AirFrance KLM légitársaság

A világ bármely pontjára vásárol repülőjegyet az Air France KLM mindig jó választásnak bizonyul. 2004 májusában lépett szövetségre az Air France és a KLM Holland Királyi Légitársaság. Úgy váltak a legnagyobb európai légitársasági csoporttá, hogy közben megőrizték identitásukat, kereskedelmi és márkanevüket.
Zürich

LÉGITÁRSASÁGRÓL

A világ bármely pontjára vásárol repülőjegyet az Air France KLM mindig jó választásnak bizonyul. 2004 májusában lépett szövetségre az Air France és a KLM Holland Királyi Légitársaság. Úgy váltak a legnagyobb európai légitársasági csoporttá, hogy közben megőrizték identitásukat, kereskedelmi és márkanevüket. Mindkét légitársaság saját központjából indít kereskedelmi repülőjáratokat és cargojáratokat a világ 103 országába, 243 célállomásra. Az Air France központja a párizsi Charles de Gaulle repülőtér, a KLM központja Amszterdam Schipol repülőtere. 573 repülőgépből álló flottájuk lehetővé teszi, hogy több mint 77 millió utast szállítsanak évente. Az észak atlanti útvonalhálózat bővítése érdekében az Air France KLM szövetség a Delta Airlines-al üzemeltet közös repülőjáratokat. 2010-ben az Alitalia is csatlakozott a három légitársaság szövetségéhez. Közös árstruktúra kialakításával lehetővé tették, hogy repülőjegye megvásárlásakor kívánsága szerint kombinálhatja mind a négy légitársaság járatait változatlan áron.

SKYTEAM

A Skyteam tagjaiként meghatározó szerepet töltenek be Észak-Amerikában(Boston, New York, Chicago, Detroit, Los Angeles, Seattle, Las Vegas), Ázsiában( Bangkok, Hong Kong, Kuala Lumpur, Denpasar, Shanghai, Peking) Európában(Koppenhága, Edinburgh, Oslo, Birmingham, Bristol). A Kenya Airways partnereként olyan erős a pozíciójuk Afrikában (Cape Town, Dar es Salaam, Nairobi, Zanzibar, Kilimandjaro, Accra), hogy afrikai repülőjegy keresésekor biztosan szerepel Air France vagy KLM járat a találati listában.
A SkyTeam szövetség tagjai:  Aeroflot, Aerolineas Argentinas, AeroMexico, Air Europa, Air France, Alitalia, China Airlines, China Eastern, China Southern, Czech Airlines, Delta, Garuda Indonesia, Kenya Airways, KLM, Korean Air, Middle Eastern Airlines, Saudia, Tarom, Vietnam Airlines and Xiamen Airlines.

TÖRZSUTASPROGRAM

Ha repülőjegyet vásárol akár az Air France vagy a KLM légitársaság bármely járatára érdemes regisztrálnia magát közös törzsutas programjukba. A Flying Blue program tagjaként mindkét légitársaság repülőjáratain gyűjthet pontokat, mérföldeket. A pontokért vásárolhat  repülőjegyet vagy kényelmi szolgáltatásokat. Vásárolhat szállást, vagy értékes ajándékokat, bérelhet autót. A díjmentes regisztrációval kapcsolatban és a törzsutas programmal járó előnyökkel kapcsolatos további információkért keresse irodáinkat.

KÉNYELMI SZOLGÁLTATÁSOK

Helyezze magát kényelembe és válasszon a turista kabin első soraiban Economy comfort ülést nagyobb lábtérrel, laptop töltővel. Ez a szolgáltatás különösen a hosszú, tengerentúli repülőjáratokon kedvelt. Az ülések EUR 10 és EUR 180 közötti áron vásárolhatóak meg. Flying Blue tagok kedvezménnyel vásárolhatnak Economy comfort ülést. A komfort zónában a fedélzeti ellátás megegyezik a normál turista osztályéval.

AKCIÓS KLM/AIR FRANCE JEGYEK

Párizsi repülőjegyek kedvező áron: /parizs-repülőjegy-vasarlas-tippek

FRISS HÍREK

Március 27-től, vagyis a nyári menetrend bevezetésétől már négyszer közlekedik a KLM Budapest és Amszterdam között.
A járatbővítés elsődleges célja az utasok kényelmének biztosítása, de újabb lehetőségek nyílnak meg az üzleti utazók számára is.

A járatok az alábbi menetrend szerint közlekednek:

Budapest -  Amszterdam  06:10  08:15 Amszterdam - Budapest  08:40   10:35
 11:20   13:30  11:15   13:10
 13:55   16:05  14:20   16:15
 17:05   19:15  20:55   22:55
 

Az új járatnak köszönhetően számos úti cél kényelmesebb csatlakozási idővel, gyorsabban elérhető. Például Montrealba, Mexikóba, vagy Pekingbe utazóknak öt-hat órával kevesebbet kell várniuk a csatlakozásra a Schiphol repülőtéren.

A negyedik amszterdami járat bevezetésével az Air France-KLM légitársaság egyedülálló módon, napi nyolc járattal van jelen a hazai piacon. A KLM 2015 novemberétől folyamatosan bővíti flottáját Dreamliner gépekkel.
Ennek a típusnak a szén-dioxid kibocsátása 20 százalékkal alacsonyabb az átlagosnál. Legfontosabb fejlesztései közé az újonnan felszerelt kabinok tartoznak. A World Business Class ülései  már teljesen vízszintes helyzetbe, gyakorlatilag ággyá alakíthatóak, de a turista osztály is kényelmesebbé vált, 40 százalékkal hátrébb lehet dönteni az üléseket.

Betöltés folyamatban ...