülőjegy ajánlatok foglalásához, vásárlásához.

Aalborg Dánia 4. legnépesebb városa, a Limfjord-szoros déli részén található jelentős kikötő. Itt található a fűszeres, kömény ízű gabonapárlatot, a híres Aalborg Akvavitot előállító Danish Distillers nevű szeszipari cég központja is, melynek lepárló üzeme részben akár látogatható is. De találunk itt festői óvárosi utcácskákat, reneszánsz kereskedőházakat és szép parkokat is. Foglaljon olcsó repülőjegyet Aalborgba és május végén vegye részt Észak-Európa legnagyobb karneválján a városban!

Kíváncsi Dánia 2. legnagyobb városára és legjelentősebb kikötőjére, Aarhusra? Szívesen megcsodálná a dán királyi család nyári rezidenciájaként szolgáló elegáns épületet, a Marselisborg-kastélyt és lenyűgöző parkját? Vagy a belvárosban található, a világ 1. skanzenjeként számon tartott Den Gamle By mesébe illő, mézeskalácsház-szerű épületekkel szegélyezett utcácskáira kíváncsi igazán? Foglaljon olcsó repülőjegyet Aarhusba és fedezze fel az ARoS Művészetek Háza szivárványszínű kerengőjét is!

Kíváncsi Skócia 3. legnépesebb városára, Aberdeenre? Szívesen sétálgatna a "gránitváros" lenyűgözően szép viktoriánus stílusú épületei között? Vagy az egykori kis halászfalu, az azóta a város részévé vált Footdee városrész hagyományos, kicsiny és különös házait látná szívesen? Foglaljon olcsó repülőjegyet Aberdeenbe és hagjya, hogy a skót vidéki kastélyok és a Cairngorm Nemzeti Park természeti látnivalói lenyűgözzék!

Szívesen töltődne Szardínia szigetének leglátogatottabb és legkedveltebb üdülőhelyén, a mesés olajfaültetvényekkel és fenyőerdőkkel övezett Algheroban? Szeretne a mediterrán hangulatú óváros utcácskáin és terein barangolni és a kikötői naplementét csodálni? Vagy a híres Neptun-barlangra kíváncsi? Foglaljon olcsó repülőjegyet Algheroba és kóstolja meg az egyedülálló szárd konyha fogásait!

Alicante, ahol változatos látnivalók és programlehetőségek, az autentikus spanyol életérzés megtapasztalásának lehetősége várja az utazót. Csodálja meg Európa legnagyobb középkori erődítményét, a Castillo de Santa Barbarát és a híres óvárost, sétáljon a 400 pálmafával övezett Explanada de Espana sétányon, fürödjön a kristálytiszta, kék vízű tengerben a Costa Blanca partjain! Foglaljon kedvezményes áron repülőjegyet Alicanteba és utazzon a fagy elől a mindig kellemes klímájú, télen is tavasziasan meleg spanyol kikötőbe!

Amszterdam sokkal több, mint csatornák, tulipán, fapapucs, sajt és bicikli, bár a 800.000 lakost számláló város kb. 1 millió biciklivel büszkélkedhet. A kerékpározás valóban kiváló módja annak, hogy Amszterdam látnivalóit felfedezzük, hiszen a bájos fővárosban nincsenek távolságok. A város nyugodt, laza atmoszférája, a barátságos helyiek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy öröm legyen itt az utazgatás.

Szeretné megismerni a török fővárost, Ankarát? Kíváncsi az óvárosi hamamokra, mecsetekre és a várra? Vagy Atatürk mauzóleumát nézné meg szívesen? Esetleg a török bazárok és régi piacok forgataga iránt érdeklődik? Foglaljon olcsó repülőjegyet Ankarába és csodálja meg a magyar vonatkozású kulturális központot, az Estergon Kalesi (jelentése: Esztergom vára) épületét és parkját!

Szeretné Ön is felfedezni a Földközi-tenger kikötőinek egyik gyöngyszemét, a Török Riviéra fővárosát, Antalyát? Szívesen élvezné a kilátást a Kaleici városrész erődjének falairól vagy a kristálytiszta vizű Lara Beach tengerpartjánál fürdőzne? Megcsodálná a belváros szélén a tengerbe zúduló Düden-vízesést? Foglaljon olcsó repülőjegyet Antalyába és a fedezze fel a környék meseszép természeti környezetét, üdülőhelyeit és romvárosait is!

Antwerpen, egy flamand kis ékszerdoboz, szűk utcák pompás épületeivel büszkélkedő jelentős kikötőváros! Rubens-ház, gyémántkereskedelmi központ, a belga sör, a csokoládé, a waffel és a csipke hazája! Foglaljon olcsó repülőjegyet Antwerpenbe és fedezze fel Európa egyik divatközpontját és élvezze a helyi divatesemények pezsgését!

Régi álma, hogy ellátogasson a demokrácia és a civilizáció bölcsőjébe és az ókori görög kultúra megmaradt kincseit csodálja? Sétáljon az Akropolisz vagy a Dionüszosz-színház romjai közt, élvezze a görög konyha helyi fogásait és a kellemes mediterrán strandokat! Vásároljon olcsó repülőjegyet Athénba és fedezze fel a város modern, cosmopolita oldalát is!

Régi vágya, hogy Dél-Franciaország egyik legszebb városkáját, a provence-i "pápák városát", Avignont személyesen is felfedezze? Foglaljon olcsón repülőjegyet Avignonba, csodálja meg a Világörökség részét képező Pápai palotát, a díszes katedrálisát és a híres, 12. századi Pont d’Avignon hidat! Élvezze a Rhone menti borokat és vegyen részt a kortárs darabokat bemutató színházművészeti fesztiválon, a nemzetközi Nyári Színházi Fesztiválon!

Régi álma, hogy az elismert építész, Gaudí tervezte épületeket testközelből csodálja vagy megmássza a világ egyik legkülönlegesebb templomának, a Sagrada Familiának tornyait? Szívesen strandolna Barcelona aranyhomokos tengerpartjain? Netán a világhírű spanyol labdarúgó csapat, az FC Barcelona egyik meccsén venne részt szívesen Európa legnagyobb sportarénájéban, a Camp Nouban? Vonzza a katalán főváros mediterrán hangulata, a gótikus, szűk és kanyargós óvárosi utcácskák? Foglaljon online akciós repülőjegyet Barcelonába, a világ egyik leghangulatosabb és legszebb metropoliszába!

Szeretné felfedezni az Adriai-tenger partján fekvő gyönyörű dél-olasz kikötővárost, Barit, ahol számos filmet is forgattak? Kíváncsi az európai kereszténység egyik legfontosabb egyházi építményére és jelentős búcsújáró helyére, a Szent Miklós Bazilikára? Foglaljon olcsó repülőjegyet Bariba és élvezze a gasztronómia egyik olasz fellegvárának étkeit!

Régóta tervezi, hogy a Grúz Riviéra fővárosában, Batumiban töltsön néhány kellemes napot? Szeretné élvezni a pálmafákkal övezett tengerparti sétányt, a közeli hegyre közlekedő felvonóból nyíló kilátátást és a trópusi növényekben gazdag botanikus kertet? Foglaljon olcsó repülőjegyet Batumiba és tapasztalja meg a grúzok méltán híres vendégszeretetét, fedezze fel a grúz konyhaművészet íncsiklandó fogásait!

Kíváncsi Svájc 3. legnagyobb városára, a Rajna-kanyarban fekvő meseszép Bázelre? Szívesen részt venne a nemzetközileg is jelentős, nyaranta megrendezésre kerülő Art Bazel képzőművészeti vásáron vagy a február végi FasNacht farsangi mulatságon? Foglaljon olcsó repülőjegyet Bázel városába és ismerje meg Svájc kulturális fővárosát!

Belfast, Észak-Írország fővárosa, a Titanic építésének és kifutásának helyszíne. Olyan szimbolikussá vált épületek otthona, mint a Belfast kastély, az extravagáns Belfast City Hall és a gyönyörű Stormont parlament és parkja. Foglaljon olcsó repülőjegyet Belfast kikötőjébe és látogasson el a viktoriánus stílusú fedett piacra, a minőségi kézműves termékeket és jó hangulatú élőzenét is kínáló Szent György piacra is!

Szívesen felfedezné Észak-Olaszroszág egyik legszebb vidékét és egyik legbájosabb városát, Bergamot? Szeretné a szikla szirtre épült óváros erődítményéből csodálni a panorámát, a macskaköves utcákon andalogni és a lenyűgöző történelmi épületeket meglátogatni? Foglaljon olcsó repülőjegyet Bergamoba és a város felfedezése után ne hagyja ki a közeli Comói-tó felkeresését se!

Bergen: színes faházak, a jellegzetes Bryggen rakpart, drámai fjordokkal tarkított tengerpart, varázslatos hegyek, lélegzetelállító útvonalon áthaladó panorámasikló és a tengeri csemegékben gazdag, folyton nyüzsgő halpiac. Foglaljon olcsó repülőjegyet Bergenbe és fedezze fel a "norvég fjordok kapuját" és lenyűgöző természeti környezetét!

Ön is kíváncsi Európa második leglátogatottabb városára, Berlinre? Szeretné személyesen megcsodálni a város jelképévé vált Brandenburgi kaput vagy a Reichstag épületét? Esetleg a számos múzeum tárlatai vagy épp a Német Állami Operaház előadásai vonzzák? A lenyűgöző berlini parkokban, tópartokon és kastélyokban sétálgatna és gyönyörködne szívesen? Foglaljon kedvezményes áron repülőjegyet Berlinbe és ismerje meg Európa egyik kulturális központját!

Szeretne egy nem szokványos spanyol turista célpontba ellátogatni? Kíváncsi az északi Baszkföld helyi sajátosságaira? Kíváncsi a művészetek és galériák észak-spanyolországi központjára, Bilbaora? Foglaljon olcsó repülőjegyet Bilbaoba és ismerje meg a város szimbólumává vált, a kortárs építészet egyik kiemelkődő alkotását, a Guggenheim Művészeti Múzeumot és a folyton nyüzgő Rivera Piacot!

Kíváncsi Anglia 2. legnagyobb városára, a lendületes és izgalmas Birminghamre? Szívesen nézelődne az Ékszer-negyed egyedi, kézi készítésű ékszereit kínáló üzleteiben, vagy épp Euróla legnagyobb könyvtárának, a Birmingham Könyvtárnak hipermodern épületét tekintené meg? Esetleg a népszerű tudományos múzeum, a korszerű Thinktank Planetárium interaktív, izgalmas bemutatói érdekelnék? Foglaljon olcsó repülőjegyet Birminghambe és látogasson el a közeli Shakespeare szülővárosba, Stardford-upon-Avon-be is!

Bodrum egy varázslatos törökországi kikötőváros az Égei-tenger partvidékén, a Török Riviérán. Elsősorban az idősebbek vagy kisgyerekes családok számára kedvelt nyaralóhely, mivel elég csendes, nyugodt tengerparti város. Mediterrán légköre, kristálytiszta, kék vizű strandjai, pálmafákkal övezett sétányai, káprázatos hegyei, fehérre meszelt házai és szűk utcácskái egyre több turistát vonzanak évről évre. Foglaljon olcsó repülőjegyet Bodrumba és csodálja meg középkori várát a kikötőben!

Európa legrégebbi egyeteme, végtelennek tűnő árkádok sora, téglából épült, terrakotta-tetejű épületek, középkori felhőkarcolók, hatalmas terek. Mennyei étkek, nyüzsgő éjszakai- és  pezsgő kulturális élet. Vásároljon akciós repülőjegyet Bolognába és fedezze fel Olaszország legjobb életminőséget biztosítani képes városát!

Régóta vágyik rá, hogy ellátogasson Franciaország "bor-fővárosába" és egyik gasztronómiai központjába, Bordeaux-ba? Sétálgatna a lenyűgöző szépségű belvárosban, piknikezne a romantikus parkokban és csónakázna a Garonne folyón! Foglaljon olcsó repülőjegyet Bordeaux-ba és élvezze a világhírű borvidék nemes nedűit egy helyi borkóstolón!

Brindisi egy szép és jelentős kikötőváros Olaszország Puglia régiójában, az "olasz csizma" sarkában, délen. Mindig kellemes idő, történelmi óváros, szűk utcácskák, ősi műemlékek, kellemes strandok, ízletes olasz ételek és zamatos borok várják az ide érkezőket. Ráadásul a környék felfedezésére is kiválóan alkalmas, csillagtúra-szerű kirándulások remek kiindulópontja lehet. Foglaljon olcsó repülőjegyet Brindisibe és fedezze fel a közeli Lecce és Bari városkáit is!

Kíváncsi Anglia egyik legimpozánsabb épületére, a gótikus Bristoli Székesegyházra? Vagy a dél-nyugat-angliai város másik jelképe, a Cliffton Suspension Bridge függőhídja érdekelné közelről? Netán a közeli Bath ókori római fürdővárost szeretné régóta megcsodálni? Foglaljon olcsó repülőjegyet online Bristolba és élvezze az angol egyetemváros izgalmas zenei életét!

Csodálja meg Európa legszebb Főterét, a Grand Place-t, a brüsszeli Városházát vagy a belga Királyi Palotát! Barangoljon Brüsszel macskaköves utcáin, majd kóstolja meg helyben a belga söröket, csokoládékat, pralinékat és a waffelt! Foglaljon olcsó repülőjegyet Brüsszelbe és ízlelje meg a belga nemzeti konyha ínycsiklandó fogásait!

Kíváncsi Bukarest sajátos arculatára, különleges hangulatára? Jó volna látni a világ 2. legnagyobb középületét, az itteni parlamentet? Szívesen felfedezné az óváros utcáin sorakozó kávézók, bárok és éjszakai szórakozóhelyek kínálatát? Foglaljon olcsó repülőjegyet Bukarestbe és látogasson el a város híres Falumúzeumába is!

Szívesen pihenne egyet a Fekete-tenger partján, Bulgária legnagyobb kikötőjében, Burgaszban és környékén? Élvezze a Tengeri Kert mesés parkját, népszerű strandjait és nyár esti kültéri zenés mulatságait! Ismerje meg a környező tavak és a Stranjda-hegységben lévő nemzeti park természeti látnivalóit! Foglaljon olcsó repülőjegyet Burgaszba és fedezze fel a közeli népszerű tengerparti üdülőhelyeket is, Napospartot, Szozopolt és Neszebar városát!

Régi vágya, hogy közelebbről megismerje a szárdok kultúráját és gasztronómiáját hazájukban, az olaszországi Szardínia szigetén? Vagy csak a legszebbnek tartott, néhol homokkal borított, néhol sziklás olasz tengerparti strandokat fedezné fel szívesen? Vagy a sziget érintetlen természeti tájait volna kedve megcsodálni? Foglaljon olcsó repülőjegyet Szardíniára és kóstoljon bele a különleges sziget életébe!

Cardiff az Egyesült Királyságban található kikötőváros, Wales fővárosa. Az egykori bányászváros napjainkban oktatási, kulturális és sport központ, történelmi látnivalókkal, hatalmas zöld parkokkal, modernül újjáépített kikötői öböllel és kiváló bevásárlóközpontokkal. Foglaljon olcsó repülőjegyet Cardiffba, fedezze fel várkastélyát, Nagy-Britannia legnagyobb arénáját, a Millennium Stadiont és a korszerű Millennium Centre kultórközpont programjait!

Vonzza a déli temperamentum, az izgalmas, nyüzsgő mediterrán piacok és az olasz gasztronómia fogásai? Régi álma, hogy Bellini Norma című operáját élőben hallhassa a híres zeneszerző szülővárosában? Szívesen megcsodálná az Etna vulkán csúcsát vagy fürödne a különleges, feketesziklás és feketehomokos szicíliai strandokon? Foglaljon akciós repülőjegyet Cataniába és fedezze fel ezt az egyedi, nagyrészt vulkáni tufából épült szicíliai barokk várost, a sziget kulturális központját!

Szeretne Kréta sziget egyik legvarázslatosabb hangulatú kikötővárosában, Chaniában pihenni? Szívesen barangolna a Velencei negyed hangulatos utcáinak szövevényében, vagy a kikötői tavernák és kávézók teraszáról élvezné a naplamentét? Foglaljon olcsó repülőjegyet Chaniába és fedezze fel a város híres piacán, az Agorán kínált helyi finomságok, kézműves termékek, frissen fogott halak széles választékát!

Kíváncsi Moldova fővárosára, Chisinaura, mely Európa legzöldebb városainak egyike? Szívesen felfedezné a Stefan cel Mare sugárút látnivalóit, üzleteit, megcsodálná az ország legnagyobb templomát, az ortodox Krisztus Születése székesegyházat? Vásároljon olcsó repülőjegyet Chisinauba, látogasson el a Puskin házba és kóstolja meg a helyi moldáv borokat is!

Mindig is vágyott a vadregényes és romantikus ír vidék és az egyik legszebb ír város, Cork felfedezésére? Szívesen andalogna a várost többszörösen átszelő Lee-folyó partjain és nézelődne a híres British Market portékái közt? Vagy a hagyományos ír kocsmákban élvezné az élő ír zenét és kóstolná a helyi söröket? Vásároljon olcsó repülőjegyet Corkba és élvezze a nyári és őszi kulturális fesztiválok pezsgő és színes programkínálatát!

Kíváncsi a Ruhr vidék egyik kulturális központjára és Németország egyik bevásárlóparadicsomára, Dortmundra? Szeretné a város híresen szép parkjait, erdős részeit élvezni és megcsodálni a belváros építészeti emlékeit? Kíváncsi Európa legnagyobb standionjára, a Westfalenstadionra? Foglaljon olcsó repülőjegyet Dortmundba és fedezze fel az egyedülálló művészeti és kulturális központ, a Dortmund-U nyújtotta kikapcsolódási lehetőségeket!

Dublin a középkori sikátorok és hangulatos ír kocsmák városa. Egy hosszú séta után Dublin történelmi központjában gurítson le egy korsó Guinness-t („the black stuff”, „fekete cucc”) valamelyik tipikus ír kocsmában és élvezze a helyiek vidám társaságát!

Szeretné az "Adria gyöngyeként" is gyakran emlegetett Dubrovnikban tölteni tengerparti nyaralását? Szívesen sétálgatna az óvárost körülvevő hatalmas városfalakon, a középkori óváros szűk utcáin és a panorámát csodálná a közeli domb tetejére közlekedő siklón utazva? Vagy a kikötőhöz közeli Lokrum-sziget arborétuma és idilli szépségű strandjai ejtenék rabul inkább? Foglaljon olcsó repülőjegyet Dubrovnikba és élvezze annak pezsgő színház-, film- és zenei fesztiváljait!

Kíváncsi Németország egyik leggazdagabb és legsikkesebb városára, a Rajna partján elterülő Düsseldorfra? Szívesen sétálna a világ egyik legszebb sugárútján a kirakatokat nézegetve, a hatalmas parkokban piknikezne vagy a Rheinturm TV-torony tetejéről csodálná a panorámát? Foglaljon olcsó repülőjegyet Düsseldorfba és fedezze fel a divatvilág egyik fellegvárát!

Kíváncsi Skócia fővárosára, a gyönyörű természeti környezettel rendelkező Edinburgh-re? Szívesen élvezné a panorámát az Edinburgh-i Várból vagy a Skót Parlament épületére kíváncsi? Szívesen sétálna a lenyűgöző szépségű Királyi botanikus kertben vagy az egyik leghíresebb állatkertben, az Edinburgh Zooban? Foglaljon olcsó repülőjegyet Edinburgh-be és ismerje meg azt a teaházat és kávézót, ahol a világhírű Harry Potter könyvsorozat első kötete is született!

Eindhoven, ahol csodálatos holland természeti tájat, évszázados kultúrát és korszerű nemzetközi környezetet csodálhatunk meg. A modern élet, az ipari designerek és a kortárs művészet egyik központja. Foglaljon olcsó repülőjegyet Eindhovenbe és a jelenkori művészet mellett fedezze fel a tradicionális holland sajtok, halételek és más nemzeti holland ételek izgalmas ízvilágát is!

Szívesen felfedezné Portugália déli részének napsütötte régióját, Algarvet és annak központját, a bájos kikötővárost, Farót? Ismerje meg a tengerparti üdülőhelyet és környékét, ahol nem csak nyáron, de akár ősszel vagy télen is kellemes klíma fogadja a látogatót! Foglaljon olcsó repülőjegyet Faróba és töltődjön fel egy nyugodt, káprázatos természeti formákkal és értékekkel rendelkező mediterrán városban!

Szívesen felfedezné a Feröer-szigetek lenyűgözően szép, vadregényes tájait? A nyáron a zöld minden árnyalatában pompázó hegyoldalakat, a mélykék óceán, a meredek sziklák és festői szépségű völgyek látványát csodálná, miközben magába szívja a harapnivalóan friss levegőt? Foglaljon olcsó repülőjegyet a Feröer-szigetekre és relaxáljon az ikonikussá vált Gasadalur-vízesésnél vagy figyelje meg közelebbről a lunda nevű pici, pingvinszerű madarakat természetes közegükben!

Régi álma a toszkánai nagyváros, Firenze felkeresése? Szívesen csodálná a panorámát a Duomo kupolájából, sétálgatna a lenyűgöző szépségű, reneszánsz Boboli-kertben vagy a nyüzsgő Piazzale Michelangelo tér kávézóinak egyikében inna egy igazi olasz espressot? Foglaljon olcsó repülőjegyet Firenzébe és nézegesse a híres Öreg-híd ékszerüzleteinek varázslatos kirakatait!

Frankfurt nem csak nemzetközi jelentőségű forgalmi csomópont és modern gazdasági központ, de pezsgő nagyváros élettel és jelentős történelmi múlttal is büszkélkedhet. Foglaljon olcsó repülőjegyet Frankfurtba és fedezze fel a modernitás, a múlt és a művészet izgalmas egyvelegét a Majna menti városban!

Régi álma, hogy a hideg elől az "örök tavasz" szigetére, a Kanári-szigetek 2. legnagyobb tagjára, Fuerteventurára utazzon pihenni? Szívesen kikapcsolódna a szigetcsoport legszebbnek tartott strandjainak egyikén? Vagy a natúrparkokat bejárva szeretné a helyi élővilág sokszínűségét és a változatos tájelemeket megcsodálni? Foglaljon olcsó repülőjegyet Fuerteventurára és adja át magát a fiesta-életérzésnek a varázslatos kis halászfaluban, El Cotilloban!

Madeira nem csak a világhírű boráról ismert mediterrán sziget. Fedezze fel az "örök tavasz szigetét", ahol mindig kellemes idő van! Ismerje meg a messze földön híres portugál futballista, Cristiano Ronaldo szülőhazáját! Sétálgasson a rendkívül sokszínű és egyedi növényfajtákat is magáénak tudható botanikus kertekben...csodálja meg a madeirahímzés bölcsőjét! Vásároljon olcsó repülőjegyet Funchalba, az Édeskömény-öböl legjelentősebb kikötővárosába!

Kíváncsi az egyik balti-tengeri Hanza városra, "Észak gyöngyszemére", a lengyel Gdanskra? Szívesen meglátogatná Európa legnagyobb téglatemplomát vagy legrégebbi kikötői rakodó daruját? Szeretne a lenyűgöző gdanski óvárosban sétálgatni, bejárni a Királyi Út pazar házakkal övezett útvonalát? Foglaljon olcsó repülőjegyet Gdanskba és fedezze fel a régi kikötő hangulatos kávézóit, éttermeit és bárjait!

Szívesen körbejárná a meseszép Genfi-tavat miközben csodálja a távoli Mont Blanc hófödte csúcsait? Érdeklődik a kálvinizmus és a reformáció jelentős történelmi helyszínei iránt? Kíváncsi az ENSZ európai központjára és a Nemzetek Palotájára? Vagy a Jet d’Eau szökőkút hatalmas vízoszlopa és szivárványszínű vízfüggönye nyűgözné le? Esetleg a világhírű genfi világóra mellett szeretne fényképezkedni? Vásároljon akciós repülőjegyet Genfbe és ismerje meg ezt a páratlan környezettel rendelkező svájci várost!

Glasgow a lüktető, cosmopolita skóciai város, a "stílus fővárosa". Viktoriánus, art deco és ultramodern épületek, pezsgő művészeti és kulturális élet, izgalmas múzeumok tárháza és fiatalos egyetemvárosi hangulat jellemzi. Foglaljon olcsó repülőjegyet Glasgowba és szórakozzon felhőtlenül a jazz, a kelta zenei vagy egyéb művészeti fesztiválok egyikén!

Szívesen ellátogatna Svédország 2. legnagyobb városába, Göteborg kikötőjébe? Szeretné a több tucat svéd művészeti galéria és múzeum gyűjteményét felfedezni vagy a világ egyik legjelentősebb botanikus kertjében, a Göteborgi Botanikus Kertben sétálgatna inkább? Netán Skandinávia legnagyobb vidámparkja, a Liseberg Vidámpark hozná lázba igazán? Vásároljon olcsó repülőjegyet Göteborgba és élvezze a panorámát a belvárosi GötheborgsUtkiken kilátóból!

Régóta vonzza Stájeország fővárosa, Ausztria kulturális és kulináris fővárosa, Graz? Szeretné madártávlatból csodálni a látképet a Várhegyről és ellátogatni a város szimbólumává vált Óratoronyhoz? Vagy a háromemeletes, gyönyörű barokk reprezentációs épületben és parkjában, az Eggenberg kastélykomplexumban sétálgatna? Foglaljon olcsó repülőjegyet Grazba és fedezze fel a Lend negyed divatos műtermeit, designer üzleteit, kulináris élvezeteket nyújtó éttermeit, bárjait, vagy épp a helyi termelői piacokat!

Régi álma, hogy Németország legjelentősebb kikötőjében sétálgasson? Vagy a világ harmadik legjelentősebb zenei metropoliszának, Hamburgnak a számtalan zenei és kulturális programja vonzza igazán? Foglaljon olcsó repülőjegyet Hamburgba és ismerje meg a kikötőváros lenyűgöző óvárosát!

Szívesen megismerné az alsó-szász fővárost, a középkor óta jelentős kereskedelmi központot, Hannovert? Szeretne a parkokban, pompás kertekben és kiállításokban, kulturális programokban gazdag német városban kikapcsolódni? Foglaljon olcsó repülőjegyet Hannoverbe, csónakázzon a Maschsee-tavon, sétálgasson Európa egyik legnagyobb barokk parkjában és csodálja a panorámát a Városháza dómjának tetejéről!

Tiszta, széles sugárutak, sokszínű épületek, zöldellő parkok és tiszta levegő a Balti-tenger partján, teljes harmóniában a környezettel és természettel, ez Helsinki. Mindemellett régi álma, hogy a világhírű finn Temppeliaukio sziklatemplomban meghallgasson egy koncertet? Vagy a Baltikum egykori legnagyobb erődítménye, a Suomenlinna falai közt sétálna, miközben a tengeren úszó hajókat kémleli? Kíváncsi a legendás piactér, a Kauppatori nyüzsgő életére? Szívesen átélné az északi hosszú nyári nappalokat, amikor csak késő éjjel megy le a nap? Vásároljon akcós repülőjegyet Helsinkibe és fedezze fel Finnország egyedülállóan vonzó fővárosát!

Ibiza, ahol a hedonista életvitel keveredik a nyugodt, mediterrán hangulattal és életérzéssel. A sziget, ahol fergeteges nemzetközi partyk, ugyanakkor varázslatos öblök, sziklaszirtek és naplementék részesei lehetünk. A tengerpart, ahol fehérhomokos strandokon ejtőzhetünk vagy a vízisportok nyújtotta izgalmakat élhetjük át. Foglaljon online olcsó repülőjegyet Ibizára és a főszezonban pezsdüljön fel vagy a főszezonon kívül csendesedjen le az egyik legnépszerűbb spanyol szigeten!

Régi álma a világhírű Hagia Sophia és a Kék mecset épületeinek meglátogatása? Illatos fűszereket, aszalványokat, török baklavát vagy épp kézzel szőtt szőnyeget vásárolna a világ egyik legnagyobb fedett piacán, a Grand Bazaárban? Tulipánformájú pohárból élvezné a forró török teát, miután hagyományos törökfürdős masszázzsal kényeztette magát? Szívesen csodálná a boszporuszi látnivalókat és kilátást egy hajótúra alkalmával? Foglaljon online akciós repülőjegyet Isztambulba és fedezze fel Törökország kulturális és művészeti központját!

Szívesen nyaralna egyet Görögország legvadregényesebbnek tartott kis szigetén, Kárpathoszon? Szeretné az eldugott öblök érintetlen strandjait és a nyüzsgő, jól kiépített tengerpartok azúrkék vizű fürdőhelyeit is kipróbálni? Jó volna felfedezni a sziget hegyes-völgyes tájait, eldugott kis halászfalvait és a pezsgő fővárost is? Foglaljon olcsó repülőjegyet Kárpathoszra és ismerkedjen meg a hamisítatlan kárpathoszi tavernákban a görög konyha kellemes ízvilágú fogásaival is!

Kíváncsi Lengyelország egyik kulturális fővárosára, a leginkább a pezsgő zenei életéről ismert Katowicére? Szeretne a hatamas Spodek (Csészealj) arénában nemzetközi hírességek koncertjein részt venni, vagy a világ egyik legnagyobb város parkjának, a Chorzówi Parknak a szórakozás lehetőségei csábítják? Vásároljon olcsó repülőjegyet Katowicébe és tekintse meg az egykori szénbányában kialakított Szilézia Múzeum izgalmas és változatos tárlatait is!

Kavala az egyik legfestőibb szépségű görög város, amely amfiteátrumszerűen kúszik fel a tenger fölé magasodó Simvolon-hegy lejtőjére a Kavalai-öböl partján, Kelet-Makedóniában. Csodálja meg a város meseszép kikötőjét, a bizánci időkból származó erődítményt és a 15. századi vízvezetékeket! Foglaljon olcsó repülőjegyet Kavalába, élvezze a homokos strandokat és a promenád nyüzsgő forgatagát esténként!

Szeretné közelebbről megismerni a szomszédos Kijev kulturális látnivalóit és csodás parkjait?  Szívesen sétálna Kelet-Európa egyik legrégebbi városának történelmi belvárosában, hogy megcsodálja a Szent Szófia székesegyház pazar mozaikjait és aranyszínű hagymakupoláját? Foglaljon olcsó repülőjegyet Kijevbe és látogasson el a varázslatos Marijinszkij-palotába és kertjébe!

Szeretné látni Észak-Európa legnagyobb gótikus székesegyházát, a kölni dómot vagy Európa egyik legrégebbi egyetemének épületét? A Glockengassén álló illatos házat és a kölni csokoládémúzeumot is meglátogatná? Vagy a kölni adventi vásár, esetleg a februári Téli Karnevál fényei és forgataga csábítja? Foglaljon akciós repülőjegyet Kölnbe és kóstolja meg helyben csapoltan a Kölsch söröket!

Régóta szeretné személyesen felkeresni Erdély egyik kultikus helyét, a Szent Mihály-templomot és az előtte álló Mátyás lovasszobrot? Szívesen megcsodálná a Bánffy-palota épületét és a benne lévő Szépművészeti Múzeum tárlatait? Vagy a Szabós-bástya és a Fellegvár érdekelné közelebbről? Vásároljon olcsó repülőjegyet Kolozsvárra és tegyen kellemes sétát a híres parkban, a Sétatéren is!

Andalogna a híres koppenhágai kikötőben, a színes épületeiről híres Nyhavnben? Szívesen készítene magáról fényképet a város egyik jelképévé vált Kis hableány szobor mellett állva? Felfedezné kerékpárral a világ egyik legélhetőbb és legkörnyezetbarátabb városát, Koppenhágát? Kipróbálná a világ 2. legrégibb vidámparkját, a Tivoli Gardens nyújtotta élményeket? Kíváncsi a Christiania negyed zenei és kulturális rendezvényeire, galériáira? Vásároljon akciós repülőjegyet Koppenhágába és élvezze Dánia legszebb szigeteinek látványát!

Szívesen kikapcsolódna az egyik legnépszerűbb görög szigeten, Korfun? Vonzza a kristálytiszta türkízkék tengervíz, a tagolt partszakaszok és öblök, a buja növényzet és a mediterrán klíma? Megismerné azt a görög kultúrát, amely Korfun egyedi módon és izgalmasan keveredik a történelmi itáliai, francia és brit kultúrával? Vásároljon akciós repülőjegyet Korfura és ízlelje meg az egyik legnépszerűbb görög üdülőhely varázslatos hangulatát!

Ismerje meg a lengyel történelmi örökség ékszerdobozát, Krakkót! Sétáljon a Kazimierz zsidónegyed és az óváros hangulatos utcáin, majd pihenjen meg a Főtér egyik kellemes kávézójában! Csodálja meg a Wawelt, a királyi palotával és lenyűgözően szép székesegyházával! Vásároljon akciós repülőjegyet Krakkóba és kóstolja meg helyben a híres krakkói perecet és a lengyel söröket!

Kíváncsi Dél-Olaszország legszebb régiójára, Calabriára és központi városkájára Lamezia Termére? Szívesen felfedezné a legszebb és legtisztább olasz tengerparti strandokat, megcsodálná a térség 11-12. századi építészeti látnivalóit és megkóstolná a legjobbnak tartott, töltött Tartufo fagylaltot? Foglaljon olcsó repülőjegyet Lamezia Termébe és járja be az izgalmas, hegyes-dombos Calabria régiót!

Szeretne egy igazán kuriózumnak számító helyen feltöltődni? Ismerje meg a Kanári-szigetek legészakibb szigetét, a vulkánokban gazdag Lanzarote szigetét! Kerüljön igazán közel egy aktív vulkán kráteréhez, vegyen részt csodálatos barlangtúrákon, szörfözzön vagy búvárkodjon az Atlanti-óceánban! Foglaljon olcsó repülőjegyet Lanzarote szigetére és vegyen részt egy izgalmas, tengeralattjárós víz alatti szafarin!

Kikapcsolódna a "Szépség és szerelem szigetének" tartott Cipruson, ahol télen is tavasz van? Szívesen sütkérezne az Ayia Napa fehérhomokos tengerpartján, szörfözne vagy épp búvárkodna a Földközi-tenger kék vizében? Megismerkedne a görög és a török kultúra hagyományaival, akár egyszerre, egy helyen? Megízlelné a ciprusi ételspecialitást, a mezzét vagy híres ciprusi borokat kóstolna a lárnakai kikötőben ringatozó jachtokat fürkészve? Foglaljon olcsó repülőjegyet Lárnakába és csodálja meg a pálmafákkal övezett Lárnakai sóstónál költő flamingókat!

Régi álma, hogy a híres spanyol szigeten, a kanári-szigeteki Gran Canarián nyaraljon? Szeretne a világ egyik legjobbjának tartott városi strandján, a Playa de Las Canteras partszakaszán fürdőzni és napozni? Vagy a főváros, Las Palmas bájos óvárosára kíváncsi? Esetleg a sziget változatos természeti tájai és sajátos élővilága érdekli igazán? Foglaljon olcsó repülőjegyet Las Palmas de Gran Canariába és fedezze fel a sziget pezsgő és csendesebb üdülőhelyeit és látványosságait egyaránt!

Szívesen megismerné Anglia egyik legdinamikusabban fejlődő vidéki városát, Leedset? Szeretné felfedezni a város híres kastélyát, a Harewood House és a Városháza lenyűgöző épületét? Vagy a számos meseszép park egyikében sétálna és zenei rendezvényeken venne részt? Foglaljon olcsó repülőjegyet Leedsbe és élvezze az egyetemváros lüktető kulturális pezsgését!

Linz Ausztria gazdasági központjainak egyike, Felső-Ausztria tartományának székhelye, mely a Duna 2 partján található. Kulturális és ún. jövőorientált kreatív város, amely egyedien megélhető élményeket kínál. Foglaljon olcsó repülőjegyet Linzbe és látogasson el Európa legmodernebb Zeneszínházába vagy az Ars Electronica Centerbe, ahol fantasztikus interaktív élményekben lehet része, miközben a digitális művészet és technológia világába merül alá!

Szeretné a mediterrán Lisszabon kacskaringós, szűk óvárosi utcácskáit és dombjait róni, a Bairro Alto bohém negyedének kávéházaiban a melankólikus fado dalokat élő, eredeti előadásban hallgatni és a világhírű portugál édességet, a pasteis de Belém tejszínes süteményt helyben megkóstolni? Foglaljon akciós repülőjegyet Lisszabonba és a tradicionális 28-as villamossal utazva fedezze fel az egykori központi világkereskedelmi kikötőt!

Szívesen megcsodálná az Unesco Világörökségi listáján is szereplő vízparti látképet Liverpoolban? Szeretne belekóstolni a pop fővárosának pezsgő éjszakai, művészeti és kulturális életébe a világhírű Beatles zenekar szülővárosában? Vagy a nemzezközileg is ismert futball klubjai miatt látogatna a városba? Vásároljon olcsó repülőjegyet Liverpoolba és élvezze a Liverpool Biennial nemzetközi művészeti fesztivál vagy a Beatles Hét neves eseményeit!

Ljubljana, a szlovén főváros óvárosa igazi kis ékszerdoboz: középkori vár, macskaköves utcák, látványos barokk, klasszicista és szecessziós műemlékek, tágas terek, szép hidak, szökőkutak és a várost kettészelő folyó. A világ egyik legrégebbi zenei egyesületének, a híres Szlovén Filharmonikusoknak otthona. Foglaljon olcsó repülőjegyet Ljubljanaba és fedezze fel a Tivoli park üde zöldjében látható szépséges Cekin-kastélyt is!

Szívesen ellátogatna Lengyelország 3. legnagyobb városába, Lodzba? Foglaljon olcsó repülőjegyet Lodzba és andalogjon Európa leghosszabb sétálóutcáján, gyönyörködjön az azt szegélyező neoreneszánsz és szecessziós épületekben, próbálja ki hangulatos kávézóit, éttermeit és sörkertjeit! Fedezze fel a hollywoodi mintájára készített lodzi “Walk of Fame” sétányt és a Központi Textil Múzeum tárlatait, amely az ipari fellendülés idejéből mutat be érdekességeket!

London jóval több, mint a Buckingham Palota, a piros emeletes buszok, a Tower Bridge és a Big Ben látványa! Készítsen fényképet magáról a világhírű Madam Tusseaud's múzeum egyik hírességet ábrázoló viasz-szobrával, piknikezzen a Hyde Parkban és vásároljon régiséget a macskaköves utcáiról és viktoriánus házairól híres Notting Hill negyedben! Foglaljon kedvezményes repülőjegyet Londonba és az ikonikus látványosságok mellett fedezze fel a brit főváros bohém oldalát!

Szívesen felfedezné Franciaország harmadik legnagyobb városát, a festői szépségű természeti környezettel és építészeti emlékekkel rendelkező Lyont? Foglaljon olcsó repülőjegyet Lyonba és a varázslatos miliő mellett élvezze a francia gasztronómia fővárosa nyújtotta konyhaművészeti csodákat!

Madrid, az egész évben népszerű spanyol város, ahol lenyűgöző műkincsek és élénk éjszakai élet vár. A "művészetek fővárosa", ahol számos híres múzeum, palota és építészeti emlék varázsolja el a látogatót. Zöldellő parkok, nyüzsgő terek, tapas bárok és a spanyol konyha ínyencségei hívogatnak itt. Vásároljon olcsó repülőjegyet Madridba és kóstoljon bele a spanyolok temperamentumos világába!

Ismerje meg a világhírű festő, Picasso szülővárosát, a nagy múltú Andalúz központ lenyűgöző látnivalóit, az egész évben napfényben fürdő tengerparti paradicsomot! Élvezze a fesztiváloktól és virágzó éjszakai élettől nyüzsgő város forgatagát, a flamenco tánc és zene ritmusát! Foglaljon akciós repülőjegyet Málagába, a Costa del Sol partszakaszra és kóstoljon bele a spanyol tapasok, borok és sajtok izgalmas világába!

Régi vágya, hogy a mesés Mallorca szigetén nyaraljon? Szeretné látni Palma de Mallorca híres Homokkő Katedrálisát és a Sárkánybarlang meseszép képződményeit, föld alatti tavait? Szívesen felfedezné a sziget legszebb, azúrkék vizű, homokdűnés srandjait a Cala d'Or védett öbleiben? Vásároljon olcsó repülőjegyet Palma de Mallorcába és ismerje meg a sziget bájos városkáit és természeti látnivalóit is!

Szépen rendezett terek, hatalmas, virágos parkok, a modern és a középkori épületek teljes harmóniája, az utcán totyogó kacsák látványa, kardamomos péksütemény és tenger illat...ezek Skandinávia egyik legizgalmasabb kozmopolita városa, Malmő jellegzetességei! Foglaljon kedvezményes repülőjegyet online Malmőbe és töltsön el egy kellemes hétvégét a mesés Öserund-tengerszoros partján!

Aktív pihenésre vágyik egy csodálatos mediterrán szigeten? Érdeklik a világ legrégebbi templomai, a máltai megalit templomok és egyéb kulturális-történelmi örökségek, ugyanakkor a magas sziklák megmászása és a természeti környezet is vonzza? Szívesen hódolna a búvárkodás, szörfözés, vitorlázás és egyéb vizisportolási lehetőségeknek, miközben csodás öblöket és izgalmas barlangokat fedez fel a Földözi-tenger egyik legszebb szigetcsoportjának partjain? Foglaljon olcsón repülőjegyet Máltára és kóstoljon bele az egyik legjobb klímával rendelkező európai ország hangulatába!

Kíváncsi a vidéki Anglia egyik legjelentősebb nagyvárosára, Manchesterre? Szívesen megismerné a világ egyik első ipari központját, az indusztriális és az ódon épületekkel egyaránt rendelkező, sajátos hangulatú egyetemvárost? Vásároljon online repülőjegyet akciósan Manchesterbe és látogasson el a város világhírű Nemzeti Futball Múzeumába, majd fedezze fel az itteni, fiataloktól nyüzsgő, pezsgő, éjszakai életet!

Fedezze fel a kivételes klímával rendelkező Francia Riviéra, az Azúr-part egyik legnépszerűbb kikötőjét, Marseille-t! Csodálja meg személyesen a Notre-Dame de la Garde katedrális épületét és az onnan a városra nyíló pazar kilátást, tegyen romantikus esti sétát az Öreg-kikötőben, a ringatózó jachtokban és a naplementében gyönyörködve! Vásároljon olcsó repülőjegyet Marseille-be és sziesztázzon a város tengerparti öbleiben!

Szívesen kóstolna eredeti, helyben, autentikus módon készített milánói makarónit? Vagy a látványt csodálva olasz espressot kortyolgatna a milánói Dóm téren? Netán régi álma, hogy a La Scala operaház egyik előadását élőben élvezhesse? Vagy csak szeretné az olasz divatházak legújabb darabjait beszerezni és az olasz dizájn remekeit megcsodálni a Triennale di Milano kiállításain? Romantikus sétákra vágyik az itáliai gazdag történelmi múlt emlékei közt andalogva? Vásároljon olcsó repülőjegyet Milánóba és élvezze a város pezsgő atmoszféráját!

Régi álma, hogy közelebbről is lássa Földünk egyik leggazdagabb városát? Szeretne a világhírű moszkvai Vörös téren sétálgatni, miközben a Kreml és a 9 hagymakupolás Szent Vazul-székesegyház lenyűgöző épületeit csodálja? Vagy az orosz konyhaművészet remekeit szeretné helyben megkóstolni? Foglaljon olcsó repülőjegyet Moszkvába és érezze át a 19. századi orosz nemesség miliőjét a népszerű Puskin Kávézó és Étteremben!

München több, mint a híres bajor sörök hazája és az Oktoberfesten drindlibe öltözött, sokliternyi búzasörrel a kezükben egyensúlyozó pincérnők látványa vagy a Bayern München focicsapat otthona! A híres sörkertek mellett ismerje meg a bajor főváros lüktető centrumát, a Marienplatzot, látogassa meg a Frauenkirche templomot, aminek bejáratánál otthagyta az "ördög a lábnyomát"! Kóstolja a helyi, finomabbnál finomabb wurstokat és fedezze fel München csodás kastélyait és parkjait vagy a világ legnagyobb technikai múzeumát, a Deutsches Museumot! Foglaljon online repülőjegyet Münchenbe és ízlelje meg az egykori német császári székhely hangulatát!

Szeretne gyorsan és kényelmesen eljutni az egyik legősibb és legjelentősebb történelmi magyar városba, Nagyváradra? Szeretne a városon átfolyó Sebes-Körös partján sétálgatni és sorra szemügyre venni a legnépszerűbb látnivalókat? Régóta kíváncsi a nagyváradi várra, a legnagyobb erdélyi barokk bazilikára és a híres Fekete Sas palotára? Foglaljon olcsó repülőjegyet Nagyváradra és keresse fel az Ady Endre Emlékmúzeumot is!

Szeretné közelebbről megismerni Olaszország 3. legnagyobb városát, Dél-Itália központját, Nápolyt? Szívesen mecsodálná a történelmi városrész lenyűgöző és változatos építészeti emlékeit, vagy a közeli Vezúv vulkáni krátere és az eltemetett ősi város, Pompeii romjai érdeklik? Vagy a pizza szülőföldjén a tradicionális pizza, kenyér és tészta fogásokat kóstolná meg? Foglaljon olcsó repülőjegyet Nápolyba és hajózzon át a világ egyik legszebb szigetére, Caprira is!

Nizza, a Francia Riviéra ékköve, ahol a természeti látnivalók, a művészeti- és kulturális élet, az izgalmas szabadidőtevékenységek a gasztronómiai ínyencségekkel fűszerezve mind gazdag élvezeti lehetőségeket kínálnak. Foglaljon olcsó repülőjegyet a mediterrán Nizzába és élvezze a télen is kellemes időjárást, a ragyogó eget, az azúrkék tengert és a Côte d’Azur sajátos életörömét!

Szívesen megismerné Bajorország második legfontosabb városát, a történelmi jelentőségű Nürnberget? Szeretne a középkori városfal tornyos kapuinak tetejéről szétnézni vagy a nürnbergi császári várból, a Kaiserburg tornyaiból élvezni a panorámát? Foglaljon olcsó repülőjegyet Nürnbergbe, ismerje meg a híres festő, Dürer házát vagy látogassa meg a Játékmúzeumot!

Szeretné a norvég viking-kori hajókat megcsodálni vagy felfedezni a meseszép fjordokat? Esetleg a norvég Királyi Palota vagy a lenyűgöző Parlament épülete érdekelné közelebbről? Foglaljon olcsó repülőjegyet Osloba, élvezze a város varázslatos parkjait, természeti környezetét és a minőségi norvég ételeket!

Oulu Finnország középső részén található kikötőváros, a Botteni-öböl partján, az Oulu-folyó torkolatánál. Évszázadok óta jelentős kereskedelmi központ. Napjainkban kiemelkedő gazdasági életében a high-tech, főként az információs technológia, valamint a wellness. Észak-Finnország legnépszerűbb oktatási központja, a világ legészakibb egyetemével. Foglaljon olcsó repülőjegyet Ouluba és élvezze a város lenyűgöző természeti környezetét és pezsgő kulturális életét!

Régi álma, hogy megismerje Szicília székhelyét, a mind az épített örökségében, mind a helyiek életvitelében megnyilvánuló különleges, észak-afrikai és dél-európai hangulatot ötvöző Palermót? Fedezze fel a kikötő híres szabadtéri piacait és street food kínálatát vagy másszon fel az Etna vulkán kráteréhez! Foglaljon olcsó repülőjegyet Palermóba és látogassa meg a környék szép és híres nevezetességeit is!

Paphos (Páfosz) Ciprus 4. legnagyobb városa, a sziget délnyugati partvonalán. Jelentős üdülőváros, mely a Világörökség részévé nyilvánított értékekkel is büszkélkedhet. Multikulturális téren nagy tapasztalattal rendelkezik, hiszen egyaránt közel található Észak-Afrikához és a Közel-Kelethez is. Foglaljon olcsó repülőjegyet Paphosba és ismerje meg hangulatos halászkikötőjét és a város fölé magasodó erődöt!

Régóta szeretné az Eiffel toronyból fürkészni Párizs utcáit? Vonzódik a francia elegancia, a párizsi divatvilág és művészetek iránt? Szeretné a világhírű francia konyhaművészet legautentikusabb módon elkészített fogásait helyben megkóstolni? Vagy csak egy romantikus sétára vágyik a Szajna parton? Esetleg a Louvre világhírű gyűjteményét vagy a Notre Dame székesegyházat tekintené meg szívesen? Kíváncsi rá, hogyan hat a kánkán a Moulin Rouge-ban vagy egy balett előadás a csillogó Opéra Garnierben? Foglaljon online akciós repülőjegyet Párizsba és fedezze fel a Fények Városát, a francia gasztronómia bölcsőjét!

Végre a saját szemével szeretné látni a világhírű pisai Ferde Tornyot és a lenyűgöző pisai Dómot? Kíváncsi az Arno-folyó menti toszkán városra, amelynek egyetemén Galileo is tanult? Foglaljon online olcsó repülőjegyet Pisába és az építészeti látnivalók mellett kóstoljon bele a toszkán konyhaművészet különlegességeibe is!

Kíváncsi Montenegró fővárosára, Podgoricára? Andalogjon a török időkből származó óváros utcáin, csodálja a fennmaradt történelmi épületeket! Ismerje meg a környék természeti látnivalóit, a gyönyörű Skadar-tavat és a Cijevna folyó csodálatos karszt vízesését! Foglaljon olcsó repülőjegyet Podgoricába és a város és környéke megismerése után fedezze fel a csodálatos Kotor-öböl tengerparti strandjait is!

Kíváncsi a legendás desszertbor, a portói szülővárosára? Szeretne a Világörökségi listán is szereplő óváros, a Ribeira meredek utcáin sétálni vagy az ismert Dom Luis-hídról csodálni a panorámát? Esetleg a Vila Nova de Gaia negyed híres borraktárai és pincéi vonzák igazán? Foglaljon olcsó repülőjegyet Portóba és vegyen részt egy varázslatos hajókiránduláson a Duoro folyón, utazzon egészen a szőlőültetvényekig!

Régi álma, hogy megismerje Lengyelország egyik legrégebbi és látnivalókban egyik leggazdagabb városát, Poznant? Szívesen megcsodálná a régi Piactér egykori kereskedő házait, reneszánsz palotáit vagy épp a legidősebb lengyel templomot, a Szent Péter és Pál székesegyházat? Vagy Európa egyik legrégebbi Pálmaházának gazdag élővilág gyűjteménye érdekelné? Foglaljon olcsó repülőjegyet Poznanba és kóstolja meg a helyi ínyencséget, a marton kiflit!

Régi álma, hogy az utcai művészektől és zenészektől zsúfolt prágai Károly-hídon gyalogosan átkeljen vagy hogy az óvárosi csillagászati óra zenés-figurális játékát személyesen megcsodálja? A prágai várból nyíló kilátás vagy épp a Prágai Jazz Fesztivál koncertjei vonzzák? Netán a híres cseh söröket kóstolná varázslatos történelmi helyszíneken? Foglaljon akciós repülőjegyet Prágába és ízlelje meg Európa egyik kulturális központjának életét!

Kíváncsi Európa legfiatalabb fővárosára, a koszovói Pristinára? Szívesen megismerné a város középkori műemlékeit és belekóstolna a pezsgő hangulatú kávézók ínyencségeinek kínálatába? Szeretné felfedezni a közeli, festői szépségű, keleties hangulatú Prizren városát és török kori műemlékeit? Foglaljon olcsó repülőjegyet Pristinába és ízlelje meg ennek az egyre népszerűbb turista célpontnak az egyedi hangulatát!

Szeretné a gőzölgő hőforrásokról, gejzírekől, tavairól, szikláiról, fjordjairól és buja völgyeiről ismert Izland szigetét megismerni? Kíváncsi Reykjavík óvárosának patinás, kanyargós utcáira és színesre festett rönkházaira? Vagy a főváros pezsgő művészeti és éjszakai élete, kiváló éttermei és bárjai vonzák? Foglaljon olcsó repülőjegyet Reykjavíkba és vegyen részt egy bálnanéző hajótúrán!

Sétáljon a Baltikum legnagyobb városának, Rigának hangulatos, macskaköves szűk utcáin és meseszép parkjaiban! Csodálja meg a Világörökség részét képező óvárosi szecessziós épületeket! Vásároljon olcsó repülőjegyet Rigába és fedezze fel ezt az "északi kis ékszerdobozt"!

Kíváncsi az egykori magyar tengeri kikötőre, Rijekára, azaz Fiumére az Adriai-tenger partján? Szívesen sétálgatna az óváros szép utcáin és csodálná a szecessziós és neogótikus egykori magyar villákat és kereskedelmi épületeket? Vagy a közeli Opatija nyaralóhely, Krk-sziget, esetleg Rab-sziget érdekelné? Foglaljon olcsó repülőjegyet Rijekába és fedezze fel a környékén található, gyönyörű Ucka természeti parkot is!

Szeretné nyári pihenőidejét egy paradicsomi szépségű szigeten eltölteni? Arra vágyik, hogy mesés történelmi és kulturális látnivalókkal is gazdagodjon, ugyanakkor varázslatos természeti környezetben strandoljon is a vakítóan kék, kristálytiszta vizű görög tengerpartokon? Foglaljon olcsó repülőjegyet Rodoszra és fedezze fel az egyik legnépszerűbb görög sziget rejtett kincseit!

Róma az "örök város", amit egyszer az életben mindenkinek látnia kell! Ön is szeretné megcsodálni Vatikánban a világhírű Sixtus-kápolna freskóját, a Colosseumot vagy a Forum Romanum több évszázados épületromjait? Szívesen időzne fagylaltozva a pazar Spanyol-lépcső fokain vagy kávézna a Piazza Navonán? Foglaljon olcsó repülőjegyet Rómába, hűsöljön a Trevi-kút közelében és élvezze az olasz konyha ízeit!

Szeretné a Balti-tenger partján fekvő német kikötővárost, Rostockot személyesen felkeresni? Kíváncsi az egykori Hanza-város óvárosára, tipikus patríciusházaira, a téglagótika stílusú Városházára és középkori piacterére? Vagy Warnemünde híres világítótornya és kiváló strandjai, gyönyörű halászházai érdekelnék? Foglaljon olcsó repülőjegyet Rostockba és vegyen részt a világ egyik legnagyobb vitorláshajós versenyén, a Hanse Sail tengeri népünnepélyén!

Kíváncsi Erasmus szülővárosára, Hollandia második legnagyobb városára, Rotterdamra? Szívesen felfedezné a holland modern építészet csodáit, vagy netán a város múltját idéző negyed régi utcácskáin sétálgatna szívesen? Foglaljon olcsó repülőjegyet Rotterdamba és fedezze fel Európa legnagyobb kikötőjét!

Kíváncsi Észak-Spanyolország egyik legkedveltebb üdülőhelyére, Kantábria tartomány fővárosára, Santanderre? Szívesen megcsodálná a belváros szép katedrálisát, a Magdaléna királyi rezidenciát, az izgalmas tengeri múzeumot vagy a Faro de Cabo Mayo régi világítótornyát? Vásároljon olcsó repülőjegyet Santanderbe és fedezze fel a közeli Altamira-barlangok kőkorszaki barlangrajzait is!

Régi vágya, hogy a középkor óta híres zarándokhely, Santiago de Compostela spanyol városába látogasson? Szeretné a névadó apostol földi maradványainál tiszteletét tenni a Szent Jakab székesegyházban? Vagy az óváros elbűvölő épületei, terei, utcácskái és üzletei érdeklik igazán? Vásároljon olcsó repülőjegyet Santiagoba és fedezze fel a galíciai borokat és helyi ételeket autentikus környezetben!

Sevilla, ahol Don Juan a női szívek tiprását kezdte...a város, ahonnan a Carmen legenda ered...a helyszín, ahol A sevillai borbély opera játszódik. A bikaviadalok és a flamenco tánc bölcsője. Ha a sajátos mór építészeti stílus, a mudejar jegyekben gazdag építészeti csodák, a mediterrán, szűk, macskaköves utcácskák és lenyűgöző szépségű parkok látványa vonzza, az andalúz főváros remek választás. Foglaljon online repülőjegyet Sevillába, élvezze a spanyol tapasokat, borokat és sajtokat, és fedezze fel Spanyolország fesztiváloktól és virágzó éjszakai élettől nyüzsgő városát!

Régi álma, hogy a romantikus, mindennél zöldebb ír vidéket felfedezze az ország nyugati régiójában? Foglaljon olcsó repülőjegyet a régió repülőterére, Shannonba és ismerje meg a közeli Bunnratty-kastély Folk Parkjának szabadtéri múzeumát vagy Limerick egykori viking város erődítményét! Vegyen részt egy hajókiránduláson a Scattery Islandre, és csodálja útközben a delfineket, vagy látogasson el a világhírű, 200 m magas Moher-sziklákhoz!

Szívesen nyaralna Dalmácia szívében, az 1700 éves történelmi hagyománnyal rendelkező tengerparti városban, Splitben? Szeretne a pálmafás tengerparti promenádon andalogni a naplementében, élvezni a mediterrán hangulatú óváros ókori épületeit, szűk sikátorait és nyüzsgő tereit? Vagy a környék paradicsomi, kis dalmát szigeteit fedezné fel szívesen Split kikötőjéből kihajózva? Foglaljon olcsó repülőjegyet Splitbe és kapcsolódjon ki Európa egyik legnaposabb és legvarázslatosabb tengeri kikötőjében!

Régi álma Norvégia varázslatosan szép tájait felfedezni? Utazzon a 3. legnagyobb norvég kikötővárosba, Stavangerbe! Sétálgasson az egyik legrégebbi épen maradt európai óváros macskaköves utcáin, csodálja a színes faházakat és halászbárkákat! Foglaljon olcsó repülőjegyet Stavengerbe és kiránduljon el a varázslatos természetes kilátóhelyre, a Lysefjord fölé nyúló, 600 m magasan lévő világhírű Prédikálószékhez (Preikestolen)!

Ismerje meg a "skandináv Velencét", Európa egyik legélhetőbb fővárosát, Stockholmot! Csodálja meg a svéd Királyi Palotát, a Nobel-díjak díjkiosztó ünnepségének helyszínét, a stockholmi Városházát vagy a Vasa Múzeum világhírű hadihajóját! Foglaljon olcsó repülőjegyet Stockholmba és próbálja ki az interaktív Abba Múzeumot!

Ha szép, lankás környezetben, látványos épületek között járva, izgalmas kulturális és művészeti programlehetőségekkel körülvéve szeretne néhány napot eltölteni Németországban, Stuttgart remek választás. Nézze meg a Mercedes-Benz és a Porche Múzeum lenyűgöző autógyűjteményét vagy a Wilhelmina zoológiai és botanikus kert élővilágát, majd majszoljon egy perecet a Kastély téren! Vásároljon olcsó repülőjegyet Stuttgartba és fedezze fel az egyik legjómódúbb és legmodernebb német várost!

Régi álma, hogy felfedezze Görögország második legnagyobb városát, Kelet és Nyugat kultúráinak egyik találkozási pontját, Szalonikit? Szívesen andalogna a görög kikötővárosban, hogy sorra látogassa a Világörökség részét is képező görög ortodox templomokat és kulturális emlékeket? Foglaljon olcsó repülőjegyet Szalonikibe és csodálja naplementekor a pazar kilátást a kikötőre és a tengerre, Thesszaloniki várából!

Szeretné végre felfedezni a Balkán kis ékszerdobozát, Európa Jeruzsálemét, a bosnyák fővárost, Szarajevót? Szívesen sétálgatna a 4 vallási irányzatnak is otthont adó, kulturális sokszínűségéről híres óváros utcáin? Vagy a környező hegyek kiránduló- és síelőhelyei vonzzák? Foglaljon olcsó repülőjegyet Szarajevóba és látogasson el Mostar vagy Jajce bájos városkáiba is!

Régi vágya, hogy "Észak Velencéjét", a világ egyik leghíresebb orosz nagyvárosát, Szentpétervárat felfedezze? Szeretne az orosz kulturális főváros számtalan múzeuma, temploma és nevezetes intézményei egyikében nézelődni? Vagy a Néva-folyó többszáz hídjára kíváncsi, miközben az egykori cári székhelyváros szigetei közt sétálgat? Netán a Fehér Éjszakákat tervezi eltölteni "Észak fővárosában"? Foglaljon olcsó repülőjegyet Szentpétervárra és keresse fel személyesen az orosz Versailles-t, a Petrodvorec palotakomplexumot!

Kíváncsi a rohamosan fejlődő macedón fővárosra, Szkopjére? Szívesen barangolna Európa egyik legnagyobb 12. századi bazárában, az Öreg Bazárban? Vagy a város fölé magasodó Kale erődítmény falairól, netán a 76 m magas Milleniumi Kereszttől szeretné élvezni a kilátást? Jó volna átkelni a szimbolikussá vált Kőhídon és a szobrokkal teli Művészetek hídján? Foglaljon olcsó repülőjegyet Szkopjébe és élvezze a bohém étteremnegyed bárjainak pezsgő éjszakai életét!

Szocsi a Fekete-tenger partján, a Kaukázus mentén fekvő kedvelt üdülőváros, Oroszország "nyári fővárosa", a "Fekete-tenger gyöngyszeme", az "orosz riviéra". 2014-ben a téli olimpiai játékoknak adott otthont, 2018-ban pedig a FIFA Világbajnokság egyik helyszíne. Foglaljon olcsó repülőjegyet Adler Szocsiba és fedezze fel a város látnivalói mellett a környék természeti szépségeit is!

Kíváncsi az egykori Hanza-városra,"Észak ékszerdobozára", Tallinn városára? Élvezze a nyári "fehér éjszakákat" vagy a varázslatos téli hangulatot az észt főváros lenyűgöző óvárosának utcáin! Kémleljen a messzeségbe a népszerű tengerparti kirándulóhely, Pirita tornyából! Foglaljon olcsó repülőjegyet Tallinba és fedezze fel a Balti-tenger partvidékének kihagyhatatlan látványosságait!

Szívesen ellátogatna a második legjelentősebb finn városba, Tamperébe? Szeretne kikapcsolódni a híres Särkänniemi Szórakoztató Park planetáriumában, akváriumában és vidámparkjában? Vagy a szimbolikusá vált Näsinneula kilátótorony tetején lévő forgó étteremből élezné a pazar kilátást? Foglaljon olcsó repülőjegyet Tamperébe és fedezze fel a várost és környékét egy izgalmas hajós kiránduláson keresztül!

Kíváncsi az Európa és Ázsia határán fekvő kis ország, Grúzia fővárosára? Szívesen megcsodálná Tbiliszi hangulatos kis utcáit, az óvárosi Metekhi-sziklán álló Metekhi-templomot és a Sioni katedrálist? Vagy a híres grúz borokat és izgalmas helyi ételeket kóstolná meg? Foglaljon olcsó repülőjegyet Tbiliszibe és a kulturális látnivalók mellett tapasztalja meg a grúzok vendégszeretetét, kedvességét!

Régi vágya, hogy a hideg elől az örök tavasz szigetére utazzon? Szívesen andalogna a főváros, Santa Cruz de Tenerife romantikus kis utcácskáin, ücsörögne festői szépségű főterén vagy sétálgatna a meseszép kikötőjében? Vagy a déli part homokos strandjai vonzzák és a híres Nemzeti Park a Teide tűzhányóval? Foglaljon olcsó repülőjegyet Tenerifére és búcsúztassa a telet a riói karnevál után a világ 2. legismertebb karneválján, a februári Santa Cruz de Tenerife karneválon!

Kíváncsi Albánia fővárosára, Tiranára? Szívesen sétálna a központi téren és fedezné fel sorra a legfőbb történelmi és kulturális látnivalókat? Jó volna belekóstolni a kicsit olaszos, kicsit keleties hangulatvilágba, a mediterránnal ötvözött balkáni életérzésbe és élvezni az albánok híres vendégszeretetét? Vásároljon olcsó repülőjegyet Tiránába és élvezze a Dajti-hegyre felvivő libegőn utazást és a hegycsúcsról nyíló kilátást!

Régi álma a híres olaszországi Torinó utcáin és terein andalogni, a középkori árkádok alatt sétálva nézni az üzletek kirakatait és a történelmi korok pompás tereit és palotáit csodálni? Szívesen megismerné, honnan származik a Lavazza kávé vagy a vermouth fűszeres likőrbor? Foglaljon olcsó repülőjegyet Torinóba és látogassa meg a torinói leplet őrző Keresztelő Szent János-katedrálist!

Szívesen felfedezné Dél-Franciaország egyik legjelentősebb városát, Toulouse-t? Szeretné megcsodálni a gyönyörű Palace du Capitole épületét vagy a zarándokhelyként is szolgáló Saint-Sernin-bazilikát? Netán a helyi gasztronómia kiemelkedő fogásait ízlelné meg a városban, mint a cassoulet (sólet), a toulouse-i libamáj és az armagnac pálinka? Foglaljon olcsó repülőjegyet Toulouse-ba és andalogjon a Canal du Midi csatorna mentén vagy a Garrone folyó partjának romantikus sétányain!

Kíváncsi Szicília egyik legbájosabb városkájára, a só lepárlóiról és szélmalmairól híres Trapanira? Szívesen sétálgatna a mediterrán és balkáni jegyeket is magán viselő város utcáin, és megkóstolná az olasz, a szicíliai és az arab konyha keveredésével létrejött térségi gasztronómia páratlan fogásait? Foglaljon olcsó repülőjegyet Trapaniba és fedezze fel a környék varázslatos látnivalóit, szép tengerparti strandjait is!

Kíváncsi az észak-olaszországi "kis Velencére", az elbűvölő Trevisora? Szívesen megízlelné az autentikusan készített tiramisut a világhírű desszert szülővárosában? Vagy a környékről származó gyöngyözőbor, a prosecco kóstolása hozza lázba igazán? Foglaljon olcsó repülőjegyet Trevisoba, andalogjon a középkori városfal mentén és igyon hamisítatlan forrásvizet a város számtalan ivókútjának egyikéből!

Régi álma, hogy felfedezze Spanyolország 3. legnépszerűbb városát, a tengerparti Valenciát? Szívesen megismerné a mediterrán város hangulatos kikötőjét, csodálná a városképet a Torres de Serranos városkapu tetejéről vagy a homokos tengerparton sütkérezne? Foglaljon olcsó repülőjegyet Valenciába és élvezze a spanyol életérzést a városban, ahol a történelmi kincsek, a művészet és modern építészet egyedülálló harmóniában jelenik meg!

Varsó, a város, ahol a világhírű zeneszerző, Chopin élt és alkotott. Varsó, ami 82 parkjával Európa egyik legzöldebb és legélhetőbb városa. A hely, ahol egyrészt meseszép erdők, természetvédelmi területek és tavak, másrészt csodaszép kastélyok, kulturális látnivalók, zenei és művészeti fesztiválok várják a látogatót. Foglaljon olcsó repülőjegyet Varsóba és ismerje meg a történelem során számtalanszor megújult lengyel fővárost!

A világ legszebb terének tartott Szent Márk tér egyik kávézójában inna egy igazi olasz espressot, miközben gyönyörködik a Szent Márk Székesegyház fennséges épületében? Vagy a Grand Canal csatornán gondolázva adná át magát a világon egyedülálló velencei atmoszférának? Esetleg a Velencei Karnevál ünnepségsorozatán mulatva búcsúzna a téltől? Vásároljon akciós repülőjegyet Velencébe és fedezze fel ezt a semmihez nem hasonlítható várost!

Régóta vágyik rá, hogy felfedezze Észak-Itália egyik legnépszerűbb városát, Veronát? Kíváncsi a szerelmesek zarándokhelyére, a Rómeó és Júlia drámából ismert Júlia házára és erkélyére? Szívesen andalogna a romantikus középkori utcácskákon, majd olasz kávét kortyolgatna az egyik varázslatos piazzán? Foglaljon olcsó repülőjegyet Veronába és élvezzen egy koncertet a 3. legnagyobb olasz ókori amfiteátrumban, az Arénában!

Szívesen felfedezné Spanyolország északnyugati térségét, a más spanyol területektől merőben különböző Galícia régióját és legnagyobb kikötőjét, Vigot? Szeretné a rómaikori erődből csodálni a kilátást és a helyi piac friss halai, tengeri herkentyűi közül válogatni? Vagy az ország legszebb városi strandjaira kíváncsi? Foglaljon olcsó repülőjegyet Vigoba és hagyja magát lenyűgözni a Cíes-szigetek Nemzeti Park karibi hangulatú tengerpartjain!

Kíváncsi a balti államok egyik legszebb fővárosára, Vilniusra? Szeretné az eltérő vallású és díszítésű templomokat egy helyen megcsodálni és az általuk teremtett sajátos vilniusi atmoszférát élvezni? Szívesen belekóstolna a kultikus Užupis-negyed művész- és hippiközpontjának pezsgő művészeti életébe? Foglaljon olcsó repülőjegyet Vilniusba és válogasson a hamisítatlan és gyönyörű borostyán ékszerek között!

Szívesen eltöltene néhány kellemes napot az egyik legrégebbi lengyel történelmi városban, Wroclawban? Szeretne sétálgatni Európa egyik legnagyobb főterén és a cseh, osztrák és porosz hatást is magukon viselő építészeti látnivalókat megcsodálni? Foglaljon olcsó repülőjegyet Wroclawba és andalogjon az Odera folyó partján a szépen gondozott Szczytincki Parkban is!

Szívesen eltöltene néhány kellemes napot a horvát fővárosban, Zágrábban? Szeretne a Főtér kávézóiban és sétálóutcáin hosszasan időzni, miközben a forgatagot figyeli, vagy a Felsővárosrészbe jutna fel szívesen a történelmi siklón utazva? Foglaljon olcsó repülőjegyet Zágrábba és ismerje meg Horvátország kulturális központját!

Régi álma, hogy ellátogasson Aragónia fővárosába, Zaragozába? Szeretné megcsodálni a város egyik szimbólumát, a Basilica del Pilar bazilikát vagy az El Salvador katedrálist? Vagy a varázslatosan szép középkori mór palota, az Aljafería-palota vonzaná igazán? Foglaljon olcsó repülőjegyet Zaragozába és a történelmi  látnivalók mellett élvezze a spanyol konyha étkeit és a város pezsgő éjszakai életét!

Szívesen meglátogatná a világ egyik legbiztonságosabb országát, Svájcot? Érdekli, milyen város Zürich, a banki szolgáltatások egyik fellegvára, a világ egyik leghíresebb aranypiaci- és tőzsdeközpontja? Kíváncsi rá, honnan származik a világhírű svájci óra és bicska vagy helyben megkóstolná a svájci csokoládét és alpesi sajtokat? Foglaljon akciós repülőjegyet Zürichbe és utazzon el Svájc egyik leggazdagabb városába!
Zürich

Betöltés folyamatban ...