Kiváló lehetőségeket nyit meg az Ukraine International Airlines

Új napi járattal lép a magyar piacra június 15-től az Ukraine International Airlines, melynek hazai képviseletét az 1000 Út Utazási Iroda látja el.

Az ötlet nem új keletű, 2015 óta tervezték a kijevi járat elindítását, a szerződés tavaly született meg az iroda és a légitársaság között. Az útvonal mindkét irányba nagy érdeklődésre tarthat számot, a magyarok szempontjából a számtalan izgalmas átszállási lehetőség miatt, az ukránoknak pedig a vízummentesség hozhat nagyobb utazási kedvet.

Mint Oleg Ermilov, az 1000 Út Utazási Iroda ügyvezetője elmondta, a magyar piacnak szerinte Kijev mellett leginkább a Kaukázus és Délkelet-Ázsia lesz majd vonzó a légitársaság hálózatában, nemcsak az úti célok, hanem a vonzó árak matt is. A légitársaságról tudni kell ugyanis, hogy hagyományos légitársaságként magas szolgáltatási színvonalat nyújtanak (pl. businessosztály, előre rendelhető fedélzeti menü), ugyanakkor a diszkontfuvarozók modellje szerint alakítják az áraikat és egy útra is vásárolható náluk repülőjegy.

Fontos az is, hogy Grúziába például – amely egyre népszerűbb és kedveltebb úti cél – Tbiliszibe repülnek, nem pedig Kutaisibe, ahogyan a konkurens fuvarozó. Az ukrán légitársaság tavaly már 6 millió utast szállított, hálózatában 35 ország 80 városa szerepel.

Menetrend:

BUDAPEST 15:20 KIEV/KBP 18:00
KIEV/KBP 13:35 BUDAPEST 14:30
 

Forrás: turizmus.com

Betöltés folyamatban ...
Kövessen minket: