Sydney, Ausztrália repülőjegy vásárlás információk

Látni szeretné a világ legnagyobb természetes kikötőjét, a Sydney Harbourt és a Kikötő Hidat (Harbour Bridge)? Szívesen kipróbálná, milyen lehet a 2000-es Nyári Olimpia helyszínéül szolgáló ausztrál metropoliszban hajókázva felfedezni a látványosságokat? Netán megtanulna szörfözni a világ egyik leghíresebb tengerpartján, a szörfözők által is közkedvelt Bondi Beachen?  Vagy szívesen kémlelné az ausztrál öblöt a belvárosi, 309 méter magas kilátótoronyból, a Sydney Tower-ból? Úgy érzi, beteljesülne egy régi álma, ha részt vehetne egy előadáson a világhírű és ikonikus Sydney-i Operaházban? Foglaljon akciós repülőjegyet Sydneybe és utazzon el Ausztrália egyik legvonzóbb városába!

Turizmus

A Tasman-tengernél két óriási öbölre épült, tagolt partvidékű Sydney Ausztrália legidősebb, legnépesebb és legnagyobb kiterjedésű cosmopolita városa, melynek területe korunkban is egyre bővül az európai és ázsiai etnikumok letelepedésével. Sydney a központja az ausztrál kereskedelemnek, a kultúrának, a művészetnek, az oktatásnak, a divatnak, a zenei- és szórakoztató iparnak és a turizmusnak is.
 A város területén közel 70 strandolásra alkalmas homokos tengerpart, azaz beach található, köztük a szörfözők paradicsoma a Bondi Beach és a Manly Beach is.
Az 1970-es és 80-as évek alatt itt épült a mára modernizált és felhőkarcolókkal tarkított híres CBD negyed, a város üzleti negyede,  amelyet ma is Ausztrália pénzügyi központjaként tartanak számon. Az üzleti élet mellett azonban számos kulturális és turisztikai látványosság is idevonzza az érdeklődő látogatót, hiszen a legnagyobb és leglátogatottabb parkok is a CBD  városnegyedben találhatóak: az Ausztrál Nemzeti Tengerészeti Múzeum, a városi állatkert, a Taronga Zoo, továbbá a Kíni Kert, és a Hyde Park, melynek része a Királyi Botanikus Kert (Royal Botanic Garden) is. Sydney-hez tartozik a világ második legrégebbi nemzeti parkja is, a Királyi Nemzeti Park.
A szép és nemzetközileg is elismert múzeumok és galériák mellett, mint például az Új Dél Wales-i Művészeti Múzeum, a Kortárs Művészeti Múzeum, a Kínai Kortárs Művészeti Múzeum, a Sydney Múzeum, vagy az Iparművészeti és Tudományos Múzeum, különböző fesztiválok és kulturális rendezvények is otthont kapnak Sydneyben (például: Sydney Fesztivál, Sydney Filmfesztivál vagy a Biennálé Fesztivál).

Sydney Opera House

Sydney nyugati városhatárai egészen a Kék-hegyig (Blue Mountains) nyúlnak, ami a helyiek egyik kedvenc kirándulóhelye és ahol nemzeti park is működik. A vadregényes természeti táj szépségét színesítik a kanyonok, a híres Három nővér (Three sisters) sziklaformáció, a világ legmeredekebb vasútja és a függőleges sziklafalakról alázúduló, akár többszáz méter magas vízesések.
Ez a város ad otthont az ország egyik legrangosabb oktatási intézményének, a Sydney Egyetemnek (The University of Sydney) is, mely Ausztrália legrégebbi és egyben legnagyobb egyeteme. A város kiemelkedő intézményeivel a nemzetközi tanulmányokat folytató diákok oktatásában is jelentős szerepet tölt be.

Hasznos repülőjegy vásárlási tippek

Az Air Berlin - a fapados (diszkont) és klasszikus menetrend szerinti járatokat üzemeltető légitársaságok köztes kategóriáját képviselő - légitársaság kínál Budapestről olcsó repülőjegyet Sydneybe , ugyanakkor minőségi repülős utazást biztosít járataival az Etihad Airways, az Air France KLM, az Emirates Airlines, a Qatar Airways , a British Airways, a Lufthansa vagy az Alitalia légitársaság is. Az utóbb felsorolt nagy nemzetközi légitársaságok járataira is kifoghatunk Budapestről olcsó repülőjegyet Sydneybe, ha legalább 2-3 hónappal előbb lefoglaljuk azt.

Repülőtér információk

A Sydney-i Repülőtér (Sydney Kingsford Smith International Airport (IATA: SYD)) a Mascot nevű külvárosban található, ami az egyik legrégebbi folyamatosan működő repülőterek egyike a világon. A Sydney Kingsford Smith Nemzetközi Repülőtér Ausztrália legforgalmasabb reptere, a kontinens fő érkezési pontja, mely a városközponttól kb. 9 km-re található, ahonnan vonattal a belváros könnyen és gyorsan elérhető. Sydney az Ázsia-Óceánia közti transzport középpontja, Hong Kongba, Szingapúrba, Bangkokba, Tokióba és Szöulba napi többszöri járatok biztosításával. Ugyanakkor olyan európai nagyvárosok is elérhetőek innen repülővel, mint London, Párizs és Frankfurt. Dubait a Közel-Keletet, Észak- és Dél-Amerikát, de akár az afrikai kontinenst is elérhetjük Sydneyből induló repülőjáratokkal.

Tömegközlekedés

Az egykori brit gyarmatváros kezdetektől fogva kitűnő kikötési lehetőséget biztosít a hajók - és mára főként jachtok - számára, minőségi úthálózattal jól kiépített metropolisz. Számos park teszi élhetőbbé és azon kevés városok közé tartozik, ahol olyan jelentősek a kiépített vízi utak is, hogy a hajózás és a komp fontos része a tömegközlekedésnek. A Sydney Harbour a világ legnagyobb természetes kikötője. Sydney rendelkezik a világ egyik legnagyobb villamoshálózatával, illetve fejlett metróhálózata és busz gyorsvasút vonala is van.

Legjobb repülőjegy ajánlatok Budapest indulással Sydney érkezéssel oda-vissza útra

Budapest
Sydney
2018-10-31
2018-12-02
243 400 HUF/fő-től
Budapest
Sydney
2018-04-15
2018-05-03
249 600 HUF/fő-től
Budapest
Sydney
2018-10-31
2018-12-06
259 600 HUF/fő-től
Budapest
Sydney
2018-08-26
2018-10-04
259 600 HUF/fő-től
Budapest
Sydney
2018-05-16
2018-11-15
259 600 HUF/fő-től
Budapest
Sydney
2018-09-02
2018-11-27
259 700 HUF/fő-től
Budapest
Sydney
2018-09-02
2018-11-25
259 700 HUF/fő-től
Budapest
Sydney
2018-12-12
2019-01-13
259 800 HUF/fő-től
Budapest
Sydney
2018-11-07
2018-11-27
260 100 HUF/fő-től
Budapest
Sydney
2018-04-11
2018-04-21
260 100 HUF/fő-től

Vélemények, hozzászólások:

Még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás:
Beküld

További kapcsolódó cikkek:

Linz Ausztria gazdasági központjainak egyike, Felső-Ausztria tartományának székhelye, mely a Duna 2 partján található. Kulturális és ún. jövőorientált kreatív város, amely egyedien megélhető élményeket kínál. Foglaljon olcsó repülőjegyet Linzbe és látogasson el Európa legmodernebb Zeneszínházába vagy az Ars Electronica Centerbe, ahol fantasztikus interaktív élményekben lehet része, miközben a digitális művészet és technológia világába merül alá!

Anchorage Alaszka legnépesebb és legmodernebb városa, pénzügyi, közlekedési és turisztikai csomópontja. Izgalmas múzeumok, virágos parkok, lenyűgözően szép táj és vadvilág várják az ide látogatókat. Foglaljon olcsó repülőjegyet az alaszkai Anchorage kikötőbe és fedezze fel a környező hegyláncokat és élővilágát vagy élvezze a természetben űzhető sportolási lehetőségeket!

Halifax Kanadában található város, Új-Skócia (Nova Scotia) tartomány székhelye, forgalmas tengeri kikötő. Az első angol települések egyike volt Kanadában, napjainkban az Atlanti tartományok kereskedelmi és adminisztratív központja, mely a mai napig megőrizte országon belüli haditengerészeti jelentőségét. Foglaljon olcsó repülőjegyet Halifaxba és látogasson el erődítményébe, a Citadellába, valamint a citadella dombján magasodó híres Old Town Clock óratornyhoz is és élvezze a panorámát a városra!

Úticélok:

Úticélok Európa
Úticélok Amerika
Úticélok Ázsia
Úticélok Afrika
Úticélok Ausztrália és Óceánia

Aalborg, Dánia repülőjegy foglalás információk

Aarhus, Dánia repülőjegy foglalás információk

Abbotsford, Kanada repülőjegy foglalás információk

Aberdeen, Skócia repülőjegy foglalás információk

Abu-Dhabi, Egyesült Arab Emirátusok repülőjegy foglalás információk

Acapulco, Mexikó repülőjegy foglalás információk

Adelaide, Ausztrália repülőjegy foglalás információk

Agadir, Marokkó repülőjegy foglalás információk

Alicante, Costa Blanca, Spanyolország repülőjegy vásárlás információk

Almati, Kazahsztán repülőjegy foglalás információk

Ammán, Jordánia repülőjegy foglalás információk

Amszterdam repülőjegy foglalás és vásárlás információk

Anchorage, Alaszka, USA repülőjegy foglalás információk

Ankara, Törökország repülőjegy foglalás információk

Antalya, Törökország repülőjegy foglalás információk

Antananarivo, Madagaszkár repülőjegy foglalás információk

Antigua, Antigua és Barbuda repülőjegy foglalás információk

Antwerpen, Belgium repülőjegy vásárlás információk

Apia, Szamoa repülőjegy foglalás információk

Aruba, Holland Antillák repülőjegy foglalás információk

Ashgabat, Türkmenisztán repülőjegy foglalás információk

Asszuán, Egyiptom repülőjegy foglalás információk

Asztana, Kazahsztán repülőjegy foglalás információk

Athén, Görögország repülőjegy vásárlás információk

Atlanta, Usa repülőjegy foglalás információk

Auckland, Új-Zéland repülőjegy vásárlás információk

Austin, Texas, USA repülőjegy foglalás információk

Avignon, Franciaország repülőjegy foglalás információk

Baku, Azerbajdzsán repülőjegy vásárlás információk

Baltimore, Maryland, USA repülőjegy foglalás információk

Bangkok, Thaiföld repülőjegy vásárlás információk

Barcelona, Spanyolország repülőjegy vásárlás információk

Bari, Olaszország repülőjegy vásárlás információk

Batumi, Grúzia repülőjegy foglalás információk

Bázel, Svájc repülőjegy vásárlás információk

Bejrút, Libanon repülőjegy foglalás információk

Belém do Pará, Brazília, Dél-Amerika repülőjegy vásárlás információk

Belfast, Írország repülőjegy foglalás információk

Belizeváros, Belize, repülőjegy foglalás információk

Bengaluru (Bangalor), India repülőjegy foglalás információk

Bergamo, Olaszország repülőjegy foglalás információk

Bergen, Norvégia repülőjegy foglalás információk

Berlin, Németország repülőjegy vásárlás információk

Bilbao, Spanyolország repülőjegy foglalás információk

Birmingham, Anglia repülőjegy foglalás információk

Bogotá, Kolumbia repülőjegy foglalás információk

Bologna, Olaszország repülőjegy vásárlás információk

Bora Bora, Francia Polinézia repülőjegy foglalás információk

Bordeaux, Franciaország repülőjegy foglalás információk

Boston, Massachusetts, Amerika repülőjegy vásárlás információk

Brazíliaváros, Brazília repülőjegy foglalás információk

Bridgetown, Barbados repülőjegy foglalás információk

Brisbane, Ausztrália repülőjegy foglalás információk

Bristol, Anglia repülőjegy vásárlás információk

Brüsszel, Belgium repülőjegy vásárlás információk

Buenos Aires, Argentína repülőjegy vásárlás információk

Bukarest, Románia repülőjegy foglalás információk

Bukhara, Üzbegisztán repülőjegy foglalás információk

Burgasz, Bulgária repülőjegy foglalás információk

Cagliari, Szardínia, Olaszország repülőjegy foglalás információk

Cairns, Queensland, Ausztrália repülőjegy foglalás információk

Canberra, Ausztrália repülőjegy foglalás információk

Cancun, Mexikó repülőjegy foglalás információk

Cardiff, Wales, Egyesült Királyság repülőjegy foglalás információk

Cartagena, Kolumbia repülőjegy foglalás információk

Casablanca, Marokkó repülőjegy vásárlás információk

Catania, Szicília, Olaszország repülőjegy vásárlás információk

Charleston, Dél-Karolina, USA repülőjegy foglalás információk

Charlotte, Észak-Karolina, USA repülőjegy foglalás információk

Charlottetown, Prince Edward-sziget, Kanada repülőjegy foglalás információk

Chennai (Madrász), India repülőjegy vásárlás információk

Chicago, Illinois, USA repülőjegy vásárlás információk

Chisinau (Kisinyov), Moldova repülőjegy foglalás információk

Christchurch, Új-Zéland repülőjegy foglalás információk

Cincinnati, Ohio, USA repülőjegy foglalás információk

Cleveland, Ohio, USA repülőjegy foglalás információk

Colombo, Srí Lanka repülőjegy vásárlás információk

Columbus, Ohio, USA repülőjegy foglalás információk

Cork, Írország repülőjegy foglalás információk

Csangsa, Kína repülőjegy foglalás információk

Csiangmaj (Chiang Mai), Thaiföld repülőjegy foglalás információk

Csungking, Kína repülőjegy foglalás információk

Dakar, Szenegál repülőjegy foglalás információk

Dakka, Banglades repülőjegy foglalás információk

Dar es Salaam, Tanzánia repülőjegy foglalás információk

Dayton, Ohio, USA repülőjegy foglalás információk

Delhi, India repülőjegy vásárlás információk

Denpasar, Bali, Indonézia repülőjegy vásárlás információk

Denver, Colorado, USA repülőjegy foglalás információk

Doha, Katar

Dortmund, Németország repülőjegy foglalás információk

Dubai, Egyesült Arab Emirátusok

Dublin – izgalmas úti cél

Dubrovnik, Dalmácia, Horvátország repülőjegy foglalás információk

Durban, Dél-afrikai Köztársaság repülőjegy foglalás információk

Düsseldorf, Németország repülőjegy foglalás információk

Dzsibuti (Djibouti City) repülőjegy foglalás információk

Edinburgh, Skócia repülőjegy foglalás információk

Edmonton, Kanada repülőjegy foglalás információk

Eindhoven, Hollandia repülőjegy vásárlás információk

Éjlát (Eilat), Izrael repülőjegy foglalás információk

Esz-Szavíra (Essaouira), Marokkó repülőjegy foglalás információk

Fairbanks, Alaszka repülőjegy foglalás információk

Faro, Portugália repülőjegy foglalás információk

Feröer-szigetek, Dánia repülőjegy foglalás információk

Fez, Marokkó repülőjegy foglalás információk

Fidzsi-szigetek, Nadi repülőjegy vásárlás információk

Firenze, Olaszország repülőjegy foglalás információk

Fokváros (Cape Town), Dél-afrikai Köztársaság repülőjegy vásárlás információk

Fort Lauderdale, Florida, USA repülőjegy foglalás információk

Fort-de-France, Martinique repülőjegy foglalás információk

Fortaleza, Brazília repülőjegy foglalás információk

Frankfurt, Németország repülőjegy foglalás információk

Fuerteventura, Spanyolország repülőjegy foglalás információk

Fukuoka, Japán repülőjegy foglalás információk

Funchal, Madeira, Portugália repülőjegy vásárlás információk

Gdansk, Lengyelország repülőjegy foglalás információk

Genf, Svájc repülőjegy vásárlás információk

Glasgow, Skócia repülőjegy vásárlás információk

Goa, India repülőjegy foglalás információk

Göteborg, Svédország repülőjegy foglalás információk

Halifax, Kanada repülőjegy foglalás információk

Hamburg, Németország repülőjegy vásárlás információk

Hangcsou (Hangzhou), Kína repülőjegy foglalás információk

Hannover, Németország repülőjegy foglalás információk

Hanoi, Vietnám repülőjegy foglalás információk

Havanna, Kuba repülőjegy foglalás információk

Helsinki, Finnország repülőjegy vásárlás információk

Ho Si Minh-város (Saigon), Vietnám repülőjegy foglalás információk

Hong Kong repülőjegy vásárlás információk

Honolulu, Hawaii-szigetek repülőjegy vásárlás információk

Houston,Texas, USA repülőjegy foglalás információk

Hszian (Xian), Kína repülőjegy foglalás információk

Hszining, Kína repülőjegy foglalás információk

Hurghada, Egyiptom repülőjegy foglalás információk

Ibiza, Spanyolország repülőjegy vásárlás információk

Iszfahán, Irán repülőjegy foglalás információk

Iszlámábád, Pakisztán repülőjegy foglalás információk

Isztambul, Törökország repülőjegy vásárlás információk

Izmir, Törökország repülőjegy foglalás információk

Jacksonville, Florida, USA repülőjegy foglalás információk

Jakarta, Jáva, Indonézia repülőjegy foglalás információk

Jazd, Irán repülőjegy foglalás információk

Johannesburg, Dél-afrikai Köztársaság repülőjegy foglalás információk

Juneau, Alaszka, USA repülőjegy foglalás információk

Kairó, Egyiptom repülőjegy vásárlás információk

Kalkutta (Kolkata), India repülőjegy foglalás információk

Kampala, Uganda repülőjegy foglalás információk

Kaohsziung, Tajvan repülőjegy foglalás információk

Karacsi, Pakisztán repülőjegy foglalás információk

Betöltés folyamatban ...
Kövessen minket: