KLM akciós repülőjegy: LAS VEGAS

Ne hagyja ki ezt a rendkívüli lehetőséget, foglalja le repülőjegyét november 30-ig!

Las Vegas „a világ szórakoztató központja”, ahol pezsgő éjszakai élettel, felejthetetlen show műsorokkal, világszínvonalú fellépésekkel és extrém látványosságokkal találkozhatunk! Vásároljon repülőjegyet Las Vegasba a KLM járataira és engedje, hogy a város különleges atmoszférája lenyűgözze!

Legfőbb látnivalói a Stripen sorakoznak: a különböző atmoszférájú, fényűző, világhírű szálloda-kaszinók és klubok, mint például a piramis formájú, ókori Egyiptomot idéző Luxor Hotel & Casino, a The Mirage, a Paris Las Vegasnál található Eiffel-torony, vagy a New York-New York, ahol a Szabadság-szobrot és a manhattani felhőkarcolókat is láthatjuk.
Legpazarabb, szerte a világon ismert szálloda-kaszinója talán az ókori római hangulatú Caesars Palace.

Felfedezheti a Venetian velencei atmoszférát idéző csatornáit, gondoláit és épületeit vagy elmenekülhet a Treasure Islandre.

Érdemes ellátogatni a Fermont Streetre is, ahol különféle éttermeket, üzleteket és az éjszakai életet is felfedezhetjük. Az utca jellegzetessége, hogy egy óriási acéltető borítja, ahová egész éjjel fantasztikus fény és lézer showt vetítenek.

Ha elég volt a szerencsejátékból és show-műsorokból, várnak még a város múzeumai: a Nevada State Museum, mely az állam és Vegas történelmét mutatja be, a The Las Vegas Natural History Museum természettudományi tárlata, gyerekekkel pedig a Lied Discovery Children’s Museum.
 

LAS VEGAS 199 900 Ft-tól
 

Foglalási időszak: 2019. november 30-ig
Minimum kinttartózkodás: 6 nap vagy 1 szombat éjszaka
Maximum kinttartózkodás: 3 hónap

Az árak 1 főre értendők, budapesti indulásra vonatkoznak, tartalmazzák az illetékeket, azonban nem tartalmazzák az esetleges hétvégi és szezonális felárakat.

A fenti ár az árfolyamváltozás és szabad helyek függvényében változhat!


A további részletekről érdeklődjön irodánkban!
Telefonszám: +36 1 354 7302
E-mail: repulojegy@otptravel.hu

2019. október 29.

Betöltés folyamatban ...