Düsseldorf, Németország repülőjegy foglalás információk

Kíváncsi Németország egyik leggazdagabb és legsikkesebb városára, a Rajna partján elterülő Düsseldorfra? Szívesen sétálna a világ egyik legszebb sugárútján a kirakatokat nézegetve, a hatalmas parkokban piknikezne vagy a Rheinturm TV-torony tetejéről csodálná a panorámát? Foglaljon olcsó repülőjegyet Düsseldorfba és fedezze fel a divatvilág egyik fellegvárát!

Turizmus

Düsseldorf a németországi Észak-Rajna-Vesztfália szövetségi tartomány fővárosa. A Rajna partján terül el, 3 kikötővel rendelkezik. Jelentős közlekedési, ipari és pénzügyi csomópont, Németország egyik legnagyobb és legfontosabb városa, a Rajna-Ruhr-vidék egyik gazdasági központja. Több nemzetközi nagyvállalat - bank, divatház, reklámügynökség, stb. - székhelye, számos komoly nemzetközi rendezvény (fórum, szakkiállítás, vásár, stb.) rendszeres helyszíne. A divat egyik németországi fellegvára.

Düsseldorf Németország egyik leggazdagabb városa, egy sikkes, kifinomult cosmopolita nagyváros, ahol könnyed jóléttel és hedonista atmoszférával találkozhat a látogató. Pezsgő kulturális élettel, világszínvonalú művészeti múzeumokkal, középkori hangulatú óvárossal és modern, divatos, de művészi újvárosi negyeddel.

A világ egyik legszebb sugárútjának tartják a Königsallee-t, röviden "Kö"-t, mely Düsseldorf ikonikussá vált utcája. Ez a német Champs- Élysées, az elegáns bevásárlóutca és sétány luxus üzletekkel, trendi kávézókkal és első osztályú éttermekkel. A kis csatorna mentén kiépített sétányt több mint 200 fa szegélyezi, két oldalát hidak kapcsolják össze és szökőkutak, szobrok díszítik.

Az egyik legszebb Rajna-parti sétány az 1990-es évek végére készült el és hamar a helyiek egyik kedvenc nyári találkozóhelyévé vált: a sétány az óvárost és az újjászületett kikötőt köti össze, tele hangulatos bárokkal és kávézókkal. Az egykori kikötő, a MedienHafen (Média Kikötő) ma a régi és az új különleges ötvözete, ami nemzetközileg is elismert építészek munkáit tükrözi: a korábbi raktárépületek felújított épületkomplexumaiban napjainkban nagyságrendileg 800 vállalat irodája működik, elsősorban a média, a kommunikáció, a divat és az építészet területéről. Érdemes felfedezni, hiszen az új épületek között gyakran egy-egy régi falat vagy lépcsőt láthatunk, melyet gyönyörű, a modern lehetőségekkel kevert megoldásokkal őriztek meg.

A város egyik legjelentősebb történelmi épülete 18. századi Benrath-kastély, gyönyörű parkkal és az Európai Kertművészeti Múzeummal. Az egykor nyári rezidenciaként és vadászkastélyként szolgáló palota tökéletes példája a késő barokk korra jellemző kertépítészetnek, a fényűző lakberendezésnek és a művészeti törekvéseknek. A egykori düsseldorfi vár, majd barokk palota helyén kialakított Burgplatz napjainkban a város egyik nyüzsgő területe, ahol sok étteremmel és rengeteg üzlettel találkozhatunk. A régi vártoronyban a 2000 éves múltra visszatekintő rajnai hajózás történetét bemutató múzeummal ismerkedhetünk meg.

Az óváros központi tere a középkori Piactér a Városháza épületével, ahol a turisták kedvéért ma is hetente rendeznek piacot. Ez a tér ad otthont minden év november 11-én a düsseldorfi karneválnak és a karácsonyi vásárnak is, a város karácsonyfájával. A Piactér legjelentősebb épülete a 16. századi Városháza, 3 különböző periódusban kialakított különálló épületből. Düsseldorf vélhetőleg legrégebbi épülete a ferde tornyáról híres Szent Lambert katolikus templom, amely a város védőszentjének, Szent Apollinarisnak a maradványait őrzi.

Düsseldorf a hatalmas parkok városa is: legnagyobb parkja, a Hofgarten, Németország legrégebben alapított közparkja, amely az angolkertek és a barokk parkok stílusának keveredésével került kialakításra. Ez a "város tüdeje", 2 tóval, 2 játszótérrel és 2 kutyafuttatóval. A parkban több műemléket és modern alkotást is láthatunk. A 240,5 m magas Rheinturm (Rajna-torony) a nagyváros tévétornya, egyben egyik jelképe és legmagasabb építménye. Tetejéről páratlan kilátásban lehet részünk az egész városra.

Ha pedig elég volt a városnézésből, kóstoljuk meg a Currywurst kolbászkát, hűsítsük magunkat a város nevezetes barna söreivel, egy-egy pohár Hannen vagy Schlösser Alt nedűvel és fizessünk be egy rajnai hajótúrára, hogy más perspektívából is megismerhessük a várost és környékét!

Hasznos repülőjegy vásárlás tippek

Számos fapados repülőtársaság - mint például a Wizz Air, az Air Berlin, a Vueling vagy az Eurowings - kínál Budapestről olcsó repülőjegyet Düsseldorfba, ugyanakkor minőségi repülős utazást biztosít járataival az Air France KLM, a British Airways, a Lufthansa, az Austrian Airlines, a Czech Airlines vagy a SWISS légitársaság is. Az utóbb felsorolt nagy nemzetközi repülőtársaságok járataira is kifoghatunk Budapestről olcsó repülőjegyet Düsseldorfba, ha legalább 2-3 hónappal előbb lefoglaljuk azt.

Repülőtér információk

A Düsseldorf Nemzetközi Repülőtér (Düsseldorf International Airport (DUS)), amely kb. 7 km-re északra található a városközponttól. Innen busszal, elővárosi vonattal vagy a Skytrain vonataival kb. 20 perc alatt elérhetjük a belvárost.

Tömegközlekedés

Düsseldorf közösségi közlekedését HÉV, villamos és busz járatok biztosítják. A város jelentős közlekedési gócpont, ahol 5 vasútvonal fut össze. A legjelentősebb látnivalók egyébként gyalogosan is kényelmesen megközelíthető távolságban találhatóak.

Legjobb repülőjegy ajánlatok Budapest indulással Düsseldorf érkezéssel oda-vissza útra

Budapest
Düsseldorf
2018-04-25
2018-05-03
29 245 HUF/fő-től
Budapest
Düsseldorf
2018-07-14
2018-07-18
32 306 HUF/fő-től
Budapest
Düsseldorf
2018-05-17
2018-05-21
32 498 HUF/fő-től
Budapest
Düsseldorf
2018-05-18
2018-05-20
35 398 HUF/fő-től
Budapest
Düsseldorf
2018-05-28
2018-06-04
38 704 HUF/fő-től
Budapest
Düsseldorf
2018-02-23
2018-03-02
38 911 HUF/fő-től
Budapest
Düsseldorf
2018-03-19
2018-03-25
44 606 HUF/fő-től
Budapest
Düsseldorf
2018-03-13
2018-03-14
44 682 HUF/fő-től
Budapest
Düsseldorf
2018-05-01
2018-05-05
48 300 HUF/fő-től
Budapest
Düsseldorf
2018-03-01
2018-04-29
53 800 HUF/fő-től

Vélemények, hozzászólások:

Még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás:
Beküld

További kapcsolódó cikkek:

Edmonton Kanadában található, Alberta tartomány székhelye, mely az Északi-Saskatchewan-folyó partján terül el. Híres gyönyörű folyómenti parkrendszeréről, amely mintegy 100 km hosszan nyúlik el, rekreációs- és különféle tematikus útvonalakkal tarkítva. De itt található Észak-Amerika egyik legnagyobb bevásárlóközpontja is, a West Edmonton Mall, így jelentős bevásárlóparadicsom is. Foglaljon olcsó repülőjegyet Edmontonba és élvezze "Kanada fesztiválvárosának" vibráló kulturális életét, színház- és koncertlehetőségeit, rendezvényeit, sport programjait!

Szocsi a Fekete-tenger partján, a Kaukázus mentén fekvő kedvelt üdülőváros, Oroszország "nyári fővárosa", a "Fekete-tenger gyöngyszeme", az "orosz riviéra". 2014-ben a téli olimpiai játékoknak adott otthont, 2018-ban pedig a FIFA Világbajnokság egyik helyszíne. Foglaljon olcsó repülőjegyet Adler Szocsiba és fedezze fel a város látnivalói mellett a környék természeti szépségeit is!

Régi álma, hogy Dél-Egyiptom egyik legnépszerűbb úticélját, Luxort felkeresse? Szeretné a Luxori templom és a Karnaki templomrendszer vörös gránitból faragott fáraó szobrait, a fehér mészkőből vájt hatalmas oszlopait, a falakat borító vésetek képeit és hieroglifáit személyesen is megcsodálni? Vagy a világhírű Királyok Völgyének ókori sírkamráiban és sziklái közt sétálgatna? Foglaljon olcsó repülőjegyet Luxorba és ismerje meg a város régies, arab jellegű, szűk utcácskáit, vályogházait, az elmaradhatatlan piacot és bazársort!

Úticélok:

Úticélok Európa
Úticélok Amerika
Úticélok Ázsia
Úticélok Afrika
Úticélok Ausztrália és Óceánia

Aalborg, Dánia repülőjegy foglalás információk

Aarhus, Dánia repülőjegy foglalás információk

Abbotsford, Kanada repülőjegy foglalás információk

Aberdeen, Skócia repülőjegy foglalás információk

Abu-Dhabi, Egyesült Arab Emirátusok repülőjegy foglalás információk

Acapulco, Mexikó repülőjegy foglalás információk

Adelaide, Ausztrália repülőjegy foglalás információk

Agadir, Marokkó repülőjegy foglalás információk

Alicante, Costa Blanca, Spanyolország repülőjegy vásárlás információk

Almati, Kazahsztán repülőjegy foglalás információk

Ammán, Jordánia repülőjegy foglalás információk

Amszterdam repülőjegy foglalás és vásárlás információk

Ankara, Törökország repülőjegy foglalás információk

Antalya, Törökország repülőjegy foglalás információk

Antananarivo, Madagaszkár repülőjegy foglalás információk

Antigua, Antigua és Barbuda repülőjegy foglalás információk

Antwerpen, Belgium repülőjegy vásárlás információk

Apia, Szamoa repülőjegy foglalás információk

Aruba, Holland Antillák repülőjegy foglalás információk

Ashgabat, Türkmenisztán repülőjegy foglalás információk

Asszuán, Egyiptom repülőjegy foglalás információk

Asztana, Kazahsztán repülőjegy foglalás információk

Athén, Görögország repülőjegy vásárlás információk

Atlanta, Usa repülőjegy foglalás információk

Auckland, Új-Zéland repülőjegy vásárlás információk

Avignon, Franciaország repülőjegy foglalás információk

Baku, Azerbajdzsán repülőjegy vásárlás információk

Baltimore, Maryland, USA repülőjegy foglalás információk

Bangkok, Thaiföld repülőjegy vásárlás információk

Barcelona, Spanyolország repülőjegy vásárlás információk

Bari, Olaszország repülőjegy vásárlás információk

Batumi, Grúzia repülőjegy foglalás információk

Bázel, Svájc repülőjegy vásárlás információk

Bejrút, Libanon repülőjegy foglalás információk

Belém do Pará, Brazília, Dél-Amerika repülőjegy vásárlás információk

Belfast, Írország repülőjegy foglalás információk

Belizeváros, Belize, repülőjegy foglalás információk

Bengaluru (Bangalor), India repülőjegy foglalás információk

Bergamo, Olaszország repülőjegy foglalás információk

Bergen, Norvégia repülőjegy foglalás információk

Berlin, Németország repülőjegy vásárlás információk

Bilbao, Spanyolország repülőjegy foglalás információk

Birmingham, Anglia repülőjegy foglalás információk

Bogotá, Kolumbia repülőjegy foglalás információk

Bologna, Olaszország repülőjegy vásárlás információk

Bora Bora, Francia Polinézia repülőjegy foglalás információk

Bordeaux, Franciaország repülőjegy foglalás információk

Boston, Massachusetts, Amerika repülőjegy vásárlás információk

Brazíliaváros, Brazília repülőjegy foglalás információk

Bridgetown, Barbados repülőjegy foglalás információk

Brisbane, Ausztrália repülőjegy foglalás információk

Bristol, Anglia repülőjegy vásárlás információk

Brüsszel, Belgium repülőjegy vásárlás információk

Buenos Aires, Argentína repülőjegy vásárlás információk

Bukarest, Románia repülőjegy foglalás információk

Burgasz, Bulgária repülőjegy foglalás információk

Cagliari, Szardínia, Olaszország repülőjegy foglalás információk

Cairns, Queensland, Ausztrália repülőjegy foglalás információk

Canberra, Ausztrália repülőjegy foglalás információk

Cancun, Mexikó repülőjegy foglalás információk

Cardiff, Wales, Egyesült Királyság repülőjegy foglalás információk

Cartagena, Kolumbia repülőjegy foglalás információk

Casablanca, Marokkó repülőjegy vásárlás információk

Catania, Szicília, Olaszország repülőjegy vásárlás információk

Charleston, Dél-Karolina, USA repülőjegy foglalás információk

Charlotte, Észak-Karolina, USA repülőjegy foglalás információk

Chennai (Madrász), India repülőjegy vásárlás információk

Chicago, Illinois, USA repülőjegy vásárlás információk

Chisinau (Kisinyov), Moldova repülőjegy foglalás információk

Christchurch, Új-Zéland repülőjegy foglalás információk

Cincinnati, Ohio, USA repülőjegy foglalás információk

Cleveland, Ohio, USA repülőjegy foglalás információk

Colombo, Srí Lanka repülőjegy vásárlás információk

Cork, Írország repülőjegy foglalás információk

Csangsa, Kína repülőjegy foglalás információk

Csiangmaj (Chiang Mai), Thaiföld repülőjegy foglalás információk

Csungking, Kína repülőjegy foglalás információk

Dakar, Szenegál repülőjegy foglalás információk

Dakka, Banglades repülőjegy foglalás információk

Dar es Salaam, Tanzánia repülőjegy foglalás információk

Dayton, Ohio, USA repülőjegy foglalás információk

Delhi, India repülőjegy vásárlás információk

Denpasar, Bali, Indonézia repülőjegy vásárlás információk

Denver, Colorado, USA repülőjegy foglalás információk

Doha, Katar

Dortmund, Németország repülőjegy foglalás információk

Dubai, Egyesült Arab Emirátusok

Dublin – izgalmas úti cél

Dubrovnik, Dalmácia, Horvátország repülőjegy foglalás információk

Durban, Dél-afrikai Köztársaság repülőjegy foglalás információk

Dzsibuti (Djibouti City) repülőjegy foglalás információk

Edinburgh, Skócia repülőjegy foglalás információk

Edmonton, Kanada repülőjegy foglalás információk

Eindhoven, Hollandia repülőjegy vásárlás információk

Éjlát (Eilat), Izrael repülőjegy foglalás információk

Esz-Szavíra (Essaouira), Marokkó repülőjegy foglalás információk

Faro, Portugália repülőjegy foglalás információk

Feröer-szigetek, Dánia repülőjegy foglalás információk

Fez, Marokkó repülőjegy foglalás információk

Fidzsi-szigetek, Nadi repülőjegy vásárlás információk

Firenze, Olaszország repülőjegy foglalás információk

Fokváros (Cape Town), Dél-afrikai Köztársaság repülőjegy vásárlás információk

Fort Lauderdale, Florida, USA repülőjegy foglalás információk

Fort-de-France, Martinique repülőjegy foglalás információk

Fortaleza, Brazília repülőjegy foglalás információk

Frankfurt, Németország repülőjegy foglalás információk

Fuerteventura, Spanyolország repülőjegy foglalás információk

Fukuoka, Japán repülőjegy foglalás információk

Funchal, Madeira, Portugália repülőjegy vásárlás információk

Gdansk, Lengyelország repülőjegy foglalás információk

Genf, Svájc repülőjegy vásárlás információk

Glasgow, Skócia repülőjegy vásárlás információk

Goa, India repülőjegy foglalás információk

Göteborg, Svédország repülőjegy foglalás információk

Hamburg, Németország repülőjegy vásárlás információk

Hangcsou (Hangzhou), Kína repülőjegy foglalás információk

Hannover, Németország repülőjegy foglalás információk

Hanoi, Vietnám repülőjegy foglalás információk

Havanna, Kuba repülőjegy foglalás információk

Helsinki, Finnország repülőjegy vásárlás információk

Ho Si Minh-város (Saigon), Vietnám repülőjegy foglalás információk

Hong Kong repülőjegy vásárlás információk

Honolulu, Hawaii-szigetek repülőjegy vásárlás információk

Houston,Texas, USA repülőjegy foglalás információk

Hszian (Xian), Kína repülőjegy foglalás információk

Hszining, Kína repülőjegy foglalás információk

Hurghada, Egyiptom repülőjegy foglalás információk

Ibiza, Spanyolország repülőjegy vásárlás információk

Iszfahán, Irán repülőjegy foglalás információk

Iszlámábád, Pakisztán repülőjegy foglalás információk

Isztambul, Törökország repülőjegy vásárlás információk

Jacksonville, Florida, USA repülőjegy foglalás információk

Jakarta, Jáva, Indonézia repülőjegy foglalás információk

Jazd, Irán repülőjegy foglalás információk

Johannesburg, Dél-afrikai Köztársaság repülőjegy foglalás információk

Juneau, Alaszka, USA repülőjegy foglalás információk

Kairó, Egyiptom repülőjegy vásárlás információk

Kalkutta (Kolkata), India repülőjegy foglalás információk

Kampala, Uganda repülőjegy foglalás információk

Kaohsziung, Tajvan repülőjegy foglalás információk

Karacsi, Pakisztán repülőjegy foglalás információk

Kárpathos, Görögország repülőjegy foglalás információk

Katmandu, Nepál repülőjegy foglalás információk

Katowice, Lengyelország repülőjegy foglalás információk

Kavala, Görögország repülőjegy foglalás információk

Kijev, Ukrajna repülőjegy foglalás információk

Köln, Németország repülőjegy vásárlás információk

Kolozsvár (Cluj), Románia repülőjegy foglalás információk

Koppenhága, Dánia repülőjegy vásárlás információk

Korfu, Görögország repülőjegy vásárlás információk

Betöltés folyamatban ...
Kövessen minket: