San Francisco, Kalifornia, Amerika repülőjegy vásárlás információk

Régóta vágyik Kalifornia egyik legnépszerűbb városába, San Franciscoba? Szeretne a világhírű Golden Gate függőhídon átkelni vagy a festői szépségű, meredek dombokat szelve a történelmi siklón utazni? Esetleg az egykori börtönsziget, az Alcatraz meglátogatását fontolgatja? Vásároljon kedvezményes repülőjegyet San Franciscoba és gyönyörködjön a San Franciscoi-öböl látványában!
Golden Gate Bridge

Turizmus

Az észak-amerikai San Francisco város a kaliforniai San Francisco Bay Area elnevezésű régió közlekedési, pénzügyi és kulturális központja. A város a Csendes-óceán partján, a San Franciscoi-öbölben fekszik. San Francisco Kalifornia legsűrűbben lakott nagyvárosa, az állam 4. legnagyobb városa, ahol több, mint 7 millió ember él.

A hatalmas öböl, a tengerszoros, a meredek dombok sajátosan elbűvölő környezetet kölcsönöznek San Francisconak.  Az óceáni hatás miatt klímája enyhe, igen kellemes. A parti fekvésnek köszönhetően sokszor előfordul a köd, mely hatalmas lepelként takarja el a várost. A mintegy másfél évszádos múltra visszatekintő San Francisco híres az itt nagy számban letelepedett egyes népcsoportokról (jelentős kínai, olasz, német kisebbséggel rendelkezik), illetve a viktoriánus-kori és modern építészet keveredéséből kialakult eklektikus stílusú épületeiről, meredek utcáiról. Napjainkban San Francisco az egyik legnépszerűbb idegenforgalmi célpont a világon. Leghíresebb látványosságai a 2 kilométer hosszú Golden Gate-híd, a Transamerica piramis, a meredek dombokon föl-alá közlekedő kábelvasút (sikló) és az Alcatraz börtönsziget.

Az egyik legcsodálatosabb látvány a városról, a hidakról és az Angyal-szigetről (Angel Island) a San Franciscoi-öbölből tárulhat elénk, ezért érdemes hajóra szállva egy öböl-túrára is beneveznünk. Az Alcatraz-szigetet csak az erre szakosodott túrára történő befizetéssel látogathatjuk meg, de ha részt veszünk egy öböl-túrán, a hajónk lassan körbehajózza az egykori börtönszigetet is.

San Francisco az ún. underground zene melegágya is, az itt megjelenő zenei stílusok széles skálájával találkozhatunk (Pl.: pop, rock, folk, jazz, stb.) és rengeteg bár és klub kínál különféle zenés programot.

Lévén Észak-Amerika legnagyobb Kínai negyede (Chinatown) és egyben a nyugati területek egyik legnagyobb kínai kolóniája található a városban, San Francisco az ázsiai
konyha különféle nemzeti étkeinek is egyik legjobb színhelye: a koreai, thai, indiai, kínai, japán és burmai konyhát képviselő éttermekkel sűrűn találkozhatunk a városban.

Hasznos repülőjegy vásárlási tippek

Az Air Berlin - a fapados (diszkont) és klasszikus menetrend szerinti járatokat üzemeltető repülőtársaságok köztes kategóriáját képviselő légitársaság - és a Condor kínál Budapestről olcsó repülőjegyet San Franciscoba, ugyanakkor minőségi repülős utazást biztosít járataival a Turkish Airlines, az Air France KLM, a United Airlines, az Austrian Airlines, a British Airways, a Lufthansa vagy a SWISS légitársaság is. Az utóbb felsorolt nagy nemzetközi repülőtársaságok járataira is kifoghatunk Budapestről olcsó repülőjegyet, ha legalább 2-3 hónappal előbb lefoglaljuk azt.

Repülőtér információk

San Francisco 2 repülőtérrel rendelkezik. Fő reptere, a San Francisco Nemzetközi Repülőtér (San Francisco International (IATA: SFO)) kb. 16 km-re délre fekszik a várostól és a világ egyik legnagyobb repülőtereként tartják számon. Hatalmas forgalmat bonyolít le és utasai kényelmét széleskörű kiszolgáló egységekkel (éttermek, bárok, üzletek, csomagmegőrzők, nyilvános zuhanyzók, orvosi ellátás, katonai személyzet, stb.) biztosítja. A Virgin America és a United Airlines bázis légikikötője. Ez az egyik fő közlekedési csomópont az ázsiai, latin-amerikai és európai nemzetközi repülőjáratok számára.
Az Oakland Nemzetközi Repülőtér (Oakland International (IATA: OAK)) a keleti parton fekszik és járataival Mexikó, valamint Skandinávia számos célállomásával áll légi összeköttetésben. Ez a Southwest Airlines légibázisa.
A san josei Norman Y. Mineta San Jose Nemzetközi Repülőtér (Norman Y. Mineta San Jose International (IATA: SJC))  kb. 1 órányira található San Francisco  belvárosától délre, ahonnan is a British Airways napi szintű járatot üzemeltet a London Heathrow repülőtérre.
A San Francisco Repülőtérről és az Oakland Repülőtérről könnyen és kényelmesen megközelíthető San Francisco belvárosa a Bay Area Rapid Transit (BART) vonataival, amelyek sűrűn, 15-20 percenként közlekednek mindennap.

Tömegközlekedés

San Francisco tömegközlekedési hálózata rendkívül átfogóan és jól kiépített: utazhatunk metróval, busszal, trolival, villamossal vagy a híres kábelvasúton a történelmi siklóval is. A vizen pedig természetesen számtalan hajó és komptársaság szolgálja ki az utasok igényeit. Vonattal a Bay Area Rapid Transit (BART) és a Caltrain vasutak szolgáltatásait vehetjük igénybe regionális szinten.
A Golden Gate-híd hatsávos autóútja mellett gyalogosan vagy kerékpárral is átkelhetünk az USA második leghosszabb függőhídján.

Legjobb repülőjegy ajánlatok Budapest indulással San Francisco érkezéssel oda-vissza útra

Budapest
San Francisco
2018-05-10
2018-05-14
150 800 HUF/fő-től
Budapest
San Francisco
2018-04-27
2018-05-12
152 100 HUF/fő-től
Budapest
San Francisco
2018-04-29
2018-05-28
152 900 HUF/fő-től
Budapest
San Francisco
2018-04-03
2018-04-13
154 400 HUF/fő-től
Budapest
San Francisco
2018-04-09
2018-04-23
154 500 HUF/fő-től
Budapest
San Francisco
2018-04-12
2018-04-19
154 800 HUF/fő-től
Budapest
San Francisco
2018-04-11
2018-04-24
155 200 HUF/fő-től
Budapest
San Francisco
2018-04-03
2018-04-17
158 800 HUF/fő-től
Budapest
San Francisco
2018-05-21
2018-05-27
158 800 HUF/fő-től
Budapest
San Francisco
2018-05-16
2018-06-09
161 500 HUF/fő-től

Vélemények, hozzászólások:

Még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás:
Beküld

További kapcsolódó cikkek:

Halifax Kanadában található város, Új-Skócia (Nova Scotia) tartomány székhelye, forgalmas tengeri kikötő. Az első angol települések egyike volt Kanadában, napjainkban az Atlanti tartományok kereskedelmi és adminisztratív központja, mely a mai napig megőrizte országon belüli haditengerészeti jelentőségét. Foglaljon olcsó repülőjegyet Halifaxba és látogasson el erődítményébe, a Citadellába, valamint a citadella dombján magasodó híres Old Town Clock óratornyhoz is és élvezze a panorámát a városra!

Orán Algéria északnyugati részén, a Földközi-tenger partján fekvő város. Gyönyörű tengerpartját Nizza partvonala ihlette, ahol hosszú, hangulatos kávézókkal, éttermekkel és fagylaltozókkal teli sétány fut, és ami gyönyörű kilátást nyújt a tengerre és Fort Santa Cruz szikláira. Foglaljon olcsó repülőjegyet Oránba és fedezze fel az ország legnagyobb bazárjainak egyikét, a Le Marché de Medina Jedida hangulatos vásárait!

Austin az Amerikai Egyesült Államokban található Texas állam fővárosa, annak középső területén, a Colorado folyó partján. Oktatási, ipari, kulturális, közigazgatási, valamint közismert zenei központ, az "Élőzene fővárosa". Az állam legnagyobb egyetemének, a University of Texas-nak az otthona, Texas állam "Szilikon-völgye". Foglaljon olcsó repülőjegyet Austinba és élvezze a különböző zenei fesztiválok, zenei klubok és westernkocsmák vagy épp a profi és amatőr utcai zenészek nyújtotta szórakozási lehetőségeket, egész évben!

Úticélok:

Úticélok Európa
Úticélok Amerika
Úticélok Ázsia
Úticélok Afrika
Úticélok Ausztrália és Óceánia

Aalborg, Dánia repülőjegy foglalás információk

Aarhus, Dánia repülőjegy foglalás információk

Abbotsford, Kanada repülőjegy foglalás információk

Aberdeen, Skócia repülőjegy foglalás információk

Abu-Dhabi, Egyesült Arab Emirátusok repülőjegy foglalás információk

Acapulco, Mexikó repülőjegy foglalás információk

Adelaide, Ausztrália repülőjegy foglalás információk

Agadir, Marokkó repülőjegy foglalás információk

Alicante, Costa Blanca, Spanyolország repülőjegy vásárlás információk

Almati, Kazahsztán repülőjegy foglalás információk

Ammán, Jordánia repülőjegy foglalás információk

Amszterdam repülőjegy foglalás és vásárlás információk

Ankara, Törökország repülőjegy foglalás információk

Antalya, Törökország repülőjegy foglalás információk

Antananarivo, Madagaszkár repülőjegy foglalás információk

Antigua, Antigua és Barbuda repülőjegy foglalás információk

Antwerpen, Belgium repülőjegy vásárlás információk

Apia, Szamoa repülőjegy foglalás információk

Aruba, Holland Antillák repülőjegy foglalás információk

Ashgabat, Türkmenisztán repülőjegy foglalás információk

Asszuán, Egyiptom repülőjegy foglalás információk

Asztana, Kazahsztán repülőjegy foglalás információk

Athén, Görögország repülőjegy vásárlás információk

Atlanta, Usa repülőjegy foglalás információk

Auckland, Új-Zéland repülőjegy vásárlás információk

Austin, Texas, USA repülőjegy foglalás információk

Avignon, Franciaország repülőjegy foglalás információk

Baku, Azerbajdzsán repülőjegy vásárlás információk

Baltimore, Maryland, USA repülőjegy foglalás információk

Bangkok, Thaiföld repülőjegy vásárlás információk

Barcelona, Spanyolország repülőjegy vásárlás információk

Bari, Olaszország repülőjegy vásárlás információk

Batumi, Grúzia repülőjegy foglalás információk

Bázel, Svájc repülőjegy vásárlás információk

Bejrút, Libanon repülőjegy foglalás információk

Belém do Pará, Brazília, Dél-Amerika repülőjegy vásárlás információk

Belfast, Írország repülőjegy foglalás információk

Belizeváros, Belize, repülőjegy foglalás információk

Bengaluru (Bangalor), India repülőjegy foglalás információk

Bergamo, Olaszország repülőjegy foglalás információk

Bergen, Norvégia repülőjegy foglalás információk

Berlin, Németország repülőjegy vásárlás információk

Bilbao, Spanyolország repülőjegy foglalás információk

Birmingham, Anglia repülőjegy foglalás információk

Bogotá, Kolumbia repülőjegy foglalás információk

Bologna, Olaszország repülőjegy vásárlás információk

Bora Bora, Francia Polinézia repülőjegy foglalás információk

Bordeaux, Franciaország repülőjegy foglalás információk

Boston, Massachusetts, Amerika repülőjegy vásárlás információk

Brazíliaváros, Brazília repülőjegy foglalás információk

Bridgetown, Barbados repülőjegy foglalás információk

Brisbane, Ausztrália repülőjegy foglalás információk

Bristol, Anglia repülőjegy vásárlás információk

Brüsszel, Belgium repülőjegy vásárlás információk

Buenos Aires, Argentína repülőjegy vásárlás információk

Bukarest, Románia repülőjegy foglalás információk

Bukhara, Üzbegisztán repülőjegy foglalás információk

Burgasz, Bulgária repülőjegy foglalás információk

Cagliari, Szardínia, Olaszország repülőjegy foglalás információk

Cairns, Queensland, Ausztrália repülőjegy foglalás információk

Canberra, Ausztrália repülőjegy foglalás információk

Cancun, Mexikó repülőjegy foglalás információk

Cardiff, Wales, Egyesült Királyság repülőjegy foglalás információk

Cartagena, Kolumbia repülőjegy foglalás információk

Casablanca, Marokkó repülőjegy vásárlás információk

Catania, Szicília, Olaszország repülőjegy vásárlás információk

Charleston, Dél-Karolina, USA repülőjegy foglalás információk

Charlotte, Észak-Karolina, USA repülőjegy foglalás információk

Charlottetown, Prince Edward-sziget, Kanada repülőjegy foglalás információk

Chennai (Madrász), India repülőjegy vásárlás információk

Chicago, Illinois, USA repülőjegy vásárlás információk

Chisinau (Kisinyov), Moldova repülőjegy foglalás információk

Christchurch, Új-Zéland repülőjegy foglalás információk

Cincinnati, Ohio, USA repülőjegy foglalás információk

Cleveland, Ohio, USA repülőjegy foglalás információk

Colombo, Srí Lanka repülőjegy vásárlás információk

Columbus, Ohio, USA repülőjegy foglalás információk

Cork, Írország repülőjegy foglalás információk

Csangsa, Kína repülőjegy foglalás információk

Csiangmaj (Chiang Mai), Thaiföld repülőjegy foglalás információk

Csungking, Kína repülőjegy foglalás információk

Dakar, Szenegál repülőjegy foglalás információk

Dakka, Banglades repülőjegy foglalás információk

Dar es Salaam, Tanzánia repülőjegy foglalás információk

Dayton, Ohio, USA repülőjegy foglalás információk

Delhi, India repülőjegy vásárlás információk

Denpasar, Bali, Indonézia repülőjegy vásárlás információk

Denver, Colorado, USA repülőjegy foglalás információk

Doha, Katar

Dortmund, Németország repülőjegy foglalás információk

Dubai, Egyesült Arab Emirátusok

Dublin – izgalmas úti cél

Dubrovnik, Dalmácia, Horvátország repülőjegy foglalás információk

Durban, Dél-afrikai Köztársaság repülőjegy foglalás információk

Düsseldorf, Németország repülőjegy foglalás információk

Dzsibuti (Djibouti City) repülőjegy foglalás információk

Edinburgh, Skócia repülőjegy foglalás információk

Edmonton, Kanada repülőjegy foglalás információk

Eindhoven, Hollandia repülőjegy vásárlás információk

Éjlát (Eilat), Izrael repülőjegy foglalás információk

Esz-Szavíra (Essaouira), Marokkó repülőjegy foglalás információk

Fairbanks, Alaszka repülőjegy foglalás információk

Faro, Portugália repülőjegy foglalás információk

Feröer-szigetek, Dánia repülőjegy foglalás információk

Fez, Marokkó repülőjegy foglalás információk

Fidzsi-szigetek, Nadi repülőjegy vásárlás információk

Firenze, Olaszország repülőjegy foglalás információk

Fokváros (Cape Town), Dél-afrikai Köztársaság repülőjegy vásárlás információk

Fort Lauderdale, Florida, USA repülőjegy foglalás információk

Fort-de-France, Martinique repülőjegy foglalás információk

Fortaleza, Brazília repülőjegy foglalás információk

Frankfurt, Németország repülőjegy foglalás információk

Fuerteventura, Spanyolország repülőjegy foglalás információk

Fukuoka, Japán repülőjegy foglalás információk

Funchal, Madeira, Portugália repülőjegy vásárlás információk

Gdansk, Lengyelország repülőjegy foglalás információk

Genf, Svájc repülőjegy vásárlás információk

Glasgow, Skócia repülőjegy vásárlás információk

Goa, India repülőjegy foglalás információk

Göteborg, Svédország repülőjegy foglalás információk

Halifax, Kanada repülőjegy foglalás információk

Hamburg, Németország repülőjegy vásárlás információk

Hangcsou (Hangzhou), Kína repülőjegy foglalás információk

Hannover, Németország repülőjegy foglalás információk

Hanoi, Vietnám repülőjegy foglalás információk

Havanna, Kuba repülőjegy foglalás információk

Helsinki, Finnország repülőjegy vásárlás információk

Ho Si Minh-város (Saigon), Vietnám repülőjegy foglalás információk

Hong Kong repülőjegy vásárlás információk

Honolulu, Hawaii-szigetek repülőjegy vásárlás információk

Houston,Texas, USA repülőjegy foglalás információk

Hszian (Xian), Kína repülőjegy foglalás információk

Hszining, Kína repülőjegy foglalás információk

Hurghada, Egyiptom repülőjegy foglalás információk

Ibiza, Spanyolország repülőjegy vásárlás információk

Iszfahán, Irán repülőjegy foglalás információk

Iszlámábád, Pakisztán repülőjegy foglalás információk

Isztambul, Törökország repülőjegy vásárlás információk

Izmir, Törökország repülőjegy foglalás információk

Jacksonville, Florida, USA repülőjegy foglalás információk

Jakarta, Jáva, Indonézia repülőjegy foglalás információk

Jazd, Irán repülőjegy foglalás információk

Johannesburg, Dél-afrikai Köztársaság repülőjegy foglalás információk

Juneau, Alaszka, USA repülőjegy foglalás információk

Kairó, Egyiptom repülőjegy vásárlás információk

Kalkutta (Kolkata), India repülőjegy foglalás információk

Kampala, Uganda repülőjegy foglalás információk

Kaohsziung, Tajvan repülőjegy foglalás információk

Karacsi, Pakisztán repülőjegy foglalás információk

Kárpathos, Görögország repülőjegy foglalás információk

Betöltés folyamatban ...
Kövessen minket: