LOT ismét egy új járatot indít: Budapestről Londonba

New York, Chicago és Krakkó után a LOT következő közvetlen járata 2019. elejétől Budapest London City Airport között közlekedik.

London City Repülőtér a legjobb elhelyezkedésű repülőtér az üzleti utazók számára, akik erről a repülőtérről közvetlen metróközlekedéssel a lehető legrövidebb idő alatt juthatnak be London üzleti negyedébe és a napi két járattal akár éjszakázás nélkül, egy nap alatt is lebonyolíthatják londoni utazásukat. A reggeli és délutáni indulási időpontok a turista céllal utazók számára is megfelelőek és kényelmesek lehetnek egy városlátogatásra.

A legújabb budapesti közvetlen LOT járat 2019. február 18-tól közlekedik a két főváros között vasárnap kivételével minden nap az alábbi menetrend szerint.
 

Budapest – London City Airport (LCY) 07:00 08:45
Budapest –  London City Airport (LCY) 17:15 19:00
London City Airport (LCY) - Budapest 09:15 12:45
London City Airport (LCY) - Budapest 19:30 23:0


A LOT Embraer E190-es repülőgépekkel teljesíti majd az új útvonalat.

Ezzel az új járattal több járat indul majd Budapestről Londonba, mint Bécsből vagy Prágából.

London a legnépszerűbb úti cél Budapestről. A LOT piacra lépésével Luton, Stansted, Heathrow, Southend és Gatwick után a hatodik londoni repülőtér, a  London City Airport válik elérhetővé az utasok számára.

A légitársaság több mint 100 menetrend szerinti járatot kínál, köztük Budapestről New Yorkba, Chicagóba, Krakkóba és hamarosan Londonba; Varsóból pedig New York, Chicago, Los Angeles, Torontó, Peking, Szöul, Tokió és Szingapúr érhető el közvetlen LOT járattal.

A LOT hamarosan üzleti várót is nyit a budapesti repülőtéren .

Betöltés folyamatban ...