Válassza a Singapore Airlinest, ha Délkelet-Ázsiába, Ausztráliába vagy Új-Zélandra utazik!

Élvezze az utazás minden pillanatát!

A Singapore Airlines járataival már 35 ország 120 célállomása érhető el Szingapúrból, 5 különböző kiszolgálási osztályán mindenki megtalálja a számára megfelelő szolgáltatást.

Akár dolgozna, akár pihenne utazás közben, teljes körű, ingyenes és korlátlan wifit biztosít a légitársaság, hogy hosszú utak során is kapcsolatban maradhasson szeretteivel vagy üzleti partnereivel. Kóstolja meg a Singapore Airlines prémium osztályain a Michelin csillagos séfek által összeállított ételeket és borszakértő által nagy gondossággal választott borokat.

Ismerje meg a világ legjobb repülőtérét, a szingarpúri Changi airport-ot, amely nemcsak számtalan szórakozási és pihenési lehetőséget kínál az átszállási idő eltöltésére, de önálló turisztikai látványosságként is megállja a helyét.

Utazzon a világ legjobb légitársaságával* és élvezze az utazás minden pillanatát!

*Skytrax World Airline Awards 2023 (World's Best Airline, Best First Class Airline, Best First Class Comfort Amenities, Best Airline in Asia), Business Traveller Asia-Pacific Awards 2023 (Best Airline, Best Asia-Pacific Airline, Best First Class, Best Business Class, Best Premium Economy Class, Best Economy Class
Szingapúri járatok Európa számos nagyvárosából elérhetők (Frankfurt, München, Amszterdam, Zürich, Brüsszel, Isztambul), de Singapore Airlines repülőjegyek kényelmes átszállási időkkel budapesti kiindulással is foglalhatók (az Európán belüli utazás Lufthansa, KLM, Swiss, Brussels Airlines vagy Turkish Airlines járatain történik).

economy class ár premium economy class ár business class ár
Budapest Szingapúr 381 000 Ft-tól/fő 732 000 Ft-tól/fő 1 213 000 Ft-tól/fő
Budapest Bali Denpasar 383 000 Ft-tól/fő 812 000 Ft-tól/fő 1 553 000 Ft-tól/fő
Budapest Sydney 635 000 Ft-tól/fő 1 059 000 Ft-tól/fő 2 184 000 Ft-tól/fő

A fenti árak egy főre vonatkoznak, oda-vissza útra érvényesek és tartalmazzák az illetékeket. A repülőjegy árak az árfolyam és a szabad helyek függvényében változhatnak. 
Betöltés folyamatban ...