Légitársaságok - Partnereink

Információk a légitársaságokról

A görög Aegean Airlines klasszikus légitársaság, a szó minden értelmében.

Az Aeroflot az orosz légi közlekedési piac vezetője és tagja a Global SkyTeam Allience-nak. 177 országban összesen 1074 irodával rendelkezik. Az Aeroflot az első orosz légitársaság, amely megkapta a Skytrax 4-csillagos minősítést a kiszolgálás minősége kategóriában.

Az Air Baltic a „fapados” modellben működő turistaosztályt a hagyományos business osztállyal kombinálja.

Az Air Transat Kanada vezető, szabadidőre szakosodott légitársasága, amely évente 3,5 milliónál is több utast szállít a világ közel 80 városába, többek között Európába és a Karib térségbe

A világ bármely pontjára vásárol repülőjegyet az Air France KLM mindig jó választásnak bizonyul. 2004 májusában lépett szövetségre az Air France és a KLM Holland Királyi Légitársaság. Úgy váltak a legnagyobb európai légitársasági csoporttá, hogy közben megőrizték identitásukat, kereskedelmi és márkanevüket.
Zürich

Az Alitalia Olaszország legnagyobb légitársasága. Nagy hangsúlyt fektet belföldi útvonal hálózatára, leggyakrabban látogatott olaszországi városai és üdülőhelyei: Milánó, Velence, Trieszt, Torino, Palermo, Bari, Catania, Verona, Cagliari, Trapani és természetesen Róma, ahová közvetlen járattal utazhatunk Budapestről.
Zürich

Az Austrian Airlines osztrák nemzeti légitársaság, székhelye Bécs–Schwechati nemzetközi repülőtéren található, a Lufthansa csoport tagja, anyavállalata a német Lufthansa.

A British Airways története egyidős a polgári repülés történetével. A legrövidebb úton elérheti uticélját ha Budapestről British Airwaysre vásárol repülőjegyet, hiszen a BA egyike azon kevés legitársaságoknak, amelyek mind a 6 kontinensre üzemeltetnek repülőjáratokat.

A Brussels Airlines Belgium nemzeti légitársasága, melynek Brüsszelben, illetve a mellette lévő zaventemi nemzetközi repülőtéren található a bázisa. A légitársaság járatai brüsszeli indulással elsősorban Európa és Afrika nagyvárosaiba közlekednek, de világszerte összesen több, mint 110 városba repülnek.

A Czech Airlines a cseh nemzeti légitársaság, központja és bázis repülőtere a prágai Václáv Havel repülőtér. Elsősorban európai és nyugat-ázsiai célállomásokra repül, de cargo és charterjáratokat is üzemeltet.

A brit alapítású, 1995. októberében létrejött easyJet Airline Company Limited - közismertebb nevén easyJet - egy fapados (diszkont) repülőtársaság, melynek székhelye a London Luton légikikötőben található. Célállomásai Európában és Észak-Afrikában találhatóak.

Az EgyptAir Egyiptom nemzeti légitársasága, melyet 1932-ben alapítottak, ezzel az egyik legidősebb repülőtársaságok egyike. Több mint 75 repülőtérre működtet menetrend szerinti járatokat a Közel-Keletre, Európába, Afrikába, Ázsiába és Amerikába, ugyanakkor több belföldi járata is van.

Az Emirates légitársaság az Egyesült Arab Emírségekben található Dubai hivatalos nemzetközi repülőtársasága. A Közel-Kelet legnagyobb légicége, a világ egyik legdinamikusabban növekvő és legtöbb díjat nyert légitársasága, jelenleg a világ 140 repülőterére közlekedik, de folyamatosan bővíti útvonalhálózatát.

Az Etihad Airways az Egyesült Arab Emirátusok Nemzeti Légitársasága, székhelye Abu Dhabi-ban van. A légitársaságot 2003-ban alapították, ma már 104 géppel működteti útvonalait.

A Finnair Finnország nemzeti légitársasága az ötödik legrégebbi légitársaság a világon és egyben a világ egyik legbiztonságosabb légitársasága is.

A LOT Lengyelország nemzeti légitársasága, 1929-ben alapították, így egyike a világ legrégebbi légitársaságainak, székhelye Varsóban van.

A Lufthansa Németország nemzeti légitársasága, 1953-ban Kölnben alapították, a Lufthansa Group tagja, bázis repülőterei a frankfurti, müncheni és düsseldorfi.A Lufthansa elsősorban a hosszútávú járatokra fókuszál, Európán belüli járatainak egy részét leányvállalata, a Germanwings üzemelteti.

A Qatar Airways Katar állam légitársasága. Központja a Doha Nemzetközi repülőtér (Hamad International Airport), ahol first és business utasaikat külön Premium Terminal és SPA várja.

A Ryanair diszkont légitársaság fapados modellje 31 évvel ezelőtt forradalmasította a légiközlekedés iparágát, ezzel megnyitotta Európát az utazók számára. Ma is vezető szerepet tölt be az alacsony költségű utazások piacán.

A Singapore Airlines és regionális légitársasága, a SilkAir közös útvonalhálózata 34 ország több mint 100 úti célját teszi elérhetővé az Ön számára is.

Betöltés folyamatban ...